Toggle navigation

#sayajual24,049,867 POSTS

Post Content
User Image by_ezshops Posted: Dec 17, 2017 11:39 PM (UTC)

0 0 Normal
BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU❗
.
4 HARI LOST 3KG💥
3 HARI LOST 3KG💥
1 BOX LOST 8KG💥
ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥
.
TAK PERLU😱
❌ DIET / ❌ SKIP NASI
.
Apa itu #Qurose🤔?🌹
.
Produk yang boleh membuang toksin dalam badan secara natural & mencairkan lemak yg tertumpu kepada semua part body termasuk double chin💃🏻
.
Sekotak ada 30 sachet, mixberry flavour🍒, serbuk ni perlu dibancuh dengan air (suhu bilik) minum 30 minit sebelum breakfast/lunch/dinner
.
Cadangan kami ✊🏻
.
Berat :
49 - ke bawah : 1 sachet✔
50 - 90 : 2 sachet✔
91 - ke atas : 3 sachet✔
.
If nak jimat 👇🏻
.
Berat 50-90
⚠Seminggu pertama 2 sachet, lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume
.
Atau
.
⚠1 sachet sehari .
Berat 91kg - ke atas
.
⚠Seminggu pertama 2 sachet lepas tu 1 sachet, period tak perlu consume
.
Atau
.
⚠2 sachet sehari
.
Berat naik tak kalau stop?😱
.
Tak❗Berat akan maintain sahaja, tapi kalau terlebih makan like nasi lemak 2 pinggan🍚, burger 2 biji🍔, lama lama naik juga😭
.
Selamat tak?💉
.
#Qurose mendapat kelulusan dari kilang pemprosesan kami sendiri. No negative effect pada kidney since Qurose adalah 💯 menggunakan bahan semulajadi dan halal👍🏻
.
Untuk kesan yang pantas💢
⚠ Minum air masak 3-4 liter sehari, lagi banyak lagi bagus💪🏻
.
❌ Tak boleh consume ❌
.
• Ibu mengandung/berpantang .
• Kencing manis
• Darah tinggi
• Sakit jantung .
P/s : 12 tahun ke atas boleh consume
.
⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit because Qurose membuang toksin dalam badan melalui air kencing and peluh
.
APA LAGI?!🙌🏻
.
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸
.
☎Whatsapp : 📞 0139745993
.
#sayajual #sayajualbodyless #sayajualqurose
#qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus
#kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat
#kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan
#atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus
#nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
#ubatkurus #produkkurus #like4like
User Image aqsaras_baju Posted: Dec 17, 2017 11:39 PM (UTC)

0 0 Normal
Lawa kan.. Stok limited sangat ya. Sape nak cepat2 order. Lambat habis.. 💃 HOT SELLING.
.
.
TUTU DRESS
.
.
RM120 SM / RM125 SS FREE POS
.
.
Material Quality Moss Crepe with Organza
Round neck
Hidden Back Zipper and sleeve
Mermaid Cutting
.
✔️Label M (fit to XS till S)
Shoulder 15in
Bust 36in
Waist 30in
Hips 36in
Armhole 16in
Sleeve Length 23in
Inner Length 53in
Outer Length 55in
.
.
✔️Label L (fit to M till L)
Shoulder 16in
Bust 40in
Waist 36in
Hips 40in
Armhole 18in
Sleeve Length 23in
Inner Length 55in
Inner Length 57in
.
.
✔️POS ISNIN, RABU, JUMAAT
✔️BANK IN SEHARI AWAL UTK JOIN POS.
✔️TRACKING NO SEHARI LEPAS POS.
❌NO URGENT ORDER.
. .
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
PENTING ! 👇👇
✔ POS ISNIN, RABU, JUMAAT SAHAJA
✔ BANK IN SEHARI AWAL UTK JOIN POS.
✔ TRACKING NO SEHARI LEPAS HARI POSTAGE.
❌ NO URGENT ORDER.
❌ NO REFUND & RETURN. PASTIKAN UKUR SEBELUM BELI. ❌NO FUSSY, RUDE AND BACKOUT BUYER !
❌NO BOOKING, NO COD, NO SELF COLLECT.
✔PASTIKAN SEMUA HARGA, UKURAN, MATERIAL DAH DIBACA DI ATAS SEBELUM ANDA ORDER.
.
.
⏩ CARA ORDER : CONFIRMKAN TERUS NAK BELI MANA 1, SEND GAMBAR BAJU KE WHATSAPP 018-236-2603. FAST PAYMENT TERUS JIKA STOK ADA.
STOK AMAT TERHAD. SAPE BAYAR DULU, DIA PUNYA.
WHATSAPP 018-236-2603
WHATSAPP 018-236-2603
. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
.
.
.
#TUTUDRESSByAqsaras #sayajual #sayajualbaju #sayajualbajukurung #sayajualbajukebaya #kurungmurah #kurungmoden #ootdmalaysia #bajukurungmalaysia #kebayamoden #bajukenduri #bajudinner #dressmurah #dressdinner #dressdinnermalaysia #dinnerdress #dinnerdressmurah #bajubridesmate #bajubridesmatemurah #bajubridesmatemalaysia #jubahmurah #palazzomurah #blousemurah
User Image blue.scarves Posted: Dec 17, 2017 11:39 PM (UTC)

