Toggle navigation

#yleo958,840 POSTS

Post Content
User Image ylforlife_bali Posted: Feb 22, 2018 5:18 AM (UTC)

0 0 Normal
#Repost @listya_pratiwi (@get_repost)
・・・
Beberapa hari kemarin suami sy ngeluh sakit di bagian pundak, dia bilang kayaknya salah tidur.. ya sy oles panaway+copaiba, tp besoknya masih sakit ya sy oles lagi.. tp dia gak bilang ternyata giginya jg sakit dan baru 2 hari yg lalu dia bilang ke sy trus dia langsung ke dokter gigi buat ngecek.. nah baru ketahuan ternyata sakit di pundaknya itu krn ada infeksi di giginya yg bolong😐 ternyata kesehatan gigi dan mulut itu perlu bgt ya dijaga krn bisa mempengaruhi sistem syaraf, apalagi yg giginya bolong😓 gigi sy juga ada yg bolong dan klo kumat ampun" dah sakitnya, klo bisa milih lebih enak sakit hati di banding sakit gigi😅 dulu sy taunya young living itu cm jual Essential oil aja, eh ternyata ada jg pasta giginya.. krn masalah gigi ini lah sy pake Thieves AromaBright Toothpaste, udah hampir setahun sy pakai pasta gigi ini dan hasilnya sakit gigi jarang dan bau mulut jg ilang.. ternyata ada jg yg utk anak" namanya KidScents Toothpaste ini di pake sama anak", bahkan anak sy yg no 2 udah pake dari umur dia 1 thn.. krn kandungannya jg aman klo ketelen dikit gak masalah yg penting gak dimakan aja😆 klo anak sy yg pertama syukur pake bgt emank gak pernah ada masalah gigi, jd blm pernah ketemu sama dokter gigi😉 dan enaknya lagi ini semua sy dpt gratissss, jd udah lama gak beli pasta gigi cm beli sikat giginya aja😊 semoga bapaknya anak" cpt sembuh nie giginya, kasian yg lagi SPT taunan kena masalah gigi jg😧 makanya di pake ya Thieves Toothpastenya biar pun gak ada busanya yg penting ada sehatnya, krn yg berbusa itu pasti mengandung SLS ya.. apa itu SLS bisa tanya sama mbah google ya😆 used it-love it-share it😘


#younglivingdenpasar #younglivingessentialoils #younglivingbali #younglivingeo #youngliving #younglivingindonesia #yleoindonesia #yleo #younglivingid #ylforlife_bali #younglivingeo #younglivingjakarta #younglivingbandung #younglivingsurabaya #younglivingbogor #younglivingbalikpapan #younglivingsumatra #younglivingkalimantan #younglivinglombok #younglivingpapua #jualyoungliving #jualeo #jualyleo #minyakatsiri #botoleo #botolkaca #essentialoils #bali #diy
User Image elizabethsoilyhome Posted: Feb 22, 2018 5:09 AM (UTC)

0 1 Clarendon
When you are almost finished with an activity for tomorrow and get the spinning wheel of death! #stressaway #didntsaveit #teacherprobs
If there's a kid in your home who doesn't like to sleep, check out this blend.
.
2 drops Vetiver
2 drops Cedarwood
2 drops Patchouli
2 drops Serenity
3 drops Ylang Ylang
Fill to the top with FCO.
.
There can be many reasons that children have trouble or don't want to sleep. Anxious or racing thoughts, natural fears and trouble winding down are all common problems. This blend of oils creates a bouquet of calming chemistry that can ease their mind and relax their body!
.
This blend and other amazing blends can be found in The Essential Life book. To check it out, go to @oil.life's.

This month you can earn $100 in free oils! Message me to find out more about this promo.

All of my oil kits come with oil education, support, a welcome gift from me, an invite to my VIP members only oil page on Facebook, monthly giveaways and an Oil Camp invite!

You can message or email me for details on these kits. aimeecrouch9@gmail.com
.
.
.
.
.
User Image oilsngreens Posted: Feb 22, 2018 5:14 AM (UTC)

2
0 Normal
User Image maricel_alquiros Posted: Feb 22, 2018 5:13 AM (UTC)

1
0 Lark
For the ultimate cleaning & disinfencting helper in my 2 rest day clean day project. Thanks to my sis in law for this. #thieves #sharingiscaring #younglivingessentialoils #yleo #restday #restdaymode #cleaningday #frommessytoclean #frommessytoorganized
User Image lili_marie1994 Posted: Feb 22, 2018 5:10 AM (UTC)

