Toggle navigation

#visitmyig4,585,856 POSTS

Post Content
User Image dy.exclusive Posted: Dec 18, 2017 1:22 AM (UTC)

1
0 Normal
STOCK CLEARANCE SALE! KASI LICIN! 😍
ADARA BLOUSE
.
#dy5rm110freepos
PRICE :
1 pcs : RM40
2 pcs : RM70
3 pcs : RM100
5 pcs : RM110
FREE POSTAGE FOR WEST MALAYSIA (SM)
.
Material : Moss crepe
Size : Free size
.
MEASUREMENT :
Bahu : 16"
Dada : 41"
Lengan : 18"
Labuh lengan : 23"
Labuh baju : 27.5"
.
How to purchase :
📱 Whatsapp : 0134212912
.
Please do not call. We will reply your message within 24 hours. Thanks 😊
.
#sayajualmurah #sayajual #visitmyig #bazarpaknil #promobaju #salebaju #saleblouse #promoblouse #blouse #blousemurah #blousemuslimah #blousemoden #baju #bajumurah #bajumuslimah #topshirt #topshirtmurah #gridbuttonshirt #topblouse #topblousemurah #blouseset #blouseloose #plainblouse #plainblousemurah #blouseruffle #5helairm110 #5pcsrm110 #5forrm110 #5rm110
User Image wowskin_wow Posted: Dec 18, 2017 1:23 AM (UTC)

2
1 Normal
Serious! Awak sapu Wowskin, awak pasti rasai PERUBAHAN kulit awak. Makin awak pakai, awak konsisten, konfem CANTIKKKK terus 😍 .
.
Yg dah cuba, TAHNIAH!
Yg belum cuba, awak WAJIB cuba! .
.
Masih ragu2? Masih tak percaya? Masih fikir2? Masih 50/50? Huishh awak dah sia2kan peluang! .
.
Sbb apa? .
.
Org lain dah mula mencuba tp awak masih belum mencuba. Org lain dah makin cantik, awak masih sama. Org lain dah flawless kebabom, awak masih teragak2 nak mencuba 😎 .
.
So RUGI SANGAT tak cuba Wowskin.
TAK RUGI MENCUBA.
Bila dah cuba, awak pasti SUKA SANGAT! 💋 .
. .
.
HARGA PROMOSI
DISKAUN 50% .
SEPARUH HARGA! .-RM 59
+ FREE MINI TOTE BAG 😍 .
.
DM/ Whatsapp cecepat 💋 .
.
.
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum#pagi#sarapan #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum
User Image iammebeautyshop Posted: Dec 18, 2017 1:19 AM (UTC)

1
0 Normal
[TERKEJUT TENGOK PIC LAMA] 😱
.
.
Alhamdulillah..happy sgt bila custmer share pic lps 8bln konsistern luffiya..Tak sia2 berkat kesabaran dia..8 Bulan bkn tempoh singkat tau..Tapi tetap setia menanti hasil..Parut yg dulunya byk kini dah tak nampak lagi..Sampai terkejut tau tgk pic lama 😂😂
.
.
Tqsm dear sudi share ur feedback 😍
.
.
Jom sesayang sape lgi nak cantik with Luffiya Skincare..👇🏻
.
.
FAST RESPON 📲 WA 0102130869
.
.

#luffiyaskincare #luffiyaqueenrosebelle #kkmproduct #bestseller #selfie #ootd #hotd #photooftheday #beautyproductmalaysia #originalskincare #sayajual #kulitputih #kulitcantik #visitmyig #bazaarpaknil #bazaronline #onlineshoppingmalaysia #igshopmalaysia #love #followforfollow #instafollow #followback #like4like #nofilter #webstagram #makeup #igersoftheday #instalike #instagood #paidreviewmurah
User Image salmashoppe_ Posted: Dec 18, 2017 1:14 AM (UTC)

7
0 Normal
Kawan-kawan #ciksalmasayang semua nak dapatkan kulit yang sihat tak? Lepas tu, dalam masa yang sama boleh dapat berat badan ideal..rugi la siapa yang taknak tu 😌

Kalau nak, jom amalkan Boneeta Premix Yogurt Drink ni..jangan risau..tak rasa macam minuman fiber yang lain tu..rasa yogurt strawberi..yumm 😋 Jom cantik dan langsing dengan #ciksalmasayang 🙋🏻🙋🏻 #sayajual
#ciksalmaXcharma
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#visitmyig #visitmyigmalaysia
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#dubai #arab #eksport #muslim #halaltoiyiban #halaljakim #pilihanmuslimat #hannahdelisha #charms #eksporthalal #emirates #doha #qatar #iran #tehran #fattzura #dekatkanjarakkita #mycoffeeprince
User Image kurus.jomz Posted: Dec 18, 2017 1:10 AM (UTC)

