Toggle navigation

#vitacplusmurah1,858 POSTS

Post Content
User Image syarizajsb Posted: Jan 16, 2018 5:49 AM (UTC)
17
0 Normal
Testimoni daripada kawan / regular customer Syeza.

Alhamdulillah, kulit dia makin sihat dan cantik. Memang nampak ketara perubahan pada dia. Dia tak pernah miss Set Kurus Bajet. 👍😊
Masa mula, Syeza suggest dia Garlic Complex untuk surutkan jerawat. Dia ada masalah jerawat. Dalam masa dua bulan dia amalkan. Masa bulan kedua, dia mula amalkan Set Kurus Bajet sampailah sekarang. Vitamin C kalau tak silap dia mula amalkan bulan kedua juga. Omega dan Alfalfa pun pernah dia amalkan.

Supplements yang dia amalkan sehingga sekarang adalah Lecithin, HerbLax, dan Vitamin C. 😊

Siapa nak kulit sihat macam dia, boleh roger Syeza okay! InsyaAllah, harga mampu milik.Jangan risau.
📲 Whatsapp 013-480 8925
Atau klik link pada profile.
#syarizashaklee #shaklee #shakleeseberangperai #shakleebutterworth #shakleesungaidua #shakleekepalabatas #shakleemurah #lecithinshaklee #herblaxshaklee #vitacshaklee #vitacplusmurah #garliccomplex #omegaguardshaklee #kurusdenganselamat #skincare #shakleeeffects #testimonishaklee #shakleemalaysiamurah
User Image syarizajsb Posted: Jan 14, 2018 2:45 AM (UTC)
20
2 Normal
Alhamdulillah. Pagi Ahad pun buat COD. Siapa yang nak COD Shaklee pun boleh tapi area berdekatan sahaja. 😊

Hari ni regular customer beli Set Kurus Bajet (RM100) dan juga Vita-C Plus (RM8+). Siap dapat free gift lagi. Siapa yang dah jadi regular customer, Syeza akan bagi free gift. Yang beli banyak pun dapat free gift. Entahlah harga murah, dapat gift lagi. Hehe. Berminat?
📲 Whatsapp 013-480 8925
Atau klik link pada profile.
#syarizashaklee #shaklee #shakleeseberangperai #shakleebutterworth #shakleekepalabatas #shakleesungaidua #shakleepenang #setkurusshaklee #vitamins #vitaminc #lecithinshaklee #herblaxshaklee #vitacplusmurah #vitacplusshaklee #shakleemurah #shakleemalaysiamurah
User Image syarizajsb Posted: Jan 11, 2018 1:46 AM (UTC)
25
0 Normal
Assalamualaikum. Hye!
Siapa yang masih belum dapatkan produk Shaklee? Rasa nak cuba tapi..*1001 alasan*. Hehe. Roger ja dengan Syeza. Harga confirm mampu milik. 👍

Supplements diatas ni ada yang sudah bertuan, ada yang sudah dihantar pada tuan empunya, dan ada yang belum bertuan kutttt. Nak jugak? Klik link pada profile Syeza.

P/s: Phytocol tu mak Syeza punya. 😊
#syarizashaklee #shaklee #shakleepenang #shakleebutterworth #shakleesungaidua #shakleekepalabatas #shakleeseberangperai #shakleemurah #omega #omegaguardshaklee #vitaecomplexmurah #vitaeshaklee #lecithin #lecithinshaklee #herblaxshaklee #phytocol #vitacshaklee #vitacplusmurah #espshakleemurah #shakleemalaysiamurah
User Image syarizajsb Posted: Jan 9, 2018 3:07 PM (UTC)
36
0 Normal
Testimoni Set Basic Kecantikan Shaklee iaitu ESP dan Vitamin C.

Insya Allah, dengan amalkan Set Basic Kecantikan ini kulit akan bertambah sihat dan berseri. Wajah tidak kusam, jerawat akan berkurang dan parut jerawat pun akan pudar.

