Toggle navigation

#ucanduit14,219 POSTS

Post Content
.
.
GREEN TEA FLAWLESS SPRAY..
10 PCS RM100 SAHAJA.. HARGA TAK TERMASUK POSTAGE..
1PC 150 ML BOTOL SEPERTI DLM GAMBAR.. MOQ RENDAH DARI TEAM CHAQ UNTK SEMUA CUSTOMER KESAYANGAN KAMI.. TQ 😍😍😍
.
.
UNTUK TEMPAHAN PRODUK WASAP
TEAM CHAQ 0175897661
.
.
#sprayjenamasendiri #kkmproduct
#settingmakeupspray #setglowing
#produkviral #produkmalaysia
#promosi #bazarpaknilmurah
#kosmetikmurah #jenamasendiri
#ucanduit #facemist #greenteaspray
#kilangoemproduk #greenteascrub
User Image makeurbrand Posted: Feb 22, 2018 5:02 PM (UTC)

5
3 Normal
Bekas bulat 10 gram
Moq 100 x 1.70

Kami dari make ur brand menyediakan perkhidmatan Consultant Penjenamaan Produk, Perkhidmatan KKM dan Printing.
.
.
Kami mempunyai lebih 50 jenis produk untuk dijenamakan, kilang kami bertaraf GMP dan diiktiraf Halal Malaysia.
Produk kami BEBAS dari Paraben dan Merkuri.
.
.
Jom Sertai Program Jutawan Kosmetik
Modal serendah Rm180 sahaja dan Min Moq hanya 30 pcs sahaja.
Tester juga kami turut sediakan. .
sebarang pertanyaan mengenai Produk Jenama Sendiri boleh hubungi admin 012 5165360

#kilangjenamasendiri #kosmetikjenamasendiri
#jenamasendiri
#krimkilo #krimkunyitmurah #kilangkosmetik #kilangkrimkilo
#krimkilomurah
#jenamasendiri
#krimjenamasendiri
#foundationjenamasendiri
#foundationmurah
#krimkunyitmurah
#krimjenamasendiri #produkjenamasendiri #jutawankosmetik
#produkkecantikan #sayajualmurah #sayajualskincare #bazaarpaknil #murahtapioriginal #igshopping #visitmyig #Kakishopping #Shoppingonline #Onlineshopmalaysia #Jualbeli #Instashop #ucanduit #jenamasendiri
#kilangkosmetik
#sabunhomemade
User Image fandamia Posted: Feb 22, 2018 1:27 PM (UTC)

19
0 Normal
.
Cepat sape tak grab lagi.
RM75 exc pos
2pcs RM69 each .
.
.
BOUGAS BEAUTY SERUM | NUMBER 1 WATERBASED SERUM .
.
Kini ramai rakyat Malaysia telah berjaya dibantu untuk merawat kulit BERJERAWAT, BERPARUT, KULIT KUSAM dan KULIT KERING! 😍
.
Bukan hanya wanita, lelaki pun pakai serum viral ni! Tak kan wanita je nak cantik kan? Lelaki pun idamkan wajah yang sihat juga!
.
BERIBU testimoni positif yang kami terima setiap hari! Serum ni bukan sahaja baik untuk MERAWAT KULIT WAJAH, malah kami menggunakan NATURAL INGREDIENTS, BEBAS KIMIA, TIADA PARABEN!!
.
SEMUDAH DUA TITIS SAHAJA + SELAMAT + BERKESAN SEAWAL 3 HARI!!
.
PERTAMA!! FORMULASI WATERBASED & TIDAK BERMINYAK DIMUKA!! 100% DISERAP KEDALAM KULIT MUKA. 👍👍👍
.
.
KELEBIHAN SERUM BY BOUGAS BEAUTY
-------------------------------------
.
👍 Diiktiraf oleh KKM
👍 Kesan SEAWAL 3 HARI
👍 Mesra wuduk
👍 Formulasi WATERBASED (diserap terus kedalam kulit)
👍 Berbau wangi
👍 Tidak berminyak
👍 Sesuai untuk lelaki dan perempuan
👍 Merawat kulit KUSAM
👍 Mencegah pertumbuhan gunung-ganang di muka
👍 Membantu merawat kulit berminyak
👍 Melembapkan kulit kering
👍 Mengecilkan pori-pori dan liang roma
👍 Membantu mengekalkan seri wajah
.
Yang besttt…sangaattt wangi dan tak berminyak kat muke. ❤️
.
Jadi tunggu apa lagi? Mari dapatkan serum dari Bougas Beauty. Lambat cuba, lambat cantik tau.
So lets give it a try NOW!!! Tak rugi tau uolls cuba! 😁😁
#serumviral #serumviralbougasbeauty #cantikhanyatigatitik #serumno1malaysia #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #bougasempire #bougaslover#paritraja#bp#uthm#politeknik#sayajual#ucanduit#ucandoit#youcanduit#youcandoit#hargamurah
User Image wansakina1434 Posted: Feb 22, 2018 12:44 PM (UTC)

