Toggle navigation

#uitm3,229,159 POSTS

Post Content
User Image batch0202_ Posted: Nov 23, 2017 8:18 AM (UTC)
istimewa.milala
0 0 Normal
Kita nak buat giveaway tudung #mairaruffle😘 Alhamdulilah ada rezeki sikit dan sebelum #yearendsale & sebelum start hakak p berjalan sakan 🙈 takut sangat tak dapat layan whatsapp & dm semua masa cuti.So ,kita buat sebelum cutiii
.
Senang ja nak join #giveawaytudung#mairaruffle ni Anda hanya perlu:
1.wajib follow ig @istimewa.milala
2.Like & REPOST gambar tudung #mairaruffle yang ada perkataan GIVEAWAY
3.TAG seorang besfrieds awak & dia juga wajib FOLLOW @istimewa.milala
4.Nyatakan 3 WARNA #mairaruffle yang awak nak dapat sangat2.
.
Pemenang dipilih secara rawak berdasarkan kekerapan tag &like💖Hadiah? Mesti laa bawal #mairaruffle ⛼ pemenang berpeluang memenangi 2 helai &kawan yang awak tag tu akan dapat sehelai #mairaruffle
#giveaway#giveawaycontest#mairaruffle#tudungbawal#tudungfree#contesttudung#bawalcotton#conttonvoile#bawalcantik #redvelvet#gegarvaganzataktuntuang#coffeprince#utm#uikl#uitm#utem#utm# novembergift
User Image batch0202_ Posted: Nov 23, 2017 8:18 AM (UTC)
istimewa.milala
0 0 Normal
Kita nak buat giveaway tudung #mairaruffle😘 Alhamdulilah ada rezeki sikit dan sebelum #yearendsale & sebelum start hakak p berjalan sakan 🙈 takut sangat tak dapat layan whatsapp & dm semua masa cuti.So ,kita buat sebelum cutiii
.
Senang ja nak join #giveawaytudung#mairaruffle ni Anda hanya perlu:
1.wajib follow ig @istimewa.milala
2.Like & REPOST gambar tudung #mairaruffle yang ada perkataan GIVEAWAY
3.TAG seorang besfrieds awak & dia juga wajib FOLLOW @istimewa.milala
4.Nyatakan 3 WARNA #mairaruffle yang awak nak dapat sangat2.
.
Pemenang dipilih secara rawak berdasarkan kekerapan tag &like💖Hadiah? Mesti laa bawal #mairaruffle ⛼ pemenang berpeluang memenangi 2 helai &kawan yang awak tag tu akan dapat sehelai #mairaruffle
#giveaway#giveawaycontest#mairaruffle#tudungbawal#tudungfree#contesttudung#bawalcotton#conttonvoile#bawalcantik #redvelvet#gegarvaganzataktuntuang#coffeprince#utm#uikl#uitm#utem#utm# novembergift
Our regular customer😍 tiap minggu beli apam balik lejens👍🏼🥞jum la pa gik nakk🤤😉😏 apam balik lejens 🍕🥪 #muncerikterudah2 #belalak #apambaliklejens #ent530 #entproject530 #eusahawan #uitm #BM240 #uitmsamarahan #kampussamarahan1
User Image loveraby.3z Posted: Nov 23, 2017 8:18 AM (UTC)
0 0 Normal
Tips Lovera Untuk Dapatkan Kulit Awet Muda😘😍 Orang kata nak tengok seseorang tu lawa atau tak, tengok bila dia bangun tidur. Masa tu semua rambut menggerbang laa muka air liur basi mesti ada laa.

Tapi satu benda, kita lawa macam mana pun tetap nak kekalkan keawetan muda kita supaya tak dimamah usia hiks.

