Toggle navigation

#vitamilk53,181 POSTS

Post Content
User Image dianzkuantan_ Posted: Nov 20, 2017 7:44 AM (UTC)
3
0 Normal
Awak ada 👇
.
.
Masalah jerawat ?

Masalah kulit gelap ?

Masalah kulit tak bermaya ? .
.
Perempuan aje ker ? .
.
Takkkkk ❌ !!!
.
.
Lelaki pun bolehh
.
.
Nak hakak bantu ???
.
.
Jom wasap hakak segera
0145343089 📱

#testimonidianz
#produklakukeras
#since2012
#dianzsellerkuantan
#trustedseller
#CODkuantan
#feedbackdv
#vitamin#vitamilk#perfume#nanocream
#dianzlegacy
#originaldianz
#pastiselamat
#dianzhq
#semuanakpeloles
#sihatdalamanluaran
User Image nysabeauty.viral Posted: Nov 20, 2017 7:44 AM (UTC)
2
0 Normal
Hidup Ku kembali ceria Penangan Nysa Beauty....
Rahsia suami Isteri tidur awal Terbongkar!!!!!Berlaku dengan pantas .
.
. ✔ Anak dah 5 6 orang tapi bodyy uupmmhh solid macam anak dara 18 tahun !!..
✔ Payudara mekaarr terik bersinar..!!..
✔ Payudara kecikk kecut kembali besar terik tegang..!!..
✔ Punggung yg leper boleh naik besar, terik,lentik,tonggek..
.
.
WHATSAPP 📱019 9656008
WHATSAPP 📱019 9656008
WHATSAPP 📱019 9656008
.
.

#perlashinekl #perlaking #dsiempire#perlashinemurah #sayajualperlashine#bukansupplementkilo #lelakicantik #putihmelepak#perlashine #dianzvitamin2017 #dianzvitamin#sayajualperlashinemurah #sayajualperlaking#dianzmurah #hilangkanjerawat #penawarjerawat#ubatjerawat #petuahilangkanjerawat #neelofa#petuajerawat #naelofarhijab #krimjerawat#fattahamin #dianzvitamincne #dianzvitamilk#vitamilk #carahilangkanjerawat#hilangkanparutjerawat
User Image nysabeauty.viral Posted: Nov 20, 2017 7:43 AM (UTC)
2
0 Normal
Hidup Ku kembali ceria Penangan Nysa Beauty....
Rahsia suami Isteri tidur awal Terbongkar!!!!!Berlaku dengan pantas .
.
. ✔ Anak dah 5 6 orang tapi bodyy uupmmhh solid macam anak dara 18 tahun !!..
✔ Payudara mekaarr terik bersinar..!!..
✔ Payudara kecikk kecut kembali besar terik tegang..!!..
✔ Punggung yg leper boleh naik besar, terik,lentik,tonggek..
.
.
WHATSAPP 📱019 9656008
WHATSAPP 📱019 9656008
WHATSAPP 📱019 9656008
.
.

