Toggle navigation

#vitaminB48,640 POSTS

Post Content
Maximize your pout and get voluptuous lips with LuRey Lip Plumper. Our unique and advanced blend of oligopeptides, vitamin B, and vitamin E provides continuous hydration and improves collagen synthesis, giving you fuller, supple lips.

Visit our website and with three shades to choose from, you can buy one Lip Plumper and get one free using "LIPS2" at checkout. .
.
.
.
.
#lureycosmetics #lurey #lipplumper #lipgloss #lips #makeup #skincareproducts #skincare #vitaminb #nonsurgical #collagen #vitamine #bogo #peach #glossy #sale #beautyaddict #beautyblogger #beautycommunity #kyliejenner #beautyreview #bblogger #nyc #nycbloggers #ca #friyay #happyfriday #weekendvibes #goodmorning #naturalskincareproducts
DHC Vitamin B-mix 60 Days
วิตามินบีรวมป้องกันการเกิดสิว ลดปัญหาสิวเสี้ยน สิวอุดตัน ผดผื่นบนใบหน้าได้ดี ช่วยให้หน้าเนียนเรียบ และยังช่วยแก้ปัญหาผู้ที่แต่งหน้าไม่ติด - DHC วิตามินบีรวม เป็นกลุ่มของวิตามินที่มีความจำเป็นต่อเส้นประสาทและความสมบูรณ์ของอวัยวะ ต่างๆ DHC วิตามินบีรวม (DHC Vitamin B-Mix) เหมาะสำหรับบำรุงสุขภาพของผิว ผม สายตา ตับ และวิตามินบี (Vitamin B) ยังมีส่วนช่วยในการสร้างคอลลาเจน (Collagen) อีกด้วย วิธีรับประทาน ทานครั้งละ 1 เม็ด วันละ 2 ครั้ง หลังอาหาร เช้า-เย็น แล้วตามด้วยน้ำอุ่นหรือน้ำที่ไม่ได้แช่ตู้เย็น
250.- #vitamin #vitaminb #supplements #วิตามิน #วิตามินบี
Kraljevski hleb je integralni hleb bogat semenkama lana i suncokreta, sadrži vitamin B i E. Preporučuje se za zdravu ishranu.

