Toggle navigation

#tudunglabuh795,757 POSTS

Post Content
User Image printed.closet Posted: Jan 20, 2018 1:22 PM (UTC)

0 0 Normal
SALES 4 helai RM100 inc pos Assalamua'laykum,
#Munibasquare

Material :
Japanese chiffon ft baby chiffon
Bidang :
48- 120 cm X 120 cm
50- 127 cm X 127 cm
55- 140 cm X 140 cm
60- 152 cm X 152 cm

RM31 bidang 48/50
RM32 bidang 55
RM33 bidang 60
Postage Sem - RM 7
Postage Sbh Srwk - RM 9

4 pcs RM100 including postage
#Munibasquare

Bidang 48/50/55/60

Butter
Marigold
Peachpuff
Apricot
Rose
Coral
Stoned green
Indian red
Periwinkle
Royal green
Dark purple
Black

#tudungbawal #bawalplain #bawalabuh #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalbidang48 #bawalbidang55 #bawalbucubulat #bawalchiffon #babychiffon #japanesechiffon #tudungbawalbucutajam #sshawlicia #bawal #bawalmurah #tudungbawalmurah #tudungplain #tudunglabuh #chiffon #tudