Toggle navigation

#upm1,115,533 POSTS

Post Content
User Image myk_plusplus Posted: Dec 14, 2017 2:51 PM (UTC)

3
0 Normal
PREORDER 2-3 WEEKS
WS 0137700177
WC eiruieru
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
EXO TEE
PRICE RM55
MATERIAL COTTON
⭐️
POSTAGE
WM RM5
EM RM10
⭐️
SIZE/SHOULDER/SLEEVE/BUST/LENGTH
S/42cm/20cm/92cm/68cm
M/44cm/20cm/96cm/70cm
L/46cm/22cm/100m/72cm
XL/48cm/22cm/104cm/74cm
2XL/50cm/22cm/108cm/76cm
3XL/52cm/22cm/112cm/78cm
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
EXO SWEATSHIRT
PRICE RM65
MATERIAL COTTON
⭐️
POSTAGE
WM RM5
EM RM10
⭐️
SIZE/SHOULDER/SLEEVE/BUST/LENGTH
S/42cm/58cm/96cm/63cm
M/43cm/60cm/102cm/67cm
L/46cm/62cm/106cm/70cm
XL/48cm/64cm/114cm/73cm
2XL/52cm/66cm/120cm/76cm
⭐️
MORE EXO ITEM ➡️#mykppexo
#kpopstoremalaysia #sayajualbarangkpop #kpopshopmalaysia #kpopmerchmalaysia #kpopmerchandisemalaysia #kshop #kstoremalaysia #kpoponlineshop #malaysiakpopshop #kpopmalaysia #kpoponlinestore #kpopitems #kpopstuff #exo #bangtansonyeondan #btsmalaysia #bangtanboys #ulzzang #kpopshop #sayajualkpopstuffs #upm #ukm #uitm #um #uia #usim #bazaarpaknil #cikguseo #ootdmalaysia
User Image myk_plusplus Posted: Dec 14, 2017 2:51 PM (UTC)

3
0 Normal
PREORDER 2-3 WEEKS
WS 0137700177
WC eiruieru
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
EXO TEE
PRICE RM55
MATERIAL COTTON
⭐️
POSTAGE
WM RM5
EM RM10
⭐️
SIZE/SHOULDER/SLEEVE/BUST/LENGTH
S/42cm/20cm/92cm/68cm
M/44cm/20cm/96cm/70cm
L/46cm/22cm/100m/72cm
XL/48cm/22cm/104cm/74cm
2XL/50cm/22cm/108cm/76cm
3XL/52cm/22cm/112cm/78cm
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
EXO SWEATSHIRT
PRICE RM65
MATERIAL COTTON
⭐️
POSTAGE
WM RM5
EM RM10
⭐️
SIZE/SHOULDER/SLEEVE/BUST/LENGTH
S/42cm/58cm/96cm/63cm
M/43cm/60cm/102cm/67cm
L/46cm/62cm/106cm/70cm
XL/48cm/64cm/114cm/73cm
2XL/52cm/66cm/120cm/76cm
⭐️
MORE EXO ITEM ➡️#mykppexo
#kpopstoremalaysia #sayajualbarangkpop #kpopshopmalaysia #kpopmerchmalaysia #kpopmerchandisemalaysia #kshop #kstoremalaysia #kpoponlineshop #malaysiakpopshop #kpopmalaysia #kpoponlinestore #kpopitems #kpopstuff #exo #bangtansonyeondan #btsmalaysia #bangtanboys #ulzzang #kpopshop #sayajualkpopstuffs #upm #ukm #uitm #um #uia #usim #bazaarpaknil #cikguseo #ootdmalaysia
User Image bolivar_marte Posted: Dec 14, 2017 2:46 PM (UTC)

5
0 Normal
Agradecer de manera especial a la ONG un paso más, por la distinción de invitarnos a participar en tan importante actividad sirviendo como mozo en Honor a ellos, Noche de los abuelitos.

