Toggle navigation

#neck635,669 POSTS

Post Content
Neck Series

Suboccipital release with a massage ball or LAX ball is an awesome and effective way to reduce some upper neck tightness and potentially reduce severity of headache symptoms coming from these tight muscles.

Give it a go if you normally use your own fingers to self release these areas. If you get some benefit let us know below.

#chirogenexchiropractic #chiropractor #neck #deskjob #perthfit #fitnesslife #suboccipital #muscle #mobility #headache #whosyourchiro #drjono
»
Hi friends~ I need some help!
»
I am looking for 10 people to give me feedback on some new massage therapy treatments I’m developing- specifically for head, neck, shoulder and back pain. For those who are interested and able, I am offering a generous discount in exchange for your participation and feedback.
»
With this package you get:
»
Two FULL 90 minute sessions including:
»
‌• a customized massage w/aromatherapy, hot clay packs on the neck/back, and topical magnesium.- prompts deep relaxation, reduces pain and stress, promotes restful sleep.
»
‌• a customized massage with CBD oil, aromatherapy, a scalp treatment, and cupping on the back. - Alleviates headaches and other chronic pain and muscle tension. Decreases inflammation and utilizes the art of stationary cupping as a form of highly effective trigger point therapy.
»
This package of 3 hours is valued at $320 but I’m offering it at $199 ($121 off) for people who are willing to participate. You must be able to come to my office in North Hollywood at least 2 times in the next 4-6 weeks, and you must be someone who deals with head, neck, shoulder and/or back pain.
»
If you or someone you know meets the criteria, please contact me ASAP to purchase your package and schedule your appointments. I’m limiting this to TEN people only. Please feel free to share this post, or tag/send to anyone who may be interested!
»
Thank you for your help!
»
-Lindsey
(213) 935-0954
lindsey@pivotaltouchmassage.com
D E R M A L U X • Multi Award winning || Dermalux® LED Phototherapy is the leading, non-invasive treatment that harnesses the power and beauty of light for visibly radiant, rejuvenated and refined skin.

Voted 'Treatment of the Year' for 4 consecutive years, Dermalux® combines clinically proven wavelengths of light with the latest generation LED technology to deliver safe and effective results for a wide range of skin conditions without discomfort or downtime.

After just one treatment, Dermalux® instantly energises skin cells to revitalise a dull and tired complexion. A course of treatment offers long lasting results, stimulating the skin's natural rejuvenation and repair processes to promote healthy looking skin, accelerate cell renewal and resolve a range of skin concerns.

Great skin doesn’t happen by chance. Discover the benefits of Dermalux® and find out how this award winning treatment can transform your skin ♡.
.
.
.
.
#beauty #triwave #acnerosacea #acne #complexion #pigmentation #spotproneskin #face #neck #chest #hormonalskin #treat #correct #maintain #rejuvenate #rotherham #skincare #skinexpert #ledphototherapy #dermalux #LEDlighttherapy #treatmentoftheyear #awardwinning #beautifulskin #cellrenewal #rejuvenation #skinrepair #energising #skincells #antiwrinkle
momm pernah ga sihhh ngerasain bobo di bangku pesawat kaya giniii... pegelnya bikin bete kan ??? nah jangan biar kan si kecil ngerasain kaya kita di stroller!!! yuk pake booboo pilow head support!! biar leher ga pegel lagiiii
NEW PATTERN!!!! .
.
BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest
Rp. 110.000 .
.
Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan)

#mencegah flat head atau peyang
#neck support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller
#2 motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :)
#machine and hand washable
#bahan katun halus
#bantalbooboo #booboopillow #bantalpeyang #elephantearpillow #elephant ear #bantalelephantear #twbooboo
sleep titeeee with booboo pillow
NEW PATTERN!!!! .
.
BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest
Rp. 110.000 .
.
Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan)

#mencegah flat head atau peyang
#neck support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller
#2 motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :)
#machine and hand washable
#bahan katun halus
#bantalbooboo #booboopillow #bantalpeyang #elephantearpillow #elephant ear #bantalelephantear #twbooboo
Owner's son.. haha ini anak sampe punya 4 motif and kudu bawa kalo ngemall.. beneran deh enak banget bobo nya kalo pake ini!!!! pala ga miring2.. jadi pas kita dorong stroller jalan ga goyang2... bener2 super recommend deh kalo ga aku juga ga akan pake 😂😂 NEW PATTERN!!!! .
.
BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest
Rp. 110.000 .
.
Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan)

#mencegah flat head atau peyang
#neck support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller
#2 motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :)
#machine and hand washable
#bahan katun halus
#bantalbooboo #booboopillow #bantalpeyang #elephantearpillow #elephant ear #bantalelephantear #twbooboo
enak bangetttt bobonya kalo pake booboo pillowwww 😘😘😘😘 NEW PATTERN!!!! .
.
BOOBOO Elephant ear pillow for neck rest
Rp. 110.000 .
.
Bantal ini super duper recommended mom :) enteng sizenya pas buat bawa2 taro di stroller atau bouncer nuna leaf kesayangan si unyil... kalo lg berpergian ga bingung lipat strollernya kadang ada body support atau neckrest yg terlalu tebal dan besar bikin susah kita lipat stroller. nah kalo si booboo ini enak.. tinggal copot aja ga pake ribet.. sizenya juga pas banget not too big.. di recommend not to use size yg terlalu besar yaaa karena takut hidung si bayi tertutup ketika tiduran ke samping (beberapa merk membuat ukuran besar which looks cute but really concern me... 😞 kebayang ga kalo si baby palanya miring ke samping dan hidungnya ketutupan)

#mencegah flat head atau peyang
#neck support untuk leher si kecil ketika tertidur di stroller
#2 motif ( bolak balik ) jadi apabila si kecil berkeringat tinggal di balik aja :)
#machine and hand washable
#bahan katun halus
#bantalbooboo #booboopillow #bantalpeyang #elephantearpillow #elephant ear #bantalelephantear #twbooboo
Yo...no soy de escribir mucho de “yo” aquí abajo; me gusta mirar con mis ojos para luego escribir de ellas y de esas cosas que hacen.
#Té#follie#pazzo#igers#instamood#siguemeytesigo#followforfollow#instasitalia#tú#Miel#kendalljenner#Crochett#yaviene#igersitalia#toc#instasantiago#red#instagood#mel#happy#eyes#instachile#téforté#venice#hug#neck#ymás#mylips#gamesnake
De mí aquí sólo verás como yo veo.
Dato: Ver con los ojos de la mente da paso a ti (tu corazón).

Hashtags found on this page