Toggle navigation

#villagepeople385,481 POSTS

Post Content
User Image mokhaismail Posted: Jan 21, 2018 9:12 AM (UTC)
8
0 Clarendon
January 21st, 2018

Sudah hampir 8 tahun aku meningalkan tanah tinggi ini.
Sudah banyak yang berubah, terutamanya dari segi pembangunan.
Dukacitanya, tidak banyak perubahan dari segi infrastruktur pengangkutan. Jalan raya masih sesak terutama pada hujung minggu.

#kolmekaé #bluesky #highlands #hipsters #instadaily #webstapick #webstagram #playingtourist #explorer #travelbug #instatravel #travelogue #villagepeople #potd #picoftheday #photooftheday #genyhm #igers #igersmy #vsco #vscocam #vscomalaysia
User Image zarul_aeizz Posted: Jan 21, 2018 8:53 AM (UTC)
30
1 Normal
12 . S . E . M . B . I . L . A . N

I really miss my BOYFRIENDS!
Do you miss Loppo?
#vsco #vscocam #igers #igpic #villagepeople #diariseorangizarul #iamop #rmc
User Image mykedaipackaging Posted: Jan 21, 2018 8:41 AM (UTC)

0 0 Normal
💖 Ada 3 size available untuk Aluminium Foil Stand Ziplock.

Kacang Tanah :
15x22cm 450gm
12x20cm 250gm
12x17cm 170gm
.
Ikan Bilis 12x20cm 80-100gm
Beras : 12x20cm 350gm
Coklat Beryls: 12x20cm 250gm .
▪ ALUMINIUM FOIL STAND ZIPLOCK BAG WITH WINDOW Size 15cm x 22cm
50pcs RM27 | 100pcs RM45
Post RM8 sm | RM12 ss for 50-100pcs
.
▪ ALUMINIUM FOIL STAND ZIPLOCK BAG WITH WINDOW Size 12cm x 20cm
50pcs RM25 | 100pcs RM42
Post RM8 sm | RM12 ss for 50-100pcs
.
▪ ALUMINIUM FOIL STAND ZIPLOCK BAG WITH WINDOW Size 12cm x 17cm
50pcs RM25 | 100pcs RM40
Post RM8 sm | RM12 ss for 50-100pcs
💖
.
#doorgiftmurah #coklatberyls #sewabuaian #serundingdaging #doorgiftmalaysia #sambalhitampahang #thankyoutag #stickermurah #printstickermurah #villagepeople #sambalbiliskering #kimchihalal #candyboothmalaysia #kadkahwin #ziplockmalaysia #kadkahwinbajet #coklatborong #ziplockmurah #stickermurah #stickerkawin #stickerreadymade #solidfood #stickerbirthday #stickermakanan
User Image adrashashoppe Posted: Jan 21, 2018 8:26 AM (UTC)

7
1 Normal
Assalamualaikum, Sha ada good news nak kongsi ni 😍😍
.
QISYA LONG DAH RESTOCK ‼️‼
.
Kenapa anda perlu dptkan qisya long top??
.
🌹Hadir dengan 6 warna yang menggetarkan hati si memandang 🌹Material kain yang sangat sesuai dengan cuaca di msia ni tau
🌹Material Dubai moss crepe sangat selesa , tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pun rasa macam tak nak tukar baju lain. 🌹Bf friendly untuk ibu2 yang menyusukan anak
🌹Wuduk friendly bagi memudahkan urusan solat ketika berada di luar
🌹Design yg rare dan sudah semestinya menjadi permintaan ramai buat gegadis dan ibu2 muda remaja di luar sana
🌹Hadir dengan pelbagai saiz hingga plus size uolls. (s-5xl)
.
.
Jom cepat2 wassap sha tau, jangan terlambatt sebab kalau abes menyesal sia2 jee 😰😰
.
.
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
.
#adrashashoppe #womenwear #bajucantiklawa #pilihanwanitabekerjaya #womanlongtop #longtop #bazaaronline #onlineshop #trustedseller #lokalah #sapotlokal #lokalbiz #instaniaga #topbysha #kakishoppingmalaysia #villagepeople #dropshipdiperlukan #blouselabuh #bajulabuh
User Image adrashashoppe Posted: Jan 21, 2018 8:26 AM (UTC)

