Toggle navigation

#ureka2,109 POSTS

Post Content
User Image hello.sea_semicolon Posted: Jan 7, 2018 2:09 PM (UTC)

23
5 Normal
User Image jersi.madimatnor Posted: Jan 3, 2018 2:02 AM (UTC)

20
0 Clarendon
013-2463124
.
Jersi REALBRANDS original thailand ....Jersi yang sangat menarik..fabric yang tahan lasak..sejuk serta sesuai untuk jersi team atau untuk pakai jalan2....
.
harga yang berpatutan..kualiti setanding dengan jersi brand terkenal..
.
RM27 RM27 RM27 RM27 .
saiz:-..
.
S M L XL XXL. .
apa yang best nya..harga dah murah..harga pula termasuk dengan percuma:--
.
🔹nama. .
🔹number. .
🔹postage. .
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
.
bagi yang nk jersi team tu nampak lebih gempak, sempurna,mengagumkan...boleh lah tambah,HARGA untuk sebarang tambahan boleh di kurang kan :---
.
🌀nama team. .
🌀sponser. .
🌀number di depan. .
🌀seluar / stokin. .
💢minimum order 8helai. .
💢sabah/sarawak postage tambah RM2. .
satu lagi...baju ni korang boleh campur warna tau...untuk kepper warna lain..untuk coach warna lain..
.
saya juga menerima tempahan untuk:--
.
🔺sulaman. .
🔺heat press. .
🔺order stiker untuk logo pun boleh. .
sebarang pertanyaan boleh lah whatsapp saya:--
.
013-2463124
013-2463124
013-2463124
.
#silkscreen #jerseymurah #promosi #printingbaju #ureka #realbrands#unimas#UNIKL#ums#uitm#upsi#usm#upm#polisas#politeknik#politeknikungkuomar#uthm#jersionline#jersisukan#jersi#jersibola#sspeed#adidas#nike#printingbaju
User Image jersi.madimatnor Posted: Jan 3, 2018 1:22 AM (UTC)

26
0 Clarendon
013-2463124
.
Jersi ADIDAS ....Jersi yang sangat menarik..fabric yang tahan lasak..sejuk serta sesuai untuk jersi team atau untuk pakai jalan2....
.
harga yang berpatutan..kualiti setanding dengan jersi brand terkenal..
.
RM25 RM25 RM25 RM25 .
saiz:-..
.
S M L XL XXL. .
apa yang best nya..harga dah murah..harga pula termasuk dengan percuma:--
.
🔹nama. .
🔹number. .
🔹postage. .
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
.
bagi yang nk jersi team tu nampak lebih gempak, sempurna,mengagumkan...boleh lah tambah,HARGA untuk sebarang tambahan boleh di kurang kan :---
.
🌀nama team. .
🌀sponser. .
🌀number di depan. .
🌀seluar / stokin. .
💢minimum order 8helai. .
💢sabah/sarawak postage tambah RM2. .
satu lagi...baju ni korang boleh campur warna tau...untuk kepper warna lain..untuk coach warna lain..
.
saya juga menerima tempahan untuk:--
.
🔺sulaman. .
🔺heat press. .
🔺order stiker untuk logo pun boleh. .
sebarang pertanyaan boleh lah whatsapp saya:--
.
013-2463124
013-2463124
013-2463124
.
#silkscreen #jerseymurah #promosi #printingbaju #ureka #realbrands#unimas#UNIKL#ums#uitm#upsi#usm#upm#polisas#politeknik#politeknikungkuomar#uthm#jersionline#jersisukan#jersi#jersibola#sspeed#adidas#nike#printingbaju

Hashtags found on this page