Toggle navigation

#visitmyig4,520,951 POSTS

Post Content
MINI KURUNG
Code : 604
Price : 60
Pos : RM8 SEMENANJUNG
RM12 SABAH / SARAWAK RM11

MATERIAL : COTTON SPANDEX

TOP :~
SHOULDER : 15 '' BUST : 38 '' MAX
WAIST : 36 '' MAX
SLEEVE : 23 '' ARM HOLE : 8 '' LENGTH : 26 '' SKIRT :~
WAIST : 27 '' - 36 '' MAX
HIP : 36 '' MAX
LENGTH : 40 '' ____________________

How to order 📲 Whatsapp 017-9003804
Name
Address
Contact Number
Code
Color

#kimonowrap #kimonokebaya #sayajual #sayajualbaju #dress #kurungmoden #bazarpaknil #visitmyig #dresstunang #jubah  #jubahdress #bridemaids #sayajualmurah #readystock #trustedseller
#dressmurah #vendor #topset #blousemurah #jeans #topsetmurah #shawlmurah #pemborongmurah #peplumdress #jubahdress
📣 B U Y 1 + F R E E 1‼
.
🌹 DIYANNA MINI KURUNG 🌹
.
Ciri-Ciri DIYANNA Mini Kurung:-
.
✔️ Material Royal Silk
✔️ Corak yang sangat Up to Date
✔️ Harga MAMPU MILIK
✔️ Jenis Kain Lembut & Flowy
✔️ High Quality 100% Gred AAA
✔️ Design Kurung Modern
✔️ Saiz S M L XL
✔️ CUTTING LOOSE Berdutt Belakang
✔️ Jenis Kain A Cut
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri
.
🌸 ❌ jarang
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
.
👉#diyannaminikurungbyams
👉#salepecahgudangbyams
.
📌 Ukur Dahulu Sebelum Membuat Pembelian. Please Take Note
📌 Ada Sedikit Perbezaan Warna 5-10% Faktor Cahaya Kamera
📌 Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inch
.
⚠ 1st COME 1st SERVE
⚠ NO BOOKING ‼ WITH FULL PAYMENT
⚠ PROCEED POST OUT 5 DAYS
⚠ NO RETURN / EXCHANGE
.
HARGA COMBO (FOR 2 PCS): RM120 + FREE POSTAGE
.
WHATSAPP TO ORDER: 017-624 9849

#kurungmoden
#kurungmoden2017
#kurungmodenmurah
#sayajualkurungmoden
#kurungmodenexclusive
#kurungmodensongket
#bajukurung
#bajukurungmurah
#bajukerja
#bajukuliah
#bajukonvo
#bajukonvomurah
#bajukenduri
#bajukendurikahwin
#kakishoppingonline
#onlineshopping
#sale
#clearancestock
#clearancesale
#salepecahgudang
#buy1free1
#diyannaminikurung
#diyannaminikurungmurah
#visitmyig
#readystock
AWAK TAK AKAN PERCAYA!!
.
Hi gorgeous, jom dapatkan genie bra original dari sis Offshore,💖💖💖💖💖💖💖💖
.
Harga combo special 😘😘😘😘😘
.
FREE POSTAGE 😱😱😱😱😱
.
WA/sms 011-3248 0674
WA/sms 011-3248 0674
WA/sms 011-3248 0674
.
#geniebraoriginal #geniebramurah #geniebra #shawlmurah #blousemurah #sayajualmurah #tudungmurah #malaysia #malaysian #9gagtv #bazaarpaknil #bajukurung #blousemuslimah #terbaik #najib #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #nelydiasenrose #visitmyig #igshopmalaysia #igmalaysia
📣 B U Y 1 + F R E E 1‼
.
🌹 DIYANNA MINI KURUNG 🌹
.
Ciri-Ciri DIYANNA Mini Kurung:-
.
✔️ Material Royal Silk
✔️ Corak yang sangat Up to Date
✔️ Harga MAMPU MILIK
✔️ Jenis Kain Lembut & Flowy
✔️ High Quality 100% Gred AAA
✔️ Design Kurung Modern
✔️ Saiz S M L XL
✔️ CUTTING LOOSE Berdutt Belakang
✔️ Jenis Kain A Cut
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri
.
🌸 ❌ jarang
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
.
👉#diyannaminikurungbyams
👉#salepecahgudangbyams
.
📌 Ukur Dahulu Sebelum Membuat Pembelian. Please Take Note
📌 Ada Sedikit Perbezaan Warna 5-10% Faktor Cahaya Kamera
📌 Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inch
.
⚠ 1st COME 1st SERVE
⚠ NO BOOKING ‼ WITH FULL PAYMENT
⚠ PROCEED POST OUT 5 DAYS
⚠ NO RETURN / EXCHANGE
.
HARGA COMBO (FOR 2 PCS): RM120 + FREE POSTAGE
.
WHATSAPP TO ORDER: 017-624 9849

