Toggle navigation

#ukm1,353,847 POSTS

Post Content
User Image everlastingbatik Posted: Jan 21, 2018 7:08 AM (UTC)

0 0 Normal
🍭
CA.28015 Atiqah Encim Dress
Rp. 435.000
Fabric : Batik Stamp Encim Pekalongan
combination : 
Lining : errow
Cloth Size : EB size
Bust/Chest :S 84 / M 88cm / L 92cm / XL 96cm/ XXL100cm/ XXXL 104cm
Sleeve Length: 12cm
Length from Shoulder: 93 cm
🌸
Shop fastest by website open 24/7days
www.everlastingbatik.co.id
💐
Order by Cs :
CS (line) : CS_everlastingbatik or click http://bit.ly/2f7SrDG
WA1 : 087822475628 (rini) 👱🏽‍♀️
🏦
STORE : Everlasting Batik Store1
office & beyond building. GF floor. Jl.cimanuk no.6 (riau martadinata area)
Bandung 40115
🌺
#lovebatikweareverlasting *we are
#everlastingbatik#batikmodern#modernbatik#batikindonesia#readytowearbatik#localbrand#premiumbatik#supportlocalbrand#supportlocalartisan#indonesiafashionweek#premiumbatik#onlineshopbatik#penggemarbatik#jawabarat#kitabisa#jakartafashionweek#batikcantik#ukm#UKMindonesia#thebestbatik#pecintabatik#batiktulis#batikcap#batikprinthalus#tenunikat
User Image everlastingbatik Posted: Jan 21, 2018 7:07 AM (UTC)

0 0 Normal
🍭
CA.28015 Atiqah Encim Dress
Rp. 435.000
Fabric : Batik Stamp Encim Pekalongan
combination : 
Lining : errow
Cloth Size : EB size
Bust/Chest :S 84 / M 88cm / L 92cm / XL 96cm/ XXL100cm/ XXXL 104cm
Sleeve Length: 12cm
Length from Shoulder: 93 cm
🌸
Shop fastest by website open 24/7days
www.everlastingbatik.co.id
💐
Order by Cs :
CS (line) : CS_everlastingbatik or click http://bit.ly/2f7SrDG
WA1 : 087822475628 (rini) 👱🏽‍♀️
🏦
STORE : Everlasting Batik Store1
office & beyond building. GF floor. Jl.cimanuk no.6 (riau martadinata area)
Bandung 40115
🌺
#lovebatikweareverlasting *we are
#everlastingbatik#batikmodern#modernbatik#batikindonesia#readytowearbatik#localbrand#premiumbatik#supportlocalbrand#supportlocalartisan#indonesiafashionweek#premiumbatik#onlineshopbatik#penggemarbatik#jawabarat#kitabisa#jakartafashionweek#batikcantik#ukm#UKMindonesia#thebestbatik#pecintabatik#batiktulis#batikcap#batikprinthalus#tenunikat
User Image trudolly.seremban Posted: Jan 21, 2018 7:07 AM (UTC)

0 0 Normal
Hye ada tak org BANGI kt sini? Kalau ada and kalau nak COD #trudolly hari ni blh whatsapp Eja k? Eja akan berada kat Bangi smpai pukul 7 sahaja cepat2 whatsapp 😊
.
Whatsapp 013.987.4037
.
#trudolly #trudollybangi #trudollyseremban #trudollykajang #ioicitymall #ukm ##fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzurafans #fazura #trudollybyfazura #sayajual #gopaknil #upm #uniten
User Image trudolly.seremban Posted: Jan 21, 2018 7:06 AM (UTC)

0 1 Normal
Hye ada tak org BANGI kt sini? Kalau ada and kalau nak COD #trudolly hari ni blh whatsapp Eja k? Eja akan berada kat Bangi smpai pukul 7 sahaja cepat2 whatsapp 😊
.
Whatsapp 013.987.4037
.
#trudolly #trudollybangi #trudollyseremban #trudollykajang #ioicitymall #ukm ##fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzurafans #fazura #trudollybyfazura #sayajual #gopaknil #upm #uniten
User Image bee.inspirasi Posted: Jan 21, 2018 7:06 AM (UTC)

