Toggle navigation

#foundation4,768,998 POSTS

Post Content
‎فرشاه بترفلاي الالكترونيه لاول مره بالكويت
‎لينة الألياف والملمس عالية الجودة مضاده للميكروبات ‎دمج مثالي وسهل لكريم الاساس والباودر لاعطاء لوك مثالي ومحترف
‎تستخدم بشكل حركه دائريه لتعطي تغطيه مثاليه لكافه الوجه
‎لمتعدده الاستعمال للمكياج والعنايه بالبشره
‎السعر 20 دينار
‎ الدفع عند الاستلام
‎للطلب واتس اب 97963634
@butterfly_makeupbrush
#مايكاب#توتوريال#فرشاه#باودر#فاوندشن#ذكيه#سمار#butterflybrush#makeupbrush#countouring#foundation#tutorial#kuwait#qatar#dubai#bahrain#oman#butterfly
.
Dropship and Agent Wanted .
Serendah RM20.00 sahaja wow tapi untung duit tepi berkepak-kepak
.
Jom kita berjemaah cari side income sesama Whats App Diha
.
➡️019-2301984
➡️019-2301984
➡️019-2301984 .
#herracosmetic
#herrahq
#foundation
#agentwanted
#dropshipwanted
#dropship
#agent
#jobvacancy
#mua
#malaysia
#muamalaysia
#cosmatic
#cosmatics
BEST TAU GUNA NI

APA NI?? BRAND FOUNDATION DARI LUAR NEGARA KE?

tak lah ni elysian cosmetics la
Cantik kan??
Best pun best pakai
Bukan sekadar foundation malah merawat kulit secara semulajadi
100% halal wangi pulak tu n natural produk tau

Jom order laju2

Whatsapp kite tau
#foundation #terlajakbest #kosmetikhalal
Cer tengok muka sis tu masa sebelum 👆 banyak jerawat kan? .
Haaa ni cer tengok yang selepas 😏 tak nak tanye ke sis tu pakai Cosmetics ape? 😏
.
Dyxy Cosmetics laaa 😘
.
Wassap saya 👉01155031342
Wassap saya 👉01155031342
.
On DM 📲 On DM 📲
.
#dyxylipstikmatte #dyxycod #dyxycosmetics #dyxyfoundation #dyxyspraymistgreentea #dyxybrushgemuk #dyxylulusskm #dyxyterbaik #teamflonly #malaysiaig #malaysiaigshop #foundationterbaikmalaysia #foundation #edagang #jengka #makeup #dyxybgdyana #jengka #pahang
Yup deze gebruik ik zelf dus super graag!! Vervaagd mooi alle oneffenheden zonder dat je met een laag op je gezicht loopt 👌🏻 #instamakeup #foundation #oriflame #sale #welovebargains #buynow‼️

Hashtags found on this page