Bila amalkan supplement, luar dan dalam akan terjaga. Insya Allah. 😊
📲 Whatsapp 013-480 8925
Atau klik link pada profile.
#syarizashaklee #shaklee #shakleeseberangperai #shakleepenang #shakleekepalabatas #shakleesungaidua #supplements #vitamin #vitaminsea #vitamins #vitacshaklee #shakleemurah #vitacplusmurah #vitacplusshaklee #esp #espshakleemurah #espshaklee #shakleemalaysiamurah
User Image syarizajsb Posted: Jan 6, 2018 4:15 AM (UTC)
20
1 Normal
Testimoni Alfalfa + Vitamin C Shaklee. Kalau nak kulit yang sihat dari dalam wajiblah detoks terlebih dahulu dengan Alfalfa.

Apabila kita detoks, usus kita akan bersih daripada segala toksin yang boleh menyebabkan jerawat. Vitamin C pula bagus untuk melindungi kulit dan melicinkan kulit. Disamping itu, Vitamin C juga bagus untuk mencegah daripada terkena demam dan juga selesema. 😊
📲 Whatsapp 013-480 8925
Atau klik link pada profile.
#syarizashaklee #shaklee #shakleeeffects #testimonishaklee #shakleeseberangperai #shakleepenang #shakleekepalabatas #detox #shakleesungaidua #supplements #supplement #vitaminc #vitamin #vitamins #vitacplusmurah #vitacplusshaklee #alfalfa #alfalfashaklee #halal #kkm #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleemalaysiamurah
User Image syarizajsb Posted: Jan 6, 2018 12:18 AM (UTC)
27
0 Normal
Assalamualaikum. Happy weekend!

Hari ni Syeza sarapan dengan Set Kecantikan Shaklee. Syeza ni obses nak cantik ka apa makan semua ni? Haha. No la. Syeza tak beli sekaligus pun. Ada duit lebih sikit tambahlah. Ikut kemampuan. Lagipun Set Kecantikan ni bukanlah untuk cantik saja, banyak lagi kebaikan yang akan kita dapat kalau kita amalkan. Insya Allah. 😊

Didalam Set Kecantikan ni ada Vitamin C, Vitamin E, dan ESP.
📲 Whatsapp 013-480 8925
Atau klik link pada profile.
#syarizashaklee #shaklee #shakleeseberangperai #shakleesungaidua #shakleekepalabatas #shakleebutterworth #shakleepenang #vitaeshaklee #vitaminc #vitacplusmurah #vitacshaklee #vitamin #supplements #esp #espshakleemurah
User Image norrfaizah.testimoni Posted: Jan 3, 2018 4:59 AM (UTC)

norrfaizah
13
0 Normal
Assalammualaikum:)
.
Lelaki juga amalkan Vita C Shaklee tau. Laki perempuan boleh guna. Elok untuk kulit kita 😊
.
Siapa tak nak muka cerah kan? Semua org mesti nak muka cerah dan paling penting sihat.
.
Hari nie Iza nak share sikit kebaikan vitamin C.
.
🍊Meransang pembentukan kolagen
🍊 Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mencerahkan kulit secara semulajadi
🍊 Mengecilkan pori- pori muka
🍊 Mencerahkan kulit secara sekata
🍊 Merawat tona kulit tak sekata
🍊 Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
🍊 Mengurangkan gejala kulit kusam
🍊Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri- seri
🍊Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
🍊 Membantu mengecutkan jerawat
🍊 Mengatasi masalah kulit berminyak
🍊 Menjadikan kulit lebih lembut dan halus
🍊 Menguatkan imunisasi badan
🍊 Mengurangkan simptom demam
🍊 Mengurangkan kesan sunburn
🍊 Mengurangkan dan mengelak daripada uban
🍊 Mengawal kompiklasi diabetes
🍊 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍊 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🍊 Membantu penghasilan kolagen dalam badan
🍊 Menjadikan kulit lebih gebu
🍊 Membantu kulit sensitif seperti resdung dan ekzema
🍊 Merendahkan tekanan darah tinggi
🍊 Menghalang dari terkena serangan jantung
.
Banyak kan kelebihan yg kita dapat kalau kita amalkan Vitamin C :)
.
Faizah
01137169837
#shakleemalaysia #shakleehargastudent #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah
shaklee_bantu_sihat_cantik_jb
.
VITA C PLUS SHAKLEE DIGEMARI RAMAI
.
Nak cantik???nak hilangkan jerawat???nak sistem imun lebih baik...vita c plus boleh bantu insya Allah..meh tengok kelebihan vita c plus...
.
.
Kebaikan VITA C PLUS:
🙆🏽 kolagen dalam kulit
🙆🏽menegangkan kulit muka
🙆🏽mencerahkan kulit
🙆🏽melambatkan proses penuaan.
🙆🏽menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat.
🙆🏽meningkatkan sistem imunisasi badan.
🙆🏽membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
🙆🏽mengatasi masalah gusi berdarah
.
berminat???jom wasap 013 7843 786 untuk dapat harga spesel..
.
.
#shakleemutiararini
#shakleejohorbahru
#shakleeskudai
#shakleeeffect
#shakleeeffects
#shakleehargatermurah
#shakleehargastudent
#shakleehargapromo
#shakleeutm
#shakleeuitm
#sayajualonline
#sayajualshakleemurah
#codshakleejb
#codshakleeskudai
#lofatah
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#naelofar
#vitacshakleemurah
User Image syarizajsb Posted: Dec 29, 2017 6:20 AM (UTC)
19
1 Normal
Assalamualaikum. Salam Jumaat. 😊