1
0 Normal
Salam Ahad 💙
🔥 BAWAL SATIN ROSETTA 🔥
.
.
❄Mudah iron
❄Mudah dibentuk
❄Mudah digayakan
❄Simple but nice uolls 😻
.
.
✂Bidang : 45
✂Material : Satin Velvet
✂Berat : 0.105kg sehelai
.
.
Cantik yang amat kan sis? Tak mampu nak swipe gambar je 😭 Cepat grab bawal ni takut habis stok nanti!!
Satin kali ni bercorak di tepi dan kosong di tengah, sesuai untuk mereka yang sukakan gaya simple dan elegen.
Murah je sis TAK SAMPAI RM19 PUN! SERIUSSS 😱 Warna pun tinggal 3 aje yg belum sold out!
Lekas pm nombor kat bio tu tauuu kalau taknak warna peberet korang jatuh kat tangan yang lain 😲

Jom usha tudung lain di
@bee.inspirasi 🐝
@bee.inspirasi 🐝
@bee.inspirasi 🐝
.
.
#bawalsatin #bawalmurah #satinmurah #satinsimple #satincamilla #camilla #bawalcamilla #bawalsimple #usim #ukm #uum #iium #uiam #tawe #tudungsimple #bawalsimple #bawalviral #tudungviral #fattzura #bawalsimple #cantikmudah #hadiahhariibu #hadiahtunang #hadiahwanita #hadiahharijadi #hadiahharilahir #hadiahperempuan
User Image cassycloset91 Posted: Jan 21, 2018 7:04 AM (UTC)

3
0 Normal
User Image everlastingbatik Posted: Jan 21, 2018 7:02 AM (UTC)

0 0 Normal
🍭
CA.28015 Atiqah Encim Dress
Rp. 435.000
Fabric : Batik Stamp Encim Pekalongan
combination : 
Lining : errow
Cloth Size : EB size
Bust/Chest :S 84 / M 88cm / L 92cm / XL 96cm/ XXL100cm/ XXXL 104cm
Sleeve Length: 12cm
Length from Shoulder: 93 cm
🌸
Shop fastest by website open 24/7days
www.everlastingbatik.co.id
💐
Order by Cs :
CS (line) : CS_everlastingbatik or click http://bit.ly/2f7SrDG
WA1 : 087822475628 (rini) 👱🏽‍♀️
🏦
STORE : Everlasting Batik Store1
office & beyond building. GF floor. Jl.cimanuk no.6 (riau martadinata area)
Bandung 40115
🌺
#lovebatikweareverlasting *we are
#everlastingbatik#batikmodern#modernbatik#batikindonesia#readytowearbatik#localbrand#premiumbatik#supportlocalbrand#supportlocalartisan#indonesiafashionweek#premiumbatik#onlineshopbatik#penggemarbatik#jawabarat#kitabisa#jakartafashionweek#batikcantik#ukm#UKMindonesia#thebestbatik#pecintabatik#batiktulis#batikcap#batikprinthalus#tenunikat
User Image trudolly.seremban Posted: Jan 21, 2018 7:03 AM (UTC)

1
0 Normal
Hye ada tak org BANGI kt sini? Kalau ada and kalau nak COD #trudolly hari ni blh whatsapp Eja k? Eja akan berada kat Bangi smpai pukul 7 sahaja cepat2 whatsapp 😊
.
Whatsapp 013.987.4037
.
#trudolly #trudollybangi #trudollyseremban #trudollykajang #ioicitymall #ukm ##fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzurafans #fazura #trudollybyfazura #sayajual #gopaknil #upm #uniten
User Image smedev_training Posted: Jan 21, 2018 7:02 AM (UTC)

5
1 Normal
Public / Inhouse Training
SDM, IT, Manajemen, BUMDES, Audit TI, Audit Internal, Adminstrasi, Digitalisasi Bisnis, Kepeminpinan, Public Speaking untuk perusahaan, corporate, instansi.
WA 087734577740
#pelatihan #bumdes #it #inhouse #training #publictraining #ukm #bisnis #manjemen #online #digitalmarketing #digital #digitalisasibisnis #publicspeaking #usaha #ukm #corporate
User Image bee.inspirasi Posted: Jan 21, 2018 7:00 AM (UTC)