10
0 Normal
: SALE..SALE..SALE📣📣📣
.
Sis suka nak bagi harga murah2 jee dengan uoll 😉😉 sebab sis nak uolls semua dapat rasa pakai BAWAL FAREHA nie 💅💅 best gilerrr bawal sis nie, nak tau tak apa kelebihannya?? Okey, sis bagitau yaa 💖💖
.
Kelebihan bawal fareha:
.
🔰SENANG IRON
🔰SENANG BENTUK
🔰JAHITAN KEMAS
🔰LEMBUT BERALUN
🔰FABRIK BERKUALITI
.
Bidang 45
.
4 HELAI RM100😱
4 HELAI RM100😱
4 HELAI RM100😱
.
Kat mana nak dapat harga macam tu kan..kualiti bawal pun berbaloi 🔥🔥
.
Abam2 sado pun boleh belikan untuk mak/isteri/adik/kakak tersayang💕💕Meh pm sis💪💪
.
P/S: Harga yg tertera belum termasuk kos postage
.
Whatsapp link ada di bio boleh klik @ boleh save no wasap saya⤵
0129275819
.
#Eusahawan#Mdec#Ucanduit
#Tudungbawalmurah#Tudungbawal
#Politeknikmara#Uum#Ums#Uhtm
#Noradanish#Neelofa#Nabilarazali
#Sufiansuhaimi#Aimantino#Kamaladli
#Syurgayangkedua#Kekasihpaksarela
User Image wansakina1434 Posted: Feb 22, 2018 12:48 PM (UTC)

19
0 Normal
: SALE..SALE..SALE📣📣📣
.
Sis suka nak bagi harga murah2 jee dengan uoll 😉😉 sebab sis nak uolls semua dapat rasa pakai BAWAL FAREHA nie 💅💅 best gilerrr bawal sis nie, nak tau tak apa kelebihannya?? Okey, sis bagitau yaa 💖💖
.
Kelebihan bawal fareha:
.
🔰SENANG IRON
🔰SENANG BENTUK
🔰JAHITAN KEMAS
🔰LEMBUT BERALUN
🔰FABRIK BERKUALITI
.
Bidang 45
.
4 HELAI RM100😱
4 HELAI RM100😱
4 HELAI RM100😱
.
Kat mana nak dapat harga macam tu kan..kualiti bawal pun berbaloi 🔥🔥
.
Abam2 sado pun boleh belikan untuk mak/isteri/adik/kakak tersayang💕💕Meh pm sis💪💪
.
P/S: Harga yg tertera belum termasuk kos postage
.
Whatsapp link ada di bio boleh klik @ boleh save no wasap saya⤵
0129275819
.
#Eusahawan#Mdec#Ucanduit
#Tudungbawalmurah#Tudungbawal
#Politeknikmara#Uum#Ums#Uhtm
#Noradanish#Neelofa#Nabilarazali
#Sufiansuhaimi#Aimantino#Kamaladli
#Syurgayangkedua#Kekasihpaksarela
User Image wansakina1434 Posted: Feb 22, 2018 9:23 AM (UTC)

