Toggle navigation

#tv9102,392 POSTS

Post Content
User Image embunreal Posted: Feb 22, 2018 8:30 AM (UTC)

7
0 Normal
Angah tak hadap like katanya. Yeke? Ke angah takde ig?..😂😂😂. -

Regrann from @dramasangat - 🔥EPISODE 7🔥
🔥EPISODE 7🔥
🔥EPISODE 7🔥
.
Dalam diam Aatif sebenarnya sukakan Datuk @ctdk sampai ada potret lukisan muka Tokti 😋tapi..... cuba korang tengok betul2, potret siapa sebenarnya yang Aatif lukis 💕
.
7 malam #tiadaarahjodohkita #akasia di #tv3 💕
.
@shukriyahaya @aprenamanrose
#tv3 #tv9 #dramasangat #dssquad #officialdramasangat #akasia #akasiatv3 #shukriyahaya #aprenamanrose - #regrann
User Image raudhahdihatiku_ Posted: Feb 22, 2018 7:59 AM (UTC)

18
1 Normal
jangan lah kita bersedih. bertenang dan ingatlah Allah selalu ada disisi kita. berdoalah dan sentiasa dekatkan diri dengan Nya InsyaAllah kita akan tenang. #sahabatraudhah #raudhahkongsi #raudhahdihatiku #tv3 #tv9
User Image charms.starglow_irleena Posted: Feb 22, 2018 7:16 AM (UTC)

5
0 Normal
[CHARMS FOUNDATION AJAIB] BEDAK ASAS PERTAMA DI MALAYSIA YG BOLEH MENGECUTKAN JERAWAT & MEMUDARKAN JERAGAT!

Bahan2 dalam Charms Foundation sprt minyak kelapa dara, apple stemcell & collagen dpt membantu mngecutkan jrwat serta memudarkan parut. Baca sikit kelebihan Charms Foundation👇 💋Menyerlahkan lagi kulit wajah (kesan yang lebih flawless dan cerah - tidak berminyak).
💋Mencerahkan kulit dari masalah kekusaman, tona tidak sekata dan masalah kulit yang lain.
💋Memberikan PERLINDUNGAN dari sinaran UV iaitu punca utama masalah jeragat
💋Mempunyai kolagen yang dapat membantu MENEGANGKAN kulit wajah.
💋Memperbaiki tisu-tisu yang rosak di bahagian yang disapukan.
💋ANTI JERAWAT
💋Tidak basah atau berminyak.

Skrg ada mcm2 promo akak nak bagi tau. Jom borak2 dkt whtsapp akak.
Klik sini ye sis👇👇
📞http://irleena0132225853.wasap.my
📞http://irleena0132225853.wasap.my
📞http://irleena0132225853.wasap.my

Nak jd Dropship? Terus klik👇
📞http://DSirleena.wasap.my
📞http://DSirleena.wasap.my
📞http://DSirleena.wasap.my

#irleenabeauty #solekdanrawat
#charms #charmsfoundation
#charmsmalaysia
#starglow #serum #serumterbaik
#naturalproduk #meletop #viral
#tvalhijrah #nasilemakkopio #nlko
#tv3 #tv9 #astro #dia
#whi #nona#natural #putrajaya
#sayajual #charmsviral #halaljakim #labtested #charmsterbaik #makeupskincare #foundationterbaik #serumdara
User Image linajamil28 Posted: Feb 22, 2018 7:13 AM (UTC)

24
0 Normal
Ahaks! Buta ke apa si Wakeel ni.. sah-sah tu gambar Afia kan? Jauh tu muka Dato CT and Afia..🤣🤣🤣
Episode malam ini ....
#tiadaarahjodohkita
@shukriyahaya
@hafeezmikail
@aprenamanrose
Repost By dramasangat: 🔥EPISODE 7🔥
🔥EPISODE 7🔥
🔥EPISODE 7🔥
.
Dalam diam Aatif sebenarnya sukakan Datuk @ctdk sampai ada potret lukisan muka Tokti 😋tapi..... cuba korang tengok betul2, potret siapa sebenarnya yang Aatif lukis 💕
.
7 malam #tiadaarahjodohkita #akasia di #tv3 💕
.
@shukriyahaya @aprenamanrose
#tv3 #tv9 #dramasangat #dssquad #officialdramasangat #akasia #akasiatv3 #shukriyahaya #aprenamanrose (via #appskottage.com #QuickReposter @AppKottage)
User Image dramasangat Posted: Feb 22, 2018 7:12 AM (UTC)

