Toggle navigation

#foundation5,429,649 POSTS

Post Content
User Image 786shopping.pk Posted: Feb 19, 2018 6:23 AM (UTC)

0 0 Juno
Mac deal
6 X lipsticks with Foundation
Linear & mascara
Price 786 only
#mac #lipsticks #foundation #linear #mascara #macdeals #facedeals #786deals #onlineshopping #cod

Delivery anywhere in Pakistan
Cash on delivery : Yes
Delivery charges : 120 only
Inbox/WhatsApp :0333-5856089
0332-754626
User Image shipdb Posted: Feb 19, 2018 6:22 AM (UTC)

2
0 Normal
shipdb 47s ago
GREENTEA FACEMIST BARU 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Basicaly nano tech sprayy ni berbeza & mahal sebab
1- teknologi nano sendiri yang bukan guna spray botol di pasaran
2- mmg teknologi nano adalah sangat MAHAL dan susah orang nak copycat dengan kos yang sangat agak mahal
3- Particle lebih halus - air yang keluar tu mcm WAP sahaja bukan air sampai basah
4- Semburan air biasa dia tak penetrate/tak masuk sedalam2 nya ke lapisan kulit yang dalam tapi dgn NANO TECH spray mmg mampu masuk ke liang2 pori so kulit dpt khasiat green tea lebih cepat
5- tekan sekali je spray/wap yang keluar tu boleh kene satu muka penuh
6- lubang nano spray botol baru lebih luas - so sekali spray dah boleh kene satu muka. Berbanding sebelum ni at least 2-3 kali baru semua side muka kena
Okay jelaaasss? 😍😍😍 #teamdyxyfateng #dyxycosmetics #dyxylipstick
#e #teamdyxy #dyxycodperlis #mascara #lipstik #dyxy #dyxyhq #dyxyoriginal #bccream #teamdyxy #dyxyofficial #nakcantik #glowing #tutupcela #rawatmuka #organic #facemist #flawless #cantik #treatment #foundation #mesrawhuduk #mudahdicuci #johor #johorbahru
Can you guess what we’re making? ✨
User Image calizie.co Posted: Feb 19, 2018 6:22 AM (UTC)

0 0 Normal
HYE UOLLS 🙋
.
RANTAI LOKET CATCHER WING
.
READY STOCK
.
🎒 Panjang rantai : 55cm 🎒Diameter catcher: 2.2cm 🎒Panjang loket : 6.5cm
.
PRICE : Rm 18
.
POSTAGE : RM 8.00 SM/ RM 12.00 SS
.
VERY AFFORDABLE PRICE, GRAB IT FAST, BELI BORONG DPT MURAH😘
.
HOW TO ORDER : SCREENSHOT THIS PHOTO & SENT TO OUR WHATSAPP AT 016-9044124 📞
.
#makeuplovers #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #makeupsaller #makeuponline #kosmatikmurah #kosmatikcantik #jualmakeupmurah #eyeshadowmurah #mascaramurah #kyliemurah #kylieset #foundation #acessories #rantaimurah #cincinmurah #subangmurah #gelangmurah
User Image dyxycosmetics Posted: Feb 19, 2018 6:22 AM (UTC)

0 0 Normal
SIMPLENYA MAKEUP😱 tapi effect CANTIK SANGAT😍
.
Zaman sekarang nak makeup nipis2 je tapi effect CANTIK. Takda dah pakai sekilo bedak dkt muka dah🙅🏼
.
Sekarang semua nak cepat semua nak senang jee macam pakai SET DYXY ni haa😍😻👍🏻
.
Paling penting CANTIK DAN MERAWAT sekali kulit muka tu paling BEST👍🏻👍🏻😘
.
DYXY ada offer nak tahu offer apa?? whatsapp now❗️
.
📲📲📲 0133916862
.
#dyxycosmeticsmalaysia
#dyxybccream
#dyxygreenteamineralfacemist
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#foundation
#foundationterbaik
#foundationmalaysia
#cosmeticsmalaysia
#dyxybandarseriputra
#dyxybukitmahkota
#dyxynilai
#dyxybangi
#dyxyputrajaya
#dyxyklsentral
#dyxybandarsripermaisuri
#dyxycheras
#dyxykualalumpur
#dyxyselangor
#makeupbased
#makeupcantik
#muaselangor
#muakualalumpur
#teamfl
User Image maruay_online Posted: Feb 19, 2018 6:22 AM (UTC)