#perlashinekl #perlaking #dsiempire#perlashinemurah #sayajualperlashine#bukansupplementkilo #lelakicantik #putihmelepak#perlashine #dianzvitamin2017 #dianzvitamin#sayajualperlashinemurah #sayajualperlaking#dianzmurah #hilangkanjerawat #penawarjerawat#ubatjerawat #petuahilangkanjerawat #neelofa#petuajerawat #naelofarhijab #krimjerawat#fattahamin #dianzvitamincne #dianzvitamilk#vitamilk #carahilangkanjerawat#hilangkanparutjerawat
User Image beautysecret_bydianz Posted: Nov 20, 2017 7:18 AM (UTC)
2
0 Normal
SEKARANG! : JANGAN HARAP SUSU NAK SENDU .
.
Alhamdullilah lepas je consume VITAMILK tak sampai 24jam pun susu dah melimpah 💧💧💧
.
.
Baru consume 3 sachet pun terpaksa stop kejap sebab bengkak susu tu macam dalam pantang walaupun baby dah 10 bulan 😅😅😅
.
.
Kalau dulu , sebelum consume Vitamilk, susu sesangat sendu. Baby pun selalu sangat merengek sebab tak kenyang bila menyusu. Sampai mumy nak buat kerja pun tak senang, apatah lagi mumy tak cukup tidur malam. Sakit kepala mumy. .
.
Sekarang
"1st try 1 sachet pon susu dah melimpah sampai 10 oz . Memang terbaik lah! i tak cri booster milk yang lain dah uolls! "
.
.
Sesuai sangat untuk mumy yang ada masalah pengeluaran susu ibu.
Wassap untuk ikhtiar >>> 0123653775
.
.
.
Kak fiza Senior Stokis Dianz
#dianzvitamilk
#milkbooster
#dianzputrajaya #dianzvitamin #dianvitaminoriginal #dianvitamin #dianvitaminmurah #vitc #agentdianz #agentdianzvitamin #seniorstokisdianz #dianzhq #dianhq #dianzkl #dianzkajang #diandatoharun #dianbangsar #diantamanmedan #nanocream #nanolightener #nanolightenercream #nanolightenercreammurah #vitamilk #vitamilkbooster #vitamilkmurah #vitamilkdianz #dianzvitamilk #dianzvitamilkbooster
User Image sahadhabeauty Posted: Nov 20, 2017 7:11 AM (UTC)
2
0 Normal
KEBAIKAN DIANZ VITAMIN C + E &
EXTRA ASID ASCORBIK + GLUTHATHIONE
KESAN 5x LEBIH CEPAT
.
.
.
.
✔ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
✔ Kulit lebih glowy dan berseri
✔ Mencantikkan kulit
✔ Melembapkan kulit
✔ Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati
✔ Menghilangkan parut muka/badan
✔ Mengurangkan minyak pada kulit muka
✔ Mengurangkan ekzema
✔ Mengurangkan resdung
✔ Membantu menegangkan kulit
✔ Merawat kulit kusam
✔ Merawat tona kulit tidak sekata
✔ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
.
.
.
.
💯 RM55 | 30 BIJI
Exc postage
.
.
🛍 Walk in
F'la Boutique & Boxes, tingkat 1 karamunsing complex
(butik berdepan kedai kasut top ten)
.
.
For order wassap ke:
📲 +601126822958
📲 +601126822958
📲 +601126822958
.
.
.

#agentsahdianz
#dianz
#dianzvitamininanam
#dianzvitaminsabah
#dianzkotakinabalu
#agentdianz
#agentdianzsabah
#dianzvitamin
#vitamilkkotakinabalu
#vitamilk
#nanolightenercream
#dianzperfume
#sabah
#adhaejendianz
#vitaminc
#dianzprofessionalsignatureperfumesabah
#cantiktanpajerawat
#hisaphisapteruscantik
#tambahsusubadan
#produkviral
User Image urasignature_beauty Posted: Nov 20, 2017 7:10 AM (UTC)
2
0 Normal
Hai uolss.
Nak bgi share feedback dengan uolss ni

Sebelum consume Vitamilk, susu sesangat sendu. Baby pun selalu sangat merengek sebab tak kenyang bila menyusu sampai mumy nak buat kerja pun tak senang. Tidur mlm pon selalu terjaga.

Tpi alhamdullilah lepas je consume VITAMILK tak sampai 24jam pun susu dah melimpah. Baru consume 3 sachet pun terpaksa stop kejap sebab bengkak susu mcm dalam pantang walaupun baby dh 10 bulan. 1st try 1 sachet pon susu dah melimpah sampai 10 oz . Memang terbaik lah! i tak cri booster milk yang lain dah uolls!
#dianz
#milkbooster
#vitamilk
User Image haiza_beauty Posted: Nov 20, 2017 6:56 AM (UTC)
6
1 Normal
Hai uolss.
Nak bgi share feedback dengan uolss ni

Sebelum consume Vitamilk, susu sesangat sendu. Baby pun selalu sangat merengek sebab tak kenyang bila menyusu sampai mumy nak buat kerja pun tak senang. Tidur mlm pon selalu terjaga.

