Toggle navigation

#upm1,164,605 POSTS

Post Content
User Image bajukurungcottonbyfaa Posted: Feb 21, 2018 9:33 AM (UTC)

0 0 Normal
STOK KEBAYA DAH SAMPAI TAPI LIMITED SANGAT!!PROMOSI RM65 .
KEBAYA COTTON 🔥STOK TAK BANYAK. BERKENAN TERUS ORDER YE.

KEBAYA COTTON
✔Material : English Cotton.
✔Kain selisih depan (lipat batik).
✔Zip bahagian depan (BF friendly) ✔Dart bhgian depan dan blkang
✔Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi)
✔ tidak jarang
✔Saiz : **Saiz tertakluk pada stok

Price : PROMOSI RM65 Exclude pos
.
⛔ No booking. Siapa cepat dia dapat
⛔ NO COD, melalui online dan pos sahaja

Cara order :
1- Screenshot gambar baju.
2- Whatsapp saya code baju beserta saiz di nombor +60126068952
3- Saya akan cek stok dahulu 😊
Happy shopping 💃
.
Untuk order / fast respon whatsapp saya di 0126068952.
.
#bajukurungcotton #bajukurungmoden #kebayacotton #uitmstudent #upm
#seremban #kulai #kedah #pulauperhentian #kundasang #kebayacotton #bajubridemaids #bridemaidsmalaysia #sandakan #UniMas #kebayacotton #bajukurungcottonmurah #kurungcottonmurah #amyramar #kurungcotton #terengganu #butterworth #bajumuslimah #perak #kedah #bajukurungpahang #kurungpahang #batucaves #gombak #selayang #theyusufiskandar #fattahfazura
User Image _chin.s Posted: Feb 21, 2018 9:32 AM (UTC)

1
0 Normal
[ Umur 18 tahun , beli Nissan Fairlady 350Z cash ! ]
.
.
.
.
.
.
Adik Suffian yang baru berumur 18 tahun telah memiliki kereta idamannya , Iaitu Nissan Fairlady 350Z secara CASH !
.
Saya pernah berjumpa dengan beliau , dan bertanya .. Apa rahsia kejayaan beliau
.
Pertama adalah FOLLOW sahaja cakap LEADER . Terus Apply apa yg LEADER cakap ! JANGAN SIBUK PERGI mengkaji balik
.
Kedua adalah perlu bertindak dengan cepat . Sebab apa ? kadang2 bila ada promosi . Kita melambat-lambatkan tindakan tu . Lepas tu terlepas macam tu ja . Seolah-olah kita tidak menghargai apa yg kita akan dpt . Leader dah beri PROMOSI , buat sahaja
.
.
Jadi moral of the stories , follow the LEADER . Tidak kira siapa dia , sebab kita tidak kenal dia 100% . kita hanya kenal dia 20% lagi 80% yg mengenali dia adalah diri dia sendiri
.
Anda yang diluar sana , taknak ke ambil peluang ? Adik suffian ni collect pendapatan RM200K ++ dalam masa kurang setahun
.
Anda tidak mahu ke ? kalau nak , Boleh terus whatsapp saya ! saya nak beri OFFER pada 5 orang terawal !
.
.
Boleh pm untuk tahu lebih lanjut atau klik je link kat bio😊😊 0103439632(mirul)
0103439632(mirul)
0103439632(mirul)
0103439632(mirul)
.
Info lanjut di Instagram:
📷 @_chin.s
.
.
Tags:
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2018 #Batu pahat
User Image bajukurungcottonbyfaa Posted: Feb 21, 2018 9:32 AM (UTC)

0 0 Normal
STOK KEBAYA DAH SAMPAI TAPI LIMITED SANGAT!!PROMOSI RM65 .
KEBAYA COTTON 🔥STOK TAK BANYAK. BERKENAN TERUS ORDER YE.

