Toggle navigation

#wawazainal19,402 POSTS

Post Content
.
" You can rate me but i know what i'm doing."
.
FOKUS FOKUS FOKUS ! 💪💪💪😀
Korang tau tak nak ambil kalsium ni pon kena pilih tau sebabbb kalsium memerlukan komponen lain untuk bantu penyerapan.
.
Tablet kalsium semata mata tak cukup fungsinya.
.
Thats why kena pilih OSTEMATRIX bukan sekadar kalsom. eh kalsiummmm :)
.
📌 KEBAIKAN OSTEMATRIX 😍 .
Antara khasiat Ostematrix Shaklee :
.
🍎 membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang kuat .
🍎 mengelakkan penyakit osteoporosis .
🍎 memulihkan kekejangan dan kebas .
🍎 menstabilkan tekanan darah .
🍎 meringankan sakit semasa haid .
🍎 meringankan stress .
🍎 membantu dalam masalah gastrik .
🍎 mengelakkan sembelit .
🍎 mengandungi sumber kalsium yang tinggi .
.
.
.
ODER HERE
@vitaminyumna
@vitaminyumna
@vitaminyumna
.
.
YUMNA
Your Trusted SID
011-35912769
Tanda-tanda badan korang perlukan OSTEMATRIX = KALSIUM!
.
.
💪OTOT dan SARAF
- Kebas dan rasa yang mencucuk keliling mulut, jari-jari tangan dan kaki.
.
.
💙KEJANG OTOT
- Wheezing(pernafasan berdehit)
- Susah Menelan
- Suara berubah akibat Laryngospasm
.
.
💜SARAF
- Mudah marah, terjejas keupayaan intelektual, kemurungan, dan perubahan personaliti
- Letih
- Sawan
- Lain-lain pergerakan yang tidak terkawal
.
.
💕JANTUNG
- Sesak Nafas
- Tanda-tanda lemah jantung...cepat penat - Kulit
- Rambut Kasar
- Kuku Rapuh
- Psoriasis (sakit kulit)
- Kulit Kering
.
.
😍Lagi Tanda-Tanda Kekurangan Kalsium
.
- Kekejangan atau Krem otot
- Sukar/Susah nak tidur
- Perasaan berdebar2
- Eczema(Penyakit Kulit)
- Rapuh Kuku
- Sakit Sendi
- Tekanan Darah Tinggi
- Gigi Reput
- Paras Kolestrol Tinggi
- Kebas-kebas kaki dan tangan
- Rheumatiod Arthritis
- Rickets
.
.
.
ORDER HERE
@vitaminyumna
@vitaminyumna
@vitaminyumna
.
.
.
YUMNA
Your Trusted SID
011-35812769
Tanda-tanda badan korang perlukan OSTEMATRIX = KALSIUM!
.
.
💪OTOT dan SARAF
- Kebas dan rasa yang mencucuk keliling mulut, jari-jari tangan dan kaki.
.
.
💙KEJANG OTOT
- Wheezing(pernafasan berdehit)
- Susah Menelan
- Suara berubah akibat Laryngospasm
.
.
💜SARAF
- Mudah marah, terjejas keupayaan intelektual, kemurungan, dan perubahan personaliti
- Letih
- Sawan
- Lain-lain pergerakan yang tidak terkawal
.
.
💕JANTUNG
- Sesak Nafas
- Tanda-tanda lemah jantung...cepat penat - Kulit
- Rambut Kasar
- Kuku Rapuh
- Psoriasis (sakit kulit)
- Kulit Kering
.
.
😍Lagi Tanda-Tanda Kekurangan Kalsium
.
- Kekejangan atau Krem otot
- Sukar/Susah nak tidur
- Perasaan berdebar2
- Eczema(Penyakit Kulit)
- Rapuh Kuku
- Sakit Sendi
- Tekanan Darah Tinggi
- Gigi Reput
- Paras Kolestrol Tinggi
- Kebas-kebas kaki dan tangan
- Rheumatiod Arthritis
- Rickets
.
.
.
ORDER HERE
@vitaminyumna
@vitaminyumna
@vitaminyumna
.
.
.
YUMNA
Your Trusted SID
011-35812769
READYSTOCK BEST SELLER WAWASOFTLENS HERE‼️
Dah ramai try , semuanya puas hati!!! 😍😍
.
🍑Code classy brown.
🕊Sangat natural dan selesa 💕
🕊Hanya RM59 sepasang.
🕊Boleh pakai 3bulan.
🕊Power 0-500 (gap 50)
Jom order sekarang!!!
.
💌Whatsapp now 018 368 0641.
Happy shopping 😘
#wawasoftlens
#wawasoftlensofficial
#wawasoftlensselangor
#wawasoftlenssubangjaya
#wawasoftlensleader
#sayajualwawasoftlens
#stokiswawasoftlens
#contactlens
#contactlensmurah
#contactlensmalaysia
#sayajual
#aerilzafrel
#wawazainal
#wawazainalcontactlens
#subangjaya
#sunwaypyramid
#midvalley
#onlinebisnesmalaysia
#subangjayawawasoftlens
#subangjayausj
#contactlensarab
TQ for the feedback ! 😍 Salam Jumat semua . Sesiapa yg still mencari lens untuk wedding , convocation day or any events try pakai lens dari #wawasoftlens nie . DIJAMIN SELESA dari pagi sampai ke malam 😍
.
.
She's wearing TRENDY HONEY
🌸 Diamter 14mm 🌸 No ring . Nampak macam mata original sangatt😍
🌸 Power 0 , 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500
🌸 RM59/pair
.
.
PM/DM sis cepat ! Thanks
#wawasoftlens
#wawasoftlensofficial
#agentneeded
#dropshipneeded
#wawasoftlensselangor
#wawasoftlenssubangjaya
#wawasoftlensleader
#sayajualwawasoftlens
#stokiswawasoftlens
#contactlens
#contactlensmurah
#contactlensmalaysia
#sayajual
#aerilzafrel
#wawazainal
#wawazainalcontactlens
#subangjaya
#sunwaypyramid
#midvalley
#onlinebisnesmalaysia
#subangjayawawasoftlens
#subangjayausj
#contactlensarab
Hai Salam Jumaat,, 🎉 cantikkan code Dazzling Grey by #wawasoftlens
Meh dapatkan #wawasoftlens dengan sis 🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃 Sila pm & click terus ke👉
http://www.wasap.my/601139167646