8
0 Normal
Assalamualaikum, Sha ada good news nak kongsi ni 😍😍
.
QISYA LONG DAH RESTOCK ‼️‼
.
Kenapa anda perlu dptkan qisya long top??
.
🌹Hadir dengan 6 warna yang menggetarkan hati si memandang 🌹Material kain yang sangat sesuai dengan cuaca di msia ni tau
🌹Material Dubai moss crepe sangat selesa , tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pun rasa macam tak nak tukar baju lain. 🌹Bf friendly untuk ibu2 yang menyusukan anak
🌹Wuduk friendly bagi memudahkan urusan solat ketika berada di luar
🌹Design yg rare dan sudah semestinya menjadi permintaan ramai buat gegadis dan ibu2 muda remaja di luar sana
🌹Hadir dengan pelbagai saiz hingga plus size uolls. (s-5xl)
.
.
Jom cepat2 wassap sha tau, jangan terlambatt sebab kalau abes menyesal sia2 jee 😰😰
.
.
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
.
#adrashashoppe #womenwear #bajucantiklawa #pilihanwanitabekerjaya #womanlongtop #longtop #bazaaronline #onlineshop #trustedseller #lokalah #sapotlokal #lokalbiz #instaniaga #topbysha #kakishoppingmalaysia #villagepeople #dropshipdiperlukan #blouselabuh #bajulabuh
User Image adrashashoppe Posted: Jan 21, 2018 8:25 AM (UTC)

9
0 Normal
Assalamualaikum, Sha ada good news nak kongsi ni 😍😍
.
QISYA LONG DAH RESTOCK ‼️‼
.
Kenapa anda perlu dptkan qisya long top??
.
🌹Hadir dengan 6 warna yang menggetarkan hati si memandang 🌹Material kain yang sangat sesuai dengan cuaca di msia ni tau
🌹Material Dubai moss crepe sangat selesa , tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pun rasa macam tak nak tukar baju lain. 🌹Bf friendly untuk ibu2 yang menyusukan anak
🌹Wuduk friendly bagi memudahkan urusan solat ketika berada di luar
🌹Design yg rare dan sudah semestinya menjadi permintaan ramai buat gegadis dan ibu2 muda remaja di luar sana
🌹Hadir dengan pelbagai saiz hingga plus size uolls. (s-5xl)
.
.
Jom cepat2 wassap sha tau, jangan terlambatt sebab kalau abes menyesal sia2 jee 😰😰
.
.
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
.
#adrashashoppe #womenwear #bajucantiklawa #pilihanwanitabekerjaya #womanlongtop #longtop #bazaaronline #onlineshop #trustedseller #lokalah #sapotlokal #lokalbiz #instaniaga #topbysha #kakishoppingmalaysia #villagepeople #dropshipdiperlukan #blouselabuh #bajulabuh
User Image adrashashoppe Posted: Jan 21, 2018 8:25 AM (UTC)

8
0 Normal
Assalamualaikum, Sha ada good news nak kongsi ni 😍😍
.
QISYA LONG DAH RESTOCK ‼️‼
.
Kenapa anda perlu dptkan qisya long top??
.
🌹Hadir dengan 6 warna yang menggetarkan hati si memandang 🌹Material kain yang sangat sesuai dengan cuaca di msia ni tau
🌹Material Dubai moss crepe sangat selesa , tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pun rasa macam tak nak tukar baju lain. 🌹Bf friendly untuk ibu2 yang menyusukan anak
🌹Wuduk friendly bagi memudahkan urusan solat ketika berada di luar
🌹Design yg rare dan sudah semestinya menjadi permintaan ramai buat gegadis dan ibu2 muda remaja di luar sana
🌹Hadir dengan pelbagai saiz hingga plus size uolls. (s-5xl)
.
.
Jom cepat2 wassap sha tau, jangan terlambatt sebab kalau abes menyesal sia2 jee 😰😰
.
.
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
.
#adrashashoppe #womenwear #bajucantiklawa #pilihanwanitabekerjaya #womanlongtop #longtop #bazaaronline #onlineshop #trustedseller #lokalah #sapotlokal #lokalbiz #instaniaga #topbysha #kakishoppingmalaysia #villagepeople #dropshipdiperlukan #blouselabuh #bajulabuh
User Image adrashashoppe Posted: Jan 21, 2018 8:24 AM (UTC)