Motivarles a seguir realizando este tipo de actividad y contar con nuestro apoyo siempre. #Hastaelproximoaño #UPM #GobLaVegaRD
User Image gallerysholehah7994 Posted: Dec 14, 2017 2:45 PM (UTC)

2
0 Normal
ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE - design kurung syarie pertama bynurhafizah membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
.
METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimony yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
.
.
HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan , so mudah la korang nak simpan barang2 penting korang , iphone ke , duit syiling ke , barang make-up, so dun worry lah untuk sis yang malas nak bawa handbeg kalau pakai erina kurung ni.
.
.
7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni.
.
.
WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY- benda ni sgt penting setiap design bynurhafizahh, berkerjaya tu penting.. tapi solat tu kan penting lagii.. so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman. ✨🌷✨🌷✨🌷✨🌷 HARGA : RM139

HARGA COMBO 3 - RM360 🌷Start oder 15/12/2017 (Jumaat) 🌷Postage 20/12/2017 (Rabu)

www.wasap.my/60192677981 for order

www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #blouse #blouseplussize #blouselabuh #trustedseller #bajubesar  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #kemejajeans #kemejamurah #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#style #bajukurung#jubahlaris#trustedseller#longsleevedress
User Image pewiit.skincare Posted: Dec 14, 2017 2:45 PM (UTC)

2
0 Normal
Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE '
.
TAKKAN NAK BIAR JE MAKIN TERUK??
RAWAT SEBELUM TERLAMBAT..
MERAWAT KULIT SEMUDAH ABC.. .
.
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔ Semua msalah akn hilang
✔ Tiada kesan sampingan
✔ Berseri2
✔ 100% ramuan herba semulajadi
✔ Banyak testimoni yg dh berjaya
✔ Muka bertambah licin
✔ Parut pon main jauh2
✔ Jeragat bukan main senang lagi hilang
✔ Jerawat nak naik pun tak berani
✔ HOMEMADE (TIADA BAHAN KIMIA) .
.
➽ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit..
➽ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang..
.
➽CARA ORDER Untuk fast respon dan harga PROMOSI taip kod <DISKAUN> dan terus wasap..
Whatsapp 016 9313439
Whatsapp 016 9313439
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur
User Image gallerysholehah7994 Posted: Dec 14, 2017 2:44 PM (UTC)

6
0 Normal
ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE - design kurung syarie pertama bynurhafizah membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
.
METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimony yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
.
.
HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan , so mudah la korang nak simpan barang2 penting korang , iphone ke , duit syiling ke , barang make-up, so dun worry lah untuk sis yang malas nak bawa handbeg kalau pakai erina kurung ni.
.
.
7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni.
.
.
WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY- benda ni sgt penting setiap design bynurhafizahh, berkerjaya tu penting.. tapi solat tu kan penting lagii.. so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman. ✨🌷✨🌷✨🌷✨🌷 HARGA : RM139

HARGA COMBO 3 - RM360 🌷Start oder 15/12/2017 (Jumaat) 🌷Postage 20/12/2017 (Rabu)

www.wasap.my/60192677981 for order

www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #blouse #blouseplussize #blouselabuh #trustedseller #bajubesar  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #kemejajeans #kemejamurah #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#style #bajukurung#jubahlaris#trustedseller#longsleevedress
User Image gallerysholehah7994 Posted: Dec 14, 2017 2:44 PM (UTC)

7
0 Normal
ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE - design kurung syarie pertama bynurhafizah membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
.
METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimony yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
.
.
HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan , so mudah la korang nak simpan barang2 penting korang , iphone ke , duit syiling ke , barang make-up, so dun worry lah untuk sis yang malas nak bawa handbeg kalau pakai erina kurung ni.
.
.
7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni.
.
.
WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY- benda ni sgt penting setiap design bynurhafizahh, berkerjaya tu penting.. tapi solat tu kan penting lagii.. so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman. ✨🌷✨🌷✨🌷✨🌷 HARGA : RM139

HARGA COMBO 3 - RM360 🌷Start oder 15/12/2017 (Jumaat) 🌷Postage 20/12/2017 (Rabu)

www.wasap.my/60192677981 for order

www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #blouse #blouseplussize #blouselabuh #trustedseller #bajubesar  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #kemejajeans #kemejamurah #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#style #bajukurung#jubahlaris#trustedseller#longsleevedress
User Image piedpiperlivestock Posted: Dec 14, 2017 2:41 PM (UTC)
3
0 Clarendon
Pied Piper Livestock Resources

Follow Instagram : @piedpiperlivestock
Like Facebook : pied piper livestock

Contact / Whatsapp : Mohd Ali - 01127296034
Kami menjual tikus putih / tikus makmal / fancy mice untuk makanan reptilia dan kajian makmal di universiti/sekolah/syarikat farmasi.

Harga RESELLER/BORONG terbaik boleh terus berhubung dengan kami!