8
1 Normal
: SALE..SALE..SALE📣📣📣
.
Sis suka nak bagi harga murah2 jee dengan uoll 😉😉 sebab sis nak uolls semua dapat rasa pakai BAWAL FAREHA nie 💅💅 best gilerrr bawal sis nie, nak tau tak apa kelebihannya?? Okey, sis bagitau yaa 💖💖
.
Kelebihan bawal fareha:
.
🔰SENANG IRON
🔰SENANG BENTUK
🔰JAHITAN KEMAS
🔰LEMBUT BERALUN
🔰FABRIK BERKUALITI
.
Bidang 45
.
4 HELAI RM100😱
4 HELAI RM100😱
4 HELAI RM100😱
.
Kat mana nak dapat harga macam tu kan..kualiti bawal pun berbaloi 🔥🔥
.
Abam2 sado pun boleh belikan untuk mak/isteri/adik/kakak tersayang💕💕Meh pm sis💪💪
.
P/S: Harga yg tertera belum termasuk kos postage
.
Whatsapp link ada di bio boleh klik @ boleh save no wasap saya⤵
0129275819
.
#Eusahawan#Mdec#Ucanduit
#Tudungbawalmurah#Tudungbawal
#Politeknikmara#Uum#Ums#Uhtm
#Noradanish#Neelofa#Nabilarazali
#Sufiansuhaimi#Aimantino#Kamaladli
#Syurgayangkedua#Kekasihpaksarela
User Image wansakina1434 Posted: Feb 22, 2018 5:48 AM (UTC)

12
1 Normal
: SALE..SALE..SALE📣📣📣
.
Sis suka nak bagi harga murah2 jee dengan uoll 😉😉 sebab sis nak uolls semua dapat rasa pakai BAWAL FAREHA nie 💅💅 best gilerrr bawal sis nie, nak tau tak apa kelebihannya?? Okey, sis bagitau yaa 💖💖
.
Kelebihan bawal fareha:
.
🔰SENANG IRON
🔰SENANG BENTUK
🔰JAHITAN KEMAS
🔰LEMBUT BERALUN
🔰FABRIK BERKUALITI
.
Bidang 45
.
4 HELAI RM100😱
4 HELAI RM100😱
4 HELAI RM100😱
.
Kat mana nak dapat harga macam tu kan..kualiti bawal pun berbaloi 🔥🔥
.
Abam2 sado pun boleh belikan untuk mak/isteri/adik/kakak tersayang💕💕Meh pm sis💪💪
.
P/S: Harga yg tertera belum termasuk kos postage
.
Whatsapp link ada di bio boleh klik @ boleh save no wasap saya⤵
0129275819
.
#Eusahawan#Mdec#Ucanduit
#Tudungbawalmurah#Tudungbawal
#Politeknikmara#Uum#Ums#Uhtm
#Noradanish#Neelofa#Nabilarazali
#Sufiansuhaimi#Aimantino#Kamaladli
#Syurgayangkedua#Kekasihpaksarela
User Image wansakina1434 Posted: Feb 22, 2018 5:51 AM (UTC)