8
0 Normal
Assalamualaikum, Sha ada good news nak kongsi ni 😍😍
.
QISYA LONG DAH RESTOCK ‼️‼
.
Kenapa anda perlu dptkan qisya long top??
.
🌹Hadir dengan 6 warna yang menggetarkan hati si memandang 🌹Material kain yang sangat sesuai dengan cuaca di msia ni tau
🌹Material Dubai moss crepe sangat selesa , tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pun rasa macam tak nak tukar baju lain. 🌹Bf friendly untuk ibu2 yang menyusukan anak
🌹Wuduk friendly bagi memudahkan urusan solat ketika berada di luar
🌹Design yg rare dan sudah semestinya menjadi permintaan ramai buat gegadis dan ibu2 muda remaja di luar sana
🌹Hadir dengan pelbagai saiz hingga plus size uolls. (s-5xl)
.
.
Jom cepat2 wassap sha tau, jangan terlambatt sebab kalau abes menyesal sia2 jee 😰😰
.
.
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
.
#adrashashoppe #womenwear #bajucantiklawa #pilihanwanitabekerjaya #womanlongtop #longtop #bazaaronline #onlineshop #trustedseller #lokalah #sapotlokal #lokalbiz #instaniaga #topbysha #kakishoppingmalaysia #villagepeople #dropshipdiperlukan #blouselabuh #bajulabuh
User Image adrashashoppe Posted: Jan 21, 2018 8:24 AM (UTC)

5
0 Normal
Assalamualaikum, Sha ada good news nak kongsi ni 😍😍
.
QISYA LONG DAH RESTOCK ‼️‼
.
Kenapa anda perlu dptkan qisya long top??
.
🌹Hadir dengan 6 warna yang menggetarkan hati si memandang 🌹Material kain yang sangat sesuai dengan cuaca di msia ni tau
🌹Material Dubai moss crepe sangat selesa , tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pun rasa macam tak nak tukar baju lain. 🌹Bf friendly untuk ibu2 yang menyusukan anak
🌹Wuduk friendly bagi memudahkan urusan solat ketika berada di luar
🌹Design yg rare dan sudah semestinya menjadi permintaan ramai buat gegadis dan ibu2 muda remaja di luar sana
🌹Hadir dengan pelbagai saiz hingga plus size uolls. (s-5xl)
.
.
Jom cepat2 wassap sha tau, jangan terlambatt sebab kalau abes menyesal sia2 jee 😰😰
.
.
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
.
#adrashashoppe #womenwear #bajucantiklawa #pilihanwanitabekerjaya #womanlongtop #longtop #bazaaronline #onlineshop #trustedseller #lokalah #sapotlokal #lokalbiz #instaniaga #topbysha #kakishoppingmalaysia #villagepeople #dropshipdiperlukan #blouselabuh #bajulabuh
User Image le_rimbun Posted: Jan 21, 2018 8:21 AM (UTC)
2
0 Normal
......Alang2 kami singgah kilang Gamat....Mari kami bawa anda melihat cara2 memproses minyak gamat..... Bahan2 istimewa seperti Gamat, kayu2 herbs, akar2 kayu dan sebagainya akan direnyeh / direbus selama 7 hari berturut2 sehingga mesra... Manakala minyak gamat yang lagi kuat direbus lebih kurang 20 hari.... .
.
Akhirnya Gamat yang direbus tadi akan mengecut dan menjadi ibu gamat...Ibu Gamat sangat elok untuk merawat pelbagai penyakit.... .
.
Tahukah anda? Minyak Gamat yang sedang direbus sangatlah panas.... Namun begitu dengan izin Allah, jika anda masukkan jari atau tangan anda ke dalam kawah rebusan minyak ini, tangan anda tidak akan melecur..... Haaaa.... Ajaib sangat.... .
.
Ini kerana ramuan rebusan gamat dan herba2 ini sangat berkhasiat dan mujarab untuk merawat pelbagai perkara seperti luka, melecur, ruam, kembung perut, melecet, bengkak, dan sebagainya.... .
.
Anda boleh whatsapp kami di 019-4333200 bagi mendapatkan minyak gamat atau produk2 kesihatan traditional Langkawi.... .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#onlineshopmurah #bazaarpaknil #produkmalaysia #onlineshop #buatanmalaysia #minyakgamat #minyakurut #produktempatan #hargamurah #krimsusukambing #balm #onlineshopping #kedaionline #balmgamat #villagepeople #sayajual #gamat #langkawi #minyakangin #sayajual #sayajualonline #susukambing #krimsusukambingplusgamat #uruttraditional #masukangin #minyakpanas #hargakasihsayang #kedaionline #kembungperut #balmserai #minyakgamat #gamat #urut #minyakurut #ubat
.
.
.
User Image topbysha Posted: Jan 21, 2018 8:15 AM (UTC)