2
0 Normal
OBUSE DOUBLE EYELID STICKER OB-017 NO.S

ราคา 28 บาท

#maruayonline #มารวยคอสเมติก #cosmetics #foundation #eyebrow #lips #lipstick #blush #brush #powder #mascara #eyeshadow #nails #gelpolish #เครื่องสำอาง #ราคาถูก #ราคาส่ง
Facebook : Maruay179
Line : @maruaygroup(มี@ด้วยนะคะ)
สอบถามและสั่งสินค้าใน[email protected]ได้เลยค่ะ
User Image maruay_online Posted: Feb 19, 2018 6:22 AM (UTC)

2
0 Normal
OBUSE DOUBLE EYELID STICKER OB-017 NO.M

ราคา 28 บาท

#maruayonline #มารวยคอสเมติก #cosmetics #foundation #eyebrow #lips #lipstick #blush #brush #powder #mascara #eyeshadow #nails #gelpolish #เครื่องสำอาง #ราคาถูก #ราคาส่ง
Facebook : Maruay179
Line : @maruaygroup(มี@ด้วยนะคะ)
สอบถามและสั่งสินค้าใน[email protected]ได้เลยค่ะ
User Image maruay_online Posted: Feb 19, 2018 6:21 AM (UTC)

1
0 Normal
OBUSE DOUBLE EYELID STICKER OB-017 NO.L

ราคา 28 บาท

#maruayonline #มารวยคอสเมติก #cosmetics #foundation #eyebrow #lips #lipstick #blush #brush #powder #mascara #eyeshadow #nails #gelpolish #เครื่องสำอาง #ราคาถูก #ราคาส่ง
Facebook : Maruay179
Line : @maruaygroup(มี@ด้วยนะคะ)
สอบถามและสั่งสินค้าใน[email protected]ได้เลยค่ะ
User Image yukselbicer Posted: Feb 19, 2018 5:40 AM (UTC)
44
1 Normal
Benim bir hikayem var 🤔😊😁👑 (4)
User Image gorgeousobsession_ Posted: Feb 19, 2018 6:19 AM (UTC)

1
1 Normal
Happy Monday y'all. We use @tempestcosmetics for all our #makeup lessons. We love what we do & product sourcing is essential it is the beginning of a great #makeover follow @tempestcosmetics for more www.tempestcosmetics.co.uk

#testimonial #5star #lipstick #makeupartist #mua #fitness #fitfam #girlswholift #womenwholift
User Image yukselbicer Posted: Feb 19, 2018 5:38 AM (UTC)
51
1 Normal
Benim bir hikayem var 🤔😊😁👑 (3)
User Image yukselbicer Posted: Feb 19, 2018 5:35 AM (UTC)
73
5 Normal
Benim bir hikayem var 🤔😊😁👑 (2)
User Image simplydyxy_exclusive Posted: Feb 19, 2018 6:19 AM (UTC)

2
0 Normal
Apa yang best sangat bccream ni sampai sekarang dah lebih 100 ribu perempuan yang dah cuba dan beri feedback yang best sampai ada yang nak tidur pun takmo buang bccream ni katanya sayang nak remove adudududuh 🤣
.
.
Antara sebabnya adalah; 💎 senang sangat nak pakai bila blend dengan brush gemok tu. kalau nak pergi kerja memang recommend sangat untuk daily. .
.
💎Tak sampai 5 minit zass zasss dah siapp. Sebab dia tak rumit nak tepek banyak banyak. .
.
💎 Fungsinya dia lah bedak, dia lah concealer, dia lah foundation pastu dalam dia ada SPF50 weyyyy. Part ni paling best nak elak mukaku burn tengah panas then nak lindungi skin kita
.
.
#dyxycosmetics
#teamdyxyNana
#coddyxy
#dyxysemenyih
#dyxykajang
#dyxyberanang
#dyxycheras
#dyxybangi
#dyxyhululangat
#dyxybalakong
#dyxyupm
#dyxyukm
#dyxyjohor
#dyxymelaka
#dyxyperak
#muajohor
#kosmetikmalaysia
#sayajual
#foundation
#fattazura
#sales
#jerawat
#jeragat
#alora
#muaselangor
#flawless
#agentdropshipMalaysia
#kekasihpaksarela
User Image yukselbicer Posted: Feb 19, 2018 5:33 AM (UTC)
118
7 Normal
Benim bir hikayem var 🤔😊😁👑 (1)

Hashtags found on this page