1
0 Normal
BAWAL SAUDIA BIDANG 60
.
• Ukiran : 140cm × 140cm
• Jahitan kemas • Senang untuk dibentuk.
• Tidak mudah renyuk.
• Bidang 60
______

HARGA PROMOSI :
Beli 1 RM20
Beli 4 RM75

_______

POSTAGE
RM7 Semenanjung (1-10pcs)
RM10 Semenanjung (11-20pcs)
RM11 Sabah Sarawak (1-6pcs)
RM16 Sabah Sarawak (7-20pcs)
_______

Whatsapp +60102126772 to purchase
_______

#bawalcotton #murahgila #sayajual #bawalchiffon #shawlchiffon #bawal #tudungmurah #bawalvoile #dropshiptudung #dropshipwanted #tudungmurah #mampumilik #hargastudent #politeknik #uitm #kptm
ESP
.
Setiap hari craving nak minum ESP! Memang tak boleh tinggal lah satu-satunya rutin harian 3bulan ni iaitu bancuh ESP 👍🏼
.
Shake! Shake! Shake! 😋
.
Kalau nak tahu, ESP mengandungi PROTIEN yang mana ianya berfungsi untuk CANTIK & KURUS.
.
Macamana ESP membantu untuk CANTIK? 😘
.
✅ Merangsang pembentukan semula kulit & otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepekalan otot, mempercepatkan penyembuhan luka serta mengurangkan kesan parut.
.
✅ Memperbaiki masalah PIGMENTASI, KEDUTAN & KESAN TUA di wajah.
.
✅ Kunci kepada RAHSIA AWET MUDA.
.
Macamana ESP membantu untuk RAMPING? 😘
.
✅ Membantu TINGKATKAN METABOLISME dalam proses pembakaran lemak.
.
✅ Memanjangkan tempoh kita berasa KENYANG.
.
✅ Membantu dalam proses MEMBAKAR LEMAK dengan cara membekalkan tenaga kepada otot-otot kita.
.
Haaaaaa bestkan ESP? 😋
.
Lengkap dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki, luar dan dalaman sekali. Dengan harga yang berbaloi memang sesuai untuk semuaaaaa golongan sama ada lelaki ataupun perempuan 👍🏼
.
Your Beauty Consultant,
Hanna.B|0196760870
.
#esp #espshaklee #promoesp #proteinshake #shaker #sayajual
User Image collections_mine Posted: Dec 17, 2017 11:39 PM (UTC)

0 0 Normal
🔥🔥🔥Cepat cepat sebelum sold out 🔥🔥🔥
💰 Price : RM 67
🚚postage : (add RM10 for sabah/sarawak)
📌 Material : PU
🎨 colour : White Gray White Pink
📆 Dijangka sampai : 7-12 Hari Bekerja
✔code :  BLSE 28694
📲WHATSAPP ME HERE
-------------------------
#sayajual#visitmyig#sayajualmurah#instashop#visitmyig#igshop#onlinebiz#kedaionline#followmyig#freepostage#barangbaik#cantik#bergaya#onlineshopping#onlinemalaysia#menswear#macho#formal#casual#cool#vendor#preorder#vsco#vscocam
Assalamualaikum💐
.
PROMOTION just around guys! .
BUY any #blouse or #top entitle to get FREE #vintagepants 😍
.
🌵kindly walk in to boutique and grab this special promotion guys.
.
😎Latest👓Unique👓Rare😎
.
@hazellboutiquehouse
@hazellboutiquehouse
@hazellboutiquehouse
.
.
Kat mana butik ni?? No 25 Dynaton Bukit Angin TemerloH --->senang je korg nak cari..lokasi BUTIK HAZELL 🏠di bahagian belakang Papparich atau Patin Koi.
.
ONLINE ORDER : 017 917 2928
.
#sayajual #butiktemerloh #sayajual #igersmalaysia #seluarmurah #penang #hazellboutiquehouse #butikvendor #johor #melaka #perak #kuantan #onlinemalaysia #hijabfashion #temerloh #uitm #uitmjengka #vsco #onlineshop #bazaarpaknil #bazaronline #trendy #elegant #affordable
User Image padukneeofficial Posted: Dec 17, 2017 11:38 PM (UTC)