Tpi alhamdullilah lepas je consume VITAMILK tak sampai 24jam pun susu dah melimpah. Baru consume 3 sachet pun terpaksa stop kejap sebab bengkak susu mcm dalam pantang walaupun baby dh 10 bulan. 1st try 1 sachet pon susu dah melimpah sampai 10 oz . Memang terbaik lah! i tak cri booster milk yang lain dah uolls!
.
rm65 sahaja / 30 sachet / 1 sachet selepas sarapan
koyak n kemam tkpyh bancuh !
+ poslaju rm7 ( bayar abam posmen )
.
Maklumat lanjut boleh
wasap 📲 0122172435
.
#dianzvitamilk #vitamilk #nursingcover #bajubabymalaysia #ebmstorage #supplements #breastfeeding #breastpump #susuibu #mainanbayi #susubadan #bramenyusu #milkbooster #menyusu #mudahhamil #barangbaby #dianzvitamin #ibu #penambahsusubadan #setbersalin #feedbackdianzvitamilk #cutebaby
User Image bellashoppingshop3 Posted: Nov 20, 2017 6:50 AM (UTC)
5
0 Normal
DIANZ VITAMIN + NANO LIGHTENER + NANO REMOVAL

TAKDE ALASAN LAGI NAK CANTIK ! "Ermmm..dah bermacam2 produk yg dh guna..dari murah smpai la mahal... tapi...hasilnya tiada...tetap sama..." Akibat penggunaan yang tidak konsisten dan tidak disiplin maka kesannya juga tiada.. Kenapa jadi macam tu ? "Susah nk bawa botol ni.."
"asyik lupa je nk makan"
"Dh trlewat nk prgi kerja, lupa nk mkn.."
"Makan tapi tak serasi pula ." Dan macam2 lagi alasan.

Produk kami yg teerrrrrrr LAKU KERAS

mampu milik kan 😄

Rugi tak cuba uollss... Dah beRATUS testimoni berjaya yg kami ada yg dapat hasil TERSANGAT memuaskan.. 🌟🌟Special Price nak bagi taw untuk hot item combo ni!
🌟🌟FREE GIFT

Whatsapp 📞📞 www.wasap.my/60164281459
.
.
.
JUGA BOLEH COD .
.
🚚 SHAH ALAM : SEK7 / UITM / UNISEL / JAKEL
🚚 PARIT BUNTAR
.
Rm50 sahaja .
.
.
Klik link kat bio untuk order ya. Tak perlu save no 😉😉
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremovalcream #nanocream #nanolight #dtrim #codshahalam #dianzperfume #codparitbuntar #codbaganserai #codbandarbaharu #codnibongtebal #perfumedianz #dianperfume
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#stokisdianlegacy

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy
#stokisdianlegacy
#dianzvitamin
#hisap2teruscantik
#nanolightenercream #dianvitamin
User Image bellashoppingshop2 Posted: Nov 20, 2017 6:50 AM (UTC)
3
0 Normal
DIANZ VITAMIN + NANO LIGHTENER + NANO REMOVAL

TAKDE ALASAN LAGI NAK CANTIK ! "Ermmm..dah bermacam2 produk yg dh guna..dari murah smpai la mahal... tapi...hasilnya tiada...tetap sama..." Akibat penggunaan yang tidak konsisten dan tidak disiplin maka kesannya juga tiada.. Kenapa jadi macam tu ? "Susah nk bawa botol ni.."
"asyik lupa je nk makan"
"Dh trlewat nk prgi kerja, lupa nk mkn.."
"Makan tapi tak serasi pula ." Dan macam2 lagi alasan.