Berbaki tiga hari lagi 2017 bakal melabuhkan tirainya. Jadi, promosi Shaklee berbaki pun tiga hari lagi. Siapa yang terasa nak dapatkan ESP dan Vivix, sekaranglah masa yang sesuai. Harga memang tak masuk akal. Beli kat lain pun tak dapat harga macam ni.
📲 Whatsapp 013-480 8925
Atau klik link pada profile.
#syarizashaklee #shaklee #shakleemurah #shakleeseberangperai #vitacplusmurah #vitaminc #vitacplusshaklee #vitamin #shakleebutterworth #shakleepenang #shakleekepalabatas #shakleesungaidua #esptestimoni #esppromo #shakleepromo #shakleeeffects #espshakleemurah #espshaklee #shakleemalaysia
User Image syarizajsb Posted: Dec 27, 2017 11:44 PM (UTC)
17
1 Normal
Nak kulit sihat dan berseri? Bukan kulit muka ja sihat dan berseri tapi seluruh badan! Sebab apabila amalkan supplement, seluruh badan akan rasa perubahan.

PROMO ESP dah hampir ke penghujung!!! Jom dapatkan cepat sebelum jadi harga asal. Tak rugi pun kalau amalkan ESP ni. Syeza sendiri pun amalkan.
📲 Whatsapp 013-480 8925
Atau klik link pada profile.
#syarizashaklee #shaklee #shakleemurah #shakleeseberangperai #vitacplusmurah #vitaminc #vitacplusshaklee #vitamin #shakleebutterworth #shakleepenang #shakleekepalabatas #shakleesungaidua #esptestimoni #esppromo #shakleepromo #shakleeeffects #espshakleemurah #espshaklee #shakleemalaysia
User Image shaklee_bysyaf Posted: Dec 27, 2017 3:27 AM (UTC)

10
2 Normal
Testimoni: VITA-C
KHASIAT VIT C SHAKLEE:
.
💐Merangsang pembentukan colagen
💐Memperbaiki simptom pendarahan spt gusi berdarah, lebam
💐Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman
💐Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
💐Membantu meningkatkan sistem imun
💐Membantu memperbaiki masalah insomnia, stress
💐Membantu mengurangkan symptom flu dan selesema
💐Membantu mencerahkan kulit, melambatkan penuaan
💐Merangsang pengeluaran T-cells untuk membantu melawan kanser
💐Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang baik
.
WhatsApp: 011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah #shakleetestimoni #testimonishaklee #shakleeeffects
User Image shaklee_bysyaf Posted: Dec 27, 2017 3:26 AM (UTC)

