Toggle navigation

#tv160,076 POSTS

Post Content
Бақытты болғың келсе ең бірінші шүкір етіп үйрен! Сонда бақытың өзі келеді❤️☺️бақытты болыңыздар😻🌸
❤️
#қалаулым #kalaulym #kalaulymshow #kalaulymlove
#tv1 @elshinzhanerke @erkebulan.muhametbek @kalaulym_official @asha_matai
Guys, Pahan Niwasa programme will be telecast tomorrow Saturday 21st at 11am on TV1. Catch me there... Thanks :) #TV1 #tvprogramme
My 500th post on insta.
The ladies did an AWESOME JOB at helping US make our delicious, fresh squeezed lemonade today on @sistercircletv ! Ms. @syleenajohnson we have a bottle of our LOW SUGAR (made with AGAVE NECTAR) lemonade for you, next time we see you! And Ms. @absolutelyquad we May have to make a “Puppy Friendly” recipe, just for your fur-babies 🐶! Thank you again for having us! 💪🏾🍋🍋🍋
#kidsinbusiness #sharktank #lemonade #happywednesday #youngmillionaire #minimogul #summertime #supportblackbusiness #supportsmallbusiness #youngmillionaire #youngentrepreneur #brownboyslemonade🍋 #Atlanta #100blackmen #100blackmenatl #swaybo #bckcutie #tv1 #sistercircle
Before going LIVE on @sistercircletv we got to enjoy some YUMMY breakfast, prepared by Chef Calvin of @barchix ! It was nice meeting you Mr. Calvin and Mr. Mark!! You fed us, and we look forward to quenching your thirst! 💪🏾🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋
#kidsinbusiness #sharktank #lemonade #happywednesday #youngmillionaire #minimogul #summertime #supportblackbusiness #supportsmallbusiness #youngmillionaire #youngentrepreneur #brownboyslemonade🍋 #Atlanta #100blackmen #100blackmenatl #swaybo #bckcutie #tv1 #sistercircle
[AGENT DAN DROPSHIP PRODUK VIRALLL DIPERLUKAN ] -BULAN-BULAN DUIT MASYUKK TANPA TUNGGU GAJI..!
. .
macam mna nk buat?? .
MULAKAN BISNESS KECIL DARIPADA RUMAH, TRAINING PERCUMA, MASA FLEKSIBLE DAN INCOME LUMAYAN "
.
.
Sampai bila nak garu kepala bila duit asyik tak cukup ? Bila duit tak cukup , macam-macam masalah yang akan timbul. Nanti sampai terbawa-bawa dari kat opis, sampai lah kat rumah. Benda kecik pun boleh buat gaduh, betul tak? .
.
Peluang emas untuk uols semua sebab produk Adave, especially Carboflex, produk langsing kegilaan ramai yang memang tengah Hottt VIRALLL!! Bila habis je memang laju stokis2 agent2 repeat order. Senang sangat lah nak licinn kan stok ... . .
Dah lebih beribu testimoni yang dikongsikan boleh pengguna Carboflex dan lain2 produk rangkaian Adave. Tanpa ragu, produk memang TERBUKTI berkesan. .
.
Jomm join dan menjadi sebahagian keluarga Adave dan Jana pendapatan lumayan dengan mudah setiap bulan.
Nak ke nak sangat?????? .

Berminat nak tahu lebih lanjut??
---> http://www.wasap.my/60189018440/agenadave
---> http://www.wasap.my/60189018440/agenadave
---> http://www.wasap.my/60189018440/agenadave

P/s : Berminat boleh juga komen di ruang komen di bawah "NAK JADI EJEN" @ "NAK DROPSHIP". #agenbukitnaga
#agenjalankebun
#carboflex
#deflex
#slimmex
#cellexserum
#beautiflex
#shesosolid
#suprisegiftdelivery
#luluskkm
#rugikalauxcuba
#inifaktabukanauta
#ingatlemakingatcarboflex
#bazaarpaknil
#sayapakaisayajual
#kamibisnessuamiisteri
#stokmencair
#weareadavians
#aurainsta
#utusanmalaysia
#buletinutama
#tv1
#THRGegar
[AGENT DAN DROPSHIP PRODUK VIRALLL DIPERLUKAN ] -BULAN-BULAN DUIT MASYUKK TANPA TUNGGU GAJI..!
. .
macam mna nk buat?? .
MULAKAN BISNESS KECIL DARIPADA RUMAH, TRAINING PERCUMA, MASA FLEKSIBLE DAN INCOME LUMAYAN "
.
.
Sampai bila nak garu kepala bila duit asyik tak cukup ? Bila duit tak cukup , macam-macam masalah yang akan timbul. Nanti sampai terbawa-bawa dari kat opis, sampai lah kat rumah. Benda kecik pun boleh buat gaduh, betul tak? .
.
Peluang emas untuk uols semua sebab produk Adave, especially Carboflex, produk langsing kegilaan ramai yang memang tengah Hottt VIRALLL!! Bila habis je memang laju stokis2 agent2 repeat order. Senang sangat lah nak licinn kan stok ... . .
Dah lebih beribu testimoni yang dikongsikan boleh pengguna Carboflex dan lain2 produk rangkaian Adave. Tanpa ragu, produk memang TERBUKTI berkesan. .
.
Jomm join dan menjadi sebahagian keluarga Adave dan Jana pendapatan lumayan dengan mudah setiap bulan.
Nak ke nak sangat?????? .