0 0 Normal
. Teknologi TERBARU MAGNET & TOURMALINE beri rasa HANGAT pada lutut & membantu PEMULIHAN
.
TAK PERLU GUNA MINYAK PANAS LAGI !
.
WhatsApp kod "PADU" ke +6013-476 3836
.
KELEBIHAN MAGNET & TOURMALINE :
- Membantu lutut anda kembali aktif & kuat
- Melancarkan peredaran darah
- TOURMALINE & MAGNET bantu beri kehangatan semulajadi pada lutut
- Tourmaline mempunyai Ion Negatif yg aktif
- Pelekat Velcro boleh laras ikut kesesuaian saiz
- Material yang elastik dan selesa
- Sangat mudah & selamat digunakan (Hanya Pasang & Pelekat)
- minimum pemakaian adalah 20 minit untuk rasa perubahan
.
Diperbuat daripada KAIN BERKUALITI, POLYSTER, NYLON dan COTTON
.
ATAU
WhatsApp kod "PADU" ke +6013-476 3836 .
.

#ProKas #paduknee #padukneesupport #guardlutut #sakitlutut #sayajual #prokasmalaysia #sakitsendi #sakitotot #kasutfutsal #prokashq #paduwin #fitness #agenprokas #muscle #futsal #harimaumalaya #gym #prokasmurah #futsalmalaysia #ligamalaysia #prokaspaduknee #ligapremier #kakifutsal #ligasuper #pialamalaysia #kneeguard #shahalam #tourmaline #prokasgold
User Image le.stai Posted: Dec 17, 2017 11:34 PM (UTC)

3
1 Normal
SUPREME X LV SWEATSHIRT 💢METERIAL COTTON
💢SIZE M, L & XL
💢LOGO SULAM
💢TAG MADE IN USA
💢HIGH QUALITY

HARGA RM70SM & RM80SS. .
CARA ORDER :
1. Screenshot
2. 📞: 60134749526 (wasap)
MALAS SIMPAN NO? Boleh tekan link di bio @le.stai .
Don't forget to tags friends!
•••••••••••••••••••••••••••••••••
User Image kurus_cantik_mince Posted: Dec 17, 2017 11:35 PM (UTC)

0 1 Normal
.
Akak nie dah turun 3.5 kg dalam masa 2 minggu.
.
Nyata berkesan. Ada 3 bulan lagi sebelum 2018. Meh Elin bantu awak capai AZAM nak turunkan berat tahun nie.
.
Klik link di profile ya 😍
Aiolss tunggu taw!
.
#TeamKepuks
User Image kurus_cantik_mince Posted: Dec 17, 2017 11:34 PM (UTC)

3
1 Normal
.
Beratur dah nie. Siap sedia nak masuk dalam sampul pos laju.
.
Awak punye ade nie. Tak sabar dah nak tunggu abam posmen datang pick up 😍
.
Awak tunggu jer depan pintu ye. Misi kurus sebelum 2018 is on track!
.
Nak repeat order?
Klik link di profile ya 😍
.
#TeamKepuks
User Image hepburnmalaysia Posted: Dec 17, 2017 11:37 PM (UTC)

3
0 Normal
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I choose food first then fashion. Jom Nasi Lemak! 🍽
⠀ ⠀

ALL ITEM READY STOCK⠀
DM or WhatsApp to order +60176685348
SSM Registered ®️
⠀⠀
⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
#bazaarpaknil #bazarpaknil
#lokalah #sayajual #sayajualmurah
#like4like #follow4follow #ootdmalaysia #barangmurah #bruneiigshop #singaporeigshop #malaysiaigshop #instashop #love #instagood #fashion #hipstermalaysia #minimalism #vscomalaysia #monkimalaysia #cottononmalaysia #srirampai #wangsamaju
User Image kurus_cantik_mince Posted: Dec 17, 2017 11:32 PM (UTC)

1
1 Normal
.
Cadangan waktu sarapan terbaik adalah 1 jam selepas bangun dari tidur.
.
Mesti ambil sarapan sebelum pukul 9 pagi kalau korang tak nak terbabas makan.
.
Pastikan sarapan korang cukup unsur protien dan serat ya! Baru kenyang sampai ke tengahari 😘 .
#TeamKepuks
User Image fnd.couture Posted: Dec 17, 2017 11:36 PM (UTC)

0 0 Normal
Black + Soft Grey.. 🎀🎀
.
.
Saiz:
Saiz 1...( 6 bulan - 2 tahun)
Saiz 2...( 2 tahun - 4 tahun)
Saiz 3...( 5 tahun - 7 tahun)
.

