Toggle navigation

#vitamin1,652,152 POSTS

Post Content
User Image bma.food.bn Posted: Nov 21, 2017 3:17 AM (UTC)
0 0 Normal
#Umaima sesuai wanita dan lelaki dari umur 15 tahun dan ke atas,si gadis,wanita bujang,wanita berkahwin,wanita hamil dan usia emas.
.
Umaima Nutri C Plus :
.
1.susu kambing umaima mengandungi DHA.
.
2.Folat penting untuk pertumbuhan dan pembahagian sel dalam tubuh ibu serta janin. Bagi janin yang sedang berkembang,pembahagian sel berlaku dengan cepat untuk membentuk organ-organ penting seperti otak.
.
3.Inulin adalah prebiotik, sementara itu DR10 adalah Bifidobakterium laktis yang merupakan sejenis bakteria hidup. Adalah penting untuk ibu-ibu mengandung mempunyai persekitaran usus yang baik untuk penyerapan nutrien yang efektif.
.
4.Kalsium membantu membina tulang dan gigi yang kuat.
.
5.Zink adalah penting untuk pertumbuhan tisu ibu dan janin.
.
6.Zat besi dan vitamin B12 t bagi pembentukkan sel darah merah yang diperlukan untuk menampung penambahan jumlah darah sebanyak 50% semasa kehamilan.
.
AGENT BRUNEI
Whatsapp 8863804 for bookings
.
#Umaima #UmaimaByAbbyAbadi #UmaimaCantikDariHati #UmaimaByAbbyAbadi #UmaimaCantikDariHati #sunnah #pemakananasunnah #susukambing #susu #whitening #beauty #health #glowing #flawless #sayajualmurah #original #colagen #stemcell #vitamin #bmafoodbn #umaimabrunei🇧🇳
User Image naemi_shaklee_miracle Posted: Nov 21, 2017 3:16 AM (UTC)
4
0 Normal
.
Esp ni bkn utk cantikkn kulit ja..byk lg khasiat esp..
.
*sgt mmbantu utk kuruskan badan
*blh kurangkn eczeme dan masalah kulit
*baik utk ibu hamil bg prkmbangan fetus yg sihat
*mghasilkn susu yg lbh pekat dan brkrim
*meriahkn susu
*mngjalkn payudara
*tmbh tenaga n mghlangkn keletihan
.
Mmg berbaloikn esp ni....kesan brganda..
.
Yg booking dlu pon blh...gaji bayo
👩naemi
☎📞 http://www.wasup.my/60105118376/sayanakshaklee
.
#miracleshaklee #esp #vitamincshaklee #vitamineshaklee #setcantikshaklee #setjerawatshaklee #setkulitshaklee #nakcantik #jerawat #sayajualshaklee #shaklee #nakcantik #nakputih #ubatcantik #vitamin #setcantik #mmigers #love #like4like #vivix #kutuvivix #omega
User Image chepurova_y Posted: Nov 21, 2017 3:15 AM (UTC)
7
0 Normal
Мои хорошие, снова устраиваю для вас акцию😊
.
.
.
Покупаете на мой ID: 007-1609688
Для любых Бада и получаете третий совершенно бесплатно😍
.
Третий #бад на ваш выбор.
.
Он может быть из серии #detox 🌿🌿🌿
.
Срок?
До конца ноября.
.
Для кого?
Для всех жителей России📉
.
Доставка есть?
По Новосибирску/Бердску доставка бесплатная✌
.
Где посмотреть товар?
Ссылка в моем профиле😋
.
Я не знаю что выбрать...
Пиши в директ/вотсап :+7953-767-43-13. Я все тебе расскажу о товаре💪
.
.
КОЛИЧЕСТВО ТОВАРА ПО АКЦИИ ОГРАНИЧЕНО😔
.
Всем здоровья🙏🙏🙏
.
#отзыв #рекомендую #витамины #greenflash #vitamin #bonus #discount #акция #сибирь #здоровье #бесплатно #друзья #покупка #sale #like #like4like #nsk54 #sibir
User Image agentnaisyabeauty Posted: Nov 21, 2017 3:13 AM (UTC)
1
0 Normal
morning. 🤗
mulakan sesuatu dengan bismillah ☺️
moga moga murah rezeki kita harini.
petang ni nak cod 🚗 serum cantik di area kuantan. sape nak join ? 🙋🏻 jom kite wasap2, gosip pasal serum ni 😘
#cantik #serum #serumwajah #naisyabeauty #cod #kecantikan #vitamin #vitamincserum #aloevera #aloeveragel #collagen #sihatdancantik #sihat #kuantan #kualalumpur #artis #artist #arganoil #masalahkulit #masalahmissv #masalahwajah #kecantikan #mekap
User Image dianzbyhaziana Posted: Nov 21, 2017 3:13 AM (UTC)
2
0 Normal
DIANZ VITAMIN?? jom check info ni kalau awak ada ragu2 nak cuba 🙆💜
.
RM50
.
POSTAGE RM7 SM/12 SS
.
WHATAPPS 0134076681
.
🎁 ALBUM 🎁
dianz vitamin 👉 #dianzbyhaziana_vitamin
.
💝 direct wasap for fast reply and more freegifts 💝
.
#supplements #supplement #supplementmalaysia #dianz #dianzvitamin #vitamin #vitamins #vitaminc #vitamine #vitamilk #milkbooster #nanolightenercream #dianzperfume #perfume #perfumes #perfumemurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaarpaknil #malaysia #igshopmalaysia #malaysiainstashop
User Image mettamettashop Posted: Nov 21, 2017 3:12 AM (UTC)
2
0 Normal
💡💭โรคสมาธิสั้นถ้า
ไม่รักษาเป็นอย่างไร❓
🤸‍♀️ลองคิดเล่น ๆ ดูก็ได้ ถ้า
ตัวเราไม่สามารถควบคุมตัวเอง
ให้อยู่นิ่งได้ และไม่มีสมาธิจดจ่อ
ที่จะทำอะไรให้เสร็จเป็นชิ้นเป็น
อัน ถูกดุถูกตำหนิจากคนรอบตัว
ใจร้อน วู่วาม ชีวิตจะเป็นอย่างไร
ถ้าต้องใช้ชีวิตแบบนี้เรื่อยไปจนเป็น
ผู้ใหญ่ แน่นอนว่าปัญหาการเรียน
ปัญหาพฤติกรรมต่าง ๆ ก็จะตามมา
มีการศึกษาในต่างประเทศพบว่า
ร้อยละ 20-40 ของเด็กที่เป็นโรค
สมาธิสั้น จะกลายเป็นเด็กที่มีปัญหาดื้อ
ต่อต้าน และเมื่อโตขึ้นก็มีโอกาสที่จะ
ทำผิดกฎหมายได้ ดังนั้นการได้รับการ
รักษาและคำแนะนำจากแพทย์จึงมีส่วน
ช่วยให้เด็ก ได้มีคุณภาพชีวิตที่ดีขึ้น
สามารถดูแลตนเอง แก้ปัญหาชีวิตให้
ตัวเองได้ไปในอนาคตนะคะ

