Toggle navigation

#uia718,010 POSTS

Post Content
During the weekend Clear your mind and Rebuild your strength by having a cup of adani tea with your dear friends.
Mood

#photography #photographer #mood #iium #uia #friends #friendship #brothers #brotherhood #tea #عدني ##nikon #dslr
PLUSH GIRRAFE SOFT TOYS
➡sesuai dengan baby dan budak2
➡sangat lembut dan selesa dipengang
➡sesuai untuk hadiah hari jadi,wedding dan sebagainya
➡Material Fiber and foam particles
➡warna-Blue,yellow,green,pink
➡size tersedia
18cm-Rm 5
25cm-Rm 7
38cm-Rm14
Exc postage
❌sila buat ukuran sendiri❌

Klik link di bio

#stuffies #stuffedtoy #plushies #patung #patungkapas #patungmurah #patungcomel
#bisnesmalaysia
#malaysianhair
#uum #unisza #kmpk #uia #upm #ukm #umk
User Image lensmurahrm10 Posted: Feb 25, 2018 5:17 PM (UTC)

6
1 Normal
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
BRAND:DISNEY X9 GRAY #disneybyfaa
PRICE:RM10.00 EXC POS !
WATER CONTENT:42%
SIZE:15MM
DURATION:6MONTHS
POWER 1.00 - 3.00 & 5.50 ONLY AVAILABLE !
WHATSAPP:01110156362 (FAA)

#contactlenskorea#contactlensmurah#contactlensmalaysia#contactlensdisney#lensmurahmalaysia#contactlens#barbielens#unikl#usm#ukm#uitm#uia#perkahwinan#mua#makeuptutorial#weddingdress#lenskorea#selfie#kawaiilens#korealens
User Image paparazzuphotobooth Posted: Feb 25, 2018 5:12 PM (UTC)

4
1 Normal
SEGALANYA YANG BERKUALITI DARIPADA PAPARAZZU PHOTOBOOTH! Bukan sahaja gambar yang cantik dan terang, malah design-design Guestbook dan Photostrip oleh Paparazzu Photobooth juga sangat menarik! Segalanya yang terbaik hanya untuk semua pelanggan @paparazzuphotobooth
👫👫👬👫👬👫👬👫👬👫👬
#paparazzuphotobooth
#paparazzu #vendorphotobooth #photoboothmurah #photoboothmalaysia #malaywedding #kahwin #pengantin #klphotobooth #photoboothKL #photoboothJohor #photoboothPerak #weddingphotobooth #eventphotobooth #malaysiaphotobooth #kerjakahwin #personapengantin #Johorwedding #Perakwedding #bridalkl #bridaljb #malaysiabridal #weddingplanner #pameranpengantin #JohorBahru #IIUM #UIA #IIUMonline #IIUMToday
User Image paparazzuphotobooth Posted: Feb 25, 2018 5:12 PM (UTC)

1
0 Normal
SEGALANYA YANG BERKUALITI DARIPADA PAPARAZZU PHOTOBOOTH! Bukan sahaja gambar yang cantik dan terang, malah design-design Guestbook dan Photostrip oleh Paparazzu Photobooth juga sangat menarik! Segalanya yang terbaik hanya untuk semua pelanggan @paparazzuphotobooth
👫👫👬👫👬👫👬👫👬👫👬
#paparazzuphotobooth
#paparazzu #vendorphotobooth #photoboothmurah #photoboothmalaysia #malaywedding #kahwin #pengantin #klphotobooth #photoboothKL #photoboothJohor #photoboothPerak #weddingphotobooth #eventphotobooth #malaysiaphotobooth #kerjakahwin #personapengantin #Johorwedding #Perakwedding #bridalkl #bridaljb #malaysiabridal #weddingplanner #pameranpengantin #JohorBahru #IIUM #UIA #IIUMonline #IIUMToday
User Image paparazzuphotobooth Posted: Feb 25, 2018 5:12 PM (UTC)