#wawasoftlenseofficial #wawazainal #lensmurahmalaysia #sayajual #softlens #selangor #jdt
Kebaikan dalam setiap kapsul Perlashine.sayang2 tak kan menyesal kalau mencuba.tak rugi untuk melabur kearah kebaikan.tak kira lelaki mahupun wanita semua meginginkan kulit yang cantik dan berseri.ibu dalam pantang, ibu breastfeeding pn boleh consume.Tiada kesan sampingan 😉😉 Harga Promo RM120.00 30biji
FREE GIFT🎁🎁🎁 FREE POSTAGE 😱😱 #dsiempire #safieyilias #peashine #perlaking #letscantek #lelakicantik #produkluluskkm #halal #hargapromo #sebijidahmelepakduabijilagilahmelepaklepak #luarbiasa #sayajual #freegift #freepostage #special #ctdk #neelofa #fattzura #zulariffinfc #wawazainal #rm2m #ootd #misikenyang20tahun
jum follow ig shop ni💕mereka tgh buat potongn harga rm2 sampai hari jumaat🎉5 orang terawal sahaja🤗check ig story mereka atau dm utk maklumat lanjut .
.
🌹ig shop ni ada juat pelbagai barang, such as:Kasut,coklat, baju, polaroid, badges and macam² lagi lah✨📸so apa tunggu lagi, jomlah follow mereka
. . . .
@bavaro.shpp @bavaro.shpp @bavaro.shpp @bavaro.shpp
BANGUN PAGI TAK SUSAH, SOLAT TAK TINGGAL
.
.
.
.