So ini sedikit tips dari lisa
Cara-Cara :
1. Campurkan Aloe vera, Timun dan Epal Hijau
2. Sapukan ke muka sehingga kering
3. Bilas

Mudah je, lagi senang sapu je #MagicJellyLoverayang sedia ada.
Selamat Mencuba!
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 FOR ORDER OR INGIN TAHU LEBIH LANJUT WHATSAPP JE EFFA OKAY?
01140318128
01140318128
01140318128
01140318128
01140318128
01140318128
.
#eusahawan #uitm #kampusdungun #BM2424C #magicjellylovera #loveracompletecleanser #loveraMalaysia #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #produkBuatanMalaysia #LulusKKM
Nak nampak Bergaya??STYLO?? Jom dapatkan tshirt dari kami‼️
Size :xs-xxxl
Material: 100% cotton
.
Price: Rm40 (short sleeve) Rm45 (long sleeve)
.
😍buy 4 & above get free
postage😍 😍buy 5 get free pomade magnum
.
📞ws (0179605394)for more detail
.
Murah2 jerr,jgn segan nk bertanya.just wasap me‼️
#customshirts #tshirtstyle #tshirtmurah #tshirtdesign #tshirtonline #tshirtprint #tshirtlover #hipster #club #sayajualmurah #sayajualtshirt #uitmmerbok #uitmpp #kptm #kptmkotabharu #uia #prints #lofattah #fashion #ootd #ootdfashion #malaysia #uitm #neelofa #murah
User Image debungacotton Posted: Nov 23, 2017 8:17 AM (UTC)
1
0 Normal
🎊🎊 YEAR END SALE 🎊🎊 .
DULU ASYIK PAKAI BAJU KURUNG BIASA JE, SEKARANG.. BILA DAH TRY KEBAYA COTTON NI TIAP2 MINGGU RASA NAK BERKEBAYA. SELESA YANG AMAT UOLLSS
Jangan segan-segan untuk cuba..jemput tengok butiran kebaya kami..memang AWESONE.
Cepat..sebelum kehabisan stok.

Butiran kebaya:-
🌺 Material 100% ENGLISH COTTON
🌺 Warna Yang Cantik & Memukau.
🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun
🌺 Kain tidak mengecut
🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak
🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur
🌺 Saiz XS, S, M, L, XL
🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik)
🌺 Dart bhgian depan dan blkang
🌺 Zip bahagian depan
🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi)
🌺 Tidak jarang
🌺 Friendly bfeed
🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍 .
Harga: RM65
Pos: RM7 sm/ RM10 ss

Nak order. Jemput whatsapp kami. InsyaAllah kami berikan layanan yang terbaik untuk semua.

011 - 11427465 (sue)
011 - 11427465 (sue)

Whatsapp kami tanpa perlu save no. Tekan link dibawah 👇
www.wasap.my/601111427465

