Toggle navigation

#twinsbabies6,065 POSTS

Post Content
Diferentes maneras de jugar. Una le da la mamadera a su bebe, lo acuna y le da besos. Su hermanita lo golpea sobre el piso, usa su piecito de mordillo y le quiere sacar la ropa. Son tan distintas!!! No veo la hora que empiecen a jugar juntas. #mellizas #bebes15meses #instatwins #juego #gemelas👭 #twinsbabies #multimami
E Deus decidiu: minha filha, você trará duas almas ao mundo e você tem escolher: com emoção, ou, sem emoção?

Podem crer, eu devo ter escolhido o nível máximo de emoção 😻😹
Tenho vivido tanta coisa...tenho tanta coisa pra contar pra vocês...encorajar uns, inspirar outros...💖 Hoje, meu amor por esses dois seres só consegue crescer...obrigada, Deus...!! 💖😻💖😻 #twinscomingsoon #twinsbabies #mommy #mamaedeprimeiraviagem #adam&noah #meusgemeos
Halo semua. Perkenalkan, Kilau dan Binar. Twin sisters. Kembar tidak identik dari Cibubur. #anakkembar #twinsisters #twinsbaby #twinsbabies
Congratulations Kinny 🙏 I'm so happy for you 🙆💖 You are a Dady 🙊👶👶🍼🍓 This time isn't in a series 😂🎬 Ssahir and Saishaa are really so lucky🍀 because you will be the BEST Dad in the world 💙👑 @mahajankinshuk17


#twins #twinsbabies #daddy
#SapnaBabulKaBidaai #DeliDivane #Ranvir #Ragini #Ragvir #KinshukMahajan #ParulChauhan #KinRul #Sadhna #Alekh #Salekh #SaraKhan #AngadHasija #Sangad #tellywood #bollywood #Bidaai #India
@mahajankinshuk17 @parulchauhan19 , @ssarakhan @angadhasija
Ummi tak boleh tidur la..kenapa kembar ni tak bangun dah sekarang ni ek? Dulu2 selalu sgt bangun. Ummi dah biasa susukan awak berdua pepagi buta camni. Sumpahan apa ini?

Ummi nak share la satu doa untuk dapat twins. Lokasi - the mines shopping mall. Ummi nk beli nset biasa2 aje untuk keje. Jd babah belikan ummi nset acer. Acer yg sgt humble harga masa tu lebih kurang rm4++ sahaja. Tapi kami suami isteri ni dr johor dan nk cepat balik (lawat mak ayah kat kajang) so takda masa nk compare2 dgn kedai lain. Budak kedai ni comel aje lebih tapi jual kat kami pd harga yg mahal. Twice the price. Sebenarnya dah ada customer lain warning kat ummi masa tu, dia bisik "eh mahalnya awk byr? Sy beli model yg sama harga 4++ aje". Cepat2 member kedai tu ckp eh u model lain la. Tp apesal la ummi patuh sgt dan bayar..lgpon masa tu betul2 nk balik semula ke johor. Esok keje weh~

Balik umah tgok harga nset memg sah babah byr double the price. Hurm~ babah cakap takpe...nanti Allah bagi kita sesuatu yg double jugak.
Tak lama kemudian doa jadi makbul. Berkat doa insan tertindas gituu. Alhamdulillah. Ummi babah dapat Zayyid & Ziyyad. Hikhik *walaubagaimanapun sila semak harga sebelum bayar ya kwn2*

#ttts #tttssurvivors #twinsbabies #tipsdapatanakkembarsangat #twinshack #kembarmalaysia
Uwielbiam patrzeć jak z dnia na dzień coraz mocniej się kochają. Jak uśmiechają się z rana na swój widok, jak jedna biegnie do drugiej by zrobić cacy gdy ta płacze, jak robią "aaa" by dać sobie buzi. Uwielbiam obserwować to jak najzwyczajniej z dnia na dzień coraz bardziej są ze sobą zżyte, jak widać tą wyjątkową, siostrzaną miłość. I choć zdarzają się dni gdy nie wiem w co włożyć ręce, gdy nogi i kręgosłup odmawiają współpracy, o głowie nie wspominając to gdy nadchodzi wieczór a one juz śpią tak jak teraz to siedzę i obserwuje je. Patrzę się na te małe rączki, małe stópki i powstrzymuje się aby ich nie obudzić i wyprzytulać.
Dobranoc 🌙
✖️Visite pédiatre 👶🏻Sacha : 6kg300 pour 63 cm , 👶🏻Emy : 6kg700 pour 62cm. Des enfants bien éveillés , assez toniques , beaucoup de gazouillis , et dans 2 semaines on commence la diversification alimentaire... on commencera par des purées de légumes et compotes ✖️#twins #twinsbabies #twinselfie #twins4life #evolution #rendezvous #pediatre #twinslife #twinsevolution #twinspic #twinstyle #picoftheday #photooftheday #instatwins #instagood #instaevolution #instalike #instaday #frereetsoeur #brotherandsister #love #twinslove

Hashtags found on this page