6
1 Normal
: SALE..SALE..SALE📣📣📣
.
Sis suka nak bagi harga murah2 jee dengan uoll 😉😉 sebab sis nak uolls semua dapat rasa pakai BAWAL FAREHA nie 💅💅 best gilerrr bawal sis nie, nak tau tak apa kelebihannya?? Okey, sis bagitau yaa 💖💖
.
Kelebihan bawal fareha:
.
🔰SENANG IRON
🔰SENANG BENTUK
🔰JAHITAN KEMAS
🔰LEMBUT BERALUN
🔰FABRIK BERKUALITI
.
Bidang 45
.
4 HELAI RM100😱
4 HELAI RM100😱
4 HELAI RM100😱
.
Kat mana nak dapat harga macam tu kan..kualiti bawal pun berbaloi 🔥🔥
.
Abam2 sado pun boleh belikan untuk mak/isteri/adik/kakak tersayang💕💕Meh pm sis💪💪
.
P/S: Harga yg tertera belum termasuk kos postage
.
Whatsapp link ada di bio boleh klik @ boleh save no wasap saya⤵
0129275819
.
#Eusahawan#Mdec#Ucanduit
#Tudungbawalmurah#Tudungbawal
#Politeknikmara#Uum#Ums#Uhtm
#Noradanish#Neelofa#Nabilarazali
#Sufiansuhaimi#Aimantino#Kamaladli
#Syurgayangkedua#Kekasihpaksarela
User Image wansakina1434 Posted: Feb 22, 2018 5:53 AM (UTC)

7
1 Normal
: SALE..SALE..SALE📣📣📣
.
Sis suka nak bagi harga murah2 jee dengan uoll 😉😉 sebab sis nak uolls semua dapat rasa pakai BAWAL FAREHA nie 💅💅 best gilerrr bawal sis nie, nak tau tak apa kelebihannya?? Okey, sis bagitau yaa 💖💖
.
Kelebihan bawal fareha:
.
🔰SENANG IRON
🔰SENANG BENTUK
🔰JAHITAN KEMAS
🔰LEMBUT BERALUN
🔰FABRIK BERKUALITI
.
Bidang 45
.
4 HELAI RM100😱
4 HELAI RM100😱
4 HELAI RM100😱
.
Kat mana nak dapat harga macam tu kan..kualiti bawal pun berbaloi 🔥🔥
.
Abam2 sado pun boleh belikan untuk mak/isteri/adik/kakak tersayang💕💕Meh pm sis💪💪
.
P/S: Harga yg tertera belum termasuk kos postage
.
Whatsapp link ada di bio boleh klik @ boleh save no wasap saya⤵
0129275819
.
#Eusahawan#Mdec#Ucanduit
#Tudungbawalmurah#Tudungbawal
#Politeknikmara#Uum#Ums#Uhtm
#Noradanish#Neelofa#Nabilarazali
#Sufiansuhaimi#Aimantino#Kamaladli
#Syurgayangkedua#Kekasihpaksarela
User Image wansakina1434 Posted: Feb 22, 2018 5:56 AM (UTC)

8
1 Normal
: SALE..SALE..SALE📣📣📣
.
Sis suka nak bagi harga murah2 jee dengan uoll 😉😉 sebab sis nak uolls semua dapat rasa pakai BAWAL FAREHA nie 💅💅 best gilerrr bawal sis nie, nak tau tak apa kelebihannya?? Okey, sis bagitau yaa 💖💖
.
Kelebihan bawal fareha:
.
🔰SENANG IRON
🔰SENANG BENTUK
🔰JAHITAN KEMAS
🔰LEMBUT BERALUN
🔰FABRIK BERKUALITI
.
Bidang 45
.
4 HELAI RM100😱
4 HELAI RM100😱
4 HELAI RM100😱
.
Kat mana nak dapat harga macam tu kan..kualiti bawal pun berbaloi 🔥🔥
.
Abam2 sado pun boleh belikan untuk mak/isteri/adik/kakak tersayang💕💕Meh pm sis💪💪
.
P/S: Harga yg tertera belum termasuk kos postage
.
Whatsapp link ada di bio boleh klik @ boleh save no wasap saya⤵
0129275819
.
#Eusahawan#Mdec#Ucanduit
#Tudungbawalmurah#Tudungbawal
#Politeknikmara#Uum#Ums#Uhtm
#Noradanish#Neelofa#Nabilarazali
#Sufiansuhaimi#Aimantino#Kamaladli
#Syurgayangkedua#Kekasihpaksarela
User Image wansakina1434 Posted: Feb 22, 2018 5:58 AM (UTC)