Ukuran:
Saiz 1 : labuh dari dagu - 7 inci
Saiz 2 : labuh dari dagu - 10 inci
Saiz 3 : labuh dari dagu - 12 inci

Saiz 1...RM20
Saiz 2...RM24
Saiz 3...RM28
.
.
Wasap kami 011-11188845 untuk tempahan ye 😊😊
.
.
Ribbon dijual berasingan
.
.
#tudung #tudungbaby #tudungbudak #tudungbayi #tudungkanak2 #tudungkanakkanak #tudungcomel #tudungbabycomel #tudungbabymurah #sayajualtudung #sayajualtudungbudak #sayajualtudungbaby #homemade #madeinmalaysia #malaysiaonlineshop #madeforkids #fndcouture #malaysia #instashop #instashopmalaysia #malaysian #igmalaysia #trustedseller #sayajual #sayajualmurah #onlineshop #kedaionline #bazaarmalaysia #customfnd
User Image suriati_mk Posted: Dec 17, 2017 11:35 PM (UTC)

3
0 Normal
acid folic sngat penting pada peringkat awal kehamilan.
ia untuk perkembangam otak dan mengelakkan spina bifida.
namun terdapat banyak supplemen dalam
bentuk sintetik, lebih murah namun memberi kesan buruk jangka panjang.

shaklee B complex dihasilkan secara natural.

nak dapatkan produk shaklee DM atau wasap saya . #0179032658
.
.
.
.
.
#shakleebysuriati #shaklee #shakleemalaysia #menyusu #breastfeeding #ibumalaysia #babyshaklee #shakleepenang #shakleebest #shakleeeffect #ibumenyusui #sayajual #sayajualshaklee #mmteamshaklee #mmigers #shakleebrunei #shakleesingapore #terapiinstagram #sayajual #healthy #vitaminc #shakleeserikembangan #lecithin #terapiinstagram
User Image simpleclick.dd Posted: Dec 17, 2017 2:11 PM (UTC)

7
0 Normal
OFFICIAL RELEASE ABAYA CALISTA (17-26 Dec)
--- .
❇️ HIGHLIGHT VALUE CALISTA ABAYA
.

DESIGN Xclusif inspired “Abaya Turki di reka oleh founder MS sendiri di jamin belum ada 100% same design di pasaran
.
2N1 Cardingan yang boleh di pakai bersama seluar, dan jugak dress,
.
BUTTON butang boleh di buka. Bila buka akan memberi gaya hipster, bila tutup akan tampak gaya feminin,
.
TALI RIBBON. Tali boleh di buka bila2 masa shj. Memberi 2 gaya kelainan
.
SIDE POCKET”
Rekaan khas side poket kiri dan kanan.
.
TANGAN KEMBANG
Rekaan tangan kembang menampakkan gaya mewah pada si pemakai. .
CUTTING plit di dada membantu memberi effect slim pada si pemakai
.
POTONGAN kembang sederhana memberi keselesan untuk aktivit apa shj

Feminin, Stylo, Ekslusif, Design inspired turki, Promo, Harga #Mampumilik,

#fashionmurahbandung#bajulabuhmurah#onlineshop#longdress#blousecantikmurah#bajubridesmaid#bajupengapit#bajubridesmaidmurah#bajunikah#bajutunang#dress#jubahtunang#veilmurah#bajukahwin#pelaminbajet#dressmuslimah#jubahmuslimahmurah#blousemurah#rayapuasa#sayajual
User Image cik_elly132 Posted: Dec 17, 2017 11:35 PM (UTC)

2
0 Normal
#Paidreview
.
.
.
Alhamdulillah ,. Pendapatan sebulan cecah RM10,000 .. Mcm tuh sje dpat duit dgn jutawan app nie shj kjap2 duit asyukkk .. dulu sy tak pernah terbayang bahawa ada applikasi duit pintar dgn handphone shj