3
0 Normal
Happy Sunday!
🔥 INSTANT JEANELLE 🔥
.
.
On x on? 😆
Siapa yang sukakan gaya simple? 🙋 Tudung instant ni memang sesuai dengan awak.
Dengan 15 warna pilihan yang menggugat, jenis instant magic (sekali sarung) kalau awak BERSIAP 1 MINIT pun dah kemas dan cun melecun gitu 🙊 Lepas ni boleh datang awal pergi kerja / kelas kan hehehe 😉
.
.
✂ Awning lembut - Cotton
✂ Kelabuhan boleh di adjust .
.
❄ Warna pilihan :
1. Dark grey
2. Emerald green
3. Aqua
4. Light grey
5. Olivine
6. Honey
7. Dark chocolate
8. Dusty pink
9. Red
10. Boysenberry
11. Blue black
12. Royal blue
13. Teal
14. Black
15. Wine/maroon
.
.
Wasap / Dm sis kalau berkenan tudung ni 📲
jom usha tudung lain di
@bee.inspirasi 🎉
@bee.inspirasi 🎉
@bee.inspirasi 🎉
.
.
#tudunginstant #tudunginstantmurah #tudungsegera #tudungsegeramurah #tudungviral #tudungmurah #tudungkerja #tudungkelas #tudungsukan #tudungkenduri #tudungnikah #tudungkahwin #tudunglabuh #usim #uiam #iium #unisza #ums #usm #ukm #uitm #unisel #unikl
User Image sumi_collectionshoppe Posted: Jan 21, 2018 6:56 AM (UTC)

9
0 Normal
Cepat2 ..uolls bila lgi..tak perlu beratur pjg2.. Ilham rasa air tangan dri @zarinazainuddin_ yang di masak ikhlas dari hati .❤
.
BACA CAPTION 😳 BACA CAPTION 😳
.
Bismillah..Salam menyantuni family uolls..😍
OPEN ORDER UTK MINGGU DEPAN..pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ yang buat termimpi2..terbyg2 akan kesedapannya.
.
ORDER AWAL UOLLS..SUPAYA TAK MELEPAS..😞😞
TERUS WHATSAPP 0127879949
TERUS WHATSAPP 0127879949
JGN DM/CALL..Nak senang klik link 📲Di bio akk utk details dn order.
.
PICKUP POINT Rabu 24/1
🚗Kem.Pelancongan P5 (MOTAC)
🚗Bangi Gateway
🚗Tesco Nilai
.
PICKUP POINT Rabu 26/1
🚗Bulatan Dataran Gemilang P4
🚗Tesco Bdr Puteri
🚗Tesco Nilai
.
PICKUP POINT Ahad 28/1
🚗Masjid Upm
🚗Tesco Seremban Jaya ,Senawang
🚗Tesco Seremban 2 .
.

Bersama produk2 yang DIJAMIN SUPER SEDAP 😋😋😋
👉Puding Raja Pahang
👉Kek Durian Crepe
👉Tauhu Begedil Berlauk
👉Risoles Ayam Cheese
.
#Putrajaya #BandarBaruBangi #Nilai #Serdang #Senawang #Seremban #Seremban2 #pajam #mantin #BangiGateway #TescoNilai #TescoBandarPuteri #masjidupm #BukitMahkota #paroi #dataransenawang #TescoSeremban2 #Ukm #kptm #usim #upm #TescoSenawang #giantsenawang #Sepang #salaktinggi #bbst #BandarBaruNilai #terapiinstagram
==================
SET PENINGGI TIENS
==================
👍Set peninggi yang Terbaik di Malaysia
💪Tambah ketinggian badan walaupun dah dewasa.
💪Tulang anda lebih kuat dan sihat
💪Melurus dan menegakkan struktur tulang
💪Mencegah osteoporosis
🌷Diadun dari bahan semulajadi
💪Merangsang perkembangan tumbesaran
💪Menguatkan daya ingatan 🌟Tingkatkan potensi minda
.
===============================
JANGAN TUNGGU LAGI..CEPAT WHATSAPP KAMI !
.
📱Wechat Id : tienssihat
📱whatsapp: +60 16-803 4380
.
#tipstinggitiens #tiens #sihat #syukurselalu #tinggi #usim #ukm #putrajaya #bangi #sukan #syjual #kelantan #kuantan #sabah #sarawak #negerisembilan #johor #miri #kuching #mersing
User Image byletops_pallazo Posted: Jan 21, 2018 6:55 AM (UTC)