Produk kami yg teerrrrrrr LAKU KERAS

mampu milik kan 😄

Rugi tak cuba uollss... Dah beRATUS testimoni berjaya yg kami ada yg dapat hasil TERSANGAT memuaskan.. 🌟🌟Special Price nak bagi taw untuk hot item combo ni!
🌟🌟FREE GIFT

Whatsapp 📞📞 www.wasap.my/60164281459
.
.
.
JUGA BOLEH COD .
.
🚚 SHAH ALAM : SEK7 / UITM / UNISEL / JAKEL
🚚 PARIT BUNTAR
.
Rm50 sahaja .
.
.
Klik link kat bio untuk order ya. Tak perlu save no 😉😉
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremovalcream #nanocream #nanolight #dtrim #codshahalam #dianzperfume #codparitbuntar #codbaganserai #codbandarbaharu #codnibongtebal #perfumedianz #dianperfume
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#stokisdianlegacy

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy
#stokisdianlegacy
#dianzvitamin
#hisap2teruscantik
#nanolightenercream #dianvitamin
User Image bellashoppingshop1 Posted: Nov 20, 2017 6:49 AM (UTC)
1
0 Normal
DIANZ VITAMIN + NANO LIGHTENER + NANO REMOVAL

TAKDE ALASAN LAGI NAK CANTIK ! "Ermmm..dah bermacam2 produk yg dh guna..dari murah smpai la mahal... tapi...hasilnya tiada...tetap sama..." Akibat penggunaan yang tidak konsisten dan tidak disiplin maka kesannya juga tiada.. Kenapa jadi macam tu ? "Susah nk bawa botol ni.."
"asyik lupa je nk makan"
"Dh trlewat nk prgi kerja, lupa nk mkn.."
"Makan tapi tak serasi pula ." Dan macam2 lagi alasan.

Produk kami yg teerrrrrrr LAKU KERAS

mampu milik kan 😄

Rugi tak cuba uollss... Dah beRATUS testimoni berjaya yg kami ada yg dapat hasil TERSANGAT memuaskan.. 🌟🌟Special Price nak bagi taw untuk hot item combo ni!
🌟🌟FREE GIFT

Whatsapp 📞📞 www.wasap.my/60164281459
.
.
.
JUGA BOLEH COD .
.
🚚 SHAH ALAM : SEK7 / UITM / UNISEL / JAKEL
🚚 PARIT BUNTAR
.
Rm50 sahaja .
.
.
Klik link kat bio untuk order ya. Tak perlu save no 😉😉
.
.
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy #dianvitamin #dianfloralmask
#floralmask #diannanolightener
#sayajualfloralmask #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#dianzvitamilk
#vitamilk
#dianvitamin
#provencaps
#nanolightenercream #dianzvitamin #milkbooster #nanoremoval #dianzvit #combodianz #nanoremovalcream #nanocream #nanolight #dtrim #codshahalam #dianzperfume #codparitbuntar #codbaganserai #codbandarbaharu #codnibongtebal #perfumedianz #dianperfume
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy
#nanolightenercream
#stokisdianlegacy

#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy
#dianzvitcstokis #stokisdianlegacy
#stokisdianlegacy
#dianzvitamin
#hisap2teruscantik
#nanolightenercream #dianvitamin
User Image noramikael Posted: Nov 20, 2017 6:47 AM (UTC)
0 0 Normal
[FEEDBACK VITAMILK]

Penguna Vitamilk dapat bagi comment positif setelah amalkan ya. "Alhamdulillah rezeki Dia Hari ini dapat banyak susu, sekarang pump dapat 10oz." 📲 017 3581 736
Ada 🎁 FREE GIFT
#VITAMILK #dianzvitamin
User Image dianzvitamincpenangeira Posted: Nov 20, 2017 6:27 AM (UTC)
2
0 Normal
TAK SAMPAI 24 JAM CONSUME VITAMILK SUSU DAH MELIMPAH. 1 SACHET JA DH DPT 10 OZ UOLLS

Sebelum consume Vitamilk, susu sesangat sendu. Baby pun selalu sangat merengek sebab tak kenyang bila menyusu sampai mumy nak buat kerja pun tak senang. Tidur mlm pon selalu terjaga.