KEBAYA COTTON
✔Material : English Cotton.
✔Kain selisih depan (lipat batik).
✔Zip bahagian depan (BF friendly) ✔Dart bhgian depan dan blkang
✔Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi)
✔ tidak jarang
✔Saiz : **Saiz tertakluk pada stok

Price : PROMOSI RM65 Exclude pos
.
⛔ No booking. Siapa cepat dia dapat
⛔ NO COD, melalui online dan pos sahaja

Cara order :
1- Screenshot gambar baju.
2- Whatsapp saya code baju beserta saiz di nombor +60126068952
3- Saya akan cek stok dahulu 😊
Happy shopping 💃
.
Untuk order / fast respon whatsapp saya di 0126068952.
.
#bajukurungcotton #bajukurungmoden #kebayacotton #uitmstudent #upm
#seremban #kulai #kedah #pulauperhentian #kundasang #kebayacotton #bajubridemaids #bridemaidsmalaysia #sandakan #UniMas #kebayacotton #bajukurungcottonmurah #kurungcottonmurah #amyramar #kurungcotton #terengganu #butterworth #bajumuslimah #perak #kedah #bajukurungpahang #kurungpahang #batucaves #gombak #selayang #theyusufiskandar #fattahfazura
User Image cheain_beautyshop Posted: Feb 21, 2018 9:31 AM (UTC)

3
0 Normal
"TIADA PARUT BERKAWAH, KESAN BERPANJANGAN"
.
.
Starglow ni selamat digunakan. Even korang berhenti guna pon takkan ada effect apa2. Tapi kalau pakai produk yang ada mercury , bila korang stop pakai. Korang akan nampak kulit muka korang breakout. So pilihla produk yang selamat tanpa bahan kimia berbahaya. Untuk kulit korangkan. Pilih betul2. Jangan beli produk yang terus cantik tuh. 😂😂
.
.
Whatsapp 01110582241
.
.
#uum #uitm #ukm #umk #usm #unimas #upm #ump #starglowscrub #laserscrubstarglow #scrub #produkkecantikanmalaysia #charmsfoundationmalaysia #kulitsihat #unisza #umt #kosmetikmalaysia #scrubmurahmalaysia #ums #utem #utm #blackheads #whiteheads #jeragat #jerawat #upsi #scrublemon #greenteascrub #collagen #testimonicheain
User Image mr.amin_official Posted: Feb 21, 2018 9:30 AM (UTC)

5
0 Normal
Siapa kata kejayaan tu senang nak capai? Tengok jer kisah orang-orang berjaya, semuanya struggle gila-gila nak capai.
.
.
Tapi, susah-susah nak berusaha, sekali dah lepas kesusahan tu, insyaAllah kesenangan pula akan datang lepas tu.
.
Jangan rasa down bila sedang ada dalam kesukaran, kesusahan dan kepayahan. Kan itu sebab paling kuat untuk anda dapat kejayaan paling besar.
.
Sabar dan teruskan usaha tau.
.
Kepada di luar sana yang teringin buat bisnes boleh hubungi saya, kita akan train cara berbisnes dgn step yang mudah insyaallah😊.
.
👇Maklumat lanjut sila PM saya👇
.
📲 011-26595243 (Muhd Amin)
📲 011-26595243 (Muhd Amin)
📲 011-26595243 (Muhd Amin)
.
Tags:
#NewDiamondOrder
#3L4KMudah
#BETABusinessClub
#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU #UPSI #Unisel
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UniKLMFI
#UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
Assalamualaikum ... 😘
.
📌SAYA JUAL 💟 Best Sales 🙋
.
🔥SUPERMAN BODY CUSTOM BODY KATAM DC COMICS Original T-Shirts
TM © copyrights Dc Comics
( MADE IN CHINA UNDERLICENCE )
.
✔CONDITION BUNDLE: 10/10 VERYGOOD
↔'LIKE NEW Condition' Baju Xkena Air Lg 😁😁
✔Excellent Quality Condition 🎖🎖
✔ Warna Tshirt Masih Padu! Cun 👌
✔Condition tiada koyak @ Tiada kotor @ Tiada Pudar
.
✔MATERIAL : 100% Cotton
✔COLOUR : MULTI
✔SAIZ : CUTTING Saiz M
✔ARMPIT : 19.5' INCH
✔LABUH : 27.5' INCH
✔DOUBLE STITCH / ADA TULANG TEPI
✔Description: 💯% Original Bundle, No FAKE

HARGA T'SHIRT :
💲-RM 50 PERCUMA POSTAGE POSLAJU
(Add RM 5 for sabah and sarawak)
.
✉ ~FOR SERIUS BUYER Whatsapp ✆ 012-962-6292
=========================== **
.
📮PENGHANTARAN POSLAJU ✈✈ --> Semenanjung Malaysia dan Sabah & Serawak.
NOTA: Penghantaran POS LAJU memakan masa 2 - 3 hari (Ahad hingga Khamis Waktu Berkerja).
🌹
#kl #kualalumpur #malaysia #streetwearmalaysia #uitm #uiam #upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap #uthm #outdoorjacket #adidasmurah #adidasbundle #hoody #windbreaker #jacket #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazar #prelovedbajumalaysia #prelovedmalaysia #bundleitem #uptownshshalam #kakishopping #bundleonline #bajuuniqlo
User Image cielfashionboutique_ Posted: Feb 21, 2018 9:27 AM (UTC)

