[INFO] Websta's data servers will undergo maintenance this week, which may cause temporary disruption on our site. Get updates: Facebook or Twitter

354,199 Posts

Normal Marcella's Shop Hairclip & Wig

» LOG IN to write comment.

Normal plus size clothez fashion
qassehmiera Salam Ladies,
New items in D'house.....nak panggil apa ya clip rambut ke? Tapi miera panggil buaya rambut coz clip nie ada gigi. Miera suka pakai buaya ini coz miera tak perlu lagi pakai anak tudung yang ada sponge. Kadang2 kan kita nak pakai inner warna warni tapi yg ada sponge tu selalunya warna hitam. And now dah ada buaya yg besar and gebu nie miera dah boleh bergaya pakai pelbagai inner.
Dan paling best bila buka tudung di rumah pun masih boleh bergaya dgn clip rambut yang cantik and always look sexy gitew.

Price: RM25 / 1 hair clip @ RM40 / 2 hair clip
Whatsapp: 017-2778185

#sayajual #iklanig #igbiz #vendorswanted #vendorbutik #plussize #bazaarpaknil #hairclip
4min

» LOG IN to write comment.

X-Pro II Furious George
thefuriouspoet #BlackHair #BeautySecrets #ForMen learned from the best @soulrebel82 ... Niggas be like yo...ur hair #Decent... Well... #Iwokeuplikethis #Beeswax Flawless... #Hairclip Flawless... Wrap it up like #flawless...stocking cap like Flawless....imma look so good today...#GodDamn ...lol Furious #TeamNatrual #BlackHair Mane... #Blackcrown #FroHawk 6min

» LOG IN to write comment.

Normal plus size clothez fashion
qassehmiera Salam Ladies,
New items in D'house.....nak panggil apa ya clip rambut ke? Tapi miera panggil buaya rambut coz clip nie ada gigi. Miera suka pakai buaya ini coz miera tak perlu lagi pakai anak tudung yang ada sponge. Kadang2 kan kita nak pakai inner warna warni tapi yg ada sponge tu selalunya warna hitam. And now dah ada buaya yg besar and gebu nie miera dah boleh bergaya pakai pelbagai inner.
Dan paling best bila buka tudung di rumah pun masih boleh bergaya dgn clip rambut yang cantik and always look sexy gitew.

Price: RM25 / 1 hair clip @ RM40 / 2 hair clip
Whatsapp: 017-2778185

#sayajual #iklanig #igbiz #vendorswanted #vendorbutik #plussize #bazaarpaknil #hairclip
6min

» LOG IN to write comment.

Normal Pinkcoco Hairclip Best Seller
deasyonk_hairclip "Pinkcoco" Premium human hairclip 90% (1000% ORIGINAL, tidak kilap persis rambut asli!!) Warna lengkap
Model cetar!
Panjang beragam: 40cm/50cm/60cm/70cm/80cm/ very super long 95cm

1 set big Layer: 280,000
2 set big layer : 300,000
10 set layer kecil: 300,000

Choose yours!! #jualhairclip #jualponytail #jualhairclipmurah #hairclipmurah #hairclipready #jualbandohairclip #jualwig #jualponitail #jualhairclippinkcoco #pinkcoco #hairclippinkcoco #jualfunbun #jualponiclip #hairclipcurly #haircliplurus #hairclipwave #hairclipombre #jualhaircliplurus #jualhairclipwave #jualhairclipcurly #hairclip #jualhaircliphuman #jualhumanhairclip
7min

» LOG IN to write comment.

Normal plus size clothez fashion
qassehmiera Salam Ladies,
New items in D'house.....nak panggil apa ya clip rambut ke? Tapi miera panggil buaya rambut coz clip nie ada gigi. Miera suka pakai buaya ini coz miera tak perlu lagi pakai anak tudung yang ada sponge. Kadang2 kan kita nak pakai inner warna warni tapi yg ada sponge tu selalunya warna hitam. And now dah ada buaya yg besar and gebu nie miera dah boleh bergaya pakai pelbagai inner.
Dan paling best bila buka tudung di rumah pun masih boleh bergaya dgn clip rambut yang cantik and always look sexy gitew.

Price: RM25 / 1 hair clip @ RM40 / 2 hair clip
Whatsapp: 017-2778185

#sayajual #iklanig #igbiz #vendorswanted #vendorbutik #plussize #bazaarpaknil #hairclip
7min

» LOG IN to write comment.

