Toggle navigation

#diamond9,241,523 POSTS

Post Content
User Image blanc.et.or Posted: Feb 19, 2018 8:32 AM (UTC)

0 0 Normal
KERONCONG BANGLE

PRICE : IDR 90.000/3pcs

Thickness 4mm
Diameter 58, 60, 62, 65cm
.
**BOX ARE NOT INCLUDED (blom termasuk box)**
Ring box = 10.000
Small set box = IDR 12.500
Big set box = IDR 15.000

Material : Rhodium Gold Plated, perhiasaan imitasi dilapisi dengan rhodium yg biasanya digunakan untuk melapisi emas di toko-toko emas 18Karat (GP 18K) dengan elemen swarovski

Stone : Cubic Zirconia, batu permata sintesis yg sangat mirip dengan berlian, biasanya dipakai di toko perhiasan sebagai pengganti berlian/permata
.
◇ Dapat dicelup/disepuh ulang jika warna aslinya sudah mulai kusam. Namun kualitas hasil celupnya memang tidak akan sekuat kualitas warna saat pertama digunakan.
.
Anti gatal & alergi, awet & tahan lama
.
◇ Daya tahan bisa mencapai sekitar 1 tahun jika digunakan dengan terawat, tidak dipakai saat mandi, saat berolahraga, dan tidak terkena bahan kimia; parfum, lotion, kaporit dari air kolam renang, sabun, alkohol, dan lainnya.
.
◇ Daya tahan 4-6 bulan bila dipakai secara terus menerus.

#rhodium #zirconia #perhiasan #jewelry #jewelery #perhiasanmurah #perhiasanrhodium #cincin #goldplated #bridalring #cincinmurah #cincingold #cincinrhodium #diamondmurah #zircone #diamond #berliankw  #cincinberlian #gelangmurah #rhodiumplated #gold #goldplatednecklace #kalungmurah #swarovski
User Image beautinessdiamond Posted: Feb 19, 2018 8:31 AM (UTC)

0 0 Normal
Bestnya Set Pantang Shaklee, Tiada berlaku pembaziran 💖
----------------------------------------------------------------------
Set Berpantang Shaklee lah yg buat kak ieyn rasa kagum sangat dgn Shaklee supplement nih. Semua best2. Sejujurnya kalau ditakdirkan kak ieyn berpantang lg.Mmg kak ieyn nak amalkan set berpantang shaklee nie.

Selalu dengar, orang BUANG JE jamu atau set berpantang lain yg dibeli. Sebab apa?? - Tak pakai semua jamu tu.
- Beli pastu tak guna. - Anak kena kuning tak boleh makan jamu.

Haaaa nie kebaikan set berpantang shaklee. Anak kena kuning pun still boleh amalkan tau. Haaa kan best mcm tu. cuma Alfalfa jeee kena elakkan sementara waktu. ESP
❤Membekalkan tenaga
❤Milkbooster
❤Bonus kulit cantik gebus

ALFALFA
❤Milkbooster
❤Mengecutkan rahim
❤Mengetatkan miss V
❤Jamu moden
❤Buang angin dan lawas
❤Tegangkan payudara

VITALEA
❤Multivitamin
❤Membekalkan nutrisi penting yg diperlukan badan
❤Rasa lebih segar & bertenaga

VITAMIN C
❤Milkbooster
❤Pekatkan susu
❤Kulit cerah berseri
❤Meningkatkan paras imun badan

OSTEMATRIX
❤Mengelakkan sembelit
❤Tidur lebih lena
❤Bantu mommies utk rasa lebih fresh tanpa sakit pinggang/belakang dan tapak kaki

OMEGA GUARD
❤Menurunkan berat badan berlebihan
❤Mengelakkan bengkak susu
❤Baik utk perkembangan minda baby ➡ http://www.wasap.my/60125974085
➡ http://www.wasap.my/60125974085
➡ http://beautinessdiamond.wasap.my

#Diamond
#beautinessdiamond
#setkulitcantik
#setkurus
#settambahberat
#setkecantikan
#setmenyusu
#sethamil
#setberpantang
#setkesuburan
#antioxidant #resveratrol #vitamin
#codtaiping #codkamunting #codbaganserai #codparitbuntar #codsemanggol #codsimpangempat #codalorpongsu #codchangkatlobak #codbukitmerah #codselama #codkubugajah
#setpantangshaklee
#pantangsihat
#pantangberseri
User Image blanc.et.or Posted: Feb 19, 2018 8:31 AM (UTC)

1
0 Normal
KERONCONG BANGLE

PRICE : IDR 90.000/3pcs

Thickness 4mm
Diameter 58, 60, 62, 65cm
.
**BOX ARE NOT INCLUDED (blom termasuk box)**
Ring box = 10.000
Small set box = IDR 12.500
Big set box = IDR 15.000

Material : Rhodium Gold Plated, perhiasaan imitasi dilapisi dengan rhodium yg biasanya digunakan untuk melapisi emas di toko-toko emas 18Karat (GP 18K) dengan elemen swarovski