3
0 Normal
.
🌹NABILAH BLOUSE🌹
.
1 PCS RM40
2 PCS RM70
3 PCS RM100

Postage :
SEM - Free postage
SS - Add RM3

CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #3RM100CIEL
CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #3RM100CIEL
CAN ONLY MIX WITH ITEM FROM #3RM100CIEL

Kindly click the hashtag 😊 #3RM100CIEL

Material :
Moss crepe

Measurement :
Bahu 14.5"
Dada 36"
Lengan 17"
Labuh lengan 19"
Labuh baju 26"

Whatsapp 0183112237 for more details

#blousebycielfashionboutique #cielfashionboutique #ootdmalaysia #blousemurah #uia #unikl #unisza #ukm #usm #upm #ump #uitm #umk #umt
User Image dyxy_by_dyrahhudzern Posted: Feb 21, 2018 9:21 AM (UTC)

0 0 Normal
Thank you Iqa ! Adik ni mmg da lama geram dgn facemist green tea #dyxy ni
.
Kalau nk cari loose item pun boleh ye. Stock sentiasa ada 😉
.
Kelebihan : DYXY MINERAL FACE MIST .
⭐ melembapkan muka sesuai untuk kulit kering dan menggelupas .
⭐ effect glowing serta merta .
⭐ bau green tea yang sangat wangi .
⭐ membuatkan makeup tahan lebih lama ( finishing spray ) .
⭐ boleh dijadikan makeup base juga .
⭐ mengandungi zat-zat mineral yang diperlukan .
⭐ membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai untuk kulit sensitive .
⭐ membantu mengecutkan jerawat .
⭐juga sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita
. ⭐ boleh digunakan bila-bila masa sahaja
. ⭐DYXY FACE MIST GREEN TEA boleh tahan sehingga 2-3 bulan ikut cara penggunaan anda
.
For order watsapp 0176281987
Free cod #putrajaya #cyberjaya
.
#dyxyputrajaya #dyxycyberjaya #dyxyagent #teamsprinterempire #teamdayahsprinter #dyxyoriginal #dyxydamansara #dyxy #dyxybest #dyxyagent #dyxyoriginal #bazaarpaknil #putrajaya #cyberjaya #uitm #dyxyuitm #dyxyupm #upm #customerfeedback #testimonidyxy #bazaar #bazaarpaknil #dyxyfreecodputrajaya #haelhusaini #ajl32 #cumicumi #dyxyfreecodcyberjaya #dyxybangi #dyxykajang #dyxypinggiranputra #dyxysuperbasicsale #dyxyuniten
Sukenyaaa pakai ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM ni!!!.. Serius x tipu. Muka rasa FRESH & MOIST sgt!!! Baru 2 hari pakai rasa GEBU je kulit. . .

Serum ni diperbuat dari bahan2 semulajadi mcm Propolis, ekstrak buah delima, witch hazel san byk bahan yg bermanfaat utk kulit kita. .

Yg ad masalah kulit kusam ke,jerawat dan jeragat disarankan untuk nenggunakan serum ini. InsyaAllah x menyesal. .

TRY ONE U WILL 'UNLOCK THE BEAUTY' SECRET

Apa tunggu lagi!!! . .

Nak harga PROMOSI?? .

Whatsapp <serum> +011 16952941 . . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! .

#elanishbeautyserum #sayajual
#elanishbeauty #elanishbeautyoriginal
#serumkecantikan
#serumflawless
#ukm #upm #ump #umt
#serumjeragat
#serumjerawat
#eczema
#serumezcema
#serumantipenuaan
User Image pewiit.skincare.official Posted: Feb 21, 2018 9:22 AM (UTC)

4
0 Normal
JRAWAT TIADA D WAJAH AKN LEBIH CANTIK & MENAWAN!! ============================ . . 💖💖 pewiit skincare 5in1 💖💖 PEWIIT 5in1 sesuai untuk digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit bermasalah seperti JRAWAT , resdung , kulit berminyak , jeragat, bintik hitam kesan parut jerawat, terdedah kepada sinaran matahari dan gelap dibawah mata.