12
1 Normal
Shaklee: VITA C
Apa Kelebihan Vitamin C ni sebenarnya...ok jom tgk skit...
✅Meransang pembentukan kolagen
✅ Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
✅ Mencerahkan kulit secara semulajadi
✅ Mengecilkan pori- pori muka
✅ Mencerahkan kulit secara sekata
✅ Merawat tona kulit tak sekata
✅ Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅ Mengurangkan gejala kulit kusam
✅ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri- seri
✅ Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
✅ Membantu mengecutkan jerawat
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Menjadikan kulit lebih lembut dan halus
✅ Menguatkan imunisasi badan
✅ Mengurangkan simptom demam
✅ Mengurangkan kesan sunburn
✅ Mengurangkan dan mengelak daripada uban
✅ Mengawal kompiklasi diabetes
✅ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✅ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
✅ Membantu penghasilan kolagen dalam badan
✅ Menjadikan kulit lebih gebu
✅ Membantu kulit sensitif seperti resdung dan ekzema
✅ Merendahkan tekanan darah tinggi
✅ Menghalang dari terkena serangan jantung
.
WhatsApp: 011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah
User Image shaklee_bysyaf Posted: Dec 27, 2017 3:26 AM (UTC)

12
1 Normal
Shaklee: VITA C
Apa yang BESTNYA VITAMIN C ni??
Kelebihan ⤵⤵
🍀Merangsang penghasilan kolagen dalam
badan untuk kulit lebih anjal dan mulus
🍀Mencerahkan kulit (satu badan tau)
🍀melindungi sel kulit daripada rosaj
🍀selesaikan madalah kulit kusam
🍀kecutkan jerawat
🍀mengurangkan masalah resdung dan alergik
🍀Perlindungan daripada sinar UV
🍀Tona kulit menjadi lebih sekata
🍀Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🍀Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍀Kulit lebih glowing dan radiant
.
WhatsApp: 011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah
User Image shaklee_bysyaf Posted: Dec 23, 2017 5:31 AM (UTC)

11
1 Normal
Testimoni: VITA-C
KHASIAT VIT C SHAKLEE:
.
💐Merangsang pembentukan colagen
💐Memperbaiki simptom pendarahan spt gusi berdarah, lebam
💐Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman
💐Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
💐Membantu meningkatkan sistem imun
💐Membantu memperbaiki masalah insomnia, stress
💐Membantu mengurangkan symptom flu dan selesema
💐Membantu mencerahkan kulit, melambatkan penuaan
💐Merangsang pengeluaran T-cells untuk membantu melawan kanser
💐Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang baik
.
WhatsApp: 011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah #shakleetestimoni #testimonishaklee #shakleeeffects
User Image shaklee_bysyaf Posted: Dec 23, 2017 5:30 AM (UTC)

9
0 Normal
Shaklee: VITA C
Apa Kelebihan Vitamin C ni sebenarnya...ok jom tgk skit...
✅Meransang pembentukan kolagen
✅ Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
✅ Mencerahkan kulit secara semulajadi
✅ Mengecilkan pori- pori muka
✅ Mencerahkan kulit secara sekata
✅ Merawat tona kulit tak sekata
✅ Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅ Mengurangkan gejala kulit kusam
✅ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri- seri
✅ Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
✅ Membantu mengecutkan jerawat
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Menjadikan kulit lebih lembut dan halus
✅ Menguatkan imunisasi badan
✅ Mengurangkan simptom demam
✅ Mengurangkan kesan sunburn
✅ Mengurangkan dan mengelak daripada uban
✅ Mengawal kompiklasi diabetes
✅ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✅ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
✅ Membantu penghasilan kolagen dalam badan
✅ Menjadikan kulit lebih gebu
✅ Membantu kulit sensitif seperti resdung dan ekzema
✅ Merendahkan tekanan darah tinggi
✅ Menghalang dari terkena serangan jantung
.
WhatsApp: 011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah
User Image shaklee_bysyaf Posted: Dec 23, 2017 5:29 AM (UTC)

6
0 Normal
Shaklee: VITA C
Apa yang BESTNYA VITAMIN C ni??
Kelebihan ⤵⤵
🍀Merangsang penghasilan kolagen dalam
badan untuk kulit lebih anjal dan mulus
🍀Mencerahkan kulit (satu badan tau)
🍀melindungi sel kulit daripada rosaj
🍀selesaikan madalah kulit kusam
🍀kecutkan jerawat
🍀mengurangkan masalah resdung dan alergik
🍀Perlindungan daripada sinar UV
🍀Tona kulit menjadi lebih sekata
🍀Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🍀Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍀Kulit lebih glowing dan radiant
.
WhatsApp: 011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah
User Image shaklee_bysyaf Posted: Dec 22, 2017 6:28 AM (UTC)