8
0 Normal
"LEMONEX ADVANCE dapat membantu;
🔥Mengempiskan perut
🔥Membakar lemak dari dalam
🔥Detox badan anda
🔥Keluarkan toksin melalui peluh
🔥Mencuci usus
🔥Melawaskan pembuangan air besar
🔥Memutih kulit
🔥Mencerahkan satu badan

Tudiaaa. ALL IN ONE! Jom dapatkan lemonex advance . WA 0192268033
.
.
#lemonexadvance #lemonexmalaysia #visitmyig #sayajual #terkurustanpasengaja #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #visitmyig #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #selfie #teamkakaklemonex #lemonex #fatburner #bakarlemak #sedutlemak #jomkurus #zumbamalaysia
User Image yong_mommylizz Posted: Dec 18, 2017 1:10 AM (UTC)

6
0 Normal
KULIT ANJAL
BEBAS CELA

Dengan #collagenPowder shaklee
.
KEISTIMEWAAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE:
.
✔ Collagen Powder Shaklee merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) collagen, kolagen yang berkualiti tinggi & tulen diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan, kira-kira 1,000 Dalton, dapat diserap dengan mudah oleh badan & dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan. Terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah (melalui ujian klinikal)
.
✔ ANTI PENUAAN – Mengecilkan liang-liang pori terbuka, kedutan & garis halus
.
✔ MENGHIDRATKAN – Melembapkan kulit
.
✔ MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT – Menjadikan kulit anjal, lembut & tegang
.
✔ MELICINKAN – Tingkatkan kelicinan kulit
.
✔ MENYUBURKAN – Menyuburkan rambut & kuku yang sihat
.
✔ MENCERAH – Mengurangkan pigmentasi, jerawat & kulit tak sekata
.
✔ MENEGANG – Membantu menegang & menganjalkan payudara .
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
.
Pm/whatsapp 0192638675

#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #kttShaklee #shakleeBaganSerai #shakleeParitBuntar #TBANIAGA3 #kelabbloggerbenashaari #collagenPowder
User Image atieykerol Posted: Dec 18, 2017 1:08 AM (UTC)

4
0 Normal
Assalamualaikum dan selamat pagi semua.
Roza Lunch set
Crystalwave Soup Mug 460ml
Round Crystalwave Divided Dish 900ml
Roza Pouch Bag

Set lengkap untuk bawa bekal makanan ke pejabat atau untuk bawa ke sekolah. Disertakan dengan beg yang cantik. Bekasnya pula boleh panaskan dalam microwave
bestkannnn

wasap 0123749656

#wasap0123749656 #bazarpaknil
#bazaaronlinemalaysia
#bazaarmalaysia
#mejarumah
#visitmyig
#bazaarpaknilmurah
#paknil
#tupperwarekl
#hiasanrumah
#kedaionlinemurah2
#bazaaronline
#sayajualmurah
#onlineshop
#codbangi
#igshopmalaysia
#sayajualonline
#instashopmalaysia
#sayajual
#malaysian
#onlineshopMalaysia
#raya2017collection
#peralatanrumahtangga
#kajang
#klcc
#ampangpoint
User Image yong_mommylizz Posted: Dec 18, 2017 1:06 AM (UTC)