10
0 Normal
Assalamualaikum, Sha ada good news nak kongsi ni 😍😍
.
QISYA LONG DAH RESTOCK ‼️‼
.
Kenapa anda perlu dptkan qisya long top??
.
🌹Hadir dengan 6 warna yang menggetarkan hati si memandang 🌹Material kain yang sangat sesuai dengan cuaca di msia ni tau
🌹Material Dubai moss crepe sangat selesa , tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pun rasa macam tak nak tukar baju lain. 🌹Bf friendly untuk ibu2 yang menyusukan anak
🌹Wuduk friendly bagi memudahkan urusan solat ketika berada di luar
🌹Design yg rare dan sudah semestinya menjadi permintaan ramai buat gegadis dan ibu2 muda remaja di luar sana
🌹Hadir dengan pelbagai saiz hingga plus size uolls. (s-5xl)
.
.
Jom cepat2 wassap sha tau, jangan terlambatt sebab kalau abes menyesal sia2 jee 😰😰
.
.
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
.
#adrashashoppe #womenwear #bajucantiklawa #pilihanwanitabekerjaya #womanlongtop #longtop #bazaaronline #onlineshop #trustedseller #lokalah #sapotlokal #lokalbiz #instaniaga #topbysha #kakishoppingmalaysia #villagepeople #dropshipdiperlukan #blouselabuh #bajulabuh
User Image topbysha Posted: Jan 21, 2018 8:14 AM (UTC)

9
0 Normal
Assalamualaikum, Sha ada good news nak kongsi ni 😍😍
.
QISYA LONG DAH RESTOCK ‼️‼
.
Kenapa anda perlu dptkan qisya long top??
.
🌹Hadir dengan 6 warna yang menggetarkan hati si memandang 🌹Material kain yang sangat sesuai dengan cuaca di msia ni tau
🌹Material Dubai moss crepe sangat selesa , tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pun rasa macam tak nak tukar baju lain. 🌹Bf friendly untuk ibu2 yang menyusukan anak
🌹Wuduk friendly bagi memudahkan urusan solat ketika berada di luar
🌹Design yg rare dan sudah semestinya menjadi permintaan ramai buat gegadis dan ibu2 muda remaja di luar sana
🌹Hadir dengan pelbagai saiz hingga plus size uolls. (s-5xl)
.
.
Jom cepat2 wassap sha tau, jangan terlambatt sebab kalau abes menyesal sia2 jee 😰😰
.
.
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
.
#adrashashoppe #womenwear #bajucantiklawa #pilihanwanitabekerjaya #womanlongtop #longtop #bazaaronline #onlineshop #trustedseller #lokalah #sapotlokal #lokalbiz #instaniaga #topbysha #kakishoppingmalaysia #villagepeople #dropshipdiperlukan #blouselabuh #bajulabuh
User Image topbysha Posted: Jan 21, 2018 8:14 AM (UTC)

9
0 Normal
Assalamualaikum, Sha ada good news nak kongsi ni 😍😍
.
QISYA LONG DAH RESTOCK ‼️‼
.
Kenapa anda perlu dptkan qisya long top??
.
🌹Hadir dengan 6 warna yang menggetarkan hati si memandang 🌹Material kain yang sangat sesuai dengan cuaca di msia ni tau
🌹Material Dubai moss crepe sangat selesa , tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pun rasa macam tak nak tukar baju lain. 🌹Bf friendly untuk ibu2 yang menyusukan anak
🌹Wuduk friendly bagi memudahkan urusan solat ketika berada di luar
🌹Design yg rare dan sudah semestinya menjadi permintaan ramai buat gegadis dan ibu2 muda remaja di luar sana
🌹Hadir dengan pelbagai saiz hingga plus size uolls. (s-5xl)
.
.
Jom cepat2 wassap sha tau, jangan terlambatt sebab kalau abes menyesal sia2 jee 😰😰
.
.
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
.
#adrashashoppe #womenwear #bajucantiklawa #pilihanwanitabekerjaya #womanlongtop #longtop #bazaaronline #onlineshop #trustedseller #lokalah #sapotlokal #lokalbiz #instaniaga #topbysha #kakishoppingmalaysia #villagepeople #dropshipdiperlukan #blouselabuh #bajulabuh
User Image topbysha Posted: Jan 21, 2018 8:14 AM (UTC)