4
0 Normal
Testimoni: VITA-C
KHASIAT VIT C SHAKLEE:
.
💐Merangsang pembentukan colagen
💐Memperbaiki simptom pendarahan spt gusi berdarah, lebam
💐Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman
💐Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
💐Membantu meningkatkan sistem imun
💐Membantu memperbaiki masalah insomnia, stress
💐Membantu mengurangkan symptom flu dan selesema
💐Membantu mencerahkan kulit, melambatkan penuaan
💐Merangsang pengeluaran T-cells untuk membantu melawan kanser
💐Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang baik
.
WhatsApp: 011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah #shakleetestimoni #testimonishaklee #shakleeeffects
User Image shaklee_bysyaf Posted: Dec 22, 2017 6:28 AM (UTC)

6
0 Normal
Shaklee: VITA C
Apa Kelebihan Vitamin C ni sebenarnya...ok jom tgk skit...
✅Meransang pembentukan kolagen
✅ Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
✅ Mencerahkan kulit secara semulajadi
✅ Mengecilkan pori- pori muka
✅ Mencerahkan kulit secara sekata
✅ Merawat tona kulit tak sekata
✅ Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
✅ Mengurangkan gejala kulit kusam
✅ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri- seri
✅ Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
✅ Membantu mengecutkan jerawat
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Menjadikan kulit lebih lembut dan halus
✅ Menguatkan imunisasi badan
✅ Mengurangkan simptom demam
✅ Mengurangkan kesan sunburn
✅ Mengurangkan dan mengelak daripada uban
✅ Mengawal kompiklasi diabetes
✅ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✅ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
✅ Membantu penghasilan kolagen dalam badan
✅ Menjadikan kulit lebih gebu
✅ Membantu kulit sensitif seperti resdung dan ekzema
✅ Merendahkan tekanan darah tinggi
✅ Menghalang dari terkena serangan jantung
.
WhatsApp: 011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah
User Image shaklee_bysyaf Posted: Dec 22, 2017 6:27 AM (UTC)

9
0 Normal
Shaklee: VITA C
Apa yang BESTNYA VITAMIN C ni??
Kelebihan ⤵⤵
🍀Merangsang penghasilan kolagen dalam
badan untuk kulit lebih anjal dan mulus
🍀Mencerahkan kulit (satu badan tau)
🍀melindungi sel kulit daripada rosaj
🍀selesaikan madalah kulit kusam
🍀kecutkan jerawat
🍀mengurangkan masalah resdung dan alergik
🍀Perlindungan daripada sinar UV
🍀Tona kulit menjadi lebih sekata
🍀Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🍀Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍀Kulit lebih glowing dan radiant
.
WhatsApp: 011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah
User Image shaklee_bysyaf Posted: Dec 20, 2017 7:18 AM (UTC)

5
0 Normal
Testimoni: VITA-C
KHASIAT VIT C SHAKLEE:
.
💐Merangsang pembentukan colagen
💐Memperbaiki simptom pendarahan spt gusi berdarah, lebam
💐Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman
💐Membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
💐Membantu meningkatkan sistem imun
💐Membantu memperbaiki masalah insomnia, stress
💐Membantu mengurangkan symptom flu dan selesema
💐Membantu mencerahkan kulit, melambatkan penuaan
💐Merangsang pengeluaran T-cells untuk membantu melawan kanser
💐Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang baik
.
WhatsApp: 011-27885674
#shakleebysyaf #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleejb #shakleeskudai #shakleetmnu #shakleeutm #shakleehargastudent #shakleesingapore #shakleemurah #followforfollow #followback #vitac #vitacplus #shakleevitac #shakleevitacplus #vitacshaklee #vitacplusshaklee #vitacmurah #vitacplusmurah #shakleevitacmurah #shakleevitacplusmurah #vitacshakleemurah #vitacplusshakleemurah #shakleetestimoni #testimonishaklee #shakleeeffects