Berminat nak tahu lebih lanjut??
---> http://www.wasap.my/60189018440/agenadave
---> http://www.wasap.my/60189018440/agenadave
---> http://www.wasap.my/60189018440/agenadave

P/s : Berminat boleh juga komen di ruang komen di bawah "NAK JADI EJEN" @ "NAK DROPSHIP". #agenbukitnaga
#agenjalankebun
#carboflex
#deflex
#slimmex
#cellexserum
#beautiflex
#shesosolid
#oiflex
#suprisegiftdelivery
#luluskkm
#rugikalauxcuba
#inifaktabukanauta
#ingatlemakingatcarboflex
#bazaarpaknil
#sayapakaisayajual
#bisnessuamiisteri
#stokmencair
#weareadavians
#aurainsta
#utusanmalaysia
#buletinutama
#tv1
#thrgegar
[SELAGI DIRI MASIH BERNAFAS JANGAN MENYERAH KALAH : KEJAYAAN AKAN ADA AKHIRNYA]
.
.
Hari ni full uruskan beberapa kerja hakiki dari rumah kerana terdapat kerja yang perlu dijalankan apabila buka sekolah nanti...settle beberapa perkara..
.
Dan semestinya cuti banyak dihabiskan dengan familu dan urusan bisnes online..
.
Alhamdulillah rezeki juga ada untuk beberapa postage pada hari ni...dan cod ke puchong.
.
Sememangnya produk adave semakin dikenali dan telah menjadi sebutan ramai..
.
Yang paling penting usaha dan doa yang tidak putus..syukur dikurniakan suami dan anak yang mahami..
.
Selagi bernafas jangan berhenti berusaha kerana kemanisan kejayaan akan ada di akhirnya..
.
Berminat nak tahu lebih lanjut?? ---> http://www.wasap.my/60189018440/adave
---> http://www.wasap.my/60189018440/adave
---> http://www.wasap.my/60189018440/adave

#agenbukitnaga
#agenjalankebun
#carboflex
#deflex
#slimmex
#cellexserum
#beautiflex
#shesosolid
#oiflex
#suprisegiftdelivery
#gift
#luluskkm
#rugikalauxcuba
#inifaktabukanauta
#ingatlemakingatcarboflex
#bazaarpaknil
#sayapakaisayajual
#kamibisnessuamiisteri
#stokmencair
#weareadavians
#aurainsta
#utusanmalaysia
#buletinutama
#tv1
#THRGegar
[SELAGI DIRI MASIH BERNAFAS JANGAN MENYERAH KALAH : KEJAYAAN AKAN ADA AKHIRNYA]
.
.
Hari ni full uruskan beberapa kerja hakiki dari rumah kerana terdapat kerja yang perlu dijalankan apabila buka sekolah nanti...settle beberapa perkara..
.
Dan semestinya cuti banyak dihabiskan dengan familu dan urusan bisnes online..
.
Alhamdulillah rezeki juga ada untuk beberapa postage pada hari ni...dan cod ke puchong.
.
Sememangnya produk adave semakin dikenali dan telah menjadi sebutan ramai..
.
Yang paling penting usaha dan doa yang tidak putus..syukur dikurniakan suami dan anak yang mahami..
.
Selagi bernafas jangan berhenti berusaha kerana kemanisan kejayaan akan ada di akhirnya..
.
Berminat nak tahu lebih lanjut?? ---> http://www.wasap.my/60189018440/adave
---> http://www.wasap.my/60189018440/adave
---> http://www.wasap.my/60189018440/adave