ขอบคุณ ข้อมูลจาก :
https://www.dailynews.co.th/article/365257 💕ดังนั้นเรามีตัวช่วยสำหรับคุณพ่อคุณแม่พี่เป็นห่วงลูกลูกที่จะช่วยลดการเกิดปัญหาสมาธิสั้นในอนาคตวางแผนอนาคตให้เค้าตั้งแต่เนิ้นๆด้วย สมาร์ท อัลกัล ดีเอชเอ ซึ่งจะช่วยทำให้มีสมาธิดีขึ้น ระบบสมองดีขึ้นความจำดีขึ้น ทักษะการเรียนรู้เป็นเลิศ 🎖 🌿🌊Smart Algal DHA🌊🌿
DHA 110.25mg นำเข้าจาก
ออสเตรเลีย🇳🇿 สกัดจากสาหร่าย
ทะเล ที่มีDHAสะสมสูง อร่อยทานง่าย
สะอาดและปลอดภัยอีกด้วยจ้า😍
✔️บรรจุ 60 เม็ดแคปซูลราคาเพียง1,000.-
จัดส่งด่วน #ส่งฟรีEMS 📮
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#สั่งซื้อ#พร้อมส่ง#ส่งฟรี
#Auswelllife#SmartAlgalDHA
#แม่ค้า รับออเดอร์ตลอดนะคะ
#อาหารเสริม#vitamins#เด็ก
#vitamin #บำรุง#วิตามิน#dha
#บำรุงสายตา#บำรุงสมอง
#วิตามินเด็ก#Children#child
#สุขภาพดี#healthylife#health
User Image 18thailand.pnn Posted: Nov 21, 2017 3:12 AM (UTC)
1
0 Normal
ทำไมต้อง Eighteen 18 💗
🍊เพราะเป็นผลิตภัณฑ์วิตามินอาหารผิวกินแล้วขาวใส ผิวเด้ง ย้อนวัยเหมือนสาวอายุ 18 เพราะอุดมไปด้วยผลไม้ 18 ชนิดที่ขึ้นชื่อว่าเป็น “ราชินีความขาว” และคอลลาเจนสูงมากกกกกกกกกก นวัตกรรมใหม่ดูดซึมได้ดียิ่งกว่าวิตามินตัวอื่น
วัตถุดิบนำเข้าจากเกาหลี 100% และผลิตจากโรงงานเวชภัณฑ์ เพราะฉะนั้น ผลิตภัณฑ์ตัวนี้จึงปลอดภัย ไม่มีสารตกค้างในร่างกายแน่นอน ✅มีประกันรับรองจาก sumsung / Halal / GMP / ISO9001 / KFDA / HACCP
✅มีฮาลาล เพราะฉะนั้นอิสลามทานได้
✅1กล่องมี30เม็ด ทานได้ 1 เดือน ✅กล่องละ 490฿
สั่งซื้อ แอดไลน์: @lst3220p