158
1 Normal
Alahai Boy jangan la macam nih 👐🏻😎 Semangat company tu mesti ada , Jangan sampai semangat kawan luntur pula !😅
.
Saksikan #BudakBoys | 6.30 petang di #TV3 geng !
.
@nafizmuaz @nafiez.zaidi @ashrafmuslim @eyra.hazali @a_aidaproduction
#tv3 #tv9 #dramasangat #dssquad #officialdramasangat #iris #iristv3 #budakboys
User Image zilz_dramacraze Posted: Feb 22, 2018 7:01 AM (UTC)

36
0 Normal
Alahai 2 beradik ni kannn... Angah sayangkan adik.. Sanggup memendam rasa dan menyimpan rahsia. Tapi betul ke potret @ctdk yang Athif lukis? 💔
#gtbsisters
@hafeezmikail
.
Regrann from @dramasangat - 🔥EPISODE 7🔥
🔥EPISODE 7🔥
🔥EPISODE 7🔥
.
Dalam diam Aatif sebenarnya sukakan Datuk @ctdk sampai ada potret lukisan muka Tokti 😋tapi..... cuba korang tengok betul2, potret siapa sebenarnya yang Aatif lukis 💕
.
7 malam #tiadaarahjodohkita #akasia di #tv3 💕
.
@shukriyahaya @aprenamanrose
#tv3 #tv9 #dramasangat #dssquad #officialdramasangat #akasia #akasiatv3 #shukriyahaya #aprenamanrose
User Image suzanasuzent Posted: Feb 22, 2018 7:00 AM (UTC)

47
0 Normal
x kan gmbr Pia pulak kan 😀

Regrann from @dramasangat - 🔥EPISODE 7🔥
🔥EPISODE 7🔥
🔥EPISODE 7🔥
.
Dalam diam Aatif sebenarnya sukakan Datuk @ctdk sampai ada potret lukisan muka Tokti 😋tapi..... cuba korang tengok betul2, potret siapa sebenarnya yang Aatif lukis 💕
.
7 malam #tiadaarahjodohkita #akasia di #tv3 💕
.
@shukriyahaya @aprenamanrose
#tv3 #tv9 #dramasangat #dssquad #officialdramasangat #akasia #akasiatv3 #shukriyahaya #aprenamanrose - #regrann
User Image mek_tomey Posted: Feb 22, 2018 6:41 AM (UTC)

7
0 Normal
Bila BERPELUH2💦 makin CANTIK😍
BETUL ke nii??
.
#charmsbyn
.
Ni yg xsabar nak keluar Lunch ni..Panas lit2..Untung la siapa yg PAKAI FOUNDATION CHARMS tu. Muka MAINTAIN LAWA💁🏼bonus pulak bertambah GLOWING✨
.
Mmg JIMATla cenggitu. Tak payah nak touch up selalu. SEBEKAS foundation tu blh TAHAN sampai nak dekat SETAHUN u alls😱
.
Rugi kan kalo tak Grab😌
.
Nak BERPELUH tp kekal JELITA?
.
cepat2 wasap sini 👇🏻Kalau nak promo bez gile👇🏻
☎ +6016 903 2620
☎ +6016 903 2620
☎ +6016 903 2620
.
#mektomey
#charmsviral
#charmsselayang
#stokischarmsselayang
#halaljakim
#halalproduct
#dubaihalal
#malindoaward
#topasiapacificaward
#foundationhalal
#charmsfoundation
#charmsfoundationmalaysia
#solekdanrawat
#laserscrub
#starglow
#nasilemakkopio
#dramaakasia
#tvalhijrah
#meletop
#melodi
#tv3
#tv9
#nona
#foundationmesrasolat
#naturalmakeup
#simplemakeup
#starglowscrub
#lubukkecantikan
#produkviral
User Image globaltv9 Posted: Feb 22, 2018 6:54 AM (UTC)