2
0 Normal
SEGALANYA YANG BERKUALITI DARIPADA PAPARAZZU PHOTOBOOTH! Bukan sahaja gambar yang cantik dan terang, malah design-design Guestbook dan Photostrip oleh Paparazzu Photobooth juga sangat menarik! Segalanya yang terbaik hanya untuk semua pelanggan @paparazzuphotobooth
👫👫👬👫👬👫👬👫👬👫👬
#paparazzuphotobooth
#paparazzu #vendorphotobooth #photoboothmurah #photoboothmalaysia #malaywedding #kahwin #pengantin #klphotobooth #photoboothKL #photoboothJohor #photoboothPerak #weddingphotobooth #eventphotobooth #malaysiaphotobooth #kerjakahwin #personapengantin #Johorwedding #Perakwedding #bridalkl #bridaljb #malaysiabridal #weddingplanner #pameranpengantin #JohorBahru #IIUM #UIA #IIUMonline #IIUMToday
User Image paparazzuphotobooth Posted: Feb 25, 2018 5:12 PM (UTC)

2
0 Normal
SEGALANYA YANG BERKUALITI DARIPADA PAPARAZZU PHOTOBOOTH! Bukan sahaja gambar yang cantik dan terang, malah design-design Guestbook dan Photostrip oleh Paparazzu Photobooth juga sangat menarik! Segalanya yang terbaik hanya untuk semua pelanggan @paparazzuphotobooth
👫👫👬👫👬👫👬👫👬👫👬
#paparazzuphotobooth
#paparazzu #vendorphotobooth #photoboothmurah #photoboothmalaysia #malaywedding #kahwin #pengantin #klphotobooth #photoboothKL #photoboothJohor #photoboothPerak #weddingphotobooth #eventphotobooth #malaysiaphotobooth #kerjakahwin #personapengantin #Johorwedding #Perakwedding #bridalkl #bridaljb #malaysiabridal #weddingplanner #pameranpengantin #JohorBahru #IIUM #UIA #IIUMonline #IIUMToday
User Image marthe.o.t Posted: Feb 25, 2018 4:53 PM (UTC)
17
2 Normal
Flott vinterferie i Bergen, byen jeg allerede savner. Koselig å være der i hele ti dager, sammen med @bendiklanglo 😍 Og veldig hyggelig å møte @elinemariesoltvedt igjen😃 Merker det er lenge siden vi var på Toneheim🤔 Men så var det igjen skoletid i Kristiansand🤓

#bergen#savner#by#hyggelig#hærlig#uke#tidager#møteigjen#café#skoleigjen#skole#school#uia#kjevik#flesland#lufthavn#fly#plane#missyou#lengesiden#backtoschool
User Image ctech.iphone Posted: Feb 25, 2018 4:41 PM (UTC)

18
2 Normal
Cod Iphone 6 64gb RM1400 dari shahalam ke senawang panas bak hang jum jum beli iphone 6 iphone tgh panah ni hehehe tag member2 yg nk iphone murah2 atau yg nk booking dulu pun boleh
wasap 0136140656

#uia #upsi #uitm #upm #utm #uum #unikl #poli #kptm #utem #iphonemurah #barangmurah #bandingkanhargakami #seremban #shahalam #senawang #bangi #cheras #ecomajestic #sendayan #portdickson #cod #pos
User Image shu_dorable Posted: Feb 25, 2018 4:33 PM (UTC)

6
3 Normal
Sapa tak tidoq lagi tuuu🤔🤔...
.
Haa,kantoii . .😂😂
Ehh, saja nak bagitau #evelynpeplum dah nyenyawa ikan siakap gelama ikan duri (fuhhh panjang)😅
.
Sebelum tidoq tu, kita belanja mimpi indah dengan #evelynpeplum sikit nohh..
.
Pssst, minggu depan ada design baru masuk.. dengaq kata batch sebelum ni tak sampai seminggu licin bersih, sikit habuk pun tak tinggai😎😎.. haa, nak tau design apa.. tunggu nohh.. omputih kata stay tuned gituuu😂
.
#ajimaura
#terapiinstagram
#evelynpeplum
#evapeplum
#peplummuslimah
#muslimahshopee
#dramasangat
#lafazkankalimahcintamu
#muslimahlovers
#peplumcantik
#peplumtrendy
#peplumgojes
#uitm
#ootd
#upsi
#uia
#uniza
#unimap
#uthm
#kptm
#kuisas
#upm
#ump
#usm
#unimas
User Image mekpahscrub Posted: Feb 25, 2018 4:26 PM (UTC)
10
0 Normal
Thank u dear customer dari Terengganu sudi beli dgn kami, smg sis dapat rasai AURA 11 yg ada dlm MPS ni .
.
Sapa lagi yg nak join postage esk, meh wasap kami lekaih 013-4344208, payment sblm pukul 3 ptg tau.
.
COD area ;
👉Jitra
👉Alor Setar
👉Changlun
.
Sebekas ;
💎300gram
💎RM38 saja
Add caj pos RM8(sem), RM12(ss)
.
.
.
.
#feedbackmps#mekpahscrub#scrub#terserlahauramu#Igersmalaya#vscomalaysia#universitimalaya#malaysia#igersmy#prismamalaysia#uitmshahalam#uia#terapiinstagram#ajimaura#sayajual#bazarpaknil#malaysia#fitmalaysia#like4like#likeforfollow#loffatah#fattzura#shopping#onlineshop#shahalam#jdt#kualalumpur#upsi#cakapyangbaikbaik#fikiryangbaikbaik
User Image afifiofficial01 Posted: Feb 25, 2018 4:22 PM (UTC)

