Toggle navigation

#villagepeople381,040 POSTS

Post Content
User Image naelofar_qismee Posted: Nov 24, 2017 2:24 AM (UTC)
2
1 Normal
Assalamualaikum & Salam Jumaat💖💖
U olls saya belum sempat nk update tentang SALE ‼️ #lofalens 😱😱 dah ramai grab sebelum saya update kat sini..Alhamdullillah semua pakat-pakat grab banyak-banyak buat stock..lense ni boleh tahan selama sebulan start dari 0.00 power sampailah 8.00.. tapi stock kami dah mulai susut.inshaa Allah kalau ada rezeki saya akan restock balik jika banyak permintaan..
Jom order cepat sebelum kehabisan stock 😊

Online Order 📲 +60179660005
Or 👣 walk-in ke butik kami
Di buka setiap hari:
⏰ Isnin-Jumaat 9a.m-630p.m
⏰ Sabtu 9a.m-6p.m
⏰ Ahad 9a.m-1p.m
#nhtruelove #uitm #sayajualmurah #nhauthorizedstockist #igsellermalaysia #vibeAcolor #bazaarpaknil #surihatimrpilot #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #lokalah #igseller #iklanvisitmyig #nhraya2016 #iklanig #onlineseller #wardasayapunya #villagepeople #kualalumpur #naelofaraya2017 #redvelvetdrama #NDigreviews #ump #rompin #pahang #kuantan #ilofayou #ilovenaelofarhijab #brunei
Best Friend Forever ❤️
Uollssd Tahu tak Cik Fairy Tears Potion & Cik Full Coverage Foundation by MERVE Cosmetic ni BFF tau. Comfirm meletop uolss bila pakai si BFF ni 😉. Glowing mowing😍 Flawless moles 😍 , Gebu gebas, licin & halus bak sutera kulit uolss.. 😘
.
Uolss dah try ke blum BFF ni? Rugi uolss tak try lagi tau ☺️
.
.
Year End Sale 🎉
Full Coverage Foundation
💵RM85(sm) RM95(ss)