#18อีกครั้ง #eighteenthailand #djmatoom #djtonhorm #ทีมแม่โบว์ #vitamin #SOD #supplement #18thailand #18อีกครั้ง #eighteenagain #คอลลาเจนจากพืช
#หน้าเด็กอมชมพู #อาหารผิวจากธรรมชาติ #อาหารเสริมผิวสวยอันดับหนึ่ง #ล็อกอายุไว้ที่18 #ผิวสวยด้วยผลไม้ #อาหารผิวที่ดาราเลือกใช้ #18ปีโลกนี้สีชมพู
User Image byseven7february Posted: Nov 21, 2017 3:12 AM (UTC)
1
0 Normal
CARA PALING CEPAT + MUDAH nak order! Tak perlu lagi save number. Klik terus boleh wasap. Kakven terus reply 💃 .
.
Mcm mana?? Refer gambar di atas .
.
Awak KLIK LINK WASAP kat Bio tu jee. Pastu tunggu 1 saat terus sampai ke wasap kakven. Tak perlu susah2 save number. Segalanya di hujung jari .
.
Cepat order, Cepat boleh Wowskin kan? 😍 .
.
.
-
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum #sayajual #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted
User Image 18thailand.pnn Posted: Nov 21, 2017 3:11 AM (UTC)
0 0 Normal
ทำไมต้อง Eighteen 18 💗
🍊เพราะเป็นผลิตภัณฑ์วิตามินอาหารผิวกินแล้วขาวใส ผิวเด้ง ย้อนวัยเหมือนสาวอายุ 18 เพราะอุดมไปด้วยผลไม้ 18 ชนิดที่ขึ้นชื่อว่าเป็น “ราชินีความขาว” และคอลลาเจนสูงมากกกกกกกกกก นวัตกรรมใหม่ดูดซึมได้ดียิ่งกว่าวิตามินตัวอื่น
วัตถุดิบนำเข้าจากเกาหลี 100% และผลิตจากโรงงานเวชภัณฑ์ เพราะฉะนั้น ผลิตภัณฑ์ตัวนี้จึงปลอดภัย ไม่มีสารตกค้างในร่างกายแน่นอน ✅มีประกันรับรองจาก sumsung / Halal / GMP / ISO9001 / KFDA / HACCP
✅มีฮาลาล เพราะฉะนั้นอิสลามทานได้
✅1กล่องมี30เม็ด ทานได้ 1 เดือน ✅กล่องละ 490฿
สั่งซื้อ แอดไลน์: @lst3220p