29
4 Clarendon
Ingin Mencari Jersey yang menarik dan berpatutan !!! 🎉🎉 Kain Jersey Yang Original Dari Thailand , Harga Yang Berpatutan , Sila DM dengan Segera !!!! #malaysia#Utm#ukm#uitm#mmu#inasisbankrakyat#inasisproton #inasismisc #uum#unimap#kuim#kuis#unisza#upnm#kuip#utem#usim#uia#johor#kedah#melaka#perak#terengganu#kelantan#selangor#malaysia
User Image afifiofficial01 Posted: Feb 25, 2018 4:16 PM (UTC)

23
2 Clarendon
Ingin Mencari Jersey yang menarik dan berpatutan !!! 🎉🎉 Kain Jersey Yang Original Dari Thailand , Harga Yang Berpatutan , Sila DM dengan Segera !!!! #malaysia#Utm#ukm#uitm#mmu#inasisbankrakyat#inasisproton #inasismisc #uum#unimap#kuim#kuis#unisza#upnm#kuip#utem#usim#uia#johor#kedah#melaka#perak#terengganu#kelantan#selangor#malaysia
User Image mekpahscrub Posted: Feb 25, 2018 4:16 PM (UTC)
9
0 Normal
Alhamdulillah 2nd batch dah MPS.
Jom tgk video ni sampai habih, kami ada zoom in sikit rupa scrub tu lagu mana.
.
Depa semua pakat dah cuba MPS & dah rasai Aura 11 tu. Hampa semua bila lagi? Kami tak janjikan bulan dan bintang tp tulah hakikatnya. Sapa yg pakai MPS mesti akan mai habaq, badan jd ringan, segar, tak letih, tak ngantuk, kulit rasa licin, lembut, lembap & bersih. Gatai2 dkt kulit kepala pun blh hilang, ada customer dia pi mix scrub dgn shampoo, nahh hat ni mmg kreatif👍🏻 alhamdulillah mps sgt membantu utk beri kesihatan yg baik sepanjang hari & jugak utk kecantikan dari dlm sampai ke luar💎 .
.
Sapa yg duk area Alor Setar? yg teringin sgt nak try MPS, boleh whatsapp stokis kami utk COD👇🏻👇🏻
014-9329767 (keknis)
014-9329767 (keknis)
014-9329767 (keknis)
.
Sapa yg nak join postage esk, meh wasap kami skrg 013-4344208, payment sblm pukul 3 ptg tau.
.
COD area ;
👉Jitra
👉Alor Setar
👉Changlun
.
Sebekas ;
💎300gram
💎RM38 saja
Add caj pos RM8(sem), RM12(ss)
.
.
.
.
#mekpahscrub#scrub#terserlahauramu#Igersmalaya#vscomalaysia#universitimalaya#malaysia#igersmy#prismamalaysia#uitmshahalam#uia#terapiinstagram#ajimaura#sayajual#bazarpaknil#malaysia#fitmalaysia#like4like#likeforfollow#loffatah#fattzura#shopping#onlineshop#shahalam#jdt#kualalumpur#upsi#cakapyangbaikbaik#fikiryangbaikbaik#buatyangbaikbaik
User Image stuffsbyrus Posted: Feb 25, 2018 4:05 PM (UTC)

13
3 Normal

Hashtags found on this page