Toggle navigation

#tudungruffle85,553 POSTS

Post Content
User Image hijab.ruffle_by.jannah Posted: Dec 14, 2017 10:01 AM (UTC)

7
0 Normal
Salah sorang customer Jannah share dekat insta story die.
Complete outfit katenye. Hehehe
Mestilah complete bila dengan #TudungRuffle 😉

Sape lagi yang nak order? Bole tinggalkan no telefon. Nanti Jannah whatsapp 😄😄😄 Byeee... #TudungRuffle #bawal #bawalsquare #bawaleyelashbytr #bawaleyeleshswavroski #chicnones #aurainsta #igmashup #rufflejewel #rufflebasic #rufflecrochet #rufflefeather
User Image muslimahcollection_hyh Posted: Dec 14, 2017 9:40 AM (UTC)

14
3 Normal
FLASH SALE 3 DAYS "DESIGN SYARIE"
.
Bermula 14/12 - 17/12/2017
.
NORMAL PRICE RM199✖️
.
PROMO 3 DAYS:-
.
Buy 1 RM150/pc
Buy 3 RM140/pc
Buy 5 RM130/pc
.
+FREE KHIMAR
+FREE POSTAGE
+FREE SWAROVSKI
.
Selepas TAMAT promosi, harga back to normal price ye.. Cepat2 dapatkan jubah idaman anda dengan harga promo ni.. Murah sangat2 😍
.
Klik sini #dressqaysara_hyh untuk view more koleksi Qaysara Syarie dan carta ukuran.
.
Whatsapp : 014-5130016
.
.
#qaysarasyarie
#jubahkahwin #jubahkenduri #jubahpengantin
#jubahnikah #jubahmoden #tudungruffle
#leeyanarahman #calaqisya
#masyarabia #minaz
#mycoffeeprince
#byfatinsuhana #jubahmuslimah #jubahmurah #jubahcantikmurah
#jubahsouq #dekatkanjarakkita
#jubahdinner #benanghijau #bymirasya #applescarf #klikpengantinmusimsalju #gegarvaganza2017 #mardinasafiyyahhijab #naelofarhijab #naelofar #lelakiitupemilikhatiku #diatv3
User Image tudungruffle.stokis Posted: Dec 14, 2017 9:21 AM (UTC)

2
0 Normal
Siapa suka instant shawl yang simple dan senang pakai? Haa korang boleh cuba #missnones Ikat dan sarung je. Kemudian adjust dan kemaskan bahagian muka. Minimal. Sangat sesuai untuk mak, kakak dan adik yang tak suka lilit-lilit dan nak cepat siap!

Sekarang harga special RM32 je. Jimat RM10 tau. Untuk order, whatsapp +60189029379 #trstokis 😊

#missnones #instantshawlbertali #instantshawlantitembam #instantshawl #trstokis #trstokis033 #TRPrincess #tudungruffle #ootd #ootdbytudungruffle #tutorialbytr #trwonderraya #trwonderraya2017
User Image bawal_impian Posted: Dec 14, 2017 8:54 AM (UTC)

5
0 Normal
SALE x masuk akal! Dari 12-24 Dec 2017.
Jangan lepaskan peluang dtg setahun sekali!
.
BAWAL INSTANT ZAFA
Material: Heavy Chiffon
✨ 4 pcs @ RM100
✨ 4 pcs @ RM100
Jimat RM20!
.
Normal price 1 pc @ RM30
✨ PROMO PRICE 1 pc @ RM27 !!!
.
Postage RM7sm/11ss
.
Whatsapp ▶▶0177125260 ◀◀ sekarang
.
#bawalplain #bawalshawlinstant #bawalmurah #bawalsatin #bawalcrepe #bawalchiffon #bawalinstant #bawalinstantlabuh #bawalinstantshawl #shawlinstant #shawlterbaru #shawlterkini #shawltunang #shawllabuh #shawlmurah #shawlmuslimah #shawlbawal #bawalshawl #bawalsaree #shawlsatin #shawlkeknis #tutorialshawl #bawalmuslimah #bawalmalaysia #tudungnikah #tudungmalaysia #tudungruffle #tudungtunang #shawltunang #shawlnikah
User Image bawal_impian Posted: Dec 14, 2017 8:54 AM (UTC)