11
0 Normal
KULIT CANTIK
BEBAS PARUT
.
DENGAN #VITAMINE SHAKLEE!!
.
boleh buat masker juga tauu!
.
Kelebihan Vitamin E Shaklee
-------
. 👍 Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
👍 Memperbaiki peredaran darah
👍 Memperbaiki tisu
👍 Melindungi paru paru dari pencemaran udara
👍 Memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan
👍 Mengurangkan parut & masalah jerawat
👍 Mengurangkan tekanan darah
👍 Membantu dalam pencegahan penyakit katarak
👍 Meningkatkan prestasi atlit dengan mengendurkan otot kaki dari kekejangan
👍 Mengekalkan kesihatan saraf dan otot dan menguatkan dinding kapilari
👍 Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
👍 Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk)
👍 Merendahkan kadar kolesterol
👍 Membantu mencegah pertumbuhan abnormal sel terutama kanser
👍 Meningkatkan pengeluaran air mani pada sesetengah lelaki
👍 Juga dikenali sebagai ‘vitamin cinta’ kerana ia boleh membantu dalam perhubungan suami isteri
👍 Membantu kawasan gelap areola mengecil dan warna puting menjadi cerah semula
👍 Membantu mengurangkan kesakitan akibat pre-menstrual
👍 Mengatasi masalah kedinginan dalam perhubungan suami isteri di kalangan ibu menyusu
.
Untuk oder & info produk @ harga merudum
Pm/whatsapp 0192638675
www.mommylizz.com
.
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
.
#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplements #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #shakleeBaganSerai #shakleeParitBuntar #TBAPERAK #TBA #TBANEXT #setshakleemurah #skincare #beauty #kulitCantik #jerawat
User Image yong_mommylizz Posted: Dec 18, 2017 1:04 AM (UTC)

7
0 Normal
.
HB RENDAH!?
.
jangan memain..sure nurse membebel Kat klinik kalau ibu yg hamil Ada masalah HB rendah ni
.
Bukan apa
Boleh membahayakan ibu & baby tauu
.
OMG
.
Jom cepat2 consume #vitalea ni
Insya Allah badan lebih sihat bertenaga
.
Tak da la asyik keletihan ja
. .
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
.
Pm/whatsapp 0192638675
.
#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #kttShaklee #shakleeBaganSerai #shakleeParitBuntar #TBANIAGA3 #TBASUPPORT #hbrendah #vitalea
User Image _by.has Posted: Dec 18, 2017 1:04 AM (UTC)

1
0 Normal
_by.has 20m ago
Hey🤗🤗🤗🤗👀‼️selamat pagi cik awak.
.
Yg belum mencuba Wowskin tu, bila nak mencuba? RUGI tak cuba tau! Sangat sangat sangat BEST! 😍 .
.
Si cantik manis ni ckp JERAWAT CEPAT KECUT! WOwww mmg Woww lah Wowskin ni. Dah takyah pening2 risau2 bila jerawat dtg. Sapu TERUS HILANG 💋 .
.
Yg ada jerawat ke tak ada jerawat ke, WAJIB CUBA adik2 manisssss. Kalau tak cuba, awak tak tahu powernya Wowskin ni .
.
Sbb dah cuba, pasti nak nak nak lagi! .
.
So Jom Wowskin!
Jom cantik sama2!
Jom gojesssss 😘 .
.
DM/ Whatsapp cecepat 💋 .
0123304322 (Has)
.
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum
User Image healthy_beautybyhanis Posted: Dec 18, 2017 1:02 AM (UTC)

8
1 Normal
Its MONDAY !!!.
.
.
Moga2 minggu ni ada keajaiban akan berlaku . Keep positive 😊.
.
.
Hye korang , YES masih lagi berjalan tau. Jangan lepaskan peluang grab SHAKLEE dengan harga JIMAT BERBALOI BALOI okey.
.
.
Wassap jer hanis for more details.
.
.
TRUSTED SID
HANIS ZAINI 0135262290.
User Image yong_mommylizz Posted: Dec 18, 2017 1:02 AM (UTC)

8
1 Normal
🌸 haid tak teratur?
🌸 asyik senggugut?
🌸 masalah kesuburan?
🌸 cyst?
.
Jom ikhtiar dengan #glaComplex shaklee
.
Kelebihan GLA Complex
.
🌸 Menggalakkan kesihatan semasa kitaran Haid
🌸 Menyokong sistem imun
🌸 Setiap kapsul Shaklee GLA Complex mengandungi asid-asid lemak utama daripada campuran minyak bunga matahari dan vitamin E, serta Shaklee Guard, iaitu sistem antioksidan semulajadi Shaklee yang eksklusif untuk memastikan keberkesanan penuh dan kesegarannya
🌸 Vitamin E membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriiti sel
.
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
...... 🍃🍃 @yong_mommylizz 🍃🍃.....
.
Pm/whatsapp 0192638675

#shakleeEffect #s2uFamilies #healthyLifestyle #blogger #sayaJual #sayaJualShaklee #shakleeMalaysia #baganSerai #pengedarShakleeTerbaik #instashop #swapReview #shakleeMurah #shaklee #promosi #bazaarPaknil #paritBuntar #supplement #supplements #suplimen #mommylizz #murah #igShop #visitmyig #kttShaklee #shakleeBaganSerai #shakleeParitBuntar #TBANIAGA3 #TBASUPPORT #glaComplex
User Image aneka_kek2015 Posted: Dec 18, 2017 1:02 AM (UTC)