#kurungmoden
#kurungmoden2017
#kurungmodenmurah
#sayajualkurungmoden
#kurungmodenexclusive
#kurungmodensongket
#bajukurung
#bajukurungmurah
#bajukerja
#bajukuliah
#bajukonvo
#bajukonvomurah
#bajukenduri
#bajukendurikahwin
#kakishoppingonline
#onlineshopping
#sale
#clearancestock
#clearancesale
#salepecahgudang
#buy1free1
#diyannaminikurung
#diyannaminikurungmurah
#visitmyig
#readystock
Sale!!!! Sale!!!!! Sale!!!! .

New stock 📣

Ready stock

Price :
1 Piece - RM40
Promo price : 3 RM100

Material : crepe
Shoulder : 15"
Bust : 38"
Armpit : 18"
Length : 25"
Sleeve : 21"

To purchase click link kat bio 😉 .

#sayajualbaju #sayajual #sayajualmurah #sayajualborong #visitmyig #bazaronline #bazarpaknil #borong #blousemurah #blousemalaysia #palazzomurah #palazzomalaysia #palazzobootcut #jeansmalaysia #jeansmurah #dressmurah #ootdmalaysia #ootdraya #jubahmurah #bajubridesmaid
Audela ni PENYELESAIAN kepada masalah : .
.
DETOX - membuang toxin dalam badan & mengurangkan perut buncit, period lebih stabil.
.
SLIMMING - membuang lemak & meningkatkan kadar metabolisma badan.
.
WHITENING - mencerahkan kulit wajah, meratakan tona kulit & memudarkan kesan-kesan jerawat.
.
ANTI AGING - untuk tampil awet muda, wajah lebih gebu & anjal.
.
VITALITY - untuk kekal cergas & bertenaga sepanjang hari.
.
MUDAHKAN ?? SEMUA ADA DALAM 1 SACHET 😍
.
📱Whatsapp "AUDELA PROMO❤" ke 0196987808
📱Whatsapp "AUDELA PROMO❤" ke 0196987808
.
cod area 🚙🚙
.
.
🎉Jom dapatkan audela dengan harga PROMO
.
🎉FREE POS & DELIVERY TERUS KE TEMPAT ANDA
.
.
#audelastokis#audelabynadzainal
#livinghealthy#audelalovers#slimming#whitening#detox#antiageing#kurussecarasihat#1stinmalaysiatrending#gayahidupsehat#kurusdanputihserentak#detoxwithaudela#nadzainal#audela#testimoniaudela#audelaminumanterpalingmewah#audelacombox5#bazarpaknil#bazarpaknilmurah#visitmyig#sayajual#nakcantikcarisaya
Sale!!!! Sale!!!!! Sale!!!! .

New stock 📣

Ready stock

Price :
1 Piece - RM43
Promo price : 3 RM100

Material : cotton
Shoulder : 16"
Bust : 40"
Armpit : 18"
Length : 30"
Sleeve : 21"

To purchase click link kat bio 😉 .