Follow our instagram
@debungacotton

#debungacotton
#atrustedseller
#lubukkaincottonmurah
#dhiacotton
#kebayacotton
#kebayacottonmurah
#bajukebaya
#kurungcottonmoden
#kebayabunga
#bajukurungcotton
#bajukurungmoden
#kurungmodenmurah
#uitm
#ukm
#yearendsale
#rewang
#bazaar
#kulitgebu
#putihberseri
#kainpasangcotton
#englishcottonberkualiti
#englishcotton
#studentkptm
#titiancinta
#matrukun
#promosi
#crazysale
User Image shakleefaten.distributor Posted: Nov 23, 2017 8:17 AM (UTC)
0 0 Clarendon
SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS 💕
.
.
1 botol jimat ⏩6 Bulan
.
.
Kelebihan VITAMIN C SHAKLEE
.
.
KEBAIKAN VITAMIN C
(KECANTIKAN)
🌹melindungi dari sinar UV
🌹menambah collagen dalam badan 🌹mencerahkan kulit dan badan sekaligus
🌹membantu mengurangkan dan mengecutkan jerawat
🌹membantu untuk mendapatkan kulit yang cantik dan sihat
🌹membantu mengurangkan masalah jeragat
🌹membantu memudarkan segala parut
🌹membantu menghilangkan sunburn
🌹membantu mendapatkan tona kulit yang sekata
🌹mencerahkan kulit muka secara semulajadi
🌹membantu mengurangkan minyak muka 🌹membantu melembab kan kulit
.
.
(KESIHATAN)
🌹membantu mengurangkan simptom simptom demam dan selesema
🌹membantu mengurangkan masalah alahan dan resdung
🌹membantu melegakan senggugut(perempuan)
🌹menguatkan imunisasi tubuh badan
.
.
P/s vitamin c boleh digunakan oleh lelaki dan juga wanita
.
.
Wassap terus untuk harga dan detail mengenai supplement shaklee .
.
FATIN
010-9643970
.
.
#bazarpaknil
#vitaminc
#shaklee
#uitm
#upnm
#upm
#kptm
User Image mbclothing_printing Posted: Nov 23, 2017 8:16 AM (UTC)
2
0 Normal
Nak nampak Bergaya??STYLO?? Jom dapatkan tshirt dari kami‼️
Size :xs-xxxl
Material: 100% cotton
.
Price: Rm40 (short sleeve) Rm45 (long sleeve)
.
😍buy 4 & above get free
postage😍 😍buy 5 get free pomade magnum
.
📞ws (0179605394)for more detail
.
Murah2 jerr,jgn segan nk bertanya.just wasap me‼️
#customshirts #tshirtstyle #tshirtmurah #tshirtdesign #tshirtonline #tshirtprint #tshirtlover #hipster #club #sayajualmurah #sayajualtshirt #uitmmerbok #uitmpp #kptm #kptmkotabharu #uia #prints #lofattah #fashion #ootd #ootdfashion #malaysia #uitm #neelofa #murah
User Image mbclothing_printing Posted: Nov 23, 2017 8:16 AM (UTC)
6
0 Normal
Nak nampak Bergaya??STYLO?? Jom dapatkan tshirt dari kami‼️
Size :xs-xxxl
Material: 100% cotton
.
Price: Rm40 (short sleeve) Rm45 (long sleeve)
.
😍buy 4 & above get free
postage😍 😍buy 5 get free pomade magnum
.
📞ws (0179605394)for more detail
.
Murah2 jerr,jgn segan nk bertanya.just wasap me‼️
#customshirts #tshirtstyle #tshirtmurah #tshirtdesign #tshirtonline #tshirtprint #tshirtlover #hipster #club #sayajualmurah #sayajualtshirt #uitmmerbok #uitmpp #kptm #kptmkotabharu #uia #prints #lofattah #fashion #ootd #ootdfashion #malaysia #uitm #neelofa #murah
User Image apam_balik_lejens Posted: Nov 23, 2017 8:15 AM (UTC)
2
0 Normal
Meleleh-leleh jk apam balik tok🤤🤤 blh order kinektok utk cod esok ari jam 10am apam balik lejens 🍕🥪 #muncerikterudah2 #belalak #apambaliklejens #ent530 #entproject530 #eusahawan #uitm #BM240 #uitmsamarahan #kampussamarahan1
User Image debungacotton Posted: Nov 23, 2017 8:15 AM (UTC)
1
0 Normal
🎊🎊 YEAR END SALE 🎊🎊 .
DULU ASYIK PAKAI BAJU KURUNG BIASA JE, SEKARANG.. BILA DAH TRY KEBAYA COTTON NI TIAP2 MINGGU RASA NAK BERKEBAYA. SELESA YANG AMAT UOLLSS
Jangan segan-segan untuk cuba..jemput tengok butiran kebaya kami..memang AWESONE.
Cepat..sebelum kehabisan stok.

