Toggle navigation

#pos514,325 POSTS

Post Content
Assalamualaikum & hi 👋 sorry lama tk buat post gambar baju sorry okey😉,hari ni syazexclusive ada buat promosi
Tak payah nak dm2 tanya harga😝
Rm 35 sahaja 😍 tapi kalau korang beli 3 syaz bagi Rm 100 sahaja murah & berbaloi uolls😱
#bajumurahmeriah #bajumurah #kelantan #selangor #vscocam #barangmurah #bajuraya #perempuan #murah #trusted #bajulawa #pos #igtrusted #igdipercayai #igmurah #kamitaktipu #barangkualiti#lawa #hargakasihsayang #supportdropship
Hari ni syazexclusive ada buat promosi
Tak payah nak dm2 tanya harga😝
Rm 35 sahaja 😍 tapi klau korang beli 3 helai syaz bagi rm 100 sahaja✔✔ murah & berbaloi uolls😱
#bajumurahmeriah #bajumurah #kelantan #selangor #vscocam #barangmurah #bajuraya #perempuan #murah #trusted #bajulawa #pos #igtrusted #igdipercayai #igmurah #kamitaktipu #barangkualiti#lawa #hargakasihsayang #supportdropship
Anda masih tercari cari foundation yang MUDAH MERESAP, CEPAT DI PAKAI, TIDAK BERCAPUK, YANG SANGAT RINGAN, TIDAK BERMINYAK, TAHAN LAMA DAN MEMPUNYAI KANDUNG SPF YANG TINGGI ???
.
Inilah masanya anda cuba dyxy bc cream ni, bukan sahaja berteknologi korea malah lulus KKM lagi dan mesra wuduk.
.
Tekstur mousse menjadikan BCC ini well blend dgn kulit muka dan teksturnya sangat ringan , selesa dipakai dan tidak tebal. Teksturnya yang sekata menjadikan ianya mudah meresap ke dalam kulit seterusnya menjimatkan masa anda bersiap.
.
Teksturnya yang unik menjadikan BCC tidak berminyak dan tidak melekit.
.
Ianya juga sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit yang sensitif. .
Mengandungi SPF 50+++ untuk melindungi kulit muka anda dari sinaran UV.
.
Dengan menggunakan MAGIC FOUNDATION ini mampu menutup cela contohnya jerawat, jeragat dan parut2 diwajah anda. .
Belum cuba belum tahu.. Xkenal maka xcinta kann... Bila da kenal jomm cepat2 pinang plakk... .
HARGA SET COMBO 😍😍😍
.
1) SET ASYALIEE (RM 145- PROMO PRICE UNTIL 30.09.2017) .......WITH EXTRA FREE GIFT .
......WITH PAPER BAG
.......INCLUDE POSTAGE SM
.
2)SET LADY-D (RM185)
......WITH EXTRA FREE GIFT
......WITH PAPER BAG
......INCLUDE POSTAGE SM

S&S: PLUS RM5
JOM CARI FARA K...!! WASSUP : 01128717861
.
.
#dyxy_byfs#dyxycosmetic#dyxyfacemist#dyxylipsmatte
#dyxybccream #dyxy #bazaar #bazarpaknilmurah #positivevibes#positivequotes #pos #cod#shahalamcity #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyfreegift #cantik #jimat #murah #berbaloi #arbutin #extractgreentea
Jom tgk.. Ada yang selalu keliru nak pilih warna BC cream yang mana sesuai dgn warna kulit kan.
.
Actually, sesiapa je boleh pakai samaada warna beige atau natural tetapi bergantung kepada tahap kesesuaian dengan tone kulit kita la. .
Kita pakai foundation ni bukan nak ubah muka kita kan tp untuk menutup cela yang ada dimuka kita contohnya macam jerawat, jeragat dan warna kulit yang tidak sekata. .
Pilihan warna BC cream ada dua jer samaada BEIGE atau NATURAL. .
🌸BEIGE ....Sesuai untuk semua jenis kulit. Kenapa saya ckp sesuai untuk semua jenis kulit??? Sebab foundation BC cream ni bila kita well blend dengan brush dyxy kat muka tu kan nampak cantik nampak elok je dgn kulit muka kita. So xkesah anda berkulit cerah ke gelap ke, berkulit sederhana ke boleh je pakai. Tapi normally kita akan suggest code beige untuk orang yang berkulit cerah la supaya nampak elok dan cantik je kat muka N xde la nampak beza sgt warna kulit muka dengan tangan ke kann.. Untuk penggemar 'heavy makeup user' mmg sesuai pakai code beige ni. .
🌸NATURAL
....CODE Natural ni pon semua jenis kulit boleh pakai. Tapi kita suggest CODE NATURAL ni untuk tone kulit yang sederhana cerah atau gelap. Untuk yang suka gaya simple2 n Natural look boleh try kod Natural ni.. Kadang2 ada orang yang xsuka nampak melepak sgt kat muka kan. Bolehla try colour Natural ni.. .
So pilihla tone yang sesuai dengan kulit muka anda semua supaya nampak lebih menyerlah dan elok.... ....😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍....
.
#dyxy_byfs#dyxycosmetic#dyxyfacemist#dyxylipsmatte#dyxybccream #dyxy #bazaar #bazarpaknilmurah#positivevibes#positivequotes #pos #cod#shahalamcity #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyfreegift #cantik #jimat #murah #berbaloi #arbutin #extractgreentea
Wajah kamu jerawat dimana-mana?
Wajah kamu banyak bekas jerawat?
Wajah kamu ada plek hitamnya?
Wajah kamu komedoan?

Tenang.. sekarang sudah ada masker spirulina yang akan membantu masalah di atas... Gimana tertarik untuk mencoba? Buruan STOCK TERBATAS..!!!! #maskerspirulina #maskerwajah. #herbalifemurah #herbalkapsul
#maskerwajah #sehatalami #herbal #maskerspirulina #maskercantik #putihbersih #sehatalami
#maskerampuh #maskerterlaris #Maskerherbal #maskerdunia #maskertiens #maskeralami #maskerspirulinatiens #tiens #tianshi #spirulina #pos #trusted #indonesia #Greenmask #Maskerhijau #Jerawat -
I wiped my lenses as the lyric hit... he pointed at me. Epic moment #NerdShit #Hiphop #Pos #Stef @yeahrightpos #WDELH

Hashtags found on this page