#int3tree adalah makanan tambahan untuk MINDA yang mengandungi 11 bahan terbaik yang di import daripada luar negara dan mendapat kelulusan dari KKM dan PERTAMA DI ASIA berbentuk serbuk sachet. tak perlu bancuh hanya kemam bawah lidah dan tunggu hasilnya dalam beberapa saat sahaja. 🙂 antara 'KEBAIKAN' serbuk int3tree ni . ✅ Mudah bangun tidur ✅ Mudah tidur bagi yang susah tidur
✅ Lebih fokus
✅ Tidur yang puas ✅ Memberi tenaga
✅ Lebih mentaati ibu bapa
✅ Mudah menghafal
✅ Mudah faham ✅ Hilang gagap
✅ Membantu memulihkan gugup
✅ Menghilangkan penyakit nyanyuk
✅ Ketenangan bertambah ✅ Anak mudah makan nasi
✅ Minda menjadi aktif
✅ Idea bertambah ✅ Menjadi bertambah kreatif
.
PALING PENTING: NO SUGAR ADDED.
.
.
INT3TREE ini tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak anak anda..
.
.

Harga jualan Int3Tree
🛍S/M: RM 115
🛍S/S: RM 120
✅Sekotak Int3Tree: 30 sachet sebulan
✅1 hari 1 sachet!
.
.
🚀Nak promosi harga diskaun lebih 10%?
🚀Nak dapatkan free postage?
🚀Nak info lanjut?
Jom WhatsApp laju2👇👇👇
📲Whatsapp 016.681.0015
📲Whatsapp 016.681.0015
📲Whatsapp 016.681.0015
.
#int3tree #suplimenminda #revolusisuplimenminda
#Int3TreeKekalFokusSepanjangHari
#FenomenaProdukMinda
#SihatdanBijak
#LuteinTradeMarkUSA
#nosugaradded #produkviral #anakbijak #anakibu #anakibuayah #coklat #milocube #caliph

#fattahamin #loffattah #fattzura #laraalana #yusufiskandar #aisyahdhiarana #wawaeril #aerilwawa #attarhayla #aerilzafrel #wawazainal #nikadammika #nikharrazdanish
PENCUCI MUKA VCGC BUATKAN KULIT MUKA JADI LEMBUT DAN LEMBAB😱
.
Apa Kata Pengguna VCS & VCGC Annona ?
.
👉"Alhamdulillah,betul la seperti apa yang dikata,KULIT MUKA BOLE JADI SELEMBUT KULIT BABY😱"👈
.
.
PS: PROMO KOMBO OCTOBER !! 📣📣
----------------------------------------------------------------------------
1⃣ KOMBO BASIC BEAUTY
👉 1 VCS Trial + 1 VCMC SPF30 + 1 VCGC
💵 Harga PROMO RM99 ! 😍
📟 Harga ASAL RM117 😎
💸 Anda JIMAT RM18 !! 😱
.
2⃣ KOMBO SUPER SAVER
👉 2 VCS Normal FREE 1 VCMC SPF30
💵 Harga PROMO RM160 ! 😍
📟 Harga ASAL RM219 😎
💸 Anda JIMAT RM59 !! 😱
.
WAHH BESTNYE KOMBO-KOMBO NI 😍😍
DAPATKAN SEKARANG SEBELUM KEHABISAN STOCK 😭😭
UNTUK ORDER WHATSAPP KE 0175631130 SEKARANG !! 🔊🔊 *Tekan Link Whatsapp di Bio*
.
💊Pengasas Dan Juga Pencipta Vitamin C Series Annona Ialah Seorang Ahli Farmasi Bertauliah.
.
#vitamincserum
#10xvitaminc
#vitamincseries
#puanmarypartner
#produkahlifarmasi
#serumvitc #serumviral #terapiinstagram
Masyaallah cantiknya
BEST SELLER 💥
TRENDY HONEY
Sebijik macam mata pelakon hindustan kan?
.
Wawasoftlens ni size anak mata normal ok, 14mm memang serius meletops!
.
🆓Khas untuk 50 ORANG wawasoftlens lovers yang beli dengan kita, kita bagi FREE SOLUTION LENS 60ML YG BERNILAI RM9.00
FREEGIFT NI LIMITED OK🆓
.
⏳CEPAT WHATSAPP KITER SEBELUM HABISSSSS
🚈 COD AREA STATION LRT
010-400-8108 atau pegi click link kat PROFILE kiter
.
.
#wawasoftlens
#wawasoftlensofficial
#agentneeded
#dropshipneeded
#wawasoftlensselangor
#wawasoftlenssubangjaya
#wawasoftlensleader
#sayajualwawasoftlens
#stokiswawasoftlens
#contactlens
#contactlensmurah
#contactlensmalaysia
#sayajual
#aerilzafrel
#wawazainal
#wawazainalcontactlens
#subangjaya
#sunwaypyramid
#midvalley
#onlinebisnesmalaysia
#subangjayawawasoftlens
#subangjayausj
#bazarpaknil
#bazaarpaknil
#readystock
#singapore
#brunei
#malaysia
Awak2 tau tak, sekarang Perlashine produk paling #viral kt negara kita.mana taknya, dah byk testimoni yang berjaya cntik dengan Perlashine Kapsul Mutiara ni tau
WhatsApp 0145298966
WhatsApp 0145298966
WhatsApp 0145298966
#dsiempire #safieyilias #peashine #perlaking #letscantek #lelakicantik #produkluluskkm #halal #hargapromo #sebijidahmelepakduabijilagilahmelepaklepak #luarbiasa #sayajual #freegift #freepostage #special #ctdk #neelofa #fattzura #zulariffinfc #wawazainal #rm2m #ootd #misikenyang20tahun
ANAK UMUR 5 TAHUN TAK TAHU LAGI MEMBACA 😱😱
.
cemburu tak bila nampak anak2 jiran yg umur 3 tahun pun ada yang da lancar membaca siap tahu semua abjad dan nombor tapi anak sendiri umur 5 tahun masih merangkak dalam membaca 😭
.
salah satu sbb anak tak dapat " tangkap" dengan cepat apa mereka lihat dan di ajar adalah kerana " lemahnya tahap fokus dan ingatan mereka" ..
.
anak2 ni perlu di bantu melalui makanan yang dapat meransang fungsi otak mereka untuk menjadi lebih baik dengan memberikan mereka makanan yang mengandungi omega 3, Vitamin B complete, DHA dan sebagainya..
.
Dalam #int3tree semua ni ada dan da terlalu banyak feedback dari mak bapa anak tak lancar membaca kini da lancar.
.
.