Butiran kebaya:-
🌺 Material 100% ENGLISH COTTON
🌺 Warna Yang Cantik & Memukau.
🌺 Design Kebaya Muslimah Anggun
🌺 Kain tidak mengecut
🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak
🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur
🌺 Saiz XS, S, M, L, XL
🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik)
🌺 Dart bhgian depan dan blkang
🌺 Zip bahagian depan
🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi)
🌺 Tidak jarang
🌺 Friendly bfeed
🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍 .
Harga: RM65
Pos: RM7 sm/ RM10 ss

Nak order. Jemput whatsapp kami. InsyaAllah kami berikan layanan yang terbaik untuk semua.

011 - 11427465 (sue)
011 - 11427465 (sue)

Whatsapp kami tanpa perlu save no. Tekan link dibawah 👇
www.wasap.my/601111427465

Follow our instagram
@debungacotton

#debungacotton
#atrustedseller
#lubukkaincottonmurah
#dhiacotton
#kebayacotton
#kebayacottonmurah
#bajukebaya
#kurungcottonmoden
#kebayabunga
#bajukurungcotton
#bajukurungmoden
#kurungmodenmurah
#uitm
#ukm
#yearendsale
#rewang
#bazaar
#kulitgebu
#putihberseri
#kainpasangcotton
#englishcottonberkualiti
#englishcotton
#studentkptm
#titiancinta
#matrukun
#promosi
#crazysale
User Image i_zaty02 Posted: Nov 23, 2017 8:15 AM (UTC)
jaspleboutique
_loveu_02
puan__20__
1
0 Normal
GIVEAWAY 2.0!
Start dari 11.11.2017 sehingga 25.11.2017
Yang nak join hanya ikut syarat2 kat bawah ni saja:
.
1-Like post ni.
2-Repost post ni (Pastikan IG anda public pada 25.11(Last Day) Untk kami check repost anda.
3-Tag 2kawan (Kedua2 mesti Join)
4-Komen kat sini DONE
5-Follow @jaspleboutique @jaspleboutiquefeedbacK
.
WAJIB IKUT KELIMA2 SYARAT TAU ❤ kalau ada satu yang tak ikut kita kira tak join ya.
Pemenang aman diumumkan pada 25 November dan hadiah akan dipostkan
Semha dijemput join!Best of luck peeps!
(Pemenang akan dipilih yg paling aktif)

#jaspleboutiquegiveaway
#giveaway
#giveawaymalaysia
#Giveawayonlineshop
#freegift
#freegiveaway
#uitm
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#Uitmlendu
Nak nampak Bergaya??STYLO?? Jom dapatkan tshirt dari kami‼️
Size :xs-xxxl
Material: 100% cotton
.
Price: Rm40 (short sleeve) Rm45 (long sleeve)
.
😍buy 4 & above get free
postage😍 😍buy 5 get free pomade magnum
.
📞ws (0179605394)for more detail
.
Murah2 jerr,jgn segan nk bertanya.just wasap me‼️
#customshirts #tshirtstyle #tshirtmurah #tshirtdesign #tshirtonline #tshirtprint #tshirtlover #hipster #club #sayajualmurah #sayajualtshirt #uitmmerbok #uitmpp #kptm #kptmkotabharu #uia #prints #lofattah #fashion #ootd #ootdfashion #malaysia #uitm #neelofa #murah
User Image preloved_myrascarf Posted: Nov 23, 2017 8:15 AM (UTC)
3
0 Normal
📍DISCOUNT RM 40.00‼️
✅👉RM78.00 Sahaja
[[ SILA BACA CAPTION ]]
.
👉 Brand Zara .
👖Cutting Skinny .
📌 Size 26
.
🔹 MEASUREMENT 🔹
.
📌 Waist 29inch
📌 Lenght 41inch

Condition Superbb‼️👍👍💃💃 .
.
❌❌Price RM118.00 ❌❌
.
✅ Stock Limited
✅ 1 Design 1 Size
🚫 NO Restock
.
. 👖ORDER PRINTSCREEN & WHATSAPP
. 📲📲 +60164106431 ( Pls add +6 )