2
0 Normal
SALE x masuk akal! Dari 12-24 Dec 2017.
Jangan lepaskan peluang dtg setahun sekali!
.
BAWAL INSTANT ZAFA
Material: Heavy Chiffon
✨ 4 pcs @ RM100
✨ 4 pcs @ RM100
Jimat RM20!
.
Normal price 1 pc @ RM30
✨ PROMO PRICE 1 pc @ RM27 !!!
.
Postage RM7sm/11ss
.
Whatsapp ▶▶0177125260 ◀◀ sekarang
.
#bawalplain #bawalshawlinstant #bawalmurah #bawalsatin #bawalcrepe #bawalchiffon #bawalinstant #bawalinstantlabuh #bawalinstantshawl #shawlinstant #shawlterbaru #shawlterkini #shawltunang #shawllabuh #shawlmurah #shawlmuslimah #shawlbawal #bawalshawl #bawalsaree #shawlsatin #shawlkeknis #tutorialshawl #bawalmuslimah #bawalmalaysia #tudungnikah #tudungmalaysia #tudungruffle #tudungtunang #shawltunang #shawlnikah
User Image bawal_impian Posted: Dec 14, 2017 8:53 AM (UTC)

2
0 Normal
SALE x masuk akal! Dari 12-24 Dec 2017.
Jangan lepaskan peluang dtg setahun sekali!
.
BAWAL INSTANT ZAFA
Material: Heavy Chiffon
✨ 4 pcs @ RM100
✨ 4 pcs @ RM100
Jimat RM20!
.
Normal price 1 pc @ RM30
✨ PROMO PRICE 1 pc @ RM27 !!!
.
Postage RM7sm/11ss
.
Whatsapp ▶▶0177125260 ◀◀ sekarang
.
#bawalplain #bawalshawlinstant #bawalmurah #bawalsatin #bawalcrepe #bawalchiffon #bawalinstant #bawalinstantlabuh #bawalinstantshawl #shawlinstant #shawlterbaru #shawlterkini #shawltunang #shawllabuh #shawlmurah #shawlmuslimah #shawlbawal #bawalshawl #bawalsaree #shawlsatin #shawlkeknis #tutorialshawl #bawalmuslimah #bawalmalaysia #tudungnikah #tudungmalaysia #tudungruffle #tudungtunang #shawltunang #shawlnikah
User Image bawal_impian Posted: Dec 14, 2017 8:53 AM (UTC)

2
0 Normal
SALE x masuk akal! Dari 12-24 Dec 2017.
Jangan lepaskan peluang dtg setahun sekali!
.
BAWAL INSTANT ZAFA
Material: Heavy Chiffon
✨ 4 pcs @ RM100
✨ 4 pcs @ RM100
Jimat RM20!
.
Normal price 1 pc @ RM30
✨ PROMO PRICE 1 pc @ RM27 !!!
.
Postage RM7sm/11ss
.
Whatsapp ▶▶0177125260 ◀◀ sekarang
.
#bawalplain #bawalshawlinstant #bawalmurah #bawalsatin #bawalcrepe #bawalchiffon #bawalinstant #bawalinstantlabuh #bawalinstantshawl #shawlinstant #shawlterbaru #shawlterkini #shawltunang #shawllabuh #shawlmurah #shawlmuslimah #shawlbawal #bawalshawl #bawalsaree #shawlsatin #shawlkeknis #tutorialshawl #bawalmuslimah #bawalmalaysia #tudungnikah #tudungmalaysia #tudungruffle #tudungtunang #shawltunang #shawlnikah
User Image bawal_impian Posted: Dec 14, 2017 8:53 AM (UTC)

3
0 Normal
SALE x masuk akal! Dari 12-24 Dec 2017.
Jangan lepaskan peluang dtg setahun sekali!
.
BAWAL INSTANT ZAFA
Material: Heavy Chiffon
✨ 4 pcs @ RM100
✨ 4 pcs @ RM100
Jimat RM20!
.
Normal price 1 pc @ RM30
✨ PROMO PRICE 1 pc @ RM27 !!!
.
Postage RM7sm/11ss
.
Whatsapp ▶▶0177125260 ◀◀ sekarang
.
#bawalplain #bawalshawlinstant #bawalmurah #bawalsatin #bawalcrepe #bawalchiffon #bawalinstant #bawalinstantlabuh #bawalinstantshawl #shawlinstant #shawlterbaru #shawlterkini #shawltunang #shawllabuh #shawlmurah #shawlmuslimah #shawlbawal #bawalshawl #bawalsaree #shawlsatin #shawlkeknis #tutorialshawl #bawalmuslimah #bawalmalaysia #tudungnikah #tudungmalaysia #tudungruffle #tudungtunang #shawltunang #shawlnikah
User Image bawal_impian Posted: Dec 14, 2017 8:50 AM (UTC)