3
1 Normal
Palazzo di gayakan dengan blouse pendek ini sesuai untuk mereka yang rendah namun tetap nak bergaya dan cantik dengan palazzo .
Tapi jika korang mempunyai badan yang rendah sesuai kan warna palazzo dan baju yang nak dipakai.Jangan gunakan warna palazzo yang sama dengan baju sebab itu akan buat korang lebih rendah. #pallazo #pallazomurah #uum #ukm #insaniah #uia #ipda #polimas #borongmurah #bazarpaknil #kainsedappakai#pallazocrepe#letopspallazo#muslimah#tudunglabuh#tudungbidang60#byletopspallazo#pallazomurah#pallazokainsedappakai#tarteori#macoriginalmalaysia#narsoriginal#kosmetikmurah#liptintmurah#blouse#seluarstyle#tudungbawal#tudungfareeda#alorsetar#pallazocantik
User Image mcgyvergadget Posted: Jan 21, 2018 6:54 AM (UTC)

2
0 Normal
Heppy weekend guys !!! ha kami nak bagitahu new price for LCD Iphone. Harga memang manja2. Kami jual murah2 and kualiti terbaik. Apa lagi jangan malu n tunggu lama2.
Kalau dah problem lcd or batery tu jgn tggu lgi meh tukar roger je @mcgyvergadget
call/whatsapp : 0196092689
#lcdmurah #gantilcd #lcd5 #lcdcrack #lcdpecah #lcdrosak #sparepartmurah #sparepartlcdmurah #lcd5s #lcd6 #puchong #putrajaya #cyberjaya #bangi #ukm #gmi #keramat #wangsamaju #melawati #setiawangsa #repairiphone #bateri #bateriphonehilang #bateriphone #lcdcrack #lcdiphone6splus #iphonecrackedscreen #gantilcd #repairiphonemurah #baterikembung
User Image skrubsejuk.serumvitc.viral Posted: Jan 21, 2018 6:54 AM (UTC)

7
1 Normal
Excuse me hello! Talk to my hand. Waah, kemahen speaking inggeris kita khenns. Ada ke orang tu tuduh aiolls inject vitamin C kat muka nih. Takkuasa maakk.
Apa lah ajab sangat nak menyakitkan diri cucuk tang sana, cucuk tang sini. Yang mudah kan ada ni haa. Di titis, ditempek dan diOles dengan manja aje taw.

Errmmm, siapa kat sini yang jenis rajin iqro' al-google tentang kecantikan ? Mesti uolls tahu kebaikan vitamin C untuk kulit kan. Yang tak tahu tu, meh sini licha ketuk tulang pipi uols bagi sedar.😜 Serius taw, vitamin c memang boleh menghasilkan kolagen supaya tegang melantun kulit mukamu ittew. Nampak muda jelita je macam cinta hati datok K. Ewaah.. ❤️ Dan lagi, ianya mampu menanggalkan sel-sel kulit mati, biar tona wajah ceraaah sekata. Siap bantu melembabkan kulit, dan opkos sebagai bodyguard menghalau jerawats.

Fuhh! Banyak kan khasiat vitamin C. Semua-semua ni, tak perlu pun berhabis duit dengan treatment yang mahal. Grab je serum vitamin C by annona sekarang, konfem uolls setia ke hujung dagu dengan si comel niy.

Jom bagi salam lefyutuu kat sini
0133187935
0133187935
0133187935
User Image cirebonradio Posted: Jan 21, 2018 6:54 AM (UTC)

3
0 Normal
Untuk Kang Yayu yang ingin atau sudah memulai bisnis Start Up.
.
Segera daftarkan diri Kang Yayu pada Seminar Star Coach Indonesia dengan tema "Start-up Bisnis Zaman Now".
.
Pastinya akan ada banyak trik & tips untuk menjalankan bisnis Start-up.
.
Bersama Coach @anda_pastibisa_sukses
.
#bisnis #indonesia #berdaya #ukm #goonline #seminar #workshop #enterpreneur #enterpreneurs #carabisnks #bisnispemula #starcoachindonesia #starcoach #cirebon #pelatihanbisniscirebon #pelatihanbisnis #pendampinganbisniscirebon #startupbusiness #startupbisnis
#cirebondengar892fm

Hashtags found on this page