#18อีกครั้ง #eighteenthailand #djmatoom #djtonhorm #ทีมแม่โบว์ #vitamin #SOD #supplement #18thailand #18อีกครั้ง #eighteenagain #คอลลาเจนจากพืช
#หน้าเด็กอมชมพู #อาหารผิวจากธรรมชาติ #อาหารเสริมผิวสวยอันดับหนึ่ง #ล็อกอายุไว้ที่18 #ผิวสวยด้วยผลไม้ #อาหารผิวที่ดาราเลือกใช้ #18ปีโลกนี้สีชมพู
User Image 18thailand.pnn Posted: Nov 21, 2017 3:11 AM (UTC)
1
0 Normal
SOD2 เมล่อนฝรั่งเศส
สารสกัดจากเมล่อนฝรั่งเศส ช่วยเพิ่มภูมิคุ้มกันในร่างกาย ช่วยลดการเกิดริ้วรอย ยับยั้งกระบวนการสร้างเม็ดสีในระดับเซลล์ เพิ่มการสร้างคอลลาเจนให้ผิว ช่วยลดการอักเสบของผิวหนัง และทนต่อแสงแดด
✅1กล่องมี30เม็ด ทานได้ 1 เดือน ✅กล่องละ 490฿

#18อีกครั้ง #eighteenthailand #djmatoom #djtonhorm #ทีมแม่โบว์ #vitamin #SOD #supplement #18thailand
User Image bioformula.id Posted: Nov 21, 2017 3:10 AM (UTC)
1
1 Normal
Share pengalaman tidur siang rahasiamu di kantor yuk, supaya teman-teman yang lain juga dapat mengisi sedikit tenaganya setelah lelah bekerja!

Bagaimana nih cara kamu tidur nyaman di kantor tanpa ketahuan rekan kerja bahkan bos-mu?

#BioFormula #ChokySitohang #suplemen #suplemenmakanan #obatfitness #suplemenfitness #healthywork #officetooffice #ootdngantor #tubuhsehat #fitness #diet #dietsehat #obatdiet #healthydiet #vitamin #suplemenmurah #vitaminfitness #vitaminmurah #vitaminsea #suplemendiet #suplemenkesehatan #suplemenherbal #suplemenaman #suplemenanak #suplemensehat #suplemenindo
User Image sya.madeena Posted: Nov 21, 2017 1:24 AM (UTC)
1
1 Normal
Morningggg 💞
.
Sesiap nak ke kerja ke tuuuu? Student ada class ke tuuu? .
Ermm , Sya ada dekat rumah tengah breakfast ESP 😝
.
Jangan lupa amalkan okay ✌🏻✌🏻
User Image fluffyskin.secret Posted: Nov 21, 2017 3:10 AM (UTC)
2
0 Normal
Cucuk whitening ke ni 😱😱 Muka nampak lagi muda dari sebelum! Sebulan je consume.. Kulit makin glowing, cerah dan makin awet muda 😍

Habis hilang semua jeragat, kulit kusam semua tu.. Makin konfiden bila nak bercakap dengan orang lain

Yang belum cuba tu bila lagi nak cuba? Orang lain dah ploless takkan awak taknak kot

Rm50/30 biji sebotol
Postage RM7 sm / RM12 ss

FREE GIFT UNTUK BELIAN COMBO!!
FREE POSTAGE UNYUK BELIAN 5 BOTOL DAN KE ATAS 🎉

whatsapp 01112374009 atau tekan je link di Bio 😘

#DianzVitamin #supplement #vitamin #rahsiakulitcantik #rahsiakulitberseri #parutjerawat #parut #jerawat #jeragat #sunburn #eczema #kulitberminyak #kulitkusam #kulitbermasalah #skincareroutine
User Image sya.madeena Posted: Nov 21, 2017 1:47 AM (UTC)
4
1 Normal
Tinggi antioxidant vivix ☺️☺️☺️
.
🍷buat kita nampak lebih muda 25 tahun
🍷lebih sihat dan kulit lebih cantik and smooth
🍷lebih bertenaga sepanjang hari
.
Jum cuba ViViX🍇!!
.
ViViX is an organic anti-oxidant supplement
.
Mengandungi 4 essential ingredients yang memainkan peranan penting dalam improving our health !
.
🍇Muscadine grape:
- anti-oxidant, anti-aging, improve heart health, reduce sugar level
🍇Japanese knotweed:
- for anti-depression, stabilise blood pressure, controls cholesterol, slow down aging
🍇Purple carrot:
- detox liver, anti-oxidant, helps with inflammation, improve heart health
🍇European elderberry:
- helps with bacterial/viral related as well as inflammation, improve health of bones and joints, improve health of eyes
.
Bulan ni bulan untuk anda mencuba vivix !
.
Buy Twin pack VIVIX:
✅ free membership worth RM69
✅ free delivery ✅ cash rebate rm36.10
✅ 5% off
.
Arghh so cheap ! Jimat almost rm155 . Pastu dapat another bonus from Shaklee on 14th November
.
Sapa nak beli barang and then dapat duit balik ?? Hanya dengan Shaklee