8
0 Normal
Assalamualaikum, Sha ada good news nak kongsi ni 😍😍
.
QISYA LONG DAH RESTOCK ‼️‼
.
Kenapa anda perlu dptkan qisya long top??
.
🌹Hadir dengan 6 warna yang menggetarkan hati si memandang 🌹Material kain yang sangat sesuai dengan cuaca di msia ni tau
🌹Material Dubai moss crepe sangat selesa , tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pun rasa macam tak nak tukar baju lain. 🌹Bf friendly untuk ibu2 yang menyusukan anak
🌹Wuduk friendly bagi memudahkan urusan solat ketika berada di luar
🌹Design yg rare dan sudah semestinya menjadi permintaan ramai buat gegadis dan ibu2 muda remaja di luar sana
🌹Hadir dengan pelbagai saiz hingga plus size uolls. (s-5xl)
.
.
Jom cepat2 wassap sha tau, jangan terlambatt sebab kalau abes menyesal sia2 jee 😰😰
.
.
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
.
#adrashashoppe #womenwear #bajucantiklawa #pilihanwanitabekerjaya #womanlongtop #longtop #bazaaronline #onlineshop #trustedseller #lokalah #sapotlokal #lokalbiz #instaniaga #topbysha #kakishoppingmalaysia #villagepeople #dropshipdiperlukan #blouselabuh #bajulabuh
User Image topbysha Posted: Jan 21, 2018 8:13 AM (UTC)

9
0 Normal
Assalamualaikum, Sha ada good news nak kongsi ni 😍😍
.
QISYA LONG DAH RESTOCK ‼️‼
.
Kenapa anda perlu dptkan qisya long top??
.
🌹Hadir dengan 6 warna yang menggetarkan hati si memandang 🌹Material kain yang sangat sesuai dengan cuaca di msia ni tau
🌹Material Dubai moss crepe sangat selesa , tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pun rasa macam tak nak tukar baju lain. 🌹Bf friendly untuk ibu2 yang menyusukan anak
🌹Wuduk friendly bagi memudahkan urusan solat ketika berada di luar
🌹Design yg rare dan sudah semestinya menjadi permintaan ramai buat gegadis dan ibu2 muda remaja di luar sana
🌹Hadir dengan pelbagai saiz hingga plus size uolls. (s-5xl)
.
.
Jom cepat2 wassap sha tau, jangan terlambatt sebab kalau abes menyesal sia2 jee 😰😰
.
.
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
.
#adrashashoppe #womenwear #bajucantiklawa #pilihanwanitabekerjaya #womanlongtop #longtop #bazaaronline #onlineshop #trustedseller #lokalah #sapotlokal #lokalbiz #instaniaga #topbysha #kakishoppingmalaysia #villagepeople #dropshipdiperlukan #blouselabuh #bajulabuh
User Image topbysha Posted: Jan 21, 2018 8:13 AM (UTC)

10
0 Normal
Assalamualaikum, Sha ada good news nak kongsi ni 😍😍
.
QISYA LONG DAH RESTOCK ‼️‼
.
Kenapa anda perlu dptkan qisya long top??
.
🌹Hadir dengan 6 warna yang menggetarkan hati si memandang 🌹Material kain yang sangat sesuai dengan cuaca di msia ni tau
🌹Material Dubai moss crepe sangat selesa , tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pun rasa macam tak nak tukar baju lain. 🌹Bf friendly untuk ibu2 yang menyusukan anak
🌹Wuduk friendly bagi memudahkan urusan solat ketika berada di luar
🌹Design yg rare dan sudah semestinya menjadi permintaan ramai buat gegadis dan ibu2 muda remaja di luar sana
🌹Hadir dengan pelbagai saiz hingga plus size uolls. (s-5xl)
.
.
Jom cepat2 wassap sha tau, jangan terlambatt sebab kalau abes menyesal sia2 jee 😰😰
.
.
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
Whatsapp / Telegram 📲 Sha 019-884 8514
.
#adrashashoppe #womenwear #bajucantiklawa #pilihanwanitabekerjaya #womanlongtop #longtop #bazaaronline #onlineshop #trustedseller #lokalah #sapotlokal #lokalbiz #instaniaga #topbysha #kakishoppingmalaysia #villagepeople #dropshipdiperlukan #blouselabuh #bajulabuh

Hashtags found on this page