13
0 Normal
22 Feb - Di Manila, seorang penangkap ketam maut di baham buaya air masin. #buaya #manila #globaltv9 #tv9
User Image dramasangat Posted: Feb 22, 2018 6:52 AM (UTC)

474
5 Normal
🔥EPISODE 7🔥
🔥EPISODE 7🔥
🔥EPISODE 7🔥
.
Dalam diam Aatif sebenarnya sukakan Datuk @ctdk sampai ada potret lukisan muka Tokti 😋tapi..... cuba korang tengok betul2, potret siapa sebenarnya yang Aatif lukis 💕
.
7 malam #tiadaarahjodohkita #akasia di #tv3 💕
.
@shukriyahaya @aprenamanrose
#tv3 #tv9 #dramasangat #dssquad #officialdramasangat #akasia #akasiatv3 #shukriyahaya #aprenamanrose
User Image beadspatchnlace Posted: Feb 22, 2018 6:33 AM (UTC)

2
1 Normal
Comeiii tak bebulus Kaknana yang ni? Hihih! Sapa yang belum dapatkan lagi boleh dapatkan segera ye! Rugi tau kalu tak grab sbb mmg lain dari yang lain 😍
.
Yang ni kita panggil Fur Trimming, cantik sgt kalau letak keliling pinggang, pergelangan baju, bawah kaki baju, keliling leher or ikut kreativiti cuolss 👍🏻👍🏻
.
.
Fur Trimming
.
RM22/semeter
.
Lebar 7cm
.
.
Memang mengancam wooo! Cecepat wassap Kaknana 0195938876 😘
.
.
#furtrimming #trimming #diamondtrimming #moodrepublik #chiffon #tv3 #tv9 #fashionmuslimah #jubah #blouse #dress #veilnikah #bajukahwin #bajunikah #pengantin #jahitmanik #brunei #selangor #putrajaya #bangisentral #pleatedruffle #hotfix #lacetrimming #ostrichfeather
User Image beadspatchnlace Posted: Feb 22, 2018 6:32 AM (UTC)

2
0 Normal
Comeiii tak bebulus Kaknana yang ni? Hihih! Sapa yang belum dapatkan lagi boleh dapatkan segera ye! Rugi tau kalu tak grab sbb mmg lain dari yang lain 😍
.
Yang ni kita panggil Fur Trimming, cantik sgt kalau letak keliling pinggang, pergelangan baju, bawah kaki baju, keliling leher or ikut kreativiti cuolss 👍🏻👍🏻
.
.
Fur Trimming
.
RM22/semeter
.
Lebar 7cm
.
.
Memang mengancam wooo! Cecepat wassap Kaknana 0195938876 😘
.
.
#furtrimming #trimming #diamondtrimming #moodrepublik #chiffon #tv3 #tv9 #fashionmuslimah #jubah #blouse #dress #veilnikah #bajukahwin #bajunikah #pengantin #jahitmanik #brunei #selangor #putrajaya #bangisentral #pleatedruffle #hotfix #lacetrimming #ostrichfeather
User Image beadspatchnlace Posted: Feb 22, 2018 6:32 AM (UTC)

1
0 Normal
Comeiii tak bebulus Kaknana yang ni? Hihih! Sapa yang belum dapatkan lagi boleh dapatkan segera ye! Rugi tau kalu tak grab sbb mmg lain dari yang lain 😍
.
Yang ni kita panggil Fur Trimming, cantik sgt kalau letak keliling pinggang, pergelangan baju, bawah kaki baju, keliling leher or ikut kreativiti cuolss 👍🏻👍🏻
.
.
Fur Trimming
.
RM22/semeter
.
Lebar 7cm
.
.
Memang mengancam wooo! Cecepat wassap Kaknana 0195938876 😘
.
.
#furtrimming #trimming #diamondtrimming #moodrepublik #chiffon #tv3 #tv9 #fashionmuslimah #jubah #blouse #dress #veilnikah #bajukahwin #bajunikah #pengantin #jahitmanik #brunei #selangor #putrajaya #bangisentral #pleatedruffle #hotfix #lacetrimming #ostrichfeather

Hashtags found on this page