Stone : Cubic Zirconia, batu permata sintesis yg sangat mirip dengan berlian, biasanya dipakai di toko perhiasan sebagai pengganti berlian/permata
.
◇ Dapat dicelup/disepuh ulang jika warna aslinya sudah mulai kusam. Namun kualitas hasil celupnya memang tidak akan sekuat kualitas warna saat pertama digunakan.
.
Anti gatal & alergi, awet & tahan lama
.
◇ Daya tahan bisa mencapai sekitar 1 tahun jika digunakan dengan terawat, tidak dipakai saat mandi, saat berolahraga, dan tidak terkena bahan kimia; parfum, lotion, kaporit dari air kolam renang, sabun, alkohol, dan lainnya.
.
◇ Daya tahan 4-6 bulan bila dipakai secara terus menerus.

#rhodium #zirconia #perhiasan #jewelry #jewelery #perhiasanmurah #perhiasanrhodium #cincin #goldplated #bridalring #cincinmurah #cincingold #cincinrhodium #diamondmurah #zircone #diamond #berliankw  #cincinberlian #gelangmurah #rhodiumplated #gold #goldplatednecklace #kalungmurah #swarovski
User Image mrm_jewelry Posted: Feb 19, 2018 8:31 AM (UTC)

8
0 Normal
سرویس خاص و استثنایی الماس و زمرد مناسب خوش سلیقه ها .
قیمت با الماس پاک و زمرد جیبسون عالی حدودا
۳۸،۰۰۰،۰۰۰ تومان
.
قیمت با سنگ اتمی اتریش و طلای روز حدودا ۱۱،۰۰۰،۰۰۰ تومان
.
‏‎💍طراحی و ساخت جواهرات اصل و اتمی💍
.
با ارائه فاکتور معتبر و شناسنامه کار
.
💎با نظر و سلیقه شما💎
.
حداقل ۳۰‎٪ زیر قیمت بازار .
مستقیم با سازنده در تماس باشید
.
قبول سفارش از سراسر ایران
.
جهت اطلاع از قیمت با سنگ اصل و ثبت سفارش با کانال تلگرام تماس بگیرید.
.
.
.
.
.
#جواهرات #طلا #گوشواره #گردنبند #دستبند #انگشتر #سرویس_جواهر #یاقوت #عقیق #زمرد #فیروزه #جواهرسازی #طراحی #دخترانه #زنانه #مدرن #آویز #برلیان#diamond #diamonds #ruby #gemstones #emerald #sapphire #disigner #3dprinting #gold #jewelry #jewelrydesigner #colorstone
User Image viaila_ru Posted: Feb 19, 2018 8:31 AM (UTC)

0 0 Normal
Отзыв от нашего довольного клиента 💁 : "Ох девочки, иногда навалится столько забот, что не успеваешь даже причесаться толком, не то, что сходить на отбеливание зубов… Учеба, подработки, глядишь – уже пора спать…((((
Удивляюсь, когда смотрю на тех, кто успевает все и сразу и еще улыбается при этом. Поэтому если появляются такие вещи, которые реально могут упростить жизнь и сделать тебя чуточку счастливее, хватаюсь за ними обеими руками.
В этот раз повезло, совершенно случайно в ленте друзей увидела отзыв о домашнем аппарате отбеливания зубной эмали VIAI-LA. Обещали, что всего за неделю можно реально отбелить зубы и сделать это дома. Конечно же меня это заинтересовало – сэкономить время и деньги, такая отличная возможность. Ну и правда, не обманули, проводила процедуры по полчаса перед сном, уснуть не даст сигнал))). Уже вторую неделю хожу счастливая с белыми зубками!!! Так что рекомендую от всей души!!!" 💞💞💞 #viaila #отбеливание #отбеливаниезубов #белоснежнаяулыбка #viailaru #viaila_ru #diamond #viailadiamond #russia #like4like #like #viai_la #viai #viaila_комплект #instagram #inst #сияющаяулыбка #улыбканамиллион #акция #тотальноеотбеливание #отбеливаниезубовмосква  #отбеливаниезубовспб  #отбеливаниезубовекб #отбеливаниеказань #отбеливаниеуфа
User Image auempon_jewelry Posted: Feb 19, 2018 8:31 AM (UTC)

