Toggle navigation

#garlic2,793,585 POSTS

Post Content
Cabaran bila sebagai SURIRUMAH!

Bila masa mami mau snap2 ada pula tangan comel nak menyibuk 😂 jangan harap gambar cantik!
Ok today Dian mau share apa yang dian amalkan setiap hari sebagai makanan tambahan dian.

As a mother of 3 of course semua ni penting yakmat tau. Sebab dian jagan anak sendiri dan sure breakfast tu jarang lah on time mau ambil kan.
Buat kerja itu ini,urus budak sana sini, bila dongak tengok jam tup jam10am dah 🙀

So, sebab tu #ESP ni sangat penting bagi Dian untuk breakfast on the go tanpa perlu berlapar!

#Vitamin_C pula memanglah untuk imun badan kan supaya dian punya antibody kuat nda mudah diserang selesma dan sebagainya.

#Vitalea ni as my sumber #multivitamin & #multiMineral. Isi lompong² kosong dalam badan yang kurang nutrisi.

#Ostematrix pula sumber kalsium & megnasium dian. Supaya bila bangun pagi saja badan tidak lemau,cergas saja bangun pagi. Dan yang paling best kan membuang pun lancar🙊

Semua ni memang dian amalkan everyday. Ada banyak lagi yang dian amalkan setiap hari termasuklah #Alfalfa #Bcomplex #Omega #peppermintGingerPlus #Garlic #Nutriferon #vivix ..haha banyakkan? .. Sebab lain vitamin lain manfaatnya.

Tu saja sharing setakat ini ya.

Kalau ada sebarang pertanyaa atau berminat dengan product #shaklee boleh pm dian di kink profile ya.

Luv,
Diana Danias
#PengedarShakleeSabah

#PengedarShaklee
#shakleesabah #shakleesarawak
#shaklee #putatan
#putatansabah #putatancourt #pengedarshakleeputatan
33KG LEMAK HILANG DALAM 5 BULAN !! 😱😱
.
SUAMI PELOK DAH ADA SHAPE...
.
.
Nahh.. Macam tak percaya kan lepas konsisten amalkan set #pkp, boleh turun 33KG selama 5 bulan! Fuhhh berbaloi!! Tak tahan tuu bila suami beliau pon dah tegur bila peluk dah tak besaw macam dulu... Wahhh😍😍
.
Jom ikhtiar Kempis perut mcm sis FY!! InshaaAllah dgn istiqomah kita akan dapat bdan idaman yang kita nak!!
.
Cepat PM/WA/kak nor📲
www.wasap.my/60132903222
sekarang utk free consultation!!
.
.
BIZ ONLINE | MODAL RM50
#projekSTG
program #2GAJIsebulan
#CATChampions
#TheMagicOfPartTime
#LetSuccessMakesTheNoise
#ohsemOCT
#SetPKP #MinKaffe #garlic
[[[[[ JANGAN AMBIL SET PKP KALAU RASA TAK MAHU SIHAT DAN KURUS ]]]]]] Sharing testimoni dari Liza :

Badan rasa lesu tak bertenaga, Lemah, Migrain dan sengugut buat Hakak Liza terpanggil untuk cuba #SETPKP ne satu tahun yang lalu asalnya.

Walaubagaimanapun dengan istiqamah dan konsistant buat saya terkurus sekali serta punya BMI yang Ideal dengan berat badan yang selari dengan ketinggian.
Segala kesakitan yang dialami juga tak sengaja sudah tiada lagi. Alhamdulillah....Asbab #SetPKP. ~Credit Nurhairulliza Binti Bachok~

DAPATKAN #SETPKP anda sekarang!! Pm atau whatsapp
www.wasap.my/60173335661

Biz Online | Modal RM50
#projekSTG #setPKP #minkaffe #garlic
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions #CATgiKOREAmainsalji
#ohsemOCT
I just couldn’t resist. I’ve wanted to sample this ever since i got into knife making. P.S. if you don’t get the reference we can’t be friends......sayin. #commodoreblades #knifemaker #bladesmith #bladesmithing #🔪 #filetknife #goodfellas #garlic #knife this audio was sampled off of a YouTube video taken from the movie goodfellas.
Simply Delish Chicken Wings. Spiced these bad boys with our Roma Zinger, Red Peppercorn Garlic Salt, BBQ Rub and Teriyaki. I’m in heaven right now! Dare to share. 🙌🏻😱👌
Exquisite spices, custom blends and salts from around the world. Checkout us out by clicking on the link in our bio.
#simplydelish #follow #foodie #food #foodporn #garlic #van #vanfoodie #vancity #chef #foodporn #gastro #cooklife #caesar #paleo #healthy #westpointnaturals #foods #local #westcoastcuisine #spice #iamsimplydelish #healthy #makefoodgreatagain #romazinger #simplydelishspicemarket #vancouver #fitness #cleaneats #workout
Did you see what this all turned in to over on my Insta-story? It ends with Lady and the Tramp-esque scene. Bon Appétit! 👩🏼‍🍳🐶🍝❤️
.
.
.
.
.
#KarensKitchen209 #FarmToTable #Baking #Cooking #Canning #Jamming #Sundries #SweetTreats #Cakes #Breads #Cookies #Treats #Garlic #Shallot #Mushroom #BellPepper #Sage #Seasoning #SpaghettiSquash
DARI TAK SUKA, TERUS JATUH CINTA!! Duluu2.. saya memang tak suka minum kopi..mmg anti kopi.. Tapi , sejak try kopi garam buluh ni lain pulak jadinya... Terus fall in love sama #Minkaffe..😍 Apa tak nya.. Minum kopi dah tak migrain lagi.. Badan pun takde la lemau je.. Yang belum cuba ,baik cuba!
Kalau dah rasa.. Mmg tak boleh klau takde min kaffe nih.
Nak lagi Best.. Amalkan minum #MinKaffe + #Garlic.
Pakej lengkap utk turunkan berat badan..
Sihat dapat slim pun dapat.. Haaa.. tunggu apa lagi..
Nak cuba set PKP ??
Whasap/inbox za yer 0125763139

#ProjekSTG
#Audie_LeadWithLove
#TheMagicOfThePartTime

Hashtags found on this page