Tpi alhamdullilah lepas je consume VITAMILK tak sampai 24jam pun susu dah melimpah. Baru consume 3 sachet pun terpaksa stop kejap sebab bengkak susu mcm dalam pantang walaupun baby dh 10 bulan. 1st try 1 sachet pon susu dah melimpah sampai 10 oz . Memang terbaik lah! i tak cri booster milk yang lain dah uolls! [PERHATIAN]
Kpd awak2 yg tgh menyusu baby tu, susu cukup tak nk kenyangkan baby tu ?
kalau tak cukup, jom stalk tentang VITAMILK ni &
jom PM .
rm65 sahaja / 30 sachet / 1 sachet selepas sarapan
koyak n kemam tkpyh bancuh !
+ poslaju rm7 ( bayar abam posmen )

order klik link untuk direct whatsapp www.wasap.my/60132737115
.
#vitamilk #vitamilkpenang #vitamilkpenang #dianzvitamilkbooster #vitamilkbooster #vitamilkdianz #dianzvitamilk #milkbooster #susubadan #susuibususuterbaikdidunia #susukambing #dianzvitc #susubotol #hisap2teruscantik #hisaphisapteruscantik #susuibu #susuibumeriah #susubaby #susumeriah #susubanyak #ibu #ibumenyusu #ibudananak #dianzvitaminmurah #menyusu #menyusubayi #menyusuanak #dianzlegacy #dianz #dianzvitamin
User Image dianzvitamincpenangeira Posted: Nov 20, 2017 6:23 AM (UTC)
1
0 Normal
TAK SAMPAI 24 JAM CONSUME VITAMILK SUSU DAH MELIMPAH. 1 SACHET JA DH DPT 10 OZ UOLLS

Sebelum consume Vitamilk, susu sesangat sendu. Baby pun selalu sangat merengek sebab tak kenyang bila menyusu sampai mumy nak buat kerja pun tak senang. Tidur mlm pon selalu terjaga.

Tpi alhamdullilah lepas je consume VITAMILK tak sampai 24jam pun susu dah melimpah. Baru consume 3 sachet pun terpaksa stop kejap sebab bengkak susu mcm dalam pantang walaupun baby dh 10 bulan. 1st try 1 sachet pon susu dah melimpah sampai 10 oz . Memang terbaik lah! i tak cri booster milk yang lain dah uolls! [PERHATIAN]
Kpd awak2 yg tgh menyusu baby tu, susu cukup tak nk kenyangkan baby tu ?
kalau tak cukup, jom stalk tentang VITAMILK ni &
jom PM .
rm65 sahaja / 30 sachet / 1 sachet selepas sarapan
koyak n kemam tkpyh bancuh !
+ poslaju rm7 ( bayar abam posmen )

order klik link untuk direct whatsapp www.wasap.my/60132737115
.
#vitamilk #vitamilkpenang #vitamilkpenang #dianzvitamilkbooster #vitamilkbooster #vitamilkdianz #dianzvitamilk #milkbooster #susubadan #susuibususuterbaikdidunia #susukambing #dianzvitc #susubotol #hisap2teruscantik #hisaphisapteruscantik #susuibu #susuibumeriah #susubaby #susumeriah #susubanyak #ibu #ibumenyusu #ibudananak #dianzvitaminmurah #menyusu #menyusubayi #menyusuanak #dianzlegacy #dianz #dianzvitamin
User Image bconfident_kelantan Posted: Nov 20, 2017 6:21 AM (UTC)
4
0 Normal
MAU PAYUDARA BESAR KENCANG DAN INDAH.
.
💯PENYELESAIAAN YANG TEPAT MEMPERBESARKAN UKURAN PAYUDARA,.💯
.
B CONFIDENT adalah SERUM khusus yang diperbuat dari bahan semula jadi untuk menjaga kesehatan dan mengencangkan payudara..
.
B CONFIDENT dapat membantu
🔴Merawat kesihatan payudara
🔴mengencangkan payudara yg kendur
🔴mengangkat ,padat dan berisi
🔴mencerahkan kulit sekitar payudara
🔴menambah ukuran payudara semakin besar
🔴mencegah kanser payudara
🔴Memperindah bentuk payudara

whatsapp untuk lebih details - 0147950705
#bconfident #bconfidentmurah #bconfidentfreepostage #bconfidentsale #bconfidentoffer #bconfidentkelantan #produkpembesaranpayudara #serumpayudarano1 #milkbooster #milkboostermurah #produkbanyakkansusuibu #payudarategang #payudarabesar #dianvitamin #vitamilk #belleza #susumaaez #produkviral #produkberpantang #produkhamil #quputeh #pinklady #neelofahijab #makeup #makeupmurah #makeuptutorial #dyxy #dewyglow #dewyglowmurah #dianvitamin #belleza #susumaaezmurah
User Image dianzvitamincpenangeira Posted: Nov 20, 2017 6:20 AM (UTC)
1
0 Normal
TAK SAMPAI 24 JAM CONSUME VITAMILK SUSU DAH MELIMPAH. 1 SACHET JA DH DPT 10 OZ UOLLS