Fairy Tears Potion
💵RM75(sm) RM85(ss)
.
.
🎁 SPECIAL FREE GIFT
📦 POSTAGE 1MALAYSIA
🚗 COD ALOR SETAR > JITRA
.
.
Nak order??
Klik link 👉 http://wasap.my/60165552145/mervecosmeticdayah
OR
Whatsapp +60165552145
.
#sayajualfoundation #merve #mervemalaysia #sayajualmerve #sayajualmervecosmetic #sayajualmervefoundation #bazaarpaknil #visitmyig #villagepeople #codjitra #merveteamwanie #joyrevfa #mervekedah #codalorsetar #fairytearspotion #sayajualfairytearspotion #fairytearspotionmerve
#FullCoverageFoundation #kulim #mervepenang #mervelovers #kedah #sungaipetani #alorsetar #hsb #hospitalsultanahbahiyah #sayajualsayapakai #merveagent #merveagentkedah #fattzura
User Image dianzvitamin4u Posted: Nov 24, 2017 2:13 AM (UTC)
1
0 Normal
Tahu tak kenapa sticker hologram ni ada kat penutup? Takde tempat lain ke nak tampal?
.
Sebabnya..untuk mudahkan korg boleh terus pos je 8 penutup dengan sticker hologram tu. Tak payah dah nak cabut dulu n tampal kat penutup.
.
Pastu, korg pos 8 penutup tu ke alamat seperti di slide sebelah 👉👉👉
.
.
.
#dianzvitamin #sayajual #agendianzpuchong #agendianzvitaminpuchong #dianzvitaminputrajaya #dianzvitaminpuchong #bazaarpaknil #villagepeople #kajang #bangi #serdang #shahalam #klang #damansara #gombak #putrajaya #puchong
User Image aimina_beg_murah Posted: Nov 24, 2017 1:58 AM (UTC)
3
0 Normal
SLIDE KETEPI UOLZ😘
.
DIAMOND CRACK HANDLE BAG😍
.
✅READY STOK (slgi stok ada)
✅BAG
✅ADA 6 COLOUR (Black, Dark Brown, Light Brown, Dark Grey, Light Grey & Silver)
✅SIZE :
21cm x 16cm x 10cm
.
❤️PRICE:RM40 SM/ RM45 to SS
❤️FREE POSTAGE
.
🙋🏻Whatsapp/ Dm untuk tanya colour yg masih ada (Stok Laku Keras!!)
.
Utk mbuat order atau pertanyaan, sila screenshot item yg dikehendaki, dan boleh DM atau FAST REPLY WHATSAPP:
+6010 9092 582
.
#byaimina #like4like #bazarpaknil #promosigaji #salesgajigempak #murahmalaysia #kualalumpur #villagepeople #begmurahmalaysia #begmurah #handbagmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #followforfollow #handbag3in1 #handbaglawa #begmalaysiamurah #handbagraya #begraya #begraya2017 #handbagraya2017 #bagpackmalaysia #backpackmurahmalaysia
User Image aimina_beg_murah Posted: Nov 24, 2017 1:55 AM (UTC)
6
0 Normal
SLIDE KETEPI UOLZ😘
.
RING BUCKET BAG😍
.
✅READY STOK (slgi stok ada)
✅BAG
✅ADA 3 COLOUR (RED, Green & Grey)
✅MATERIAL: Good Quality PU Leather
✅SIZE :
20cm x 18cm x 10cm
.
❤️PRICE:RM35 SM/ RM40 to SS
❤️FREE POSTAGE
.
🙋🏻Whatsapp/ Dm untuk tanya colour yg masih ada (Stok Laku Keras!!)
.
Utk mbuat order atau pertanyaan, sila screenshot item yg dikehendaki, dan boleh DM atau FAST REPLY WHATSAPP:
+6010 9092 582
.
#byaimina #like4like #bazarpaknil #promosigaji #salesgajigempak #murahmalaysia #kualalumpur #villagepeople #begmurahmalaysia #begmurah #handbagmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #followforfollow #handbag3in1 #handbaglawa #begmalaysiamurah #handbagraya #begraya #begraya2017 #handbagraya2017 #bagpackmalaysia #backpackmurahmalaysia
User Image aimina_beg_murah Posted: Nov 24, 2017 1:52 AM (UTC)
3
0 Normal
SLIDE KETEPI UOLZ😘
.
RING TASSEL SLINGBAG 😍
.
✅READY STOK (slgi stok ada)
✅SLINGBAG
✅ADA 4 COLOUR (Black, Pink, Grey & WineRed)
✅MATERIAL: PU LEATHER
✅SIZE HANDBAG: 21cm X 9cm X 7.5cm
.
❤️PRICE: RM35 SM/ RM40 to SS
❤️FREE POSTAGE
.
🙋🏻Whatsapp/ Dm untuk tanya colour yg masih ada (Stok Laku Keras!!)
.
Utk mbuat order atau pertanyaan, sila screenshot item yg dikehendaki, dan boleh DM atau FAST REPLY WHATSAPP:
+6010 9092 582
.
#byaimina #like4like #bazarpaknil #promosigaji #salesgajigempak #murahmalaysia #kualalumpur #villagepeople #begmurahmalaysia #begmurah #handbagmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #followforfollow #handbag3in1 #handbaglawa #begmalaysiamurah #handbagraya #begraya #begraya2017 #handbagraya2017 #bagpackmalaysia #backpackmurahmalaysia
User Image oscarantoniog Posted: Nov 24, 2017 1:51 AM (UTC)
3
0 Lark
Placeres de la vida después del trabajo, reliquia en exelente estado #VillagePeople #CantStopTheMusic con el tema #YMCA #Chillan #Disco #Vinilo #Crosley
User Image liyana.lemonexadvace Posted: Nov 24, 2017 1:32 AM (UTC)
4
1 Normal
RAMAI YANG TANYA , SINI KAMI NAK BGITAU DEKAT HAMPAAA.. -
Kalau dah dapat berat badan ideal boleh stop tak Lemonex Advance ?

