Toggle navigation

#zot25,039 POSTS

Post Content
📍Torrance, California • 12.17.17 • Thank you for being a powerhouse of a woman and such a wonderful friend to me over the past 10 years. It meant so much to me to be by your side on your wedding day. Congratulations, Rabia and Salman! #farooqpartyoftwo #UCI #happilyeverafter #zot
User Image riannehogerhorst Posted: Dec 18, 2017 10:13 AM (UTC)

1
0 Normal
Romantisch❤Kerstweekend🎄🌟@Brugge❤plesant#gladdes#zot&zoetteke😍😂❤❤
User Image farmerswifeylifey Posted: Dec 17, 2017 8:24 PM (UTC)

12
0 Crema
We love this city! And the beers tastes SO good! #bruges #zot
16/12/17:Open Day della mia scuola, stavolta mi han fatto fare esperimenti con l'elettricità statica😍
@_svntee
#liceti #elettricitastatica #fulmini #zot #openday #belin
User Image pellazgia.pagane Posted: Dec 16, 2017 3:02 PM (UTC)

pellazgia.pagane
34
3 Normal
Category Pelasgian Symbolism: SHKOPI I PERËNDISË PELLAZGE ESKULLAPI (Asklepit) ⚕️

@pellazgia.pagane

Eskullapi (Asklepi) thuhet se ka pasur gjithmonë gjatë jetës së tij, gjatë shëtitjeve ose në rrugën për të sëmurët, një gjarpër hekuri, i cili hodhi rreth shkopit të tij në këmbë. Disa pamje madje tregojnë adhurimin e Eskullapit (Asklepit) vetë në formë gjarpri. Në tempujt pellazge të shërimit të përkushtuar ndaj perëndisë pellazge Eskullapi (Asklepi), u mbajtën gjarpërinj.
___
Eskullapi (Asklepi) konsiderohet djali i Apollonit dhe Koronës, vajza e Mbretit pellazg Flegyan. Kur Korona ishte tashmë shtatzënë nga Perëndia Apollon, ajo ndërhyri me një të qeniës njerzore. Si dënim, ajo u vra nga motra binjake e Apollonit Artemisa. Kur trupi i saj ishte djegur në kunj, Hermesi iu afrua dhe ia preu Asklepin e palindur që nga barku i saj. Hermesi për ta shëruar e solli te Centauri SHËRON (Cheiron), i cili e mori fëmijën dhe mësoi në artet shëruese, të cilat ai kishte mësuar edhe nga Apolloni.

#eskullapi #asklepi #perendi #zot #bonupellazg #pagan #paganism #pagansofinstagram #symbolism #wicca #spirituality #thirdeye #shqip #shqiptar #shqiperia #kuqezi #albania #albanian #albanians #pelasgian #dardanian #illyrian #pelasgia #illyria #historia
User Image bertflossie Posted: Dec 16, 2017 8:51 AM (UTC)
28
2 Ludwig
User Image hokko569 Posted: Dec 16, 2017 8:19 AM (UTC)

6
0 Normal
会社の仲間内の忘年会。zotから開始です。
#zot #デリリウムクリスマス

Hashtags found on this page