Posebno pravljen i dostupan samo u Aroma pekari, po akcijskim cenama do 31.10

#aroma #aromamarketi #hleb #integralnihleb #lan #semenkelama #vitaminb #vitamine #zdravaishrana
Ramai yang tanya.. berapal lama kesan..
.
First sis akan jawab..refer to body korang mcmna penerimaan body dgn drip korang
.
Before mulakan apa2 whitening drip or supplemetn sis suggest DETOX dlu.. 1 week
.
Perubahan akan nampak utk sekali drip..ini pengalaman sis tauu..😎...tpi bukan terus cerah.. muka rasa MOIST, GLOWING and BERSIH...sampai 5th.. skin tone banyak perubahan.. mungkim sis memang jenis cerah.. so nk nmpk perubahan tu kurang laa😜
.
Nak cantik kena sabar.. usaha sampai dapat...
.
📱whatsapp 0145577094
_
最近はまってるkoreaマスク💆
ビタミンC&ビタミンB🍋🍋
#koreamask
#vitaminc
#vitaminb
My every day vitamins for better mood, inspiration and to feel good all day :-) The boswella is amazing, the workout is easy with these vitamins, live a helathy life, do something for your body :-) #nutrilite #nutrilites #health #healthyproducts #vitamins #vitamin #vitaminb #vitaminbplus #boswella #amwaycenter #amwaynutrilite #amway #world #woman #womans #man #healthyfood #healthylife #help #choice #newme #newyou #change #life 💎👌💜
TODAY IS THE LAST DAY!!!😱
.
Antara supplement yang sesuai diambil oleh lelaki dan wanita ialah 💕OSTEMATRIX💕
.
.
Ostematrix bukan sekadar kalsium taw kerana ia lengkap dengan magnesium, fosforus, vitamin D dan lain-lain nutrien yang mana apabila diambil bersama, akan meningkatkan penyerapan oleh tubuh sehingga 99%.😍
.
Sebenarnya, ada 2 sebab penting kenapa kita WAJIB ambil sumber kalsium yang lengkap. Lagi mudah, ambillah pil kalsium ni:::
.
1👉Sebelum umur 35 tahun - tujuannya untuk MEMBINA TULANG.
.
2 👉 Selepas umur 35 tahun - tujuannya untuk MENGHALANG KEHILANGAN KEPADATAN TULANG (elakkan tulang rapuh).
.
.
Ini kerana, selepas kita berumur 40 tahun, kepadatan tulang mula menurun dengan cepat, ditambah lagi dengan gaya hidup yang tidak sihat,, Contohnya gaya hidup pengambilan kafein yang banyak setiap hari, makanan segera dan lain-lain.❌
.
.
TODAY IS THE LAST DAY!!! So, jom grab ostematrix @ pil kalsium ni untuk diri sendiri mahupun keluarga ok. Rugi x grab sementara tengah promosi nih. Whatsup nur segera ok.😉
.
.
📱013-6356250 📲
📱013-6356250 📲
📱013-6356250 📲
TODAY IS THE LAST DAY!!!😱
.
Antara supplement yang sesuai diambil oleh lelaki dan wanita ialah 💕OSTEMATRIX💕
.
.
Ostematrix bukan sekadar kalsium taw kerana ia lengkap dengan magnesium, fosforus, vitamin D dan lain-lain nutrien yang mana apabila diambil bersama, akan meningkatkan penyerapan oleh tubuh sehingga 99%.😍
.
Sebenarnya, ada 2 sebab penting kenapa kita WAJIB ambil sumber kalsium yang lengkap. Lagi mudah, ambillah pil kalsium ni:::
.
1👉Sebelum umur 35 tahun - tujuannya untuk MEMBINA TULANG.
.
2 👉 Selepas umur 35 tahun - tujuannya untuk MENGHALANG KEHILANGAN KEPADATAN TULANG (elakkan tulang rapuh).
.
.
Ini kerana, selepas kita berumur 40 tahun, kepadatan tulang mula menurun dengan cepat, ditambah lagi dengan gaya hidup yang tidak sihat,, Contohnya gaya hidup pengambilan kafein yang banyak setiap hari, makanan segera dan lain-lain.❌
.
.
TODAY IS THE LAST DAY!!! So, jom grab ostematrix @ pil kalsium ni untuk diri sendiri mahupun keluarga ok. Rugi x grab sementara tengah promosi nih. Whatsup nur segera ok.😉
.
.
📱013-6356250 📲
📱013-6356250 📲
📱013-6356250 📲
PROMOSI ESP shaklee SEPANJANG OKTOBER 💖💖💖
.
Hai semua, ESP ni adalah produk BEST SELLER dalam kebanyakkan produk shaklee. Tak promo pun stock dah licin apatah lagi bila tiba musim PROMOSI!!!
.
Kalau dulu anda nak cuba ESP tapi risau tentang harga, jangan risau sebab harga yang ditawarkan kali ini memang berbaloi ++++😍
.
Esp ni adalah supplements ke 2 yang nur ambil & memang terus jatuh cinta dengan keberkesanan produknya😍
.
Selain dapat  membantu dari segi tenaga, ia juga sangat-sangat membantu dari segi KECANTIKAN KULIT & KESEIMBANGAN BERAT BADAN taw.
.
Jadi yang dah lama intai-intai harga ESP tu kali ni adalah masanya untuk anda rasai sendiri KEHEBATAN esp💖
.
Harga mampu milik & menarik menanti anda! Jom pm, whatsapp nur okay 😉
.
.
📱013-6356250📲
📱013-6356250📲
📱013-6356250 📲
PROMOSI ESP shaklee SEPANJANG OKTOBER 💖💖💖
.
Hai semua, ESP ni adalah produk BEST SELLER dalam kebanyakkan produk shaklee. Tak promo pun stock dah licin apatah lagi bila tiba musim PROMOSI!!!
.
Kalau dulu anda nak cuba ESP tapi risau tentang harga, jangan risau sebab harga yang ditawarkan kali ini memang berbaloi ++++😍
.
Esp ni adalah supplements ke 2 yang nur ambil & memang terus jatuh cinta dengan keberkesanan produknya😍
.
Selain dapat  membantu dari segi tenaga, ia juga sangat-sangat membantu dari segi KECANTIKAN KULIT & KESEIMBANGAN BERAT BADAN taw.
.
Jadi yang dah lama intai-intai harga ESP tu kali ni adalah masanya untuk anda rasai sendiri KEHEBATAN esp💖
.
Harga mampu milik & menarik menanti anda! Jom pm, whatsapp nur okay 😉
.
.
📱013-6356250📲
📱013-6356250📲
📱013-6356250 📲
Harini dah kerja 🌸🌸🌸
.
Kerja-kerja pon, kesihatan mesti dijaga ,,, 💪🏻💪🏻💪🏻