#sayajualbaju #sayajual #sayajualmurah #sayajualborong #visitmyig #bazaronline #bazarpaknil #borong #blousemurah #blousemalaysia #palazzomurah #palazzomalaysia #palazzobootcut #jeansmalaysia #jeansmurah #dressmurah #ootdmalaysia #ootdraya #jubahmurah #bajubridesmaid
DEEPAVALI SALE🎉(TILL 20 OCTOBER ONLY)
SHEESHA KURUNG SAREE
Promo price: RM170 free postage seluruh Malaysia
Normal Price : RM200 free postage seluruh Malaysia
COLOUR | BLACK | EMERALD GREEN | MAGENTA | NAVY BLUE | ROYAL BLUE | BROWN | MAROON
MATERIAL | chiffon embroidery saree with beads and full lining
Feature | Wudhu friendly.
💯 original saree from India
Available in size: S, M, L, XL (for sizing chart click #shaherartssheeshakurungsaree) .
.
TO ORDER: WHATSAPP TO +60145100916 (sis Sha) or +60145426438 ( sis Nur)
.
.
#WARDROBESHAHERARTS .
.
#shaherartssheeshakurungsaree
#dollsaree #dollsareemurah #sareemurah #sareemalaysia #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungdollsaree #kurungdollsareemurah #sareedoll #sareedollmurah #bazaaronline #Bazaarpaknil #bazaarmurah #lokalah #Sayajualsaree #sayajualsareemurah #kurung #kurungmurah #visitmyig #instashop #sayajual
#bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah
.
KENAPA MAKIN RAMAI REPEAT ORDER???
.
Boleh dikatakan hampir 80peratus wanita x suka apply mcm2 kat muka..remeh katanya. Sis faham sgt situasi tu..sbb sis pn mcm tu..hehehe..
.
Elanish SERUM
.
👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT.
👍 Menyamaratakan tona warna kulit.
👍 Mengatasi masalah kulit berminyak.
👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi
👍 Kurang kedutan pada kulit muka.
👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
👍 Menganjal dan melembapkan kulit.
👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
👍Merawat kulit terbakar/sunburn.
👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori.
👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka.
👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam.
👍 Memberi keserian pada wajah.
👍Mengurangkan eyebag.
👍Menghilangkan white/black head
👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah.
.
Sebab tu sis keluarkan serum Elanish ni. Apa kelebihannya?.. Haa.. meh sini nk cite. ELANISH SERUM ni terdiri daripada molekul-molekul yg sangat halus sehinggakan serum ni dapat meresap ke dalam lapisan kulit yg paling dalam sehingga mencapai 10 kali kuasa dari krim wajah biasa!!! Hebat kan???
.
Serum ni juga mengandungi bahan2 yg sgt SUPERB spt PATI BUAH DELIMA, EKSTRAK WITCH HAZEL, VITAMIN C & E, PROPOLIS, LICORICE, COLLAGEN, dan byk lg! Penyerapan serum ni sekaligus membawa sekali segala zat2 dan nutrien yg diperlukan kulit kita masuk jauh ke lapisan kulit. Time ni la "kerja2" membaik pulih kulit berlaku.
.
Skrg bkn masa utk pikir2 dah. Alang2 dh pegang fon tu teruslah whatsapp kami sebelum terlambat!
.
Whatsapp +601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #testimonielanishserum #serumwajah #serum #skincaremalaysia #jerawat #jeragat #sunburn #sayajual #bazaarpaknil #nakcantik #putih #gebu #produkkecantikan #krimmuka #sayajualskincare #skincaremurah #bajubaby #mekapmurah #shahalam #kualalumpur #malaysia #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam
.
KENAPA MAKIN RAMAI REPEAT ORDER???
.
Boleh dikatakan hampir 80peratus wanita x suka apply mcm2 kat muka..remeh katanya. Sis faham sgt situasi tu..sbb sis pn mcm tu..hehehe..
.
Elanish SERUM
.
👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT.
👍 Menyamaratakan tona warna kulit.
👍 Mengatasi masalah kulit berminyak.
👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi
👍 Kurang kedutan pada kulit muka.
👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
👍 Menganjal dan melembapkan kulit.
👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
👍Merawat kulit terbakar/sunburn.
👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori.
👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka.
👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam.
👍 Memberi keserian pada wajah.
👍Mengurangkan eyebag.
👍Menghilangkan white/black head
👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah.
.
Sebab tu sis keluarkan serum Elanish ni. Apa kelebihannya?.. Haa.. meh sini nk cite. ELANISH SERUM ni terdiri daripada molekul-molekul yg sangat halus sehinggakan serum ni dapat meresap ke dalam lapisan kulit yg paling dalam sehingga mencapai 10 kali kuasa dari krim wajah biasa!!! Hebat kan???
.
Serum ni juga mengandungi bahan2 yg sgt SUPERB spt PATI BUAH DELIMA, EKSTRAK WITCH HAZEL, VITAMIN C & E, PROPOLIS, LICORICE, COLLAGEN, dan byk lg! Penyerapan serum ni sekaligus membawa sekali segala zat2 dan nutrien yg diperlukan kulit kita masuk jauh ke lapisan kulit. Time ni la "kerja2" membaik pulih kulit berlaku.
.
Skrg bkn masa utk pikir2 dah. Alang2 dh pegang fon tu teruslah whatsapp kami sebelum terlambat!
.
Whatsapp +601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #testimonielanishserum #serumwajah #serum #skincaremalaysia #jerawat #jeragat #sunburn #sayajual #bazaarpaknil #nakcantik #putih #gebu #produkkecantikan #krimmuka #sayajualskincare #skincaremurah #bajubaby #mekapmurah #shahalam #kualalumpur #malaysia #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam
#Repost @coach_asmah.ancheta (@get_repost)
・・・
Agak2 anda yg mana ?? Cer komen sikit.. 😁
.
Bagi yg underweight anda perlu tingkat pengambilan protein utk naik kan muscle mass dan balance dgn karbo.. tetapi bagi yg overweight dan obese anda perlu mula kan dgn 80% pemakanan, penjagaan water intake, dan 20% aktiviti senaman.. utk permulaan tak bersenam pun tak pe bagi yg kurang minat nak bersenam.. yg suka bersenam elakkan focus 100% senaman anda ini akan penyebabkan otot @ badan anda mudah injured..
.
Oleh itu, bagi yg berlebihan berat badan, anda perlu Loss lemak dahulu baru focus pada 20% senaman agar, otot tersebut dapat naik dgn baik.. jika lemak still berlebihan Mcm mana otot tuh nak naik kan .. 😁
.
Insyaallah dlm program anda akan diperkenalkan step by step tentang flow penurunan berat badan, dan akan Ada topik harian yg menanti anda.. 😉👍🏻
.
Bagi yg dah whatsapp coach, tahniah jumpa nnti di group support team, bagi yg belum decide.. what u waiting for ??🤷🏻‍♀️
.
#lossweightfromhome
Utk pendaftaran & slot 👇🏼
📲COACH ASMAH +6017-8611226