Sebelum consume Vitamilk, susu sesangat sendu. Baby pun selalu sangat merengek sebab tak kenyang bila menyusu sampai mumy nak buat kerja pun tak senang. Tidur mlm pon selalu terjaga.

Tpi alhamdullilah lepas je consume VITAMILK tak sampai 24jam pun susu dah melimpah. Baru consume 3 sachet pun terpaksa stop kejap sebab bengkak susu mcm dalam pantang walaupun baby dh 10 bulan. 1st try 1 sachet pon susu dah melimpah sampai 10 oz . Memang terbaik lah! i tak cri booster milk yang lain dah uolls! [PERHATIAN]
Kpd awak2 yg tgh menyusu baby tu, susu cukup tak nk kenyangkan baby tu ?
kalau tak cukup, jom stalk tentang VITAMILK ni &
jom PM .
rm65 sahaja / 30 sachet / 1 sachet selepas sarapan
koyak n kemam tkpyh bancuh !
+ poslaju rm7 ( bayar abam posmen )

order klik link untuk direct whatsapp www.wasap.my/60132737115
.
#vitamilk #vitamilkpenang #vitamilkpenang #dianzvitamilkbooster #vitamilkbooster #vitamilkdianz #dianzvitamilk #milkbooster #susubadan #susuibususuterbaikdidunia #susukambing #dianzvitc #susubotol #hisap2teruscantik #hisaphisapteruscantik #susuibu #susuibumeriah #susubaby #susumeriah #susubanyak #ibu #ibumenyusu #ibudananak #dianzvitaminmurah #menyusu #menyusubayi #menyusuanak #dianzlegacy #dianz #dianzvitamin
User Image dianzvitc_stokiskl Posted: Nov 20, 2017 6:16 AM (UTC)
0 0 Normal
.
.
BEST TAK? KALAU KAMI BAGITAHU ADA PRODUK MAMPU MILIK YANG BOLEH MEMBANTU ANDA MENDAPAT KULIT YANG DIMPI-IMPIKAN? 😊😊😊 YANG MAMPU MEMBUATKAN KULIT ANDA:
.
.
✿ Lebih anjal
✿ Lebih cerah sekata
✿ Mampu menghilangkan bekas parut yang sudah lama
✿ Membantutkan pertumbuhan jerawat
✿ anda lebih "Natural Look" tanpa make up
.
.
Dianz Vitamin C & E berkesan:
=========================
✿Memutihkan kulit muka dan seluruh badan
✿Merawat Jerawat yg KRONIK
✿Merawat kulit tona tidak sekata
✿Merawat kulit berminyak
✿Merawat Ekzema
✿Merawat Stretch Marks
✿Merawat resdung
✿Menghilangkan parut muka dan seluruh badan
✿Menghilangkan parut jerawat dan parut lain
✿Menegangkan kulit
✿Hilangkan kulit kusam ✿FREE GIFT LUMAYAN DENGAN SETIAP PEMBELIAN .
.
Wasap dianz ke 0194700227 atau klik link on bio
Wasap dianz ke 0194700227 atau klik link on bio .
.
💢Cod Dianz Vitamin : Setiawangsa Wangsa Maju, Setapak, Petaling Jaya, Selangor, Ara Damansara, Putrajaya
.
.
CEPAT BERTINDAK, KALAU NAK KESAN YG CEPAT!
.
.
#dianzvitckl #dianz #dianzlegacy #dianzvitaminmurah #dianzvitamin #dianzvit #hisaphisapteruscantik #dianzvitc #perlashine #dianzvitamin2017 #dianzvitaminc #hisap2teruscantik #vitamilkmilkbooster #dianzmurah #hilangkanjerawat #penawarjerawat #ubatjerawat #petuahilangkanjerawat #neelofa #petuajerawat #naelofarhijab #krimjerawat #fattahamin #dianzvitamincne #dianzvitamilk #vitamilk #carahilangkanjerawat #hilangkanparutjerawat