Kebaikan PEWIIT 5IN1 :- ☆ OIL CONTROL ☆ Memudarkan kesan parut.
☆ Kulit lebih halus
☆ Mencerahkan kulit ☆ Menghapuskan bintik hitam dan jeragat. .

1 set mengandungi:
👉 Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih)
👉 Day Cream (uv protection SPF50)
👉 Night Cream (merawat serta memelihara kulit)
👉 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat)
👉 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun) .
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage
✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28)
✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38) .
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941
📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941
📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 ---------------------------------------------------- #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur
User Image jybasic.co Posted: Feb 21, 2018 9:21 AM (UTC)

jybasic.cofeedback
12
0 Normal
Hot selling, Memang perfect 👌🏻 LIKE & TAG YOUR FRIENDS 🙏🏻
.
.
HUARACHE LV WHITE BLACK 🌹 🌹
MEMANG LAWA HIPSTER GILEEE
RM85 JERR SIAP POS. PALING MURAH DR IG LAIN 😱 STOCK LIMITED‼‼
HARGA ASAL RM120
READY STOCK
Size : 40-45
Unisex (man and woman can wear)
Whatsapp: ‪‪0138833747

#adidassuperstarmurah #adidassuperstar #adidasmurah #ums #upsi #adidas #adidassupercolormurah #usm #uitm #boyfriendshirt #upm #utm #adidasmalaysia #roshemalaysia #kasutmurah #kasutadidas #unimas #nikerosherunmurah #roshemurah #nikerosherunmalaysia #sneakermurah #sneakeradidas #kasutnike #yezzyboost #pumacreepes #airforce #vans #nmdmastermindmurah #zxfluxmurah
User Image segakwholesale Posted: Feb 21, 2018 9:18 AM (UTC)

5
1 Normal
.
Bawal heavy chiffon manik tabur : SILVERSTONE SS16. Serius cantik okehh! Borong 10pcs RM120 je plus free postage ! Memang harga terlalu murah jika nak dibandingkan dengan kualitinya ! Wasap hotline 601111467437
User Image dyxybyneeya Posted: Feb 21, 2018 9:19 AM (UTC)

6
0 Normal
ThankYou DYXY Lovers 💕

Baru nak try katanya 🤗💋
.
Mana yg mak mak dh susah nak bersiap pantas tu, mmg kita suggest pakai produk kita nih. Kompom tak ssh dh nk bsiap, dah la cantik pastu cepat lg tu! Aihh foundation kite siap ade sunblock, concealer, sgala nenek moyang krim malam siang ade dlm satu foundation.. Tunggu ape lg? Tgh promo nih. Meh la WhatsApp , try dlu bru sembang² kencang 😛😂
.
WhatsApp 📲 012-6841268
.
#dyxy
#dyxydihati
#teamAin
#teamdyxy
#bccreamfoundationmalaysia
#foundation
#dyxyoriginal
#dyxyoriginalmalaysia
#bccreambydyana
#dyxyoriginalmurah
#foundationterbaik
#lafazkankalimahcintamu
#tiadaarahjodohkita
#cikgu
#syurgayangkedua
#uitm
#wudhufriendly
#upm
#makeupmurahmalaysia
#makeuptutorial
#dyxyoriginalmalaysia
#tudungmurahmalaysia
#neelofahijabmurah
#foundationtakbercapuk
User Image dyxybyneeya Posted: Feb 21, 2018 9:18 AM (UTC)

2
0 Normal
ThankYou DYXY Lovers 💕

Baru nak try katanya 🤗💋
.
Mana yg mak mak dh susah nak bersiap pantas tu, mmg kita suggest pakai produk kita nih. Kompom tak ssh dh nk bsiap, dah la cantik pastu cepat lg tu! Aihh foundation kite siap ade sunblock, concealer, sgala nenek moyang krim malam siang ade dlm satu foundation.. Tunggu ape lg? Tgh promo nih. Meh la WhatsApp , try dlu bru sembang² kencang 😛😂
.
WhatsApp 📲 012-6841268
.
#dyxy
#dyxydihati
#teamAin
#teamdyxy
#bccreamfoundationmalaysia
#foundation
#dyxyoriginal
#dyxyoriginalmalaysia
#bccreambydyana
#dyxyoriginalmurah
#foundationterbaik
#lafazkankalimahcintamu
#tiadaarahjodohkita
#cikgu
#syurgayangkedua
#uitm
#wudhufriendly
#upm
#makeupmurahmalaysia
#makeuptutorial
#dyxyoriginalmalaysia
#tudungmurahmalaysia
#neelofahijabmurah
#foundationtakbercapuk
User Image kroll_store Posted: Feb 21, 2018 9:18 AM (UTC)