3
0 Normal
*หลุดจำนำ ราคา Sale!! ✔850✔*ขอพร้อมโอนนะคะ😙
ทองแท้ 90 สวยค่ะ🌹💳ยินดีรับบัตรเครดิต *charge3%
🌹
💍 หมายเหตุ⚠️
📍📍ภาพที่แสดงจะถ่ายซูม เพื่อให้เห็นรายละเอียดสินค้าชัดเจน จึงทำให้เห็นรูปใหญ่มาก แต่ขนาดสินค้าจริงได้แจ้งไว้ในโพสแล้วจ้า 📍📍หากมีข้อสงสัยในกรณีขนาดสินค้า กรุณาสอบถามเพิ่มเติมน่ะค่ะ📝 💍
💍
💰สนใจทัก
. 🆔️line :  @auemponjewelry ( พิม @ ติดกันด้วยนะคะ )
หรือง่ายๆไปจิ้ม ลิ้งค์ไบโอ  ด้านบนได้เลยค่ะ
💍
💰ส่งฟรี EMS🚚
📝สินค้ามีใบรับประกันจากทางร้านค่ะ⤵
💳ยินดีรับบัตรเครดิตทุกธนาคาร *charge3%
_______________________________
รีวิวสินค้าจากทางร้าน
# reviewauemponjewelry (พิม # ติดกันนะคะ)

#เครื่องประดับ #เพชรแท้ #ทองแท้
#จิวเวอร์รี่ #เพชรหลุดจำนำ #แหวนเพชรแท้
#แหวนแต่งงาน #แหวนทอง #แหวนทองคำขาว #แหวนเพชร #ทอง #สร้อยข้อมือเพชร #แหวนหลุดจำนำ
#พิ้งโกล #พลอยแท้ #ไพลิน #ทับทิม #เพชร #หยก
#ลดราคา #แบรนด์  #sale #used #แหวนหมั้น
#มือสองราคาถูก #diamond #cute #love
#fashion
User Image blanc.et.or Posted: Feb 19, 2018 8:30 AM (UTC)

1
0 Normal
KERONCONG BANGLE

PRICE : IDR 95.000/3pcs

Thickness 4mm
Diameter 58, 60, 62, 65cm
.
**BOX ARE NOT INCLUDED (blom termasuk box)**
Ring box = 10.000
Small set box = IDR 12.500
Big set box = IDR 15.000

Material : Rhodium Gold Plated, perhiasaan imitasi dilapisi dengan rhodium yg biasanya digunakan untuk melapisi emas di toko-toko emas 18Karat (GP 18K) dengan elemen swarovski

Stone : Cubic Zirconia, batu permata sintesis yg sangat mirip dengan berlian, biasanya dipakai di toko perhiasan sebagai pengganti berlian/permata
.
◇ Dapat dicelup/disepuh ulang jika warna aslinya sudah mulai kusam. Namun kualitas hasil celupnya memang tidak akan sekuat kualitas warna saat pertama digunakan.
.
Anti gatal & alergi, awet & tahan lama
.
◇ Daya tahan bisa mencapai sekitar 1 tahun jika digunakan dengan terawat, tidak dipakai saat mandi, saat berolahraga, dan tidak terkena bahan kimia; parfum, lotion, kaporit dari air kolam renang, sabun, alkohol, dan lainnya.
.
◇ Daya tahan 4-6 bulan bila dipakai secara terus menerus.

#rhodium #zirconia #perhiasan #jewelry #jewelery #perhiasanmurah #perhiasanrhodium #cincin #goldplated #bridalring #cincinmurah #cincingold #cincinrhodium #diamondmurah #zircone #diamond #berliankw  #cincinberlian #gelangmurah #rhodiumplated #gold #goldplatednecklace #kalungmurah #swarovski
User Image blanc.et.or Posted: Feb 19, 2018 8:30 AM (UTC)

1
0 Normal
KERONCONG BANGLE

PRICE : IDR 100.000/12pcs

Thickness 1.8mm
Diameter 58, 60, 62, 65cm
.
**BOX ARE NOT INCLUDED (blom termasuk box)**
Ring box = 10.000
Small set box = IDR 12.500
Big set box = IDR 15.000

Material : Rhodium Gold Plated, perhiasaan imitasi dilapisi dengan rhodium yg biasanya digunakan untuk melapisi emas di toko-toko emas 18Karat (GP 18K) dengan elemen swarovski

Stone : Cubic Zirconia, batu permata sintesis yg sangat mirip dengan berlian, biasanya dipakai di toko perhiasan sebagai pengganti berlian/permata
.
◇ Dapat dicelup/disepuh ulang jika warna aslinya sudah mulai kusam. Namun kualitas hasil celupnya memang tidak akan sekuat kualitas warna saat pertama digunakan.
.
Anti gatal & alergi, awet & tahan lama
.
◇ Daya tahan bisa mencapai sekitar 1 tahun jika digunakan dengan terawat, tidak dipakai saat mandi, saat berolahraga, dan tidak terkena bahan kimia; parfum, lotion, kaporit dari air kolam renang, sabun, alkohol, dan lainnya.
.
◇ Daya tahan 4-6 bulan bila dipakai secara terus menerus.

#rhodium #zirconia #perhiasan #jewelry #jewelery #perhiasanmurah #perhiasanrhodium #cincin #goldplated #bridalring #cincinmurah #cincingold #cincinrhodium #diamondmurah #zircone #diamond #berliankw  #cincinberlian #gelangmurah #rhodiumplated #gold #goldplatednecklace #kalungmurah #swarovski

Hashtags found on this page