2
0 Clarendon
While I’m posting... here is what I use on my very sensitive skin! I wash my face with @younglivingeo cleaner which is not in photo. Then I apply the Art Toner to my entire face and neck with a cotton face pad, I then use the Wolfberry Eye Cream, and close it in with the Art Light Moisturizer. After that, I dot dot and don’t use a lot of the Sheerlume cream. I use all of that on my face. I have never had a bad reaction or breakout from any of it! Not to mention I have used all of the products for over a year, and not had to replace one until last month! These products go a loooong way. Also, I don’t use lotion or moisturizer on my body, I use Coconut Oil! I rub it in between my hands until liquid and apply like lotion! I haven’t had an excema or psoriasis breakout in months!! #natural #chemicalfree #essentialoils #youngliving #excemarelief #psoriasis #sensitiveskin #yleo #coconutoil #takecareofyourself
User Image listya_pratiwi Posted: Feb 22, 2018 5:08 AM (UTC)

5
0 Lark
Beberapa hari kemarin suami sy ngeluh sakit di bagian pundak, dia bilang kayaknya salah tidur.. ya sy oles panaway+copaiba, tp besoknya masih sakit ya sy oles lagi.. tp dia gak bilang ternyata giginya jg sakit dan baru 2 hari yg lalu dia bilang ke sy trus dia langsung ke dokter gigi buat ngecek.. nah baru ketahuan ternyata sakit di pundaknya itu krn ada infeksi di giginya yg bolong😐 ternyata kesehatan gigi dan mulut itu perlu bgt ya dijaga krn bisa mempengaruhi sistem syaraf, apalagi yg giginya bolong😓 gigi sy juga ada yg bolong dan klo kumat ampun" dah sakitnya, klo bisa milih lebih enak sakit hati di banding sakit gigi😅 dulu sy taunya young living itu cm jual Essential oil aja, eh ternyata ada jg pasta giginya.. krn masalah gigi ini lah sy pake Thieves AromaBright Toothpaste, udah hampir setahun sy pakai pasta gigi ini dan hasilnya sakit gigi jarang dan bau mulut jg ilang.. ternyata ada jg yg utk anak" namanya KidScents Toothpaste ini di pake sama anak", bahkan anak sy yg no 2 udah pake dari umur dia 1 thn.. krn kandungannya jg aman klo ketelen dikit gak masalah yg penting gak dimakan aja😆 klo anak sy yg pertama syukur pake bgt emank gak pernah ada masalah gigi, jd blm pernah ketemu sama dokter gigi😉 dan enaknya lagi ini semua sy dpt gratissss, jd udah lama gak beli pasta gigi cm beli sikat giginya aja😊 semoga bapaknya anak" cpt sembuh nie giginya, kasian yg lagi SPT taunan kena masalah gigi jg😧 makanya di pake ya Thieves Toothpastenya biar pun gak ada busanya yg penting ada sehatnya, krn yg berbusa itu pasti mengandung SLS ya.. apa itu SLS bisa tanya sama mbah google ya😆 used it-love it-share it😘


#younglivingdenpasar #younglivingessentialoils #younglivingbali #younglivingeo #youngliving #younglivingindonesia #yleoindonesia #yleo #younglivingid #ylforlife_bali #younglivingeo #younglivingjakarta #younglivingbandung #younglivingsurabaya #younglivingbogor #younglivingbalikpapan #younglivingsumatra #younglivingkalimantan #younglivinglombok #younglivingpapua #jualyoungliving #jualeo #jualyleo #minyakatsiri #botoleo #botolkaca #essentialoils #bali #diy
User Image onetweetthang Posted: Feb 22, 2018 5:05 AM (UTC)

tomduprey
1
1 Normal
Who needs to drink coffee?
User Image cleanlyconsumed Posted: Feb 22, 2018 5:00 AM (UTC)

primalkitchenfoods
2
3 Ludwig
Paleo Ranch dressing! Yes...thick enough to dip!
Recipe is included in FREE eBook for subscribers to the Cleanly Consumed Newsletter- Primary Sidebar “Six Simple Salad Dressings”
I occasionally make my own mayo from Avocado or Olive Oil....or I buy a clean brand....Primal Kitchen! If you follow my social media you saw my excitement when I recently found a large jar at Costco!!!! Just sayin’ I’m a fan!!!
User Image amber_black01 Posted: Feb 22, 2018 5:03 AM (UTC)
6
1 Normal
Feeling inspired, purposeful, driven, and strength within me today. I know that I am worthy of love, success, financial freedom, abundance and purpose. Wednesdays are for wisdom, mine comes from life experiences with meaning and lessons. I find myself putting together pieces to this never ending beautiful life, and finally starting to think clearly, less chatter. Im thankful and blessed for everyone in my life, especially my husband and kids😍❤️
Love Your Life.
Every Minute of it. It’s too short to let it pass by...
.
.
.
.
.
.
.
#wednesdaywisdom #inspired #purpose #drive #strength #creatingmydestiny #wellness #purpose #abundance #success #family #love #2018 #yleo #entrepreneur #bossbabe
User Image younglivingphil Posted: Feb 22, 2018 5:00 AM (UTC)