#agenbukitnaga
#agenjalankebun
#carboflex
#deflex
#slimmex
#cellexserum
#beautiflex
#shesosolid
#oiflex
#suprisegiftdelivery
#gift
#luluskkm
#rugikalauxcuba
#inifaktabukanauta
#ingatlemakingatcarboflex
#bazaarpaknil
#sayapakaisayajual
#kamibisnessuamiisteri
#stokmencair
#weareadavians
#aurainsta
#utusanmalaysia
#buletinutama
#tv1
#thrgegar
[SELAGI DIRI MASIH BERNAFAS JANGAN MENYERAH KALAH : KEJAYAAN AKAN ADA AKHIRNYA]
.
.
Hari ni full uruskan beberapa kerja hakiki dari rumah kerana terdapat kerja yang perlu dijalankan apabila buka sekolah nanti...settle beberapa perkara..
.
Dan semestinya cuti banyak dihabiskan dengan family dan urusan bisnes online..
.
Alhamdulillah rezeki juga ada untuk beberapa postage pada hari ni...dan cod ke puchong.
.
Sememangnya produk adave semakin dikenali dan telah menjadi sebutan ramai..
.
Yang paling penting usaha dan doa yang tidak putus..syukur dikurniakan suami dan anak yang memahami..
.
Selagi bernafas jangan berhenti berusaha kerana kemanisan kejayaan akan ada di akhirnya..
.
Berminat nak tahu lebih lanjut?? ---> http://www.wasap.my/60189018440/adave
---> http://www.wasap.my/60189018440/adave
---> http://www.wasap.my/60189018440/adave

#agenbukitnaga
#agenjalankebun
#carboflex
#deflex
#slimmex
#cellexserum
#beautiflex
#shesosolid
#oiflex
#suprisegiftdelivery
#gift
#luluskkm
#rugikalauxcuba
#inifaktabukanauta
#ingatlemakingatcarboflex
#bazaarpaknil
#sayapakaisayajual
#kamibisnessuamiisteri
#stokmencair
#weareadavians
#aurainsta
#utusanmalaysia
#buletinutama
#tv1
#thrgegar
Hajat Budi mahu memperisterikan Ani dihina! Saksikan lakonan @zahiriladzim Mior Hashim Manaf, Yassin Salleh, @eunousm @yana.alyahya @sheraaiyob @azhan_rani dan @azizakazan dalam #KronologiSiPenjualRoti (ep.7) pukul 10.30 malam INI di #Tv1 | myklik.rtm.gov.my/live | #RTMMobile
50,000 UNIT CHARMS FOUNDATION IN STOCK UTK DIREBUT DLM MASA SEMINGGU!
. 😱🚀
Stock Fresh! Demand yg sgt tinggi utk foundation Charms walau beribu produk yg hadir di luar sana..
.
Kenapa masih lagi org setia dgn Charms?
Kenapa org yg baru tercari?
.
Semua pengguna CHARMS tak bg mommy tukar formula Charms..Mereka takut..😲😲Takut kalau tak jadi EFFECT MCM SKRG pada kulit mereka..Mereka takut kalau..👇🏻
❗NAIK JERAWAT
❗TAK TAHAN SAMPAI KE PTG
❗TAK BOLEH PAKAI HARI2
❗TAK GEBU SEPJG MASA SAMPAI KE MLM
❗TAK TAHAN LAMA MCM SKRG
❗TAK PUDAR JERAGAT DEGIL
❗TAK KECUT JERAWAT GUNUNG
.
NO 1 yg CHARMS jaga sgt2 dr dulu sampai bila2 adalah QUALITY PRODUK kt..Charms bkn shj INTERNATIONAL LOOK (bkn mommy yg kata tp Bak kata Dato NurulHidayah), tp Qualitynya yg sgt2 kt jaga dr dulu hingga selama2nya.
.
Sbb tu Partner2 (Team) Charms happy dan yakin utk berniaga bersama..Alhamdulillah..
.
Nantikan 2 produk terbaru dr Charms tak lama lagi..Semua qualitynya adalah luar biasa..Bebas bahan kimia bahaya..sbb mommy sgt2 xsuka..
.
Yg nak bersama kami, cpt2 pm tepi sbb TEMPAT SGT2 terhad..Kami nak bimbing kelompok kecil utk betul2 focus jadikan anda usahawan bebas kewangan 2018..
.
PM TEPI SKRG!
☎️ www.wasap.my/601151101461 .
NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH?
NAK MENANG EMAS?
.
#solekdanrawat
#CHARMSTELUKINTAN #charmsfoundationmalaysia #tvalhijrah #raisha #wanitapalingbahagia #dia #agentwanted #dramaredvelvet #stokiswanted #stokischarmstelukintan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #dramasangat #foundationhalal #foundationmesrasolat #dendamaurora #karya12 #neelofa #meletop#mekapartis #foundationhalal #mrhijab #matrukun #meloditv3 #muziummisteri #tv3 #tv9 #tv1 #anugerahkurnia
50,000 UNIT CHARMS FOUNDATION IN STOCK UTK DIREBUT DLM MASA SEMINGGU!
. 😱🚀
Stock Fresh! Demand yg sgt tinggi utk foundation Charms walau beribu produk yg hadir di luar sana..
.
Kenapa masih lagi org setia dgn Charms?
Kenapa org yg baru tercari?
.
Semua pengguna CHARMS tak bg mommy tukar formula Charms..Mereka takut..😲😲Takut kalau tak jadi EFFECT MCM SKRG pada kulit mereka..Mereka takut kalau..👇🏻
❗NAIK JERAWAT
❗TAK TAHAN SAMPAI KE PTG
❗TAK BOLEH PAKAI HARI2
❗TAK GEBU SEPJG MASA SAMPAI KE MLM
❗TAK TAHAN LAMA MCM SKRG
❗TAK PUDAR JERAGAT DEGIL
❗TAK KECUT JERAWAT GUNUNG
.
NO 1 yg CHARMS jaga sgt2 dr dulu sampai bila2 adalah QUALITY PRODUK kt..Charms bkn shj INTERNATIONAL LOOK (bkn mommy yg kata tp Bak kata Dato NurulHidayah), tp Qualitynya yg sgt2 kt jaga dr dulu hingga selama2nya.
.
Sbb tu Partner2 (Team) Charms happy dan yakin utk berniaga bersama..Alhamdulillah..
.
Nantikan 2 produk terbaru dr Charms tak lama lagi..Semua qualitynya adalah luar biasa..Bebas bahan kimia bahaya..sbb mommy sgt2 xsuka..
.
Yg nak bersama kami, cpt2 pm tepi sbb TEMPAT SGT2 terhad..Kami nak bimbing kelompok kecil utk betul2 focus jadikan anda usahawan bebas kewangan 2018..
.
PM TEPI SKRG!
☎️ www.wasap.my/601151101461 .
NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH?
NAK MENANG EMAS?
.
#solekdanrawat
#CHARMSTELUKINTAN #charmsfoundationmalaysia #tvalhijrah #raisha #wanitapalingbahagia #dia #agentwanted #dramaredvelvet #stokiswanted #stokischarmstelukintan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #dramasangat #foundationhalal #foundationmesrasolat #dendamaurora #karya12 #neelofa #meletop#mekapartis #foundationhalal #mrhijab #matrukun #meloditv3 #muziummisteri #tv3 #tv9 #tv1 #anugerahkurnia
Malaysia adalah sebahagian daripada 'Coral Triangle', kawasan lautan di dunia yang diiktiraf oleh para saintis sebagai tempat biodiversiti yang paling tinggi. Terumbu karang oleh itu mewakili ekosistem penting dari segi ekonomi dan adalah asas kepada peratusan besar industri pelancongan negara. Terdapat beberapa 3,600 km2 terumbu di seluruh negara, termasuk terumbu pinggiran dan pulau-pulau luar pesisir. Lebih 350 spesies karang keras telah dikenalpasti di perairan Malaysia.

Walau bagaimanapun, kekurangan program pengurusan yang komprehensif mengakibatkan kemerosotan sumber ekonomi yang penting ini. Keadaan ini diburukkan lagi dengan maklumat yang tidak mencukupi mengenai status dan lokasi terumbu, menghalang lagi usaha pengurusan.

Pada tahun 2001, Reef Check Foundation dilantik sebagai Penyelaras Kebangsaan untuk Malaysia, untuk menggalakkan Reef Check dan menjalankan latihan dan tinjauan. Walaupun terdapat beberapa kejayaan, kekurangan dana dan sokongan menghalang penyelaras daripada mempunyai kesan yang besar kepada pemuliharaan marin di Malaysia.

Episod ini akan memaparkan usaha murni NGO Reef Check dalam menjalankan aktiviti konservasi, pantauan serta pemuliharaan terumbu-terumbu karang yang terdapat di perairan Pulau Tioman untuk menjamin kepada masa depan industri pelancongan Negara kita.
Nantikan paparan lanjut tentang "TERUMBU KITA" dalam @simfoni_alam pukul 10.00 malam INI di #TV1 | myklik.rtm.gov.my/live | #RTMMobile

Hashtags found on this page