Aplikasi jutawan ini tiada di dalam appstore or google play or playstore

More information lgi⬇

@rahsia_buat_duit_
@rahsia_buat_duit_ 📲017-3014008
📲017-3014008

Apa2 sebarang pertanyaan , boleh wassap no tuh .. DM tak di layan
.
. (27/40)
.
.
.
#sayajual #paidreview #paidreviewmurah #reviewmyig #reviewmurah #pakejmurah #pakejreview #igshoppers #igbiz #promoteigshop #lokalah #malaysianonline #paidreview #onlinemalaysia #promoteigmurah #swapreviewmalaysia #swapreviewfree #shahalam #promosimerdeka #festivalbelia2015 #festivalshahalam #vendormalaysia #newigshop #bajuraya #bisnessonline #reviewig #reviewtermurah #iklanberbayar #iklanmurah
User Image mymarket_swm Posted: Dec 17, 2017 11:35 PM (UTC)

2
0 Normal
TAHUKAH ANDA.. halia mampu merawat masalah pencernaan dan mengelakkan sakit perut yang berpanjangan..
.
JIMAT kan MASA anda dengan membeli barang basah di #mymarket 😍
.
#mymarket2u #mymarket #barangbasahonline #halia #seafooddelivery #freshseafood #klangvalley #setiawangsa #wangsamaju #shahalam #klcity #selayang #putrajaya #bangi #kajang #sayajual #sayajualikan #delivery
User Image arganoil_byhanneas Posted: Dec 17, 2017 11:33 PM (UTC)
2
2 Normal
Kawan-kawan pernah tak mengalami keadaan sampai mati akal untuk selesaikan masalah jerawat? Jerawat yang naik tanpa henti boleh menyebabkan kita hilang keyakinan diri untuk berhadapan dengan orang ramai.
.
Terdapat beberapa faktor boleh menyebabkan jerawat ni.
Antaranya:
__
👉🏻 Faktor hormon.
👉🏻 Pori-pori tersumbat dan akan menyebabkan bakteria mudah membiak.
👉🏻 Kotoran pada permukaan kulit.
👉🏻 Faktor tekanan ( stress ) dan persekitaran.
__

@by.hanneas amat prihatin dengan masalah yang kawan-kawan hadapi. Kami berbesar hati sangat nak kongsikan beberapa tips yang WAJIB anda ikut untuk mengawal masalah ini. Jom kita cuba tips ni.
.
#tipskecantikanbyhanneas
.
1) Wajib basuh muka 2 kali sehari.
Tidak kiralah apa jenis kulit pun, anda mesti bersihkan muka DUA KALI sehari, setiap hari. Pada waktu pagi dan malam. Rutin ini dapat membantu kulit kita bebas jerawat.
.
2) Wajib bersihkan makeup.
Haaa.. ini yang selaluuuuuuuu orang terlepas pandang. Selepas menggunakan makeup wajib kita bersihkan muka betul-betul untuk elakkan pori-pori tersumbat. Lebihan makeup yang tertinggal tu akan tersimpan dalam kulit dan akibatnya, jerawat anda bertempek-tempek dari hari demi hari.
.
Caranya mudah sahaja:
__ 🌼 Bersihkan makeup dengan makeup remover.
🌼 Cuci muka dengan pencuci muka kesukaan anda.
🌼 Mesti pakai toner utk tutup semula pori-pori yg terbuka tadi atau boleh goleskan dgn ais.
🌼 Skrub muka 2 kali seminggu.
__

3) Jaga pemakanan.
Amalkan pemakanan yang sihat dan berkhasiat. Lebihkan makan sayuran dan buah-buahan. Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter sehari dan minum teh hijau. Teh hijau ni elok utk singkirkan toksin dalam badan tau.
.
Nak lagi mudah? Jangan lupa gunakan minyak argan dara dan minyak rose organik @by.hanneas . Setiap malam, cuba sapukan minyak argan atau minyak rose pada jerawat. InshaaAllah, berkesan untuk mengecutkan jerawat. Kita ikhtiar, Allah Maha Penyembuh. 🙂
.
Selamat mencuba & selamat hari indah, kawan-kawan.

#ainibyhanneas
User Image adv_gorgeousleem Posted: Dec 17, 2017 11:34 PM (UTC)

6
0 Normal
👑GORGEOUSLEEM ADVANCED !! 🙋

JOM KURUS SEBELUM RAYA UUUUOLLLS !
FREE POSTAGE
FREE DETOX TEA

GSA DETAILS :
🎀HALAL
🎀NO DIET
🎀NO EXERCISE
🎀NO SIDE EFFECT
🎀💯SEMULAJADI
🎀7-15kg 2mnggu dalam tangan!
🎀Seriously tak payah pantang!
🎀Bantu tingkatkan metabolism
🎀Membakar lemak berlebihan
.

whtsapp now 0162059621
#iphone #goodquotes #gorgeousleem #gorgeousleemadvanced #kurusraya #sayajual #readystock #vscocam #flower #astro #promo

Hashtags found on this page