.
So, nur ni bagi offer special sempena PROMOSI BERGANDA : ESP + OSTEMATRIX!!!😘
.
ESP + OSTEMATRIX merupakan antara hot selling item shaklee taw!!!💕💕💕
.
Bila amal ESP shaklee, anda secara automatik akan dapat:::
.
❤ KULIT CANTIK
❤ MAINTAIN SLIM
❤ SIHAT RAMBUT DAN KUKU
❤ BERTENAGA SEPANJANG HARI
❤ MILKBOOSTER
❤ KENYANG LAMA
.
.
Bila ambil OSTEMATRIX pula, automatik akan:::
.
✅ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat.
✅ Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas.
✅ Melegakan sakit ketika haid.
✅ Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi.
✅ Membantu mengurangkan sakit belakang.
✅Mengurangkan risiko osteoporosis (tulang rapuh)
✅ Membantu mengurangkan kebas dan sesemut.
✅ Membantu melegakan sembelit.
✅ Melegakan sakit-sakit sendi.
✅ Membantu melembutkan najis.
✅ Membantu masalah buasir.
.
.
Jom dapatkan segera sebelum kehabisan stok!!!
.
PROMOSI ESP + OSTEMATRIX INI HANYA SAH UNTUK 3 HARI SAHAJA (18-20 OKTOBER 2017) taw. Whatsup nur hari ini juga ok.😉
.
.
📱013-6356250 📲
📱013-6356250 📲
📱013-6356250 📲
Harini dah kerja 🌸🌸🌸
.
Kerja-kerja pon, kesihatan mesti dijaga ,,, 💪🏻💪🏻💪🏻
.
So, nur ni bagi offer special sempena PROMOSI BERGANDA : ESP + OSTEMATRIX!!!😘
.
ESP + OSTEMATRIX merupakan antara hot selling item shaklee taw!!!💕💕💕
.
Bila amal ESP shaklee, anda secara automatik akan dapat:::
.
❤ KULIT CANTIK
❤ MAINTAIN SLIM
❤ SIHAT RAMBUT DAN KUKU
❤ BERTENAGA SEPANJANG HARI
❤ MILKBOOSTER
❤ KENYANG LAMA
.
.
Bila ambil OSTEMATRIX pula, automatik akan:::
.
✅ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat.
✅ Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas.
✅ Melegakan sakit ketika haid.
✅ Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi.
✅ Membantu mengurangkan sakit belakang.
✅Mengurangkan risiko osteoporosis (tulang rapuh)
✅ Membantu mengurangkan kebas dan sesemut.
✅ Membantu melegakan sembelit.
✅ Melegakan sakit-sakit sendi.
✅ Membantu melembutkan najis.
✅ Membantu masalah buasir.
.
.
Jom dapatkan segera sebelum kehabisan stok!!!
.
PROMOSI ESP + OSTEMATRIX INI HANYA SAH UNTUK 3 HARI SAHAJA (18-20 OKTOBER 2017) taw. Whatsup nur hari ini juga ok.😉
.
.
📱013-6356250 📲
📱013-6356250 📲
📱013-6356250 📲
Almonds are a fantastic source of plant-based protein, anti-inflammatory mono-unsaturated fats, B vitamins, magnesium, and vitamin E. Basically, they’re a powerhouse of nutrients just begging to be eaten! Almonds are also delicious as a nut butter, so try making your own at home, and keep some raw almonds on hand for easy snacks and additions to meals 😋 🌰 Thanks @onegreenplanet for the photo and food recommend xx 😊 💚
Need an extra boost in your daily activities?🤸‍♀️ Our Platinum Beauty drip is just what you need! 👍
This beauty drip is not just packed with Glutathione that helps whiten your skin but it is filled with vitamins, amino acids, and anti-oxidants that gives you the extra energy and protection throughout the day. The combination all of this will help you SLOW down aging and gives you a youthful glow!😍💗 It has Vitamin B complex that is essential for converting food into fuel, keeping us energized and alert the whole day. Don't forget Vitamin C that supports a healthy immune system, protects our body from cancer and helps in the regeneration of collagen. Speaking of Collagen, this drip also contains collagen that boosts our metabolism, reduces joint pains, aids in the elasticity of our skin and slows down aging. Add placenta to the mix, to make it bulletproof in making your skin look younger and firmer. A placenta is an effective skin firmer, lifter and hydrator. It can also help with acne prone skin. To top it all off we have the Alpha Lipoic Acid, that decreases the chance of heart and liver disease, and diabetes!
Grab this chance now and slow down aging and have that extra energy to take on any adventure!
For more information check out our blog on beauty drips: http://bit.ly/2zoq0Lt
http://www.theskinhousebeauty.com

Contact us now: 😁😊👇👇
Quezon City
📲0917.898.7546 or ☎️02.254.3987
Pasig
📲0917.829.0990 or ☎️02.542.4106

#beautydrip #gluta #platinumdrip #drip #collagen #vitaminc #vitaminb #placenta #skincare #skincareroutine #skinpamper #glowingskin #youthful #defyaging #Skinhouse💖 #skinhousebeauty #igerph #igersmanila #igers #manila #instadaily #instagood #life #boost
Super B Complex
– Features high concentrations of Niacinamide (Vitamin B3) – Prevents dehydration, as well as boosting collagen production – Helps improve the appearance of pigmentation and uneven skin tone – Provides very gentle chemical exfoliation to renew the skin – Hyaluronic Acid provides a powerful moisture boost – Brightens and tones the skin – Particularly ideal for targeting ageing, acne-prone & pigmented skin ★★★★★ My go-to product – Skin Saver!
Power couple alert. For a limited time, save an extra 5% on a monthly NutraGlow subscription, and have #SuperB and #SuperLean delivered right to your doorstep every 30 days for only $47. Tap link in bio to learn more.

Hashtags found on this page