10
3 Normal
: SALE..SALE..SALE📣📣📣
.
Sis suka nak bagi harga murah2 jee dengan uoll 😉😉 sebab sis nak uolls semua dapat rasa pakai BAWAL FAREHA nie 💅💅 best gilerrr bawal sis nie, nak tau tak apa kelebihannya?? Okey, sis bagitau yaa 💖💖
.
Kelebihan bawal fareha:
.
🔰SENANG IRON
🔰SENANG BENTUK
🔰JAHITAN KEMAS
🔰LEMBUT BERALUN
🔰FABRIK BERKUALITI
.
Bidang 45
.
4 HELAI RM100😱
4 HELAI RM100😱
4 HELAI RM100😱
.
Kat mana nak dapat harga macam tu kan..kualiti bawal pun berbaloi 🔥🔥
.
Abam2 sado pun boleh belikan untuk mak/isteri/adik/kakak tersayang💕💕Meh pm sis💪💪
.
P/S: Harga yg tertera belum termasuk kos postage
.
Whatsapp link ada di bio boleh klik @ boleh save no wasap saya⤵
0129275819
.
#Eusahawan#Mdec#Ucanduit
#Tudungbawalmurah#Tudungbawal
#Politeknikmara#Uum#Ums#Uhtm
#Noradanish#Neelofa#Nabilarazali
#Sufiansuhaimi#Aimantino#Kamaladli
#Syurgayangkedua#Kekasihpaksarela
JOM START BERNIAGA DARI RUMAH!
.
Tak ada MODAL? Tak apa. Jadi #dropship LOVE POTION by Hush Hush yang sedang hangat meletop sekarang ni.
.
Uols
❎ Tak perlu postage
❎ Tak perlu simpan stok
❎ Tak perlu fikir nak 'restock'
❎ Tak perlu keluar modal
.
Apa yg korang akan dapat:
✔ Komisen tinggi
✔ Group support yg aktif
✔ Ganjaran bagi jualan yg capai target
✔ Ilmu asas bisnes percuma
✔ Bahan-bahan utk marketing
✔ Testimoni yg sentiasa 'up to date'
.
BERMINAT?
Reply "YA" & kami akan ADD korang masuk group support kami 😉
.
.
#lovepotionbyhushhush
#breastfirmingcream
#krimpunggung #krimpayudara #jomjointeamkami #dropshipwanted #dropshipper #agendiperlukan #agenwanted #onlineshopmalaysia #sideincome #buatduitdarirumah #groupsupport #bisnesonline #onlinebusiness #kerjadarirumah #surirumah #dropshipmalaysia #sideincomemalaysia #duitpoket #janapendapatan #berniagatanpamodal #ucanduit #erezeki #produkviral #produkhot
User Image breastbootycream Posted: Feb 22, 2018 7:29 AM (UTC)
13
3 Normal
JOM START BERNIAGA DARI RUMAH!
.
Tak ada MODAL? Tak apa. Jadi #dropship LOVE POTION by Hush Hush yang sedang hangat meletop sekarang ni.
.
Uols
❎ Tak perlu postage
❎ Tak perlu simpan stok
❎ Tak perlu fikir nak 'restock'
❎ Tak perlu keluar modal
.
Apa yg korang akan dapat:
✔ Komisen tinggi
✔ Group support yg aktif
✔ Ganjaran bagi jualan yg capai target
✔ Ilmu asas bisnes percuma
✔ Bahan-bahan utk marketing
✔ Testimoni yg sentiasa 'up to date'
.
BERMINAT?
Reply "YA" & kami akan ADD korang masuk group support kami 😉
.
.
#lovepotionbyhushhush
#breastfirmingcream
#krimpunggung #krimpayudara #jomjointeamkami #dropshipwanted #dropshipper #agendiperlukan #agenwanted #onlineshopmalaysia #sideincome #buatduitdarirumah #groupsupport #bisnesonline #onlinebusiness #kerjadarirumah #surirumah #dropshipmalaysia #sideincomemalaysia #duitpoket #janapendapatan #berniagatanpamodal #ucanduit #erezeki
User Image breastbootycream Posted: Feb 22, 2018 6:06 AM (UTC)
11
1 Normal
JOM START BERNIAGA DARI RUMAH!
.
Tak ada MODAL? Tak apa. Jadi #dropship LOVE POTION by Hush Hush yang sedang hangat meletop sekarang ni.
.
Uols
❎ Tak perlu postage
❎ Tak perlu simpan stok
❎ Tak perlu fikir nak 'restock'
❎ Tak perlu keluar modal
.
Apa yg korang akan dapat:
✔ Komisen tinggi
✔ Group support yg aktif
✔ Ganjaran bagi jualan yg capai target
✔ Ilmu asas bisnes percuma
✔ Bahan-bahan utk marketing
✔ Testimoni yg sentiasa 'up to date'
.
BERMINAT?
Reply "YA" & kami akan ADD korang masuk group support kami 😉
.
.
#lovepotionbyhushhush
#breastfirmingcream
#krimpunggung #krimpayudara #jomjointeamkami #dropshipwanted #dropshipper #agendiperlukan #agenwanted #onlineshopmalaysia #sideincome #buatduitdarirumah #groupsupport #bisnesonline #onlinebusiness #kerjadarirumah #surirumah #dropshipmalaysia #sideincomemalaysia #duitpoket #janapendapatan #berniagatanpamodal #ucanduit #erezei
User Image rasafahmoms Posted: Feb 22, 2018 5:29 AM (UTC)