Normal Pinkcoco Hairclip Best Seller
deasyonk_hairclip "Pinkcoco" Premium human hairclip 90% (1000% ORIGINAL, tidak kilap persis rambut asli!!) Warna lengkap
Model cetar!
Panjang beragam: 40cm/50cm/60cm/70cm/80cm/ very super long 95cm

1 set big Layer: 280,000
2 set big layer : 300,000
10 set layer kecil: 300,000

Choose yours!! #jualhairclip #jualponytail #jualhairclipmurah #hairclipmurah #hairclipready #jualbandohairclip #jualwig #jualponitail #jualhairclippinkcoco #pinkcoco #hairclippinkcoco #jualfunbun #jualponiclip #hairclipcurly #haircliplurus #hairclipwave #hairclipombre #jualhaircliplurus #jualhairclipwave #jualhairclipcurly #hairclip #jualhaircliphuman #jualhumanhairclip
7min

» LOG IN to write comment.

Normal plus size clothez fashion
qassehmiera Salam Ladies,
New items in D'house.....nak panggil apa ya clip rambut ke? Tapi miera panggil buaya rambut coz clip nie ada gigi. Miera suka pakai buaya ini coz miera tak perlu lagi pakai anak tudung yang ada sponge. Kadang2 kan kita nak pakai inner warna warni tapi yg ada sponge tu selalunya warna hitam. And now dah ada buaya yg besar and gebu nie miera dah boleh bergaya pakai pelbagai inner.
Dan paling best bila buka tudung di rumah pun masih boleh bergaya dgn clip rambut yang cantik and always look sexy gitew.

Price: RM25 / 1 hair clip @ RM40 / 2 hair clip
Whatsapp: 017-2778185

#sayajual #iklanig #igbiz #vendorswanted #vendorbutik #plussize #bazaarpaknil #hairclip
8min

» LOG IN to write comment.

Normal Pinkcoco Hairclip Best Seller
deasyonk_hairclip "Pinkcoco" Premium human hairclip 90% (1000% ORIGINAL, tidak kilap persis rambut asli!!) Warna lengkap
Model cetar!
Panjang beragam: 40cm/50cm/60cm/70cm/80cm/ very super long 95cm

1 set big Layer: 280,000
2 set big layer : 300,000
10 set layer kecil: 300,000

Choose yours!! #jualhairclip #jualponytail #jualhairclipmurah #hairclipmurah #hairclipready #jualbandohairclip #jualwig #jualponitail #jualhairclippinkcoco #pinkcoco #hairclippinkcoco #jualfunbun #jualponiclip #hairclipcurly #haircliplurus #hairclipwave #hairclipombre #jualhaircliplurus #jualhairclipwave #jualhairclipcurly #hairclip #jualhaircliphuman #jualhumanhairclip
8min

» LOG IN to write comment.

Normal Pinkcoco Hairclip Best Seller
deasyonk_hairclip "Pinkcoco" Premium human hairclip 90% (1000% ORIGINAL, tidak kilap persis rambut asli!!) Warna lengkap
Model cetar!
Panjang beragam: 40cm/50cm/60cm/70cm/80cm/ very super long 95cm

1 set big Layer: 280,000
2 set big layer : 300,000
10 set layer kecil: 300,000

Choose yours!! #jualhairclip #jualponytail #jualhairclipmurah #hairclipmurah #hairclipready #jualbandohairclip #jualwig #jualponitail #jualhairclippinkcoco #pinkcoco #hairclippinkcoco #jualfunbun #jualponiclip #hairclipcurly #haircliplurus #hairclipwave #hairclipombre #jualhaircliplurus #jualhairclipwave #jualhairclipcurly #hairclip #jualhaircliphuman #jualhumanhairclip
8min

» LOG IN to write comment.

Normal Pinkcoco Hairclip Best Seller
deasyonk_hairclip "Pinkcoco" Premium human hairclip 90% (1000% ORIGINAL, tidak kilap persis rambut asli!!) Warna lengkap
Model cetar!
Panjang beragam: 40cm/50cm/60cm/70cm/80cm/ very super long 95cm

1 set big Layer: 280,000
2 set big layer : 300,000
10 set layer kecil: 300,000

Choose yours!! #jualhairclip #jualponytail #jualhairclipmurah #hairclipmurah #hairclipready #jualbandohairclip #jualwig #jualponitail #jualhairclippinkcoco #pinkcoco #hairclippinkcoco #jualfunbun #jualponiclip #hairclipcurly #haircliplurus #hairclipwave #hairclipombre #jualhaircliplurus #jualhairclipwave #jualhairclipcurly #hairclip #jualhaircliphuman #jualhumanhairclip
8min

» LOG IN to write comment.

