Toggle navigation

#tudungruffle92,813 POSTS

Post Content
User Image thekechaa.marykay Posted: Feb 20, 2018 4:07 PM (UTC)

39
0 Normal
User Image urban.nude Posted: Feb 20, 2018 1:05 AM (UTC)

9
1 Normal
Good morning lovelies 😍😍😍 Perempuan ni kalau nak keluar rumah je ambil masa lama nak bersiap. Kena pakai skincare dulu lepas tu pakai makeup pula. Makeup pun bermacam macam step! Pakai primer dulu, foundation, concelear lepas tu top up powder! Tu baru siap muka dek oii! Belum kening, eyeshadow, blusher, lipstick semua! Paling sekejap pun 15 minit nak siap! .
So sis ada jalan penyelesaian untuk awak semua supaya tak perlu nak bersiap lama dah! Haa nak keluar rumah tu, pakai je pretty caked foundation ni! All in one gituu! Bila pakai foundation ni, sublock, primer, concealer, powder dah boleh buang jauh jauh! Sebab foundation mampu jadi semua ni! Foundation ni matte finish dan sangat long lasting so tak payah nak tepek bedak and makeup tak akan berminyak or bercapuk! Also dia ada SPF50 uols soo tak payah nak apply sunblock dahh! Ehh bukan tu je, foundation very high coveragee! Guna 1 pump je dah cukup! Parut jerawat semua boleh cover okay! Say bye to concealer as well!
.
----------------------------------------------------
PRETTY C🍰KED FOUNDATION
----------------------------------------------------
Pretty Caked foundation.
Long lasting✅ Medium to full coverage✅ Lightweight✅ Matte finish✅Peach scented✅ contains spf50✅ Infused with citrus stem cell✅
.
Available in 2 shades
👧CUSTARD (fair to medium)
👧🏽CARAMEL(dark)
----------------------------------------------------
HOW TO ORDER?
.
WHATSAPP US👇
📱013-3120560 /or simply click the link on bio
.
User Image roghaira_scarft Posted: Feb 20, 2018 3:22 PM (UTC)

2
0 Normal
BAWAL CREPE 😊 So stylish 😘 murah2 jommmm beli 😁
Cepat2 WhatsApp terus 0123995940 🤗

HARGA
RM4.50/sehelai!!! KOS POSTAGE
RM7 semenanjung | RM10 sabah & srwk

BORONG : 20helai ke atas terus whatsapp ke 0123995940 😊
.
.
______________________________________________
.
🎀Bidang 45 Tak Panas, Tak Pekak bila Pakai, Senang Sangat nak bentuk 😊
.
.📪POSTAGE : Setiap Hari
🌹Bole beli secara Borong terus whatsapp 0123995940
.
.
#tudungchiffon #bawalchiffon #tudungchiffonmurah #chiffonmurah #chiffonbawal #borongbawalchiffon #innerlacemurah #bawalmurah #chiffonscarf
#bawalchiffon
#chiffon
#chiffonmurahmalaysia
#hijabchiffon
#chiffonscarf
#chiffonlover
#chiffoncantik
#chiffonborong
#borongchiffon
#squarescarfmalaysia
#squarescarfhijab
#scarfchiffon - #tudungviral #chiffonhijab #bawalcantik #pemborongtudung #tudungruffle #bawallovers #bawalchiffonmurah #borongbawal #bawalborong #tudungmurah #bawalchiffonbidang45
User Image roghaira_scarft Posted: Feb 20, 2018 3:22 PM (UTC)

2
0 Normal
BAWAL CREPE 😊 So stylish 😘 murah2 jommmm beli 😁
Cepat2 WhatsApp terus 0123995940 🤗