3
0 Normal
SALE x masuk akal! Dari 12-24 Dec 2017.
Jangan lepaskan peluang dtg setahun sekali!
.
BAWAL INSTANT ZAFA
Material: Heavy Chiffon
✨ 4 pcs @ RM100
✨ 4 pcs @ RM100
Jimat RM20!
.
Normal price 1 pc @ RM30
✨ PROMO PRICE 1 pc @ RM27 !!!
.
Postage RM7sm/11ss
.
Whatsapp ▶▶0177125260 ◀◀ sekarang
.
#bawalplain #bawalshawlinstant #bawalmurah #bawalsatin #bawalcrepe #bawalchiffon #bawalinstant #bawalinstantlabuh #bawalinstantshawl #shawlinstant #shawlterbaru #shawlterkini #shawltunang #shawllabuh #shawlmurah #shawlmuslimah #shawlbawal #bawalshawl #bawalsaree #shawlsatin #shawlkeknis #tutorialshawl #bawalmuslimah #bawalmalaysia #tudungnikah #tudungmalaysia #tudungruffle #tudungtunang #shawltunang #shawlnikah
User Image aloracikla_ganu Posted: Dec 11, 2017 8:47 AM (UTC)

0 1 Normal
Awak.
Sebelum pegi keje, jangan lupa pakai Set Combo Aloraskinz yea 😘? Barulah terpantul dekat cermin kereta keserian muka awak. Opsss.

Salam ceria

Berminat boleh direct pm cikLa 0145182339
#aloraskinz
#alorafoundation
#alorateamcikLa
User Image hush2_lovepotion Posted: Dec 14, 2017 8:31 AM (UTC)

2
0 Normal
Food that is good for breast enhancement;
.
🌱 Leafy green vegetables
🍶 Milk, dairy & soy product
🌰 Seeds & nuts
🍎 Fruits
🐟 Seafood
.
Time bila je yang kita tak dgr org bising cakap pasal PEMAKANAN? Dalam sehari mesti ada je la yg cakap pasal MAKAN.

Kalau nak kulit cantik, mmg ramai dah tahu makan lah sayur-sayuran & buah-buahan. Kalau nak slim, kurangkan makanan berkarbohidrat (bukan tak makan lgsg). Kalau nak ASET CUN MELECUN pulak? Makan lah makanan diatas yg kaya dgn protien, kalsium, herbs, etc.

Tambah pula dgn sapuan Love Potion setiap hari, kebaboom kau!

#lustsecretXhushhushlovepotion #officialhushhushagent #lovepotionbyhushhush #jovianrtw #jovianmandagie #fattzura #nealofarhijab #tudungruffle #jomcantik #tipsmembesarkanpayudara #perempuancantik #shopeemy #duckscarves #produkwanita #prelovedlv #jimmychoomalaysia #pinkladybodyperfection #hijabmurah #breastbootycream #aidijuma #fashionvalet #lazadamy #kelabibumenyusu #breastfeedingfriendly #breastfeedmom #luluskkm #tipscantik #eathealthy
User Image shawl.cahayayati Posted: Dec 14, 2017 8:22 AM (UTC)

16
6 Normal
TUDUNG BAWAL SEGERA. PROMO RM44 SHJ😍
.
Haura Lumiere
--> Plain Instant Bawal
--> 100% Opaque material chiffon nami
--> Measurement bidang 55' shj
--> Pinless
--> Minimal ironing
--> Easily shaped
--> Comes with Exclusive metal tag
--> Very neat ribbon
--> warna gambar : Mangosteen
.
❄️PROMO RM44 ONLY
❄️EXC POSTAGE
.
Nak order?
Screenshot gmbar dan whatsapp ke 013-3007519
User Image tudungruffle.bynia Posted: Dec 14, 2017 7:36 AM (UTC)

