Toggle navigation

#vite160,497 POSTS

Post Content
User Image editions_akileos Posted: Dec 13, 2017 2:18 PM (UTC)

20
1 Normal
En attendant le Christmas special on vous propose de découvrir les archives Doctor Who dans le calendrier de l'Avent Akileos. L'ouvrage de références qui vous apprendra tout ce que vous devez savoir sur la serie. [Lien dans la bio] #Akileos #DoctorWho #Archives #bible #preview #marcushearn #dalek #balek #christmasspecial #vite #merrychristmas
User Image saraboccaletto Posted: Dec 13, 2017 2:10 PM (UTC)

1
0 Normal
User Image naddybeauty.shop Posted: Dec 13, 2017 1:43 PM (UTC)

8
1 Normal
.
PIL LAWAS SELAMAT 🍀🍀
.
Herb-Lax Shaklee terdiri daripada 9 herba semulajadi iaitu alfalfa leaves, senna leaves, anise seeds, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver’s root.
.
Manfaat Herblax :
.
.
🌿 bantu pembersihan najis yang tersekat
🌿 meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
🌿 membantu masalah sembelit. tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi.
🌿 mengempiskan perut
🌿 membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut.
🌿sesuai di ambil seperti biasa atau dicampur dalam air panas, sebagai minuman teh herba.
.
Kalau ada masalah sembelit teruk, tandanya memang badan penuh toksin. Kena kasi clear dulu toksin ni 😊 baru mudah vitamin nak meresap inshaAllah
.
Sebarang pertanyaan boleh terus ws saya ok, saya akan ajar cara makan terbaik only for my dear customers💕
.
Nadd | 📲012-9276774
.
#shakleemurah #esp #vitc #vite #alfalfa #herb-lax #kulitcantik #kurus #trustedsaller #setkulitcantik #skincare #setdetox
User Image elody_beaute_antiage Posted: Dec 13, 2017 1:39 PM (UTC)

11
1 Normal
Aujourd’hui !!! 🎉🎉 Avant dernier jour des offres
1️⃣3️⃣ème jour , 1️⃣3️⃣ème offre 🎉

Aujourd’hui et demain on sublime le regard !!! Alors si vous avez tout essayé et que vous n’arrivez pas à faire disparaître vos poches et cernes , c’est parce que vous n’avez pas tout essayé 😜
Il vous manque l’idéal eyes dans votre salle de bain 😍🔝👌🏼 C’est aujourd’hui seulement ne tardez pas 📲⏱⏳#nuskin #nucolour #cosmetiques #eyeshadow #ombreapaupieres #eyeliner #mascara #regardsublimé #instabeauty #instagirl #plaisir #offrir #dernièreminute #depechezvous #vite
User Image imepho_ Posted: Dec 13, 2017 1:23 PM (UTC)

3
0 Normal
Conocé lo nuevo de #VITE #Porcellanatos 👉 www.imepho.com.ar/tienda
En la foto: SUGHERO 20x120cm, Porcellanato rectificado #SímilMadera – Primera calidad.
Aprovechá descuentos de hasta 20% 🛒
#Imepho #Tendencias #Inspiración #IndustriaNacional #MarDelPlata @viteporcellanato
User Image naddybeauty.shop Posted: Dec 13, 2017 1:18 PM (UTC)

9
0 Normal
.
Cantik dapat. Kurus dapat. Sihat dapat. Ape lagi haih tak tahu nak ckap apa.
.
Esp shaklee ni mmg yg terbaik sbb nadd sendiri pon amalkan setiap hari .
Dgn harga RM***,00 tahan dua bulan. 850gram. Bekas pn besar. Mmg sngat2 berbaloi dgn harga. .
Sebarang pertanyaan boleh terus ws saya ok, saya akan ajar cara makan terbaik only for my dear customers💕
.
Nadd | 📲012-9276774
.
#shakleemurah #esp #vitc #vite #alfalfa #herb-lax #kulitcantik #kurus #trustedsaller #setkulitcantik #skincare #setdetox
User Image anne_shaklee_shop Posted: Dec 13, 2017 1:00 PM (UTC)

4
0 Normal
dah memalam baru nak update ig ngan fb.. da siap masak, suap anak makan, sembahyang isyak..baru lega sikit nak berfb ngan berig..🤗🤗🤗 ari ni stok #vivix saya da sampai...bukan senang #shaklee buat promosi #vivix ni tau..siapa yang pernah rasa #vivix, mesti akan teringat ingat rasanya yang sangat exclusive..😋😋😋 ape best sangat vivix nih?

nak kurus? vivix
nak sihat? vivix
nak cantik? vivix
nak awet muda? vivix
pendek kata #vivix ni untuk semua lah.supplement untuk kesihatan keseluruhan...yang malas nak makan pil banyak banyak tu bole ambik #vivix ...😄😄😄..retis pun ambik #vivix tau.. emm..panjang pulak citer memalam ni....kalu nak citer pasal si #vivix ni, sampai besok pun tak abis...wakakaka

pape pun saya nak bagitau...nak dapatkan #vivix cari je saya...stok on the spot..sentiasa je ade stok kat kat umah.. penghantaran satu malaysia ye...dont shy shy...watsup je saya.. anne_shaklee_shop
0.1.2.9.7.7.2.7.1.9

#pengedarshakleemelaka
#vite
#vivixthebest
#shakleemurah
#vivixmurah
#sayajualshaklee
#pengedarvivix

Hashtags found on this page