HARGA
RM4.50 jerrr/sehelai!!! KOS POSTAGE
RM7 semenanjung | RM10 sabah & srwk

BORONG : 20helai ke atas terus whatsapp ke 0123995940 😊
.
.
______________________________________________
.
🎀Bidang 45 Tak Panas, Tak Pekak bila Pakai, Senang Sangat nak bentuk 😊
.
.📪POSTAGE : Setiap Hari
🌹Bole beli secara Borong terus whatsapp 0123995940
.
.
#tudungchiffon #bawalchiffon #tudungchiffonmurah #chiffonmurah #chiffonbawal #borongbawalchiffon #innerlacemurah #bawalmurah #chiffonscarf
#bawalchiffon
#chiffon
#chiffonmurahmalaysia
#hijabchiffon
#chiffonscarf
#chiffonlover
#chiffoncantik
#chiffonborong
#borongchiffon
#squarescarfmalaysia
#squarescarfhijab
#scarfchiffon - #tudungviral #chiffonhijab #bawalcantik #pemborongtudung #tudungruffle #bawallovers #bawalchiffonmurah #borongbawal #bawalborong #tudungmurah #bawalchiffonbidang45
User Image roghaira_scarft Posted: Feb 20, 2018 3:21 PM (UTC)

1
0 Normal
BAWAL CHIFFON TABUR 😊 So stylish 😘 murah2 jommmm beli 😁
Cepat2 WhatsApp terus 0123995940 🤗

HARGA
RM8/sehelai!!! KOS POSTAGE
RM7 semenanjung | RM10 sabah & srwk

BORONG : 20helai ke atas terus whatsapp ke 0123995940 😊
.
.
______________________________________________
.
🎀Bidang 45 Tak Panas, Tak Pekak bila Pakai, Senang Sangat nak bentuk 😊
.
.📪POSTAGE : Setiap Hari
🌹Bole beli secara Borong terus whatsapp 0123995940
.
.
#tudungchiffon #bawalchiffon #tudungchiffonmurah #chiffonmurah #chiffonbawal #borongbawalchiffon #innerlacemurah #bawalmurah #chiffonscarf
#bawalchiffon
#chiffon
#chiffonmurahmalaysia
#hijabchiffon
#chiffonscarf
#chiffonlover
#chiffoncantik
#chiffonborong
#borongchiffon
#squarescarfmalaysia
#squarescarfhijab
#scarfchiffon - #tudungviral #chiffonhijab #bawalcantik #pemborongtudung #tudungruffle #bawallovers #bawalchiffonmurah #borongbawal #bawalborong #tudungmurah #bawalchiffonbidang45
User Image cf_wardrobe Posted: Feb 20, 2018 2:43 PM (UTC)
15
2 Normal
🌹KEBAYA SONGKET CARISSA🌹 🌸Design Kebaya moden 🌸Baju Material PEARL SKIN
🌸Kain Material S.B LINE
🌸Bf friendly
🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple

READY STOCK❗️
READY STOCK❗️ Full payment only ♥️price: RM115 📲60133714644

FREE POSTAGE📮

PROSES POSTAGE 2 hgga 3 hari
#bajukurung #kurung #kurungsongket #bajukurungsongket #bajuraya #2k18 #bajurayasongket #bajusongket #bajukebaya #kebayasongket #kurungpahang #minikurung #jubahmurah #blousemurah #kasutmurah #bagmurah #makeup #iphone #bazarpaknil #tudungraya #tudungbawal #ariani #leeyanarahman #aidijuma #ctdk #tudungruffle #elrahexclusive #minaz
User Image cf_wardrobe Posted: Feb 20, 2018 2:42 PM (UTC)
16
0 Normal
🌹KEBAYA SONGKET CARISSA🌹 🌸Design Kebaya moden 🌸Baju Material PEARL SKIN
🌸Kain Material S.B LINE
🌸Bf friendly
🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple

READY STOCK❗️
READY STOCK❗️ Full payment only ♥️price: RM115 📲60133714644

FREE POSTAGE📮

PROSES POSTAGE 2 hgga 3 hari
#bajukurung #kurung #kurungsongket #bajukurungsongket #bajuraya #2k18 #bajurayasongket #bajusongket #bajukebaya #kebayasongket #kurungpahang #minikurung #jubahmurah #blousemurah #kasutmurah #bagmurah #makeup #iphone #bazarpaknil #tudungraya #tudungbawal #ariani #leeyanarahman #aidijuma #ctdk #tudungruffle #elrahexclusive #minaz
User Image cf_wardrobe Posted: Feb 20, 2018 2:42 PM (UTC)
12
1 Normal
🌹KEBAYA SONGKET CARISSA🌹 🌸Design Kebaya moden 🌸Baju Material PEARL SKIN
🌸Kain Material S.B LINE
🌸Bf friendly
🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple

READY STOCK❗️
READY STOCK❗️ Full payment only ♥️price: RM115 📲60133714644

FREE POSTAGE📮

PROSES POSTAGE 2 hgga 3 hari
#bajukurung #kurung #kurungsongket #bajukurungsongket #bajuraya #2k18 #bajurayasongket #bajusongket #bajukebaya #kebayasongket #kurungpahang #minikurung #jubahmurah #blousemurah #kasutmurah #bagmurah #makeup #iphone #bazarpaknil #tudungraya #tudungbawal #ariani #leeyanarahman #aidijuma #ctdk #tudungruffle #elrahexclusive #minaz
User Image cf_wardrobe Posted: Feb 20, 2018 2:42 PM (UTC)
20
1 Normal
🌹KEBAYA SONGKET CARISSA🌹 🌸Design Kebaya moden 🌸Baju Material PEARL SKIN
🌸Kain Material S.B LINE
🌸Bf friendly
🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple

READY STOCK❗️
READY STOCK❗️ Full payment only ♥️price: RM115 📲60133714644

FREE POSTAGE📮

PROSES POSTAGE 2 hgga 3 hari
#bajukurung #kurung #kurungsongket #bajukurungsongket #bajuraya #2k18 #bajurayasongket #bajusongket #bajukebaya #kebayasongket #kurungpahang #minikurung #jubahmurah #blousemurah #kasutmurah #bagmurah #makeup #iphone #bazarpaknil #tudungraya #tudungbawal #ariani #leeyanarahman #aidijuma #ctdk #tudungruffle #elrahexclusive #minaz
User Image cf_wardrobe Posted: Feb 20, 2018 2:42 PM (UTC)
17
2 Normal
🌹KEBAYA SONGKET CARISSA🌹 🌸Design Kebaya moden 🌸Baju Material PEARL SKIN
🌸Kain Material S.B LINE
🌸Bf friendly
🌸Warna dan corak terbaru di pasaran 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple

READY STOCK❗️
READY STOCK❗️ Full payment only ♥️price: RM115 📲60133714644

FREE POSTAGE📮

PROSES POSTAGE 2 hgga 3 hari
#bajukurung #kurung #kurungsongket #bajukurungsongket #bajuraya #2k18 #bajurayasongket #bajusongket #bajukebaya #kebayasongket #kurungpahang #minikurung #jubahmurah #blousemurah #kasutmurah #bagmurah #makeup #iphone #bazarpaknil #tudungraya #tudungbawal #ariani #leeyanarahman #aidijuma #ctdk #tudungruffle #elrahexclusive #minaz
User Image thekechaa.marykay Posted: Feb 20, 2018 2:40 PM (UTC)

41
0 Normal
COMBO ZURAIHAH YANG SANGAT JIMAT... jimat RM100
.
.
Harga xsampai rm200 pon tapi korang boleh dapat 4 benda.. Mana nak dapat ni lain kali macamni😭😭😭😭😭😭
.
.
Korang akan dapat
1) Pressed Powder
2) Loose Powder
3) Creme to Powder Foundation
4) Semi Matte Lipstick (poppy please/crushed berry) .
.
.
Love,
Kekcha
Perunding Kecantikkan Marykay Malaysia
019-3661572
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah #marykayperak #neelofa #ajscreamer #lofatah #naelofar #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #tudungpeople #marykaykepong #marykaysentul #marykayselayang #marykayGOMBAK #leeyanarahman
User Image thekechaa.marykay Posted: Feb 20, 2018 2:32 PM (UTC)