8
0 Normal
🏮 CNY SALES 🏮

STOCK BARU GUYS 😆. LAWA TAK KASUT ADIDAS NI 😍. KALAU KORANG YANG PAKAI LAGI LAWA 😎. CEPAT ORDER SEKARANG NANTI STOCK HABIS 😅
.
👟 ADIDAS STAN SMITH BLUE
👟 READY STOCK
👟 SIZE : 40 - 44 (EURO)
.
💥 HARGA PROMO
💥 RM75 SM INC POSTAGE
💥 ADD RM5 FOR SS
.
✖ HARGA ASAL
✖ RM90 SM INC POSTAGE
✖ ADD RM5 FOR SS
.
📲 BANK IN HARINI, ESOK TERUS POS
📲 UNTUK ORDER DM OR WS 011-1931 7030
📲 MALAS SAVE NUMBER BLEH TKAN LINK KT BIO
.
#kasut #sneakers #kasutmurah #sneakersmurah #kasutmurahgila #sneakersmurahgila #kasutmalaysia #sneakersmalaysia #kasutmurahmalaysia #sneakersmurahmalaysia #unikl #uitm #uum #msu #10 #zufy #25 #ukm #upm #utm #kasutsneakers #kasutstylo #kasutmurahonline #kasutonlinemurah
User Image dyxybyneeya Posted: Feb 21, 2018 9:18 AM (UTC)

4
0 Normal
ThankYou DYXY Lovers 💕

Baru nak try katanya 🤗💋
.
Mana yg mak mak dh susah nak bersiap pantas tu, mmg kita suggest pakai produk kita nih. Kompom tak ssh dh nk bsiap, dah la cantik pastu cepat lg tu! Aihh foundation kite siap ade sunblock, concealer, sgala nenek moyang krim malam siang ade dlm satu foundation.. Tunggu ape lg? Tgh promo nih. Meh la WhatsApp , try dlu bru sembang² kencang 😛😂
.
WhatsApp 📲 012-6841268
.
#dyxy
#dyxydihati
#teamAin
#teamdyxy
#bccreamfoundationmalaysia
#foundation
#dyxyoriginal
#dyxyoriginalmalaysia
#bccreambydyana
#dyxyoriginalmurah
#foundationterbaik
#lafazkankalimahcintamu
#tiadaarahjodohkita
#cikgu
#syurgayangkedua
#uitm
#wudhufriendly
#upm
#makeupmurahmalaysia
#makeuptutorial
#dyxyoriginalmalaysia
#tudungmurahmalaysia
#neelofahijabmurah
#foundationtakbercapuk
User Image tambat.hati.suami.3 Posted: Feb 21, 2018 9:17 AM (UTC)

1
0 Normal
RAHSIA MEMILIKI PAYUDARA IDAMAN HANYA DLM 7 HARI KINI DIBONGKAR..!!!! Anda malu dan kurang puas hati ?
Anda mahu PAYUDARA lebih CANTIK....MENARIK & MENAWAN utk goda suami anda ? ✔ PAYUDARA TAK MENARIK ?
✔ TAK CUKUP BESAR ?
✔ SUDAH KENDUR ?
✔ KURANG MONTOK DAN MENUNDUK ?

Jika ini masalah anda...atasinya dgn FIIRA BREAST SERUM. KESAN SEAWAL 7 HARI

Ramai yg telah berjaya dptkan payudara idaman 😘

Whats app 019 3994270
Whats app 019 3994270
.
#fiirabreastserum
#fiiraserum
#breastserum
#fiirabreastserummurah
#fiirageleratrapat
#fiira
#fiiramontok
#fiiraserum
#upm
#uitm
#usm
#fiiramurah
#breastserum
#fiiraserum
#sayajual
#Terlajak
#Kelantan
#Ipoh
#Kuantan
#Seremban
#Perlis
#sayajual
#igreview

Hashtags found on this page