❌NO DM❌
#preloved #prelovedmalaysia #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #igshop #instashop #igsellermalaysia #baazarpaknil #uitm #murahmurah #availablebypmyrascarf #uitmshahalam #prelovedmurah #prelovedmalaysia #bundlemalaysia #bundleladies #abpbhrespectlive #abpbh29 #abpbh
User Image elanishbeauty Posted: Nov 23, 2017 8:15 AM (UTC)
0 0 Normal
~TESTIMONI~
.
Ni lg satu bukti yg ELANISH WHITE GLOW SERUM ni mmg betul2 AWESOME!
.
Tgk akak ni baru pakai 4 HARI tau tp kulit dh tak kusam, licin, berseri, makin cerah & glowing!
.
Ni baru 4 hari dh cantik...kalau dh habis sebotol makin cantik la akk ni.. 😊 silap2 tak kenal terus!
.
Apa kata korang try sebotol je dulu..CONFIRM puas hati la👍 Harganya pun sgtla mampu milik utk serum sehebat ni..meh cpt2 dm/whatsapp Nad k..
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!

Whatsapp: +6014-5449666

#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding
User Image pewiit.skincare Posted: Nov 23, 2017 8:15 AM (UTC)
0 0 Normal
Asal nak keluar rumah je kene touch up banyak2 kat muka ! 😳
Ambil banyak masa nak bersiap kan ? penat tau !
Cik abang pon marah asyik kene tunggu lama. 😭
.
SEKARANG TAK PERLU LAGI :) 🙅
.
Hanya guna 5 in 1 nie je dah sgt cunn !!!
.
Dalam 1set ada 🎉 🎉
➜ Sabun kulit kayu manis (50grm)
➜ Day cream 20grm++ (uv protaction SPF50)
➜ Night cream 20grm++ (alovera + vitamin A ,C E)
➜ Cream treatment 20grm++ (mecerah dan mengurankan melanin) (teknologi korea & jepun)
➜ Pewiit scar serum 15ml (menghilangkan parut dan jeragat)
.
Sesuai utk yg mengalami masalah:
➽ Kulit berminyak
➽ Kulit kusam
➽ Kulit berjeragat
➽ Kulit berjerawat
➽ Masalah blackhead & whitehead
➽ Masalah pigmentasi
➽ Kulit gelap
➽ Masalah jerawat resdung
.
➜ 100% HALAL
➜ APPROVED BY KKM
➜ NATURAL PRODUCT
.
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN?
📱📱Whatsapp @ 016 9313439
📱📱Whatsapp @ 016 9313439
📱📱Whatsapp @ 016 9313439
----------------------------------------------------
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding
Pengambilan NEWBIES NOVEMBER !

EYZA sangat mengalu-alu kan anak Shaklee baru dalam Family #InfiniteEmpire.

For those yg sedang mencari :
• Bisnes untuk dijadikan Income Bulanan
• Syarikat yang kukuh untuk dijadikan sumber perniagaan • Bonus bulanan yang dibayar tanpa GAGAL
•Income bermula 2 hingga ke 4 angka
• Modal yang rendah dan mampu di bayar
• Produk jualan yg sememangnya menjadi pilihan orang ramai

Sertai kami sekarang di #InfiniteEmpire family.

Pastikan awak merupakan ahli yang baru dan Fresh ya untuk mendaftar sebagai ahli #Shaklee.

Eyza hamdan | 017 - 9242026 📲

Eyza hamdan | 017 - 9242026 📲

Eyza hamdan | 017 - 9242026 📲

Shaklee Independent Distributor
A Wife | A Mommy to Auni^2😘

#InfiniteEmpire #eyzashaklee #shakleedihati #sayajualshaklee #shakleeselangor #shakleesubang #shakleeshahalam #shakleepahang #shakleekuantan #shakleetemerloh #shakleeuniversiti #uitm #unikl #ukm #upm #politeknik #segikolej #seksyen7

Hashtags found on this page