41
0 Normal
Nak haluskan kulit dan flawless?? Dan kalau awak nak hapuskan parut² jerawat yang berlubang tu pon boleh.. Guna Microdermabrasion Refine ni.. Eca pon guna sebab eca ada masalah kulit yang x sekata akibat parut jerawat dulu.. Alhamdulillah setiap minggu pakai 2 atau 3kali selama 3bulan ni, dah banyak improvement yang eca boleh dapat lihat dari kulit eca
.
.
Love,
Kekcha
Perunding Kecantikkan Marykay Malaysia
019-3661572
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah #marykayperak #neelofa #ajscreamer #lofatah #naelofar #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #tudungpeople #marykaykepong #marykaysentul #marykayselayang #marykayGOMBAK #leeyanarahman
User Image thekechaa.marykay Posted: Feb 20, 2018 2:31 PM (UTC)

43
1 Normal
15% OFF FOR CRUSHED BERRY and POPPY PLEASE
.
.
Apa keistimewaan lipstick ni??👇👇
. ~mengandungi bahan-bahan seperti minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembapkan bibir .
.
~Gincu Gel yang memberikan kebaikan pemakaian tahan lama tanpa mengeringkan bibir
.
~Formula yang lembut seumpama baldu .
.
~menggunakan teknologi mikrosfera gel terkini untuk mencipta warna kaya yang menawan .
.
~ tahan lama sehingga beberapa jam tanpa mengeringkan bibir atau tampak kering .
.
~Dengan penggunaan “Teknologi Cushion Matrix” terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna
.
jadi untuk abang-abang yg nak beli brg utk surprisekan mak, wife atau girlfriend, boleh dapatkan rundingan dari Eca sendiri

Jom dapatkan...
Skincare Class ✔PERCUMA
Mekap Class ✔ PERCUMA
Lipstick Party ✔ PERCUMA
Rundingan Kulit ✔ PERCUMA
Rundingan Kecantikkan ✔ PERCUMA
.
OMG semua PERCUMA??? yess..jom whatsapp eca
019-3661572
019-3661572
.
❤❤ECA❤❤
independent beauty consultant mary kay
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah #marykayperak #neelofa #ajscreamer #lofatah #naelofar #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #tudungpeople #marykaykepong #marykaysentul #marykayselayang #marykayGOMBAK #leeyanarahman
User Image thekechaa.marykay Posted: Feb 20, 2018 2:29 PM (UTC)

45
1 Normal
CERAH SEKATA TANPA WAS-WAS
.
.
Siapa nak cerah dengan keadaan sihat ? Nak hilangkan jeragat pon boleh..atau nak hilangkan kulit kusam? Nak gebu pon boleh..
yang penting secara sihat taw..takde menggelupas merah2 mcm udang kena bakor semua xde..ini secara halus dan semulajadi je..taw2 je kawan tegur muka dah flawless..aauuww~~ MELACEP PLUS SET terdapat.. .
.
1)MelaCEP Plus+™ Foaming Cleanser
⛄Mengeluarkan bendasing
⛄ Menyerikan kulit kusam
⛄Melembutkan, melicinkan, mencerahkan, memperbaiki
.
2) MelaCEP Plus+™ Freshener
🎆Mencerahkan kulit dgn segera
🎆Kilauan kulit seumpama menyerlah dari dalam ke luar 🎆Tidak berminyak atau melekit
.
3)MelaCEP Plus+™ ULTIMATE SERUM
�😍Ekstrak bunga edelweiss menyerlahkan kecantikan kulit jernih
�😍Menambahbaikan tampilan kulit lebih cerah, tekstur dan bintik-bintik hitam secara ketara. .
.
4) MelaCEP Plus+™ Ultimate Cream
😱Memberikan kelembapan dengan segera
😱Menambahbaikan kecerahan kulit dengan ketara, keseluruhan tampilan dan tona tidak sekata selepas menggunakannya sepanjang 4 minggu
😱Diserap dengan cepat oleh kulit
😱Kulit menyerlahkan kecerahan berseri
.
5) MelaCEP Plus+™ Mask
💨Meningkatkan kecergasan kulit
💨Kulit menjadi lebih cerah dengan segera
💨Menyekatakan tampilan kulit
💨Lembut terhadap kulit
.
Haa? xde bajet? ok xpe..dapatkan rundingan secara percuma dulu dgn eca and kita deal yg mana boleh dipakai mengikut bajet anda..hihihi
.
perkongsian secara percuma..jom whatsapp eca di
019-3661572