#coachasmah #Teamnickhinhussien #AsmahAnchetaTeam #youcanloseweightfromhome #weightloss #weightlosschallengeonline #fatloss #lossweight #jomkurus #jomkurus1malaysia #turun5kgsebulan #nakturunberatbadan #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #fit #fitness #gemukisnotawesome #tipsdiet #visitmyig #onlinecoaching #coach #students #nakkurus2017 #sayanakkurus #tamanmelawati #gemuk #nakkurus
Customer gegirl dari kuwait tanya, gegirl kumpul paperbag ke? Hahahaaaa no la uollllssss...gegirl pakai apa ada je kat umah...kalau tempah kena kluar modal lagi kan...so far dah 2 yrs meniaga ikan ni, harga still xpenah naik...selagi bole gegirl nak mantain harga ni...even gegirl amik barang makin mahal, untung makin sikit, tp sebab meniaga suka2, so gegirl try x naikkan price dulu...yg penting dpt bagi barang elok & harga murah drp harga pasaran kl...anyway tq ya miss sebab lama dah follow instagram gegirl...tq jugak kumpul2 order utk orang2 dekat kuwait...
#sambalikanbilis #udangkering #sotongkering #cuttlefish #amplang #kuihcincin #ikanterubuk #ikanmasinkeropok #ikantalang #sayajual #bazarpaknil #visitmyig #restoran #foodlover #kateringkahwin #restoranmelayu #dropshipmalaysia #agentdiperlukan #setiawangsa #nasilemakkopio #cafekualalumpur #melawati #amplangikan #coffee #fooddeliverykl #nasilemak #ikanbilis #ikanbiliskopek #ikanbilismatabiru #anchovies
Anda semua sedang mencari PRODUK KURUS yang BERKESAN?
.
Tapi tak nak yang jenis jamu,pil atau tak nak yang jenis minum.
.
Jom cuba PRODUK HOMEMADE yang sangat berkesan ni..
.
Jom cuba SLIMMING SCRUB BEAUTY.Yg ada kolagen asli dan difomulasi dari bahan asli.Hanya SAPU dan GOSOK² je.Ramai dah kurus dan ramping.
.
Meresap,x pijar,x melekit,bau herba dan
bakar lemak begitu pantas.Nak kata panas langsung tidak,panas sekejap sahaja.Sejuk dan selesa bila guna🆒
.
KELEBIHAN SLIMMING SCRUB BEAUTY
.
✅membantu menghilangkan selulit
✅mencantik dAn menegangkan kulit
✅menjadikan dagu nampak runcing
✅menghilangkan strechmark
✅melawaskan pembuangan
✅menghalus dan melembutkan kulit
✅melegakan kegatalan ekzema kulit
✅melegakan gatal resdung di wajah
✅melancarkan peredaran darah
✅melegakan senggugut
✅menghilangkan sengal badan ✅menghilangkan lenguh² kaki
.
➡️seseuai jugak untuk ibu pregnant ➡️bagus lagi jika digunakan dalam pantang
✅️proses mengecutkan peranakkan
✅mengebalikan tenaga
✅dijadikan pilis
.
💯% milik bumiputera
🌹homemade .
.
Whatsaap 0169326622 @rieny_ismail
.
#ssb
#aabeauty
#terlajaklaris
#bazarpaknil
#stokisterengganu
#codkualaterengganu
#freecod
#trustedseller
#trustedsellermalaysia
#visitmyig
#visitmyigmalaysia
Masalah JANTUNG BERDEBAR-DEBAR, ANXIETY dan FOBIA amat memberi kesan pada individu.. .
kenapa biarkan masalah ini terjadi pada diri ANDA sedangkan ada cara untuk menyelesaikan masalah anda.
.
jom ubah cara hidup ke arah lebih hebat dengan prestasi yg SUPERB .
.
Berminat atasi masalah Stress:
WhatsApp/sms Rc +60172929684
WhatsApp/sms Rc +60123394234
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #bazaaronline #lokalah #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysia #selangor #kualalumpur #sabah #sarawak #tenangisgood #tenang #stress #susahtidur
🌹JUBAH QALILAH🌹
.
.
Ciri2 Jubah
👑Mateial Pearl Skin .
👑Zip sorok for mommy bf
👑zip sorok dhujung lengan kiri & kanan (easy wuduk)
👑Terdapat 12 warna pilihan .
👑Jahitan cantum Ropol yg Cute
👑 Saiz XS - 5XL
.
📌Warna dalam gambar sedikit berbeza dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan editing.