Kami menternak baka jenis :
TIKUS PUTIH / TIKUS MAKMAL

1.SPRAGUE DAWLEY
2.WISTAR
3.DUMBO

Mice / Fancy Mice / Mouse
1.JAPANESE FANCY
Ternakan kami diberi makanan yang terbaik seperti rat block / pallet makanan tikus / sayur sayuran terpilih serta vitamin tambahan yang kami kaji baik untuk tikus ternakan kami.Penjagaan sistem minuman dan kebersihan tempat ternakan di buat dan dipantau hampir setiap hari.

Kami percaya dengan keberkesanan kebersihan menjamin kebaikkan nutrisi untuk reptilia kesayangan anda dan juga untuk kegunaan makmal dan kajian.

Walk In Customer Are Welcome! *KAMI JUGA MENYEDIAKAN SERVIS COD
AREA SUBANG / SHAH ALAM (SECTION 2) *EXTRA CHARGE JIKA LUAR KAWASAN

#piedpiperlivestock #penternaktikusputih #pembekaltikusputih #universitimalaysia #ratmicebreeder #studentMalaysia #animalresearch
#labrats #feederrats #malaysiaexoticpets #malaysiauniversitystudents #malaysiareptiles #ballphyton #reticpython #ularsawamalaysia #sekolahsains #mrsm
#labratbreeder #reptiles #viralmalaysia #msu #upm #uitm #uum #um #usm #kpjuc #pets #medicalresearch
User Image gallerysholehah7994 Posted: Dec 14, 2017 2:42 PM (UTC)

5
1 Normal
ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE - design kurung syarie pertama bynurhafizah membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
.
METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimony yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
.
.
HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan , so mudah la korang nak simpan barang2 penting korang , iphone ke , duit syiling ke , barang make-up, so dun worry lah untuk sis yang malas nak bawa handbeg kalau pakai erina kurung ni.
.
.
7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni.
.
.
WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY- benda ni sgt penting setiap design bynurhafizahh, berkerjaya tu penting.. tapi solat tu kan penting lagii.. so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman. ✨🌷✨🌷✨🌷✨🌷 HARGA : RM139

HARGA COMBO 3 - RM360 🌷Start oder 15/12/2017 (Jumaat) 🌷Postage 20/12/2017 (Rabu)

www.wasap.my/60192677981 for order

www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #blouse #blouseplussize #blouselabuh #trustedseller #bajubesar  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #kemejajeans #kemejamurah #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#style #bajukurung#jubahlaris#trustedseller#longsleevedress
User Image prettycakedbynadia Posted: Dec 14, 2017 2:41 PM (UTC)

4
0 Normal
Beauty is not about looks, makeup or clothes. True beauty comes from being yourself 💝
.
Pretty Caked foundation.
Long lasting ✅
Medium to full coverage ✅
Lightweight ✅
Matte finish ✅
Peach scented ✅
.
Available in 2 shades
👧CUSTARD (fair to medium)
👧🏽CARAMEL (dark)
.
Grab yours now pretty 😉
💌 DM
📲 WHATSAPP : 011-33314024
#prettycaked #prettycakedfoundation #prettycakedteamiraika #prettycakedcodbangi #prettycakedcodkajang #prettycakedcodputrajaya #sukamekap #spf50 #muamalaysia #muamelaka #muakedah #muakelantan #muajb #makeupmalaysia #muakl #ukm #uitm #upm #uitmpuncakalam #uum #ums #usm #utm #kolejkomuniti #polipd #psas #psis #polinilai #viral
User Image gallerysholehah7994 Posted: Dec 14, 2017 2:41 PM (UTC)

0 0 Normal
ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE - design kurung syarie pertama bynurhafizah membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
.
METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimony yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
.
.
HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan , so mudah la korang nak simpan barang2 penting korang , iphone ke , duit syiling ke , barang make-up, so dun worry lah untuk sis yang malas nak bawa handbeg kalau pakai erina kurung ni.
.
.
7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni.
.
.
WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY- benda ni sgt penting setiap design bynurhafizahh, berkerjaya tu penting.. tapi solat tu kan penting lagii.. so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman. ✨🌷✨🌷✨🌷✨🌷 HARGA : RM139

HARGA COMBO 3 - RM360 🌷Start oder 15/12/2017 (Jumaat) 🌷Postage 20/12/2017 (Rabu)

www.wasap.my/60192677981 for order

www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #blouse #blouseplussize #blouselabuh #trustedseller #bajubesar  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #kemejajeans #kemejamurah #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#style #bajukurung#jubahlaris#trustedseller#longsleevedress

Hashtags found on this page