Eca, perunding kecantikkan marykay malaysia

#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah #marykayperak #neelofa #ajscreamer #lofatah #naelofar #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #tudungpeople #marykaykepong #marykaysentul #marykayselayang #marykayGOMBAK #leeyanarahman
User Image thekechaa.marykay Posted: Feb 20, 2018 2:27 PM (UTC)

47
1 Normal
#alhamdulillah 2minggu penggunaan Botanical Effect Skincare memberikan kesan yang sangat positif..syabas buat #thekechaatestimoni #thekechaafeedback yang pilih #thekechaa sebagai perunding kecantikkan peribadi anda
.
.
Ramai sekarang yang mula sedar akan kepentingan produk yang sihat dan berkualiti
.
.
Mary Kay Botanical Effects Set 🌿🌱🌸
Didatangkan dengan 3 formula:
.
F1 Kulit Kering
F2 Kulit Normal
F3 Kulit Berminyak
.
Seperti yang sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk akan menjalani kajian bebas pelanggan yang mana ia diuji ke atas manusia. Berikut merupakan maklum balas yang kita terima. 😊
.
Untuk formula 1:
- Memberikan kelembapan serta-merta
- Meninggalkan kulit berasa selesa
- Mengurangkan kekusaman kulit
- Memulihkan keseimbangan kulit
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 .
Formula 2:
- Meninggalkan kulit berasa sihat
- Mencergaskan kulit
- Meninggalkan kulit lebih segar dan bersih dgn terperinci - Menambahbaikkan penampilan kulit secara keseluruhan 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉 .
Formula 3:
- Memulihkan keseimbangan kulit
- Mengurangkan saiz pori
- Membantu mengawal minyak
- Kulit kelihatan muda dan segar
.
So nampak tak mary kay ni bukan 1 product for all tau. Tapi mesti bersesuaian dengan jenis kulit dan keadaan kulit kita.
.
Jom dapatkan...
Skincare Class ✔PERCUMA
Mekap Class ✔ PERCUMA
Lipstick Party ✔ PERCUMA
Rundingan Kulit ✔ PERCUMA
Rundingan Kecantikkan ✔ PERCUMA
.
OMG semua PERCUMA??? yess..jom whatsapp eca
019-3661572
019-3661572
.
❤ECA❤❤
independent beauty consultant mary kay
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah #marykayperak #neelofa #ajscreamer #lofatah #naelofar #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #tudungpeople #marykaykepong #marykaysentul #marykayselayang #marykayGOMBAK #leeyanarahman
User Image thekechaa.marykay Posted: Feb 20, 2018 2:28 PM (UTC)

