Toggle navigation

#witchhazel35,878 POSTS

Post Content
User Image _m3lani3_b Posted: Nov 23, 2017 10:18 AM (UTC)
superdrugloves
18
1 Clarendon
プラセンタ使い出して睫毛の伸びがすごい。いつもお世話になってる美由貴ちゃんとこで。フローフシはあんまり効果なかった🤔
.
iHerbで注文したココナッツシュガーが楽しみー。ミルクでモコモコにするコーヒーのコク出しに。
.
色々注文し過ぎてダンボールの山📦
.
.
.
#placenta #vitaminc #essence #cleanser #bwc #beautywithoutcruelty #organic #organiccosmetic #vegan #coconut #coconutsugar #madhippie #thayers #witchhazel
User Image organicnona_banillabubble Posted: Nov 23, 2017 1:38 AM (UTC)
5
0 Normal
Uiks? Pencuci muka ni boleh buat kita tenang?
Ha kan dah bagitahu memang #banillabubblemousse boleh menjadi aromaterapi juga kepada diri kita 😘
.
Apa pun lepas pakai apa jenis pun pencuci muka, WAJIB pakai toner ya darlings! .
Sebab pencuci muka akan membuka liang pori muka kita untuk keluarkan kotoran. Toner pula berfungsi menutup semula liang pori yang sudah bersih 😊
.
DM/klik terus link di profile untuk hola cik nor okay! Cik nor sedia membantu 😘
.
#feedbackbanillabubble #pencucimuka #pencucimukaorganik #produknatural #ekstraktumbuhan #vanilla #aloevera #witchhazel #rosehip #foamcleanser #mousse #sayapakaisayajual #codsgbuloh #coddamansara #codbatucaves #codgombak #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitsihat #kulitcantik
User Image organicnona_banillabubble Posted: Nov 23, 2017 1:37 AM (UTC)
3
1 Normal
Wah sesuai betul #banillabubblemousse
dengan kulit husband sis ni kan 😍
.
Siapa kata orang perempuan je perlu jaga kulit? Orang lelaki pun perlu tau! Lagi-lagi kalau banyak bawa motor ke mana-mana, kulit memang terdedah sangat dengan matahari dan segala habuk 🙌
.
DM/klik terus link di profile untuk hola cik nor okay! Cik nor sedia membantu 😘
.
#feedbackbanillabubble #pencucimuka #pencucimukaorganik #produknatural #ekstraktumbuhan #vanilla #aloevera #witchhazel #rosehip #foamcleanser #mousse #sayapakaisayajual #codsgbuloh #coddamansara #codbatucaves #codgombak #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitsihat #kulitcantik
User Image organicnona_banillabubble Posted: Nov 23, 2017 1:37 AM (UTC)
1
1 Normal
Masa pantang kadang-kadang bila ralit uruskan baby boleh sampai tak sempat uruskan diri
.
Mujur #banillabubblemousse datang tepat waktunya kan kak. Syukur kulit akak ni pun makin cantik 😊
.
DM/klik terus link di profile untuk hola cik nor okay! Cik nor sedia membantu 😘
.
#feedbackbanillabubble #pencucimuka #pencucimukaorganik #produknatural #ekstraktumbuhan #vanilla #aloevera #witchhazel #rosehip #foamcleanser #mousse #sayapakaisayajual #codsgbuloh #coddamansara #codbatucaves #codgombak #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitsihat #kulitcantik
User Image tinkergee Posted: Nov 23, 2017 1:27 AM (UTC)
20
0 Lo-fi
Erasing some old digital albums, I found a frosty pic of one of my fave shrubs, witch hazel. I think I took this one with my Nikon D7000; definitely at the incredible stable @wvaldes1 designed & built down in #Southlands. When I’m grooming showjumpers, witch hazel is my go-to problem solver for so many issues. Also, it’s beautiful year ‘round. #witchhazel #witchhazelblossoms #frost
User Image nuniproducts Posted: Nov 23, 2017 1:26 AM (UTC)
32
0 Normal
Our Body Spray is back in stock! For only $6 our body spray not only kills odors and fills the air with a fresh sweet scent. It is know to even out skintones and refresh skin. Link in the bio order yours today

#nuniproducts #skincare #naturalskincare #organicskincare #bodyspray #facialspray #facialtoner #witchhazel #witchhazeltoner #toner #thanksgiving #buyblack #entrepreneur #natural #africa #loveyourself #vegancommunity #vegan #blackowned #bathbomb #giftideas
User Image stephanie.candelaria Posted: Nov 23, 2017 12:09 AM (UTC)
26
1 Normal
getting ready to brine and cook that turkey 🦃 #witchhazel #mamasrecipe
User Image selfcarelovexox Posted: Nov 22, 2017 11:40 PM (UTC)
89
11 Normal
long 💅🏽 || follow @selfcarelovexox for more! 🌸
User Image selfcarelovexox Posted: Nov 22, 2017 11:28 PM (UTC)
73
2 Normal
SWIPE ➡️
qotp | how many tattoos do you have & if you don't have do you plan on getting any? 🥀
User Image lilbitanxious Posted: Nov 22, 2017 11:17 PM (UTC)
14
0 Normal

Hashtags found on this page