3
1 Normal
Dropship wanted

Online sales training diberikan selama 15 hari + IG class

Best ke best

Klik link di bio profile untuk pendaftaran.

Batch ke 6 dibuka SEKARANG!

Jangan terlepas sebelum pintu pendaftaran DITUTUP! 📲 013-9330097
User Image rasafahmoms Posted: Feb 22, 2018 3:57 AM (UTC)

2
2 Normal
Selepas join Tim Elsee awak takkan langgar. Melainkan awak tak nak ikut apa ILMU PROVEN yang kami ajar. Beza tau.

Join Tim Elsee dengan klik no wasap di bio profile 📲 013-9330097
User Image rasafahmoms Posted: Feb 22, 2018 3:56 AM (UTC)

2
1 Normal
Dalam Elsee, kami ajar anda menjual ya. Push push push anda untuk berjaya.

Join tim Elsee sekarang 📲 013-9330097 atau klik link WA di bio profile
User Image rasafahmoms Posted: Feb 22, 2018 3:55 AM (UTC)

2
1 Normal
DROPSHIP WANTED

Raya dah nak dekat. Jom pulun cari duit raya.

Join Tim Elsee sekarang 📲 013-9330097

#dropshipwanted
User Image choocobyaslii Posted: Feb 22, 2018 4:44 AM (UTC)

1
0 Ludwig
💰JOM BUAT DUIT💰
.
Choocoby ingin membantu anda untuk menjana pendapatan sampingan dengan menjadi agen kami
.
Apa yang best jual choocoby ni?
.
🍫Senang dijual
🍫Permintaan tinggi
🍫Modal serendah RM108 dan keatas
🍫Jaminan ganti (jika pecah)
🍫Sesuai bagi anda yang baru untuk memulakan perniagaan
.
Berminat untuk tahu lebih lanjut?
.
Boleh dm atau whatsapp kami
0193740893
.
Kmai amat berbesar hati jika anda menyertai keluarga besar kami
.
#coklatjar#choocoby#ucanduit#carikerja#coklatmurah#coklat#doorgift

Hashtags found on this page