Normal plus size clothez fashion
qassehmiera Salam Ladies,
New items in D'house.....nak panggil apa ya clip rambut ke? Tapi miera panggil buaya rambut coz clip nie ada gigi. Miera suka pakai buaya ini coz miera tak perlu lagi pakai anak tudung yang ada sponge. Kadang2 kan kita nak pakai inner warna warni tapi yg ada sponge tu selalunya warna hitam. And now dah ada buaya yg besar and gebu nie miera dah boleh bergaya pakai pelbagai inner.
Dan paling best bila buka tudung di rumah pun masih boleh bergaya dgn clip rambut yang cantik and always look sexy gitew.

Price: RM25 / 1 hair clip RM40 / 2 hair clip
Whatsapp: 017-2778185

#sayajual #iklanig #igbiz #vendorswanted #vendorbutik #plussize #bazaarpaknil #hairclip
9min

» LOG IN to write comment.

Normal gemar belanja
gemarbelanja Heyyyyyy cewek girls gaul !!!!! Di @electricshid online shop yang jual manic panic, hairchalk, dan hairclip polos sampe ombre !!! Dijamin 100% original dan pastinya kualitas nya gak kalah ama harganya yang terjangkau !! So tunggu apa lagi ayo shopping di @electricshid kalo lo semua emang anak gaul !! #electricshid #pewarnarambut #hairclipimport #jualhairclip #hairclip #hairclips #hairclipcurly #haircliptermurah #hairclipombre #hairclipkorea #hairclipmurah #jualmanicpanic #jualmanicpanicmurah #jualmanicpanicready #jualcatrambut #jualcatrambutmurah #jualhairdye #manicpanicmurah #manicpanicready #hairchalk #jualhairchalk #hairchalkmurah #manicpanicolshop #manicpanicjkt #manicpamicjakarta #manicpanicindo #iklanmurah #promotemurah 9min

» LOG IN to write comment.

10min qassehmiera
Normal plus size clothez fashion
qassehmiera Salam Ladies,
New items in D'house.....nak panggil apa ya clip rambut ke? Tapi miera panggil buaya rambut coz clip nie ada gigi. Miera suka pakai buaya ini coz miera tak perlu lagi pakai anak tudung yang ada sponge. Kadang2 kan kita nak pakai inner warna warni tapi yg ada sponge tu selalunya warna hitam. And now dah ada buaya yg besar and gebu nie miera dah boleh bergaya pakai pelbagai inner.
Dan paling best bila buka tudung di rumah pun masih boleh bergaya dgn clip rambut yang cantik and always look sexy gitew.

Price: RM25 / 1 hair clip RM40 / 2 hair clip
Whatsapp: 017-2778185

#sayajual #iklanig #igbiz #vendorswanted #vendorbutik #plussize #bazaarpaknil #hairclip #senawang
10min

» LOG IN to write comment.

Normal MarchFleaMarket

» LOG IN to write comment.

Normal Pinkcoco Hairclip Best Seller
deasyonk_hairclip "Pinkcoco" Premium human hairclip 90% (1000% ORIGINAL, tidak kilap persis rambut asli!!) Warna lengkap
Model cetar!
Panjang beragam: 40cm/50cm/60cm/70cm/80cm/ very super long 95cm

1 set big Layer: 280,000
2 set big layer : 300,000
10 set layer kecil: 300,000

Choose yours!! #jualhairclip #jualponytail #jualhairclipmurah #hairclipmurah #hairclipready #jualbandohairclip #jualwig #jualponitail #jualhairclippinkcoco #pinkcoco #hairclippinkcoco #jualfunbun #jualponiclip #hairclipcurly #haircliplurus #hairclipwave #hairclipombre #jualhaircliplurus #jualhairclipwave #jualhairclipcurly #hairclip #jualhaircliphuman #jualhumanhairclip
10min

» LOG IN to write comment.