Okay kalau dah dapat berat ideal boleh stop sis..lemonex ni dia bantu cuci usus kita sekali sis..biasa usus yg kotor boleh menyebabkan berat badan cepat naik..kalau usus bersih berat susah nk naik..tapi kita mesti juga makan ikut waktu dan kurangkan makanan berminyak ☺️
-
#lemonex #lemonexadvance #visitmyig #sayajual #terkurustanpasengaja #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #visitmyig #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #swafoto #selfie #teamkakaklemonex #lemonex #fatburner #bakarlemak #sedutlemak #kevinzahritips #jomkurus #zumbamalaysia #jk1m
User Image hawaskincare4u Posted: Nov 24, 2017 1:11 AM (UTC)
5
0 Normal
Warna lip cream mirrelle memang semua lembut2 ayu. Sekarang kan semua beautiful ladies kat luar sana sukakan natural look yang glam gituuu. Kalau anda sukakan lip cream ringan, melembap dan mesra solat, LIP CREAM MIRRELLE memang pilihan terbaik untuk anda 😊💜 whatsapp iqa ke 018.7824123 segera untuk dapatkannya 😉 . .
Testimoni at #hawaskincaretestimoni #merawatbibirkering #melembapkanibir #tidakmelekapdicawan #mesrasolat .
#beautyisyours #villagepeople #beautyproduct #cantikflawless #cantikberseri #bazaria #hawaskincare #beautyproduct #kejelitaan #kecantikan #halusmulus #healtyskin #softskin #hawaskincareisthebest #bestproduct #kesanmenakjubkan #produkbumiputeraislam #nofilter #kkmapproved #hawaskincaremalaysia #madu #habatussauda #naturalproduct #madu #habatussauda #qairarangers #KoreanTechnology #agenmirrellebeauty
User Image hawaskincare4u Posted: Nov 24, 2017 1:07 AM (UTC)
7
0 Normal
Awak dah bersiap pergi kerja ke tu? Ke tengah touch up make up 😊 Awak tahu tak cara pemakaian lipstick yang betul? Meh iqa share cara untuk dapatkan bibir mungil dengan mengaplikasikan cara pemakaian lipstick yang betul. Hah, barulah look gojes uolls 💋💋💋 .
#merawatbibirkering #melembapkanibir #tidakmelekapdicawan #mesrasolat .
#beautyisyours #villagepeople #beautyproduct #cantikflawless #cantikberseri #bazaria #hawaskincare #beautyproduct #kejelitaan #kecantikan #healtyskin #softskin #lembutjee #qairarangers #KoreanTechnology #agenmirrellebeauty #agenhawaskincare #mattelipstick #lipcream #lipstickofinstagram #lips #solekan #mua #gincumatte #gincu #muamalaysia
User Image liyana.lemonexadvace Posted: Nov 24, 2017 1:07 AM (UTC)
7
1 Normal
WOW !!! akak ni minum LEMONEX ADVANCE seminggu turun 3KG 😍
-
Baju dulu tak muat sekarang dah boleh pkai
WAHH !!! best tau LEMONEX ADVANCE ni
Ikut je tips yang kami bagi gerenti dapat keputusan yang baik 👍
-
Sempat lagi kalau hampa nak join postage hari ni !! Klik link dekat bio naa
-
#lemonex #lemonexadvance #visitmyig #sayajual #terkurustanpasengaja #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #visitmyig #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #swafoto #selfie #teamkakaklemonex #lemonex #fatburner #bakarlemak #sedutlemak #kevinzahritips #jomkurus #zumbamalaysia #jk1m
User Image liyana.lemonexadvace Posted: Nov 24, 2017 12:31 AM (UTC)
6
1 Normal
Assalammualaikum dan selamat pagi ☺️
-
Semoga hari ni di murahkan lagi rezeki kita amin....
-
Jangan lupaaa ye pagi ni satu sachet LEMONEX ADVANCE sebelum sarapan ye😉
-
PASTIKAN YANG ORIGINAL YE !!
TERKURUS TERPUTIH TANPA SENGAJA !!😍
-
#lemonex #lemonexadvance #visitmyig #sayajual #terkurustanpasengaja #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #visitmyig #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #swafoto #selfie #teamkakaklemonex #lemonex #fatburner #bakarlemak #sedutlemak #kevinzahritips #jomkurus #zumbamalaysia #jk1m

Hashtags found on this page