Toggle navigation

#uitmshahalam797,543 POSTS

Post Content
User Image bajucomey Posted: Jan 23, 2018 6:27 AM (UTC)

0 0 Normal
User Image bodydream_pasirgudang Posted: Jan 23, 2018 6:26 AM (UTC)

1
0 Normal
Dulu hampir nak tukar size XL dah, nasib cepat tau kewujudan #bodydream ni l. Yang syoknya, Dengan bodydream, dulu size XL now dah boleh pakai size M tau!
Tak perlu bersenam, tak perlu diet pun.
Yang penting air masak wajib cukup, elakkan minuman berkafein dan karbohidrat untuk kesan optimum okeh!So proses penurunan berat badan pasti sangat pantas tau!

Terrkurusss tanpa tak sedar. Best kan tu 🤩🤩😍😍 www.wasap.my/60136989680/bodydream

1BOX RM95
2BOXS RM180
exclude postage
#jomkurus #bodydream #slimming #cabarankurus15hari #cocodrink #keepfit #bodyrevenge #bodydreamofficial #malayboy #takperlupantang
#socialmedia
#socialmediabranding
#viral
#branding
#influencer
#blogger #Repost #bodydreammalaysia #bodydreamslimmingcocos #bodydreampasirgudang #bazarpaknil #uitmshahalam #syajualsayapakai #tudungmurah #jamumurah #ubatkurus #bodydreamslimming #ubatkurus
#fattzura
User Image fahmicat88 Posted: Jan 23, 2018 6:26 AM (UTC)

3
0 Normal
Alhamdulillah, Sem 8, its a wrap!! Tamatlah semua exam bertulis, inshaAllah kalau semuanya baik this gonna be my final year ~ tinggal academic writing ngan intern je.
#FinalYear #sem8 #finalexam #uitmshahalam #epjj #masscomm #publicrelations #prmajor #uitmdihatiku #happy #alhamdulillah #syukurselalu #2k18
User Image bodydream_pasirgudang Posted: Jan 23, 2018 6:25 AM (UTC)

0 0 Normal
Dulu hampir nak tukar size XL dah, nasib cepat tau kewujudan #bodydream ni l. Yang syoknya, Dengan bodydream, dulu size XL now dah boleh pakai size M tau!
Tak perlu bersenam, tak perlu diet pun.
Yang penting air masak wajib cukup, elakkan minuman berkafein dan karbohidrat untuk kesan optimum okeh!So proses penurunan berat badan pasti sangat pantas tau!

Terrkurusss tanpa tak sedar. Best kan tu 🤩🤩😍😍 www.wasap.my/60136989680/bodydream

1BOX RM95
2BOXS RM180
exclude postage
#jomkurus #bodydream #slimming #cabarankurus15hari #cocodrink #keepfit #bodyrevenge #bodydreamofficial #malayboy #takperlupantang
#socialmedia
#socialmediabranding
#viral
#branding
#influencer
#blogger #Repost #bodydreammalaysia #bodydreamslimmingcocos #bodydreampasirgudang #bazarpaknil #uitmshahalam #syajualsayapakai #tudungmurah #jamumurah #ubatkurus #bodydreamslimming #ubatkurus
#fattzura
User Image bodydream_pasirgudang Posted: Jan 23, 2018 6:25 AM (UTC)

0 0 Normal
Dulu hampir nak tukar size XL dah, nasib cepat tau kewujudan #bodydream ni l. Yang syoknya, Dengan bodydream, dulu size XL now dah boleh pakai size M tau!
Tak perlu bersenam, tak perlu diet pun.
Yang penting air masak wajib cukup, elakkan minuman berkafein dan karbohidrat untuk kesan optimum okeh!So proses penurunan berat badan pasti sangat pantas tau!