3
1 Normal
Hujung tahun memang sinonim dengan cuti sekolah, bila cuti sekolah maka banyaklah kenduri kahwin. Awak jangan tak tahu #Chicnones signature bawalshawl kita ni memang menjadi pilihan pengantin tau! Nia share dengan uols koleksi gambar pengantin yang mengenakan chicnones di hari bahagia mereka. Jemput tengok, kalau berkenan terus pinang dengan bismillah cepat ye 😘
.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#tudungruffle
#rufflecrochetplain
#rufflecrochet
#tudungbawal
#tudungbawalmurah
#tudungbawalcantik
#tudungbawalterkini
#tudungbawalplain
#sayajualtudungbawal
#sayajualtudung
#sayajualmurah
#tudungsenangbentuk
#bazaarpaknil
#kedaionline
#lokalahmy
#modestattire
#hijabstyle
#TRprincess
#chicnones
#bawalshawl
#rufflecrochet
#rufflecrochetjewel
#rufflecrochetswarovski
User Image tudungruffle.bynia Posted: Dec 14, 2017 7:35 AM (UTC)

4
0 Normal
Hujung tahun memang sinonim dengan cuti sekolah, bila cuti sekolah maka banyaklah kenduri kahwin. Awak jangan tak tahu #Chicnones signature bawalshawl kita ni memang menjadi pilihan pengantin tau! Nia share dengan uols koleksi gambar pengantin yang mengenakan chicnones di hari bahagia mereka. Jemput tengok, kalau berkenan terus pinang dengan bismillah cepat ye 😘
.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#tudungruffle
#rufflecrochetplain
#rufflecrochet
#tudungbawal
#tudungbawalmurah
#tudungbawalcantik
#tudungbawalterkini
#tudungbawalplain
#sayajualtudungbawal
#sayajualtudung
#sayajualmurah
#tudungsenangbentuk
#bazaarpaknil
#kedaionline
#lokalahmy
#modestattire
#hijabstyle
#TRprincess
#chicnones
#bawalshawl
#rufflecrochet
#rufflecrochetjewel
#rufflecrochetswarovski
User Image tudungruffle.bynia Posted: Dec 14, 2017 7:35 AM (UTC)

1
0 Normal
Hujung tahun memang sinonim dengan cuti sekolah, bila cuti sekolah maka banyaklah kenduri kahwin. Awak jangan tak tahu #Chicnones signature bawalshawl kita ni memang menjadi pilihan pengantin tau! Nia share dengan uols koleksi gambar pengantin yang mengenakan chicnones di hari bahagia mereka. Jemput tengok, kalau berkenan terus pinang dengan bismillah cepat ye 😘
.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#tudungruffle
#rufflecrochetplain
#rufflecrochet
#tudungbawal
#tudungbawalmurah
#tudungbawalcantik
#tudungbawalterkini
#tudungbawalplain
#sayajualtudungbawal
#sayajualtudung
#sayajualmurah
#tudungsenangbentuk
#bazaarpaknil
#kedaionline
#lokalahmy
#modestattire
#hijabstyle
#TRprincess
#chicnones
#bawalshawl
#rufflecrochet
#rufflecrochetjewel
#rufflecrochetswarovski
User Image tudungruffle.bynia Posted: Dec 14, 2017 7:35 AM (UTC)

3
0 Normal
Hujung tahun memang sinonim dengan cuti sekolah, bila cuti sekolah maka banyaklah kenduri kahwin. Awak jangan tak tahu #Chicnones signature bawalshawl kita ni memang menjadi pilihan pengantin tau! Nia share dengan uols koleksi gambar pengantin yang mengenakan chicnones di hari bahagia mereka. Jemput tengok, kalau berkenan terus pinang dengan bismillah cepat ye 😘
.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#tudungruffle
#rufflecrochetplain
#rufflecrochet
#tudungbawal
#tudungbawalmurah
#tudungbawalcantik
#tudungbawalterkini
#tudungbawalplain
#sayajualtudungbawal
#sayajualtudung
#sayajualmurah
#tudungsenangbentuk
#bazaarpaknil
#kedaionline
#lokalahmy
#modestattire
#hijabstyle
#TRprincess
#chicnones
#bawalshawl
#rufflecrochet
#rufflecrochetjewel
#rufflecrochetswarovski
User Image tudungruffle.bynia Posted: Dec 14, 2017 7:35 AM (UTC)

4
0 Normal
Hujung tahun memang sinonim dengan cuti sekolah, bila cuti sekolah maka banyaklah kenduri kahwin. Awak jangan tak tahu #Chicnones signature bawalshawl kita ni memang menjadi pilihan pengantin tau! Nia share dengan uols koleksi gambar pengantin yang mengenakan chicnones di hari bahagia mereka. Jemput tengok, kalau berkenan terus pinang dengan bismillah cepat ye 😘
.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#tudungruffle
#rufflecrochetplain
#rufflecrochet
#tudungbawal
#tudungbawalmurah
#tudungbawalcantik
#tudungbawalterkini
#tudungbawalplain
#sayajualtudungbawal
#sayajualtudung
#sayajualmurah
#tudungsenangbentuk
#bazaarpaknil
#kedaionline
#lokalahmy
#modestattire
#hijabstyle
#TRprincess
#chicnones
#bawalshawl
#rufflecrochet
#rufflecrochetjewel
#rufflecrochetswarovski
User Image tudungruffle.bynia Posted: Dec 14, 2017 7:34 AM (UTC)

2
1 Normal
Hujung tahun memang sinonim dengan cuti sekolah, bila cuti sekolah maka banyaklah kenduri kahwin. Awak jangan tak tahu #Chicnones signature bawalshawl kita ni memang menjadi pilihan pengantin tau! Nia share dengan uols koleksi gambar pengantin yang mengenakan chicnones di hari bahagia mereka. Jemput tengok, kalau berkenan terus pinang dengan bismillah cepat ye 😘
.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#tudungruffle
#rufflecrochetplain
#rufflecrochet
#tudungbawal
#tudungbawalmurah
#tudungbawalcantik
#tudungbawalterkini
#tudungbawalplain
#sayajualtudungbawal
#sayajualtudung
#sayajualmurah
#tudungsenangbentuk
#bazaarpaknil
#kedaionline
#lokalahmy
#modestattire
#hijabstyle
#TRprincess
#chicnones
#bawalshawl
#rufflecrochet
#rufflecrochetjewel
#rufflecrochetswarovski
User Image tudungruffle.bynia Posted: Dec 14, 2017 7:34 AM (UTC)

3
1 Normal
Hujung tahun memang sinonim dengan cuti sekolah, bila cuti sekolah maka banyaklah kenduri kahwin. Awak jangan tak tahu #Chicnones signature bawalshawl kita ni memang menjadi pilihan pengantin tau! Nia share dengan uols koleksi gambar pengantin yang mengenakan chicnones di hari bahagia mereka. Jemput tengok, kalau berkenan terus pinang dengan bismillah cepat ye 😘
.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#tudungruffle
#rufflecrochetplain
#rufflecrochet
#tudungbawal
#tudungbawalmurah
#tudungbawalcantik
#tudungbawalterkini
#tudungbawalplain
#sayajualtudungbawal
#sayajualtudung
#sayajualmurah
#tudungsenangbentuk
#bazaarpaknil
#kedaionline
#lokalahmy
#modestattire
#hijabstyle
#TRprincess
#chicnones
#bawalshawl
#rufflecrochet
#rufflecrochetjewel
#rufflecrochetswarovski
User Image tudungruffle.bynia Posted: Dec 14, 2017 7:34 AM (UTC)

2
0 Normal
Hujung tahun memang sinonim dengan cuti sekolah, bila cuti sekolah maka banyaklah kenduri kahwin. Awak jangan tak tahu #Chicnones signature bawalshawl kita ni memang menjadi pilihan pengantin tau! Nia share dengan uols koleksi gambar pengantin yang mengenakan chicnones di hari bahagia mereka. Jemput tengok, kalau berkenan terus pinang dengan bismillah cepat ye 😘
.
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#tudungruffle
#rufflecrochetplain
#rufflecrochet
#tudungbawal
#tudungbawalmurah
#tudungbawalcantik
#tudungbawalterkini
#tudungbawalplain
#sayajualtudungbawal
#sayajualtudung
#sayajualmurah
#tudungsenangbentuk
#bazaarpaknil
#kedaionline
#lokalahmy
#modestattire
#hijabstyle
#TRprincess
#chicnones
#bawalshawl
#rufflecrochet
#rufflecrochetjewel
#rufflecrochetswarovski

Hashtags found on this page