Harga jualan Int3Tree
🛍S/M: RM 115
🛍S/S: RM 120
✅Sekotak Int3Tree: 30 sachet sebulan
✅1 hari 1 sachet!
.
.
🚀Nak promosi harga diskaun lebih 10%?
🚀Nak dapatkan free postage?
🚀Nak info lanjut?
Jom WhatsApp laju2👇👇👇
📲Whatsapp 016.681.0015
📲Whatsapp 016.681.0015
📲Whatsapp 016.681.0015
.
#int3tree #suplimenminda #revolusisuplimenminda
#Int3TreeKekalFokusSepanjangHari
#FenomenaProdukMinda
#SihatdanBijak
#LuteinTradeMarkUSA
#nosugaradded #produkviral #anakbijak #anakibu #anakibuayah #coklat #milocube #caliph

#fattahamin #loffattah #fattzura #laraalana #yusufiskandar #aisyahdhiarana #wawaeril #aerilwawa #attarhayla #aerilzafrel #wawazainal #nikadammika #nikharrazdanish
COLOUR PALING BEST SELLER, Selesa, Natural && Colour ni TAK STRIKING ok. Memang sesuai mata asia macam kita ni 🤗🤗
-
HIGH QUALITY, SOFT NAK MAMPOS 😱😱
-
👀 Glamour Gray
💯 Selesa, sama sahaja macam yang lama. Confirm Satisfied, guarantee!
🌕Diameter : 14.0 mm (NO RING)
🔘Base Curve : 8.6 mm
💦Water content : 45%
🕘Duration : 3 months
Availability power : 0, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500.
.
#sayajual #sayajuallens#sayajualcontactlens #sayajuallensmurah#sayajualcontactlensmurah#Wawasoftlenslovers #wawazainal#aerilzafrel #wawasoftlens#sayajualsoftlens #sayajualsoftlensmurah#mua #makeupartist#makeupartistmalaysia #lokalah #motifviral#glamourgray #goldenbrown #2tone#penang #lenscantik #contactlenscantik#lenscantikmurah #contactlenswawazainal#contactlensmalaysia #contactlenses#contactlensmurah #softlensmurah#softlensmalaysia
#wawasoftlens readystock darlingssss!! Jgn terkejut ye stock yg byk ni boleh sold out dlm sekelip mata ok! Hah time tu hakak xblh nk tlg klu2 power yg u ols request sold out tau 😌 so jgn tgu lg whatsapp hakak cepat!! Wawasoftlens Readystock *Warna BARU 2017- Coffee SERIES*
*CAPPUCINO*
Warna brown & ada ring
-POWER 0,100,150,200,250,300,350,400,450,500 *GREEN TEA LATTE*
Warna hijau & ada ring
-POWER 0,100,150,200,250,300,350,400,450,500