Terrkurusss tanpa tak sedar. Best kan tu 🤩🤩😍😍 www.wasap.my/60136989680/bodydream

1BOX RM95
2BOXS RM180
exclude postage
#jomkurus #bodydream #slimming #cabarankurus15hari #cocodrink #keepfit #bodyrevenge #bodydreamofficial #malayboy #takperlupantang
#socialmedia
#socialmediabranding
#viral
#branding
#influencer
#blogger #Repost #bodydreammalaysia #bodydreamslimmingcocos #bodydreampasirgudang #bazarpaknil #uitmshahalam #syajualsayapakai #tudungmurah #jamumurah #ubatkurus #bodydreamslimming #ubatkurus
#fattzura
User Image houseofbeaute297 Posted: Jan 23, 2018 6:22 AM (UTC)

0 0 Normal
hello beautiful <3
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm
.
Harga :
BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm
Harga :
BELI 1 - RM125 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM240 FREE POSTAGE SM
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
🌷Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
🌷Mematikan masalah jerawat dimuka
🌷Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
🌷Menyekatakan tona kulit
🌷Melambatkan proses penuaan (anti aging)
🌷Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
🌷Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
🌷Memudar dan menghilangkan jeragat
🌷Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
🌷Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
🌷Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
🌷 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita MENGANDUNGI
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh
User Image tabita_shahalam Posted: Jan 23, 2018 6:20 AM (UTC)

5
0 Normal
#Alhamdulilah #syukur #TestimoniTabitaShahAlam ... .

Katanya " Kulit semakin cerah dan bersih..jerawat pun cepat kecut"😍 .

Nak cuba #tabita hari ini..jom whatsapp akak di 012-7444064.. Natural beauty without make up👸💆💅 .

#sayajualonline #sayajual #cantik #uitmshahalam #uniten # upm #shahalam #bandarsaujanaputra #putraheight #putrajaya #puncakalam #Puchong #kelanajaya #subangjaya #feedbackcusttabitashahalam #nakcantik #freepostage
User Image gshockmurah.byzatie Posted: Jan 23, 2018 6:15 AM (UTC)
12
1 Normal
Selamat petang semua 😊
.
BABY-G AUTOLIGHT
.
MATERIAL :RUBBER
Color : Refer Picture
Gender : WOMEN/MEN
Condition : NEW With BOX
GRED : COPY ORI AUTOLIGHT
.
=========================
.
Spec Ringkas :
✅ 3 Month Warranty
✅ Digital & Analog
✅ Rubber Material
✅ Water ressist
✅ Condition NEW With Box
✅Include Tin Baby-G
.
===========================
.
Harga: RM120
.
Semenanjung free pos
Sabah sarawak add rm5

Berminat wasap zatie 🌈 ⬇⬇⬇
WhatsApp +6017-5244269
.
#sayajualgshock #sayajualgshockmurah #gshockmalaysia #gshockmurahmalaysia #sayajualonline #sayajual #sayajualjam #jammurahkualiti #jammurahbranded #moodrepublik #murahmalaysia #ruagngrezekihanania #noradanish #like4like #lisasurihani #laraalana #zizanrazak #kopiori #kedaijammurah #kedaijamonline #jamonline #visitmyig #likeforlike #igreview #uitmshahalam #uitmdihatiku #terapiinstagram
User Image rosellablossm Posted: Jan 23, 2018 6:13 AM (UTC)

9
0 Normal
Stress dengan serangan jerawat bertubi tubi? belum hilang satu, dah tambah lagi? bagai diternak ternak pulak jejer ni 😂
.
Ditambah pulak dengan parut parut hitam yang tanpa diundang niii. makin stress dibuatnyaa.
try cream ni tak jadi. try serum ni tak jadii. duit dah labur banyak sebab nak ploles kan kulit. tapi tak ploless jugekkk 😐
.
.
Terjumpa pulak dheal dermaroller ni. macam tak percaya roll roll je, jejer dah lari. parut hitam dah ghaib 😂 ehh kulit rasa ploles pulekkk. tak sia sia cuba dermaroller niii.
.
.
.
.
#dermaroller #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollermurah #dermarolleragent #dermarollertreatment #dermarollerbangi #dermarollerkajang #dropship #seksyen13 #seksyen7 #shahalam #codshahalam #uitm #sayajualmurah #sayajual #BazaarPaknil #uitmshahalam #murahmurah #paknilbazaar #jualmurah #jual #damansara #klang #sayajualmurah #roller #face #facial #treatment #nakcantik
User Image houseofbeaute297 Posted: Jan 23, 2018 6:11 AM (UTC)