#shakleewithsya
#healthylife
#beautywithsya
User Image sya.madeena Posted: Nov 21, 2017 2:41 AM (UTC)
2
1 Normal
KESUKAAN MOMMY ! HELLO SHAKLEE BABY
.
Excited kemain tengok produk baru Shaklee !
.
And everyone yang dah cuba semua macam Ya Allah wangi gilaaa benda ni
.

Wangi and lembut buat kulit baby yang gebu bertambah gebu
.
Baby yang pakai ni pon confirm comel baik tenang je
.
Mommy mommy yang ada baby baru tu ehemmss sila grab segera
.
Dah la dapat FREE TOWEL dan FREE BEG!!
.
Easy travel weh . Dah tak yah sesusah cari lain . Lengkap
.
Safe ✅
Gentle ✅
Organic ✅
.
Gonna be another favourite for mommy mommy out there 💞💞💞
.
Meh 10'orang pertama beli sya kasi best price
.
www.wasap.my/60196216890
User Image usa_hongkong Posted: Nov 21, 2017 3:07 AM (UTC)
2
0 Normal
GODIVA 倒數月歷,內有24件不同口味應節公仔形狀嘅朱古力 🎅 🐧 🎄
特價✨HK$250/一盒 ,HK$480/兩盒

絕對唔同市面上賣緊果啲好平嘅Godiva,口感有所不同🤫比較過就知道店主有冇呃你😎點解可以咁平係因為Godiva做緊減價(睇圖)😎 P.S其他網購賣緊$400一盒

#美國代購 #美國化妝品代購 #美國品牌 #美國直送 #美國空運 #港潮流 #護膚品 #節日送禮 #自用 #香港 #代購 #名牌 #hourglass #tarte #essentialoil #toofaced #itcosmetics #marcjacobs #organic #Vitamin #skincare #sephora #Foundation #supplement #beauty #adidas #jordan #hkgirl #godiva #chocolate
User Image bioformula.id Posted: Nov 21, 2017 3:05 AM (UTC)
3
1 Normal
Tidur adalah salah satu cara untuk meningkatkan kinerja otak. Coba beberapa tips berikut ini yuk agar tidur siangmu di kantor lebih nyaman:
1. Manfaatkan ruang kosong di bawah meja. Dengan tambahan selimut dari rumah, tidur nyenyak bisa kamu rasakan.
2. Gunakan beberapa kursi kosong sebagai pengganti ranjang.
3. Posisikan tubuh di atas meja dan kaki di atas kursi kerja.
4. Rebahkan tubuhmu di atas kursi. Lalu sembunyikan kakimu di bawah meja, alam mimpi siap dijamah.
5. Tidur di gudang kantor.
6. Manfaatkan dua kursi empuk sebagai alas tidurmu.
7. Manfaatkan meja kantor rekanmu untuk merebahkan badan sejenak agak pikiran kembali tajam.
8. Tidur di toilet.
9. Menelungkupkan badan di atas meja.
10. Gunakan bantal serbaguna sebagai alat tidurmu di kantor.
11. Pakai stiker berpola mata untuk kelopak matamu untuk berkamuflase.
12. Tidur siang di lantai kantor. (hipwee.com)

Setelah membaca 12 pilihan tips ini, apakah rasa kantuk dan jenuhmu di kantor hilang?
Share pada temanmu agar ikut tertawa bersama :p
#BioFormula #ChokySitohang #suplemen #suplemenmakanan #obatfitness #suplemenfitness #healthywork #officetooffice #ootdngantor #tubuhsehat #fitness #diet #dietsehat #obatdiet #healthydiet #vitamin #suplemenmurah #vitaminfitness #vitaminmurah #vitaminsea #suplemendiet #suplemenkesehatan #suplemenherbal #suplemenaman #suplemenanak #suplemensehat #suplemenindo

Hashtags found on this page