DAZZLING GREY
-WARNA GREY KEBIRUAN NATURAL TANPA RING
-MACAM MATA REAL -BESTSELLER ♨
-POWER 0,100,150,200,250,300,350,400,450,500

CLASSY BROWN
-WARNA BROWN TANPA RING
-NATURAL MACAM MATA ASLI
-BESTSELLER ♨
-POWER 0,100,150,200,250,300,350,400,450,500

GLAMOUR GREY
-WARNA SOFT GREY KEHIJAUAN
-NATURAL MACM MATA ASLI
-POWER 0,100,150, 200,250,300,350,400,450,500

#wawasoftlens
#wawasoftlensofficial
#agentneeded
#dropshipneeded
#wawasoftlensselangor
#wawasoftlenssubangjaya
#wawasoftlensleader
#sayajualwawasoftlens
#stokiswawasoftlens
#contactlens
#contactlensmurah
#contactlensmalaysia
#sayajual
#aerilzafrel
#wawazainal
#wawazainalcontactlens
#subangjaya
#sunwaypyramid
#midvalley
#onlinebisnesmalaysia
#subangjayawawasoftlens
#subangjayausj
#contactlensarab
EMOSI ADA IMPROVEMENT, FOKUS NAK BUAT LATIHAN SEMAKIN BAIK
.
.
.
.

#int3tree adalah makanan tambahan untuk MINDA yang mengandungi 11 bahan terbaik yang di import daripada luar negara dan mendapat kelulusan dari KKM dan PERTAMA DI ASIA berbentuk serbuk sachet. tak perlu bancuh hanya kemam bawah lidah dan tunggu hasilnya dalam beberapa saat sahaja. 🙂 antara 'KEBAIKAN' serbuk int3tree ni . ✅ Mudah bangun tidur ✅ Mudah tidur bagi yang susah tidur
✅ Lebih fokus
✅ Tidur yang puas ✅ Memberi tenaga
✅ Lebih mentaati ibu bapa
✅ Mudah menghafal
✅ Mudah faham ✅ Hilang gagap
✅ Membantu memulihkan gugup
✅ Menghilangkan penyakit nyanyuk
✅ Ketenangan bertambah ✅ Anak mudah makan nasi
✅ Minda menjadi aktif
✅ Idea bertambah ✅ Menjadi bertambah kreatif
.
PALING PENTING: NO SUGAR ADDED.
.
.
INT3TREE ini tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak anak anda..
.
.

Harga jualan Int3Tree
🛍S/M: RM 115
🛍S/S: RM 120
✅Sekotak Int3Tree: 30 sachet sebulan
✅1 hari 1 sachet!
.
.
🚀Nak promosi harga diskaun lebih 10%?
🚀Nak dapatkan free postage?
🚀Nak info lanjut?
Jom WhatsApp laju2👇👇👇
📲Whatsapp 016.681.0015
📲Whatsapp 016.681.0015
📲Whatsapp 016.681.0015
.
#int3tree #suplimenminda #revolusisuplimenminda
#Int3TreeKekalFokusSepanjangHari
#FenomenaProdukMinda
#SihatdanBijak
#LuteinTradeMarkUSA
#nosugaradded #produkviral #anakbijak #anakibu #anakibuayah #coklat #milocube #caliph

#fattahamin #loffattah #fattzura #laraalana #yusufiskandar #aisyahdhiarana #wawaeril #aerilwawa #attarhayla #aerilzafrel #wawazainal #nikadammika #nikharrazdanish

Hashtags found on this page