0 0 Normal
hello beautiful <3
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm
.
Harga :
BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm
Harga :
BELI 1 - RM125 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM240 FREE POSTAGE SM
.
Cara makan :
1. Hanya ambil 1 scoop 2 kali sehari
2. Kemam dalam mulut
3. Boleh makan dalam sebulan
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh
User Image tabita_shahalam Posted: Jan 23, 2018 6:11 AM (UTC)

2
0 Normal
Jika anda mempunyai masalah di bawah ;

1. Jerawat
2.Jeragat
3. Parut bekas jerawat
4. PH kulit tidak stabil terlampau berminyak atau kering
5.Blackhead
6. Whitehead
7. Kedutan pada wajah
8. Tona kulit tidak sekata
9. Sunburn
10.Liang roma terbuka .

Jom transform diri anda hari ini juga dgn Set Rawatan Tabita dengan harga serendah rm119 utk set Trial.Penggunaan up to 1 mnth. .

#freepostage tau bagi yg request tuk #postage & #freedelivery tuk yg request tuk #cod. .

Of coz..akak kasi #Special price bagi yg #repeat order ngan akak..dgn akak je tau. .

Oh yea.. tip yg TIP TOP thru hakak punya experience sendiri akan akak sharekan ok. .

Nak order Tabita dgn akak..jom whatsapp akak di 012-7444064. Hanya yg #original & #readystock dari Tabita Shah Alam.Natural beauty without make up♥♥♥ .

#codtabita : #shahalam #bandarsaujanaputra#putraheight .