7
0 Normal
Bergamot’s most popular uses are:
• Diffuse at home, in the classroom, or while working to create an uplifting, positive environment.
• Place in the palms of your hands and inhale to experience a calming aroma during unsettling times.
• Combine a couple of drops with carrier oil and use for an invigorating massage.
• Add to your nightly skin care regimen to create the appearance of smoother-looking skin. Keep in mind that Bergamot can cause photosensitivity, so avoid sun exposure after any application.
• Include a few drops in homemade cleaners to add an uplifting aroma to your chores.
#younglivingessentialoils
#youngliving
#essentialoils
#oilbularyo
#eo101
#aromatheraphy
#holisticliving
#holisticwellness
#holistichealing
#organicmake
#workingmoms
#mompreneur
#toxinfree
#healthylifestyle
#gonatural
#diffuseanywhere
#investinyourhealth
#giveaways
#healthiswealth
#premiumstarterkit
#starterkit
#yleo
#younglivingkit
#homediffuser
#therapeutic
#therapeuticoils
#investinyourhealth
#bergamot
User Image superbecca74 Posted: Feb 22, 2018 4:57 AM (UTC)

4
0 Normal
Headed south to the Gasparilla Classic and loaded with my favorite traveling oils! #yleo #roadtripoils
User Image harrowandstill Posted: Feb 22, 2018 4:55 AM (UTC)

younglivingeo
10
2 Normal
Lemon + honey lip scrub or dessert 🤷🏻‍♀️ what’s your favorite way to use lemon eo?!
Lip Scrub:
2 teaspoons sugar (you can use pretty much any sugar: raw sugar, brown sugar, coconut sugar)
1 teaspoon honey
1 teaspoon coconut oil
3 drops lemon eo ☼ⓣ▽ↀ (cleansing + softening)
mix all ingredients + gently massage on lips
Benefits:
Improves texture: chapped, dry, flaky skin cells are removed.
Reveal natural glow: bc you’re getting rid of old skin cells that look dull
Lip products look better: lip gloss, lip balm, and lipstick will go on smoother and more evenly + keeping the color or gloss in place for longer periods of time.
User Image essentially_emilyb Posted: Feb 22, 2018 4:54 AM (UTC)

6
1 Lo-fi
Citrus oils!! The best flavored water ever! And it’s super good for supporting your immune system! 🍊🌱🌿 #wellness #health
User Image hayati.youngliving Posted: Feb 22, 2018 4:53 AM (UTC)

3
0 Normal
Dah cuti lama, bila masuk minggu baru, terasa lama sangat nak sampai hujung minggu kan. Hehe. Ke ada yang masih bercuti sakan? Apa kata diffuse joy untuk dapatkan mood yang ceria. .
Selain tu, joy ni pun boleh dijadikan sebagai perfume. Sebab ada bau bunga-bunga sikit
.
Wasap.my/60166654374
.
Price for 15ml
RM199.00 for member
RM261.85 for non member
.
.
#youngliving
#younglivingessentialoil
#essentialoilyoungliving
#yleo
#younglivingmalaysia
#younglivingbatupahat
#younglivingjohor
#younglivingjohorbahru
#younglivingmelaka
#younglivingnegerisembilan
#younglivingtampin
#batupahat
#johorbahru
#tipsessentialoilyoungliving
#younglivingtips
#essentialoiltips
#tipsforessentialoil
User Image rosemarymintsugar Posted: Feb 22, 2018 4:51 AM (UTC)

10
2 Clarendon
So I haven’t gone all out on the “removing toxins” from our house or my gallery of makeup💄 YET! I’m getting close because of the @thinkdirty app though 🙊🙉🙈



I think consciously making healthier choices in not only food 🥗 habits but also in the products I pick for our home🏡& health will make a better impact for a lasting change.



Thanks to @costco and @schmidtsnaturals for the swift kick I needed to ditch my regular deodorant and be conscious in my self care. 💃🏻💁🏻‍♀️😍







#rosemarymintsugar #bloggerlife #bloggerstyle #comejointhefun #essentialoils #oillifestyle #natural #oils #younglivingessentialoils #oilylife #naturalliving #wellness #seedtoseal #oilyfamilies #yleo #younglivingeo #thinkdirty #bergamotlime #schmidts #costcoforthewin
User Image merri.living Posted: Feb 22, 2018 4:44 AM (UTC)
25
0 Normal
For the record, the weather in Ohio today was such a tease. Warm enough to actually want to get outside, but all gray, wet and gross!
So what does this midwest mama do when it’s gloomy outside? She cleans her house and dreams of white sandy beaches and her hot hubby.. And ya know what? That thought brought a little James Brown tune spinning into my head, and it turned out to be a good day 😏 “I feel good, I knew that I would now. I feel good, I knew that would now. So good, so good, ‘cause I got you”. 😏🤸🏼‍♀️ #igotyoumark #bootstrapwife .
#merriliving #thehappylife #workingmom #momtometrist #optometrist #optometry #medicine #savevision #2020 #smalltownliving #ohio #ohioeyedocs #livewell #familylife #kids #momofteen #essentialoil #oilyoptometrist #naturalmedicine #younglivingessentialoils #yleo #merrylife #simplelife #liveauthentic #beyourself #travel #travelbig #dreamlarge

Hashtags found on this page