HARGA?? RM85 SM / RM90 SS je chuollss😉 Nak lagi jimat jom beli berjemaah! Pakat- pakat dengan mak, adik, kakak, kawan atau saudara mara.. boleh dapat harga borong😍😍
.
Jom whatsap Nurul untum sebarang pertanyaan atau order👇😉
01120999041
01120999041
01120999041
.
#NSRCollection #nsrlover #nsrangel #visitmyig #sayajuamurah #mrmelting #bazaar #bazaarpaknil #jubahcorak #bazaarmuslimah #borongjubah #jubahmampumilik #jubahplain #gencikgu #uptodate #nikah #aqiqah #malaysiaonlineshope #tunang #bertandang #heroseorangcinderella #patuhsyariah #muslimahattire #freepostage #rayacollection #mesrawudhuk #jubahropol #muslimahfashion #jubahcorak #jubahcantik #kimchiuntukawak
SI BIRU KENIT BUAT HAL ..!! SAMPAI SUAMI TAK NAK PISAH LELAMA !
-------------------------------------
.
Hari hari suami jeling2.. Asyik nak melekat jek.. Balik ofis, selalu sampai rumah jam 7ptg.. Ehhhh ! Sekarang ngam2 pukul 6pm dah terpacak depan pintu..Malam tak keluar lepak lagi..
.
Selalu suami marah2 sebab asal nak keluar jek, mesti kena tunggu berejam.. Sebab jenoh kata nye, dah sejam tak siap2 berdandan.. Sekarang,dia pulak yang tanye, "kenapa sekejap jek make up?"
.
Hmmm.. Dia tak tau ke yang isteri dia makin cerah kulit, tone kulit dah sekata, dah tak berminyak lagi, pipi pon dah merah2?? 😂😂 Dah tak payah pakai mekap tebal2 lagi dah..
.
.
Asal malam jek, suami pakse anak2 tido awal.. 😅😅😅 Siap bisik2 kat telinga kita, malam ni wangi2 lagi er 😱😱😱
.
.
.
Dah tau dah, sapa punya kerja ni.. Lain tak bukan, si biru kenit laaa ni.. Patut laaa rasa badan kita semacam jek.. Tegang2 dah rase badan ni..
.
.
.
Pssstttt....
SI BIRU KENIT tu, si LADURRAR laaa punya kerja... Tak sesia labur RM 59.90 semua dapat.. Suami makin sayang, body makin fit, kulit makin mulus.. Yang paling best, cik abang sayang cakap, makin ketat😂

Nak ladurrar juga ?
Pm or whatsapp 0136881637

#ladurrarviral #ladurrar #visitmyig
#igmalaysiashop #igmalaysia #instamalaysia #instaniagamalaysia

Hashtags found on this page