#sayajual #sayajualonline
#uitm #uitmshahalam #cantik #tabita #msu #muslimahfashion #klang #upm #sayajualmurah #surihatimrpilot #instashopmalaysia #igshopmalaysia #muslimah #bazaronline #bazarmalaysia #usj
Assalamualaikum, hai sahabat Kak Mumu☺️
.
Salam kenal buat yg pertama kali nampak muka akak hihi🙋Nak bercerita tentang pengalaman bersama Shaklee😊 Kak Mumu kenal produk shaklee pada hujung 2013 dari kawan. Masa tu zaman belajar hihi try ESP dan Alfalfa utk kurus & kulit cantik😍 Alhamdulillah serasi, nampak perubahan positif❤️Jerawat dan parut hilang, berat turun!
.
Terus jatuh cinta❤️Shaklee Effect dan daftar sebagai Shaklee Distributor awal 2014. Memula tu sebab nak jimat dapat diskaun harga ahli hehe😁 Pastu rasa seronok sharing nak kebaikan & keistimewaan produk Shaklee ni utk membantu orang menjaga kesihatan & kecantikan👍 So, dari situ Kak Afah keep sharing about Shaklee. Dari zaman anak dara sampai la mengandung, berpantang & menyusu anak masih setia dgn Shaklee❤️❤️❤️
.
Nak kenal Kak Mumu senang je, klik hashtag #ShakleebyMumu 😊 Jemput follow & like IG
@shaklee.milkbooster.berpantang
@shakleebymumu_seremban
.
Antara kepakaran Kak Mumu
🌸Set Kulit Cantik
🌸Set Kurus & Detox
🌸Set Ibu Hamil & Berpantang
🌸Set Menyusu / Milk Booster
🌸Set Ikhtiar Hamil
🌸Set Eczema
🌸Set Tambah Berat
🌸 Penyakit kronik: sakit jantung, darah tinggi, diabetis, kanser, cyst, fibroid.
.
Nak order? Nak daftar jadi ahli Shaklee pun boleh! Jom whatsapp Kak Mumu for details!😊
FREE Consultation & FREE Gift
Whatsapp 📲 013 754 9070
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #seremban #shakleeKL #ukmbangi #ShakleeBangi #ShakleeSeremban #ShakleeKajang #uitmshahalam #bangisentral #serembanjaya #serikembangan #jerawathilang #milkboostershaklee #shakleemurah #kurussihat #vitaminCmurah #omegaguard #setkurusshaklee #cspscs #setberpantang #ESPshakleemurah #alfalfashaklee #jeragathilang #vivix #cikgu #setbersalinmurah #setcantik #sethamilshaklee
Kak Sha merupakan Sales Agent yang SAH (id 08) eBook SAKA 4.0 & Kelas Online sifu @ajimaura semenjak 1 Mei 2017
.
.
Alhamdulillah.. Syukur semenjak mengamalkan dan ikut teknik yang di ajar dalam eBook Saka 4.0, sales meningkat dan Kak Sha telah mempunyai 5 akaun instagram melebihi 13k followers dan sekarang Kak Sha berada pada tahap tertinggi eBook Saka iaitu 'Think Tong Circle'
.
.
Berita baik!
Kami akan membuat jualan khas "ebook saka dan kelas online" pada harga hanya RM120 sahaja
.
.
Nantikan update daripada kami.
Ianya hanya dalam satu tempoh masa yang sangat terhad.Mungkin hanya sejam sahaja. PASTIKAN ANDA BERSAMA KAMI. kami akan umumkan pada bila-bila masa sahaja
.
.
Tunggu kami akan update tarikh dan masa untuk anda buat belian tersebut
.
.
👉pakej berbaloi ini akan dijual melalui website sahaja
www.ebooksaka.com/shaasyaa
.
Atau klik link di bahagian bio profile ig @belajar.tambah.10kfollowers
.
.
Jadi hanya belian melalui website pada masa yang kami tetapkan itu sahaja melayakkan anda mendapat harga promosi
.
.
selepas masa tersebut, harga pakej kembali seperti biasa
.
.
individual RM350
5 orang RM250 x5
10 orang RM150 x10
.
.
Cepat hubungi kak sha 011-10677675 supaya anda tidak lagi terlepas peluang keemasan ini
.
.
1
#Assalamualaikum
#nurraysabeauty
#ajimaura
#bisneswomen
#igforsale
#jualfollowersmalaysia
#youngmillionnaire
#tudung
#jubah
#bajukurung
#produkkesihatan
#produkkecantikan
#igshop
#produkmuslim
#bazarpaknil
#viral
#tambahfollower
#jualfollowers
#mesrasolat
#terapiinstagram
#jualig
#dropshipwanted
#iguntukdijual
#jualfollowersmurah
#servislike
#uitmshahalam
#fff
#trustedseller
#bajumuslimah
#ebooksaka
.
.
👉Setiap pembelian eBook Saka dari kak Sha akan disumbangkan sebanyak RM5 ke Sekolah Pondok Pusat Bimbingan Al-Quran An-Nur. Semoga dengan infaq dari kita ini akan mendapat keberkatan dan manfaat. Aamiin.
Shaping Gel membantu menggalakkan pembakaran lemak. Gel sejuk dan tak melekit ini jg sesuai digunakan di bwh dagu utk mengatasi double chin. Shaping Gel RM49.80 ( ahli RM44.85 )
.
http://www.wasap.my/60123624426WhatsApp ahkak
www.wasap.my/60123624426
.
Self pick up/cod area Econsave/McD Kota Kemuning, Kg Lombong, Jln Kebun Shah Alam, UiTM Shah Alam, self pick up Bangunan MKN Cyberjaya & Poslaju seluruh Malaysia setiap hari 😘
.
#irfanirdinaenterprise #macammacamada #like4like #syjualsendayutinggi #sendayutinggi #original #sendayutinggionline #dealeronline #trustedseller #bestseller #sypakaisyjual #readystock #kotakemuning #shahalamresident #uitmshahalam #shapinggel #slimminggel
User Image fantashe Posted: Jan 23, 2018 6:01 AM (UTC)

1
0 Normal
DRESS PLAIN - GROUP A

4PCS RM100 | Postage RM20sm/RM25ss
2PCS RM75 | Freepos
1PCS RM39 | Freepos
.
📌Boleh campur design.