43
0 Normal
TIMEWISE FIRMING EYECREAM
. 📌 Meningkatkan ketegangan, kecerahan, membekalkan lembapan mantap .
📌 Mengurangkan garis halus & kedutan di sekitar mata. 📌Elakkan kedut bawah mata bawah mata menggelebeh, sesuai utk 25 thn ke atas .
.
.
Cara guna: Sapu dr luar ke dlm secara perlahan2, juga sapu tepi mata untuk hilangkan garis2 halus.
.
.
Rahsia AWET MUDA adalah MATA NAMPAK FIRM SEGAR DAN CANTIK!
.
.
Dalam sebulan ke 2 bln perubahan dah nampak bahagian mata.
.
.
Love,
Kekcha
Perunding Kecantikkan Marykay Malaysia
019-3661572
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykay #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah #marykayperak #promosimarykay #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #tudungpeople #mimpikita #marykaykepong #marykaysentul #marykayselayang #marykayGOMBAK #leeyanarahman #asyalliee
User Image thekechaa.marykay Posted: Feb 20, 2018 2:25 PM (UTC)

39
0 Normal
Penawar segala masalah muka..kalau takut nak cuba yang lain, boleh cuba yang ni sebagai starter kit korang terutamanya korang yang memiliki kulit berminyak👍👍👍👍👍👍really recommended👍👍👍👍👍👍
.
.
Cuba tengok ciri² ni ada dekat kulit wajah awak tak???
1) Berjerawat halus spt ruam
2) Berjerawat kemerahan
3) Kulit berminyak
4) kulit sensitif
5) ruam dan menggelupas
.
.
Apa yang boleh kekcha blh suggest utk golongan yg ada ciri² mcmni adalah set dekat atas tu..ni bukan mcm mcd taw main² set tp kekcha nak senangkan korang
.
.
Kulit kita memerlukan produk penjagaan kulit yg bagus dan sesuai supaya masalah dialami tu boleh dibendung..paling² basic is kita kena ada PENCUCI & PELEMBAP..dan untuk PROTECTION kena pakai sunprotector atau foundation with spf
.
.
Jadi kat sini, kekcha suggest pakai Oil Free Hydrating Gel dan Botanical Effect Cleanser kerana dua² formula ni adalah light dan from natural ingredient..OFHG tu pulak memang bagus utk sesiapa yang kulit sensitif dan jerawat
.
.
CC Cream pula utk protection kulit awak, ada SPF15 jadi kulit terlindung dari direct sunlight dan tak akan membuatkan jerawat awak semakin teruk
.
.
Nak tahu lebih lanjut lagi??? Whatsapp kekcha lah senang..kita borak secara dalam okeyh
.
.
Love,
Kekcha
019-3661572
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah #marykayperak #neelofa #ajscreamer #lofatah #naelofar #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #tudungpeople #marykaykepong #marykaysentul #marykayselayang #marykayGOMBAK #leeyanarahman
User Image urban.nude Posted: Feb 20, 2018 2:23 PM (UTC)

5
0 Normal
Good evening, Lovelies 😍 TARAAA❗🎁🎉🎊
.
PRETTY CAKED CLEANSER PACKAGING BARU❗
@urban.nude @urban.nude @urban.nude. . ✔2x GANDA LEBIH BESAR
✔BOTOL PUMP YANG LEBIH MENYENANGKAN
✔HARGA TETAP SAMA. { Kelebihan Prettycaked Skincare }
.
🍰 Menghilangkan jerawat & jeragat
🍰 Mengurangkan parut jerawat
🍰 Mengurangkan whitehead & blackhead
🍰 Mencerahkan kulit
🍰 Melembabkan kulit
🍰 100% tanpa bahan merkuri
🍰 Mengecilkan pori-pori terbuka
🍰 Mengurangkan sunburn
. @urban.nude @urban.nude @urban.nude
Whatsapp 👇
📲 013-3120560 .
OPEN FOR ORDER NOW
.
READY STOCK #foundation #calaqisha #leeyanarahman #dyxy #maybeline #tipsmakeup #localproduk #localbrand #serum #vitaminE #makeupviral #sephora #urbandecay #simplysiti #usemoresavemore #tudungruffle #tudungpeople #benanghijau #modvier

Hashtags found on this page