Toggle navigation

#zamanbudak308 POSTS

Post Content
Jangan Biarkan Hidup Seperti Air Mengalir
Karena Energi Kamu Luar Biasa
Wallaweh
Hebat budak sekolah zaman skrg..
Korang time cinta monyet dulu bg apa kat awekss?.. bf?? I olss dulu bg kat bf t shirt je.. tu pun kira da up grade kn..??
#loveisblind
#zamanbudak
Nak dpt balik badan kuruih mcm zaman sek mamng xdpt dh lah kot😂.. #zamanbudak
Tips.. don't even show your old picture to your gf.. if u r fat asf...she will look gleaming in the eyes and say... abg knp abg x nk jdi cm ni balik... #zamanbudak ...
Budak lahir 80an mesti tahu... #westernbar #casio #game #90s #legend #zamanbudak note: @amadfaz kalau nak jual, cari aku dulu... 😂
Throwback gambar raya. Masa ni umur 9 ke 10 tahun. Bukan butang keris, keris betul abam pakai Haha

#throwback #syawal #eidmubarak #raya #childhood #zamanBudak #malayoutfit
Pic masa umur 6 tahun ni.. huhu culun n jadul.. pic ni masa duduk dibangku kelas 1 SD lg.. rindu zaman budak budak.. 😘😘
#piclama #jadul #6tahunyear #missthis #zamanbudak #gebygibsen #janganlupabahagia
Tiba-tiba tertengok gambaq ni. Kasi up 1 kali. Dulu semua kecik besaq,pendek tinggi..la ni semua lebih kurang, sama tinggi sama besaq. 3 orang kecik tu pun tinggi dah mengalahkan kami yg tinggi-tinggi ni la ni,hahaha.
Andai waktu dapat aku putar, akan aku putar kembali ke zaman kecil. Acewahhh.
#waristokdoyah #gambaqlama #2010 #zamanbudak
Time kecik² dlu dh slalu kna tibai dgn penyangkut baju,bila besaq dh ni org tibai pkai btang paip pon masih boleh buat muka slamber je💁 yg pling best apabila raga baju singgah dibadan. Tu yg pling best✌ xprnh lupa kenangan raga baju tu sbb tu lah pukulan yg pling xsakit dlm dunia😂

#gudnite #zamanbudak