MEASUREMENT DETAIL:
Bust: 38inci | Length: 55inci (163cm)
Freesize (fit until L)

MATERIAL: High Quality Moss Crepe

HOW TO ORDER?
1⃣ Screenshot & Whatsapp 0146077014 or
2⃣ Screenshot & Click the link at my bio 💞

#dressfloral #dressjalanjalan #dresslabuh #dresspreggy #dresspregnant #dressmurah #dresscantik #dressmaxi #dressbungabunga #longdress #sleevelessdressmurah #sleevelessdressmalaysia #sayajualmurah #uitmdengkil #uitmmachang #uitmjasin #uitmjengka #uitmraub #uitmarau #uitmkualapilah #uitmshahalam #uitmpalam #uitmpretty #upsi #ukm #uia #usm #utm
User Image houseofbeaute297 Posted: Jan 23, 2018 6:00 AM (UTC)

0 0 Normal
hello beautiful <3
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm
.
Harga :
BELI 1 - RM50 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM90 FREE POSTAGE SM
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm
Harga :
BELI 1 - RM125 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM240 FREE POSTAGE SM
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS MENGANDUNGI
*Kolagen
*Gluthathione
*Vitamin
*Premix multivitamin
*Beauty Secret Shalicious ni mempunyai rasa mixberries yg sedap, tanpa kesan sampingan, halal dan selamat diambil untuk semua lapisan umur
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #beautyproduct #uitm #politeknik #pahang #kualalumpur #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #kemaman #ipoh
User Image fantashe Posted: Jan 23, 2018 6:00 AM (UTC)

2
0 Normal
DRESS PLAIN - GROUP A

4PCS RM100 | Postage RM20sm/RM25ss
2PCS RM75 | Freepos
1PCS RM39 | Freepos
.
📌Boleh campur design.

MEASUREMENT DETAIL:
Bust: 38inci | Length: 55inci (163cm)
Freesize (fit until L)

MATERIAL: High Quality Moss Crepe

HOW TO ORDER?
1⃣ Screenshot & Whatsapp 0146077014 or
2⃣ Screenshot & Click the link at my bio 💞

#dressfloral #dressjalanjalan #dresslabuh #dresspreggy #dresspregnant #dressmurah #dresscantik #dressmaxi #dressbungabunga #longdress #sleevelessdressmurah #sleevelessdressmalaysia #sayajualmurah #uitmdengkil #uitmmachang #uitmjasin #uitmjengka #uitmraub #uitmarau #uitmkualapilah #uitmshahalam #uitmpalam #uitmpretty #upsi #ukm #uia #usm #utm
User Image fantashe Posted: Jan 23, 2018 6:00 AM (UTC)

0 0 Normal
DRESS PLAIN - GROUP A

4PCS RM100 | Postage RM20sm/RM25ss
2PCS RM75 | Freepos
1PCS RM39 | Freepos
.
📌Boleh campur design.

MEASUREMENT DETAIL:
Bust: 38inci | Length: 55inci (163cm)
Freesize (fit until L)

MATERIAL: High Quality Moss Crepe

HOW TO ORDER?
1⃣ Screenshot & Whatsapp 0146077014 or
2⃣ Screenshot & Click the link at my bio 💞

#dressfloral #dressjalanjalan #dresslabuh #dresspreggy #dresspregnant #dressmurah #dresscantik #dressmaxi #dressbungabunga #longdress #sleevelessdressmurah #sleevelessdressmalaysia #sayajualmurah #uitmdengkil #uitmmachang #uitmjasin #uitmjengka #uitmraub #uitmarau #uitmkualapilah #uitmshahalam #uitmpalam #uitmpretty #upsi #ukm #uia #usm #utm

Hashtags found on this page