5
1 Normal
Assalamualaikum..
🌹 YEAR END SALE Chocolate Indulgence + Brownies 🌹

1. Chocolate Indulgence Cake RM35
- Base cake 'chocolate moist - 3 layer
- Size 5 inc, +-700gm
2. Chewy Chocolate Brownies RM20
- Mini size 5 inc - Nutella topping, almond, choc chip OR
chocolate ganache topping
3. Combo Mix RM50
- Indulgence + Brownies
Self pickup: tmn koperasi polis 2
Delivery: charge ikot kawasan
www.wasap.my/60133218907

P/S: Delivery start esok selasa (19/12/2017). Hari ni sy amik order dulu. Promo tamat 1/1/2018 😉

#chocolateindulgencecake
#chocolateindulgence
#chocolatemoistcake
#brownies
#chewychocolatebrownies
#brownieskedut
#nutellabrownies #chocolateganachebrownies
#bestseller 👍

#sayajualkek #sayajualbrownies #kl #foodporn
#visitmyig #visitmyigmalaysia
#anekakekhomemade
0133218907 😉
User Image pewiit.skincare Posted: Dec 18, 2017 1:00 AM (UTC)

0 0 Normal
Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE '
.
Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. 😉 😉
Anda pasti berpuas hati.. 😃
.
Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1
.
1 set mengandungi:
👉 Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih)
👉 Day Cream (uv protection SPF50)
👉 Night Cream (merawat serta memelihara kulit)
👉 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat)
👉 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
✔ Free Postage
✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
✔ FREE 4 Masker shiseido
.
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN?
📱📱Whatsapp @ 0169313439
📱📱Whatsapp @ 0169313439
📱📱Whatsapp @ 0169313439
----------------------------------------------------
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur
User Image abangpowermalamjumaat Posted: Dec 18, 2017 12:59 AM (UTC)

6
0 Normal
vimax lot 9972
Borong vimax

TERLAJAK LARIS BOS!! Apa nak tggu lg tuuu.. [ Rahsia Membesarkan Zakar ]
.
Saiz zakar anda kecil dan tidak memuaskan isteri anda?
.
Sebenarnya saiz zakar juga memainkan peranan penting dalam mencapai kepuasan seks. Saiz zakar yang kecil susah untuk menyentuh titik 'G-spot' dalam faraj wanita. Tahukah anda G-spot ini lah titik penting yang memberi rangsangan seterusnya mendatangkan kepuasan kepada pasangan anda. Jika seks takde kepuasan, tidak mustahil pasangan anda akan murung dan kecewa dengan prestasi anda. Mungkin bagi anda perkara ni takde la besar sangat. Tapi kalau anda nak tahu, kurang kepuasan seks lah puncanya berlaku ;
.
1) Pergaduhan rumahtangga
.
2) Isteri curang dibelakang suami. (Lebih teruk ada yang curang terang terangan)
.
3) Kes perceraian meningkat
.
Inilah hasil dari sikap endah tak endah anda. Akhirnya anda sendiri yang menderita..
.
Jangan risau, saya ada penyelesaiannya
.
======
VIMAX
======
.
Vimax adalah makanan tambahan untuk membantu lelaki membesarkan dan memanjangkan zakar tanpa kesan sampingan
.
Apa yang anda bakal alami selepas mengamalkan makan Vimax?
.
1) Zakar anda akan membesar dan memanjang seperti lelaki barat
.
2) Meningkatkan ketahanan dan hasrat seksual anda dalam hubungan seks
.
3) Zakar anda tegang lebih kuat dan tahan lama
.
4) Mencegah mati pucuk
.
5) Membuat pasangan semakin puas dengan prestasi anda
.
==============================
.
.
whatsapp 0174600065 utk order & pertanyaan
#ubatkuat #ubatkuatlelaki #sabah #ubattenaga #candybcomplex #supplement #vimax #shahalam #bigbossminyaklintah #vimaxoriginal #sayajualmurah #suamiisteri #bazooka #setapak #ubatkuat #malamjumaat #barangbaik #barangmurah #bluewizard #malampertama #sarawak #sayajualvimax #fitmalaysia #johor #sayajualonline #visitmyig #tahanlama😘😘 #abangpowermalamjumaat

Hashtags found on this page