User Image dianzvitc_stokiskl Posted: Nov 20, 2017 6:16 AM (UTC)
0 0 Normal
.
.
BEST TAK? KALAU KAMI BAGITAHU ADA PRODUK MAMPU MILIK YANG BOLEH MEMBANTU ANDA MENDAPAT KULIT YANG DIMPI-IMPIKAN? 😊😊😊 YANG MAMPU MEMBUATKAN KULIT ANDA:
.
.
✿ Lebih anjal
✿ Lebih cerah sekata
✿ Mampu menghilangkan bekas parut yang sudah lama
✿ Membantutkan pertumbuhan jerawat
✿ anda lebih "Natural Look" tanpa make up
.
.
Dianz Vitamin C & E berkesan:
=========================
✿Memutihkan kulit muka dan seluruh badan
✿Merawat Jerawat yg KRONIK
✿Merawat kulit tona tidak sekata
✿Merawat kulit berminyak
✿Merawat Ekzema
✿Merawat Stretch Marks
✿Merawat resdung
✿Menghilangkan parut muka dan seluruh badan
✿Menghilangkan parut jerawat dan parut lain
✿Menegangkan kulit
✿Hilangkan kulit kusam ✿FREE GIFT LUMAYAN DENGAN SETIAP PEMBELIAN .
.
Wasap dianz ke 0194700227 atau klik link on bio
Wasap dianz ke 0194700227 atau klik link on bio .
.
💢Cod Dianz Vitamin : Setiawangsa Wangsa Maju, Setapak, Petaling Jaya, Selangor, Ara Damansara, Putrajaya
.
.
CEPAT BERTINDAK, KALAU NAK KESAN YG CEPAT!
.
.
#dianzvitckl #dianz #dianzlegacy #dianzvitaminmurah #dianzvitamin #dianzvit #hisaphisapteruscantik #dianzvitc #perlashine #dianzvitamin2017 #dianzvitaminc #hisap2teruscantik #vitamilkmilkbooster #dianzmurah #hilangkanjerawat #penawarjerawat #ubatjerawat #petuahilangkanjerawat #neelofa #petuajerawat #naelofarhijab #krimjerawat #fattahamin #dianzvitamincne #dianzvitamilk #vitamilk #carahilangkanjerawat #hilangkanparutjerawat
User Image dianz.vitamin_hq Posted: Nov 20, 2017 6:08 AM (UTC)
4
0 Normal
Hai, uolss.
Nak bgi share feedback dengan uolss ni
.
Sebelum consume Vitamilk, susu sesangat sendu. Baby pun selalu sangat merengek sebab tak kenyang bila menyusu sampai mumy nak buat kerja pun tak senang. Tidur mlm pon selalu terjaga.
.
Tpi alhamdullilah lepas je consume VITAMILK tak sampai 24jam pun susu dah melimpah. Baru consume 3 sachet pun terpaksa stop kejap sebab bengkak susu mcm dalam pantang walaupun baby dh 10 bulan. 1st try 1 sachet pon susu dah melimpah sampai 10 oz . Memang terbaik lah! i tak cri booster milk yang lain dah uolls! .
.
rm65 sahaja / 30 sachet / 1 sachet selepas sarapan
koyak n kemam tkpyh bancuh !
+ poslaju rm7 ( bayar abam posmen )
.
Maklumat lanjut boleh
wasap 0174463327
.
#dianzvitamilk #vitamilk #nursingcover #bajubabymalaysia #ebmstorage #supplements #breastfeeding #breastpump #susuibu #mainanbayi #susubadan #bramenyusu #milkbooster #menyusu #mudahhamil #barangbaby #dianzvitamin #ibu #penambahsusubadan #setbersalin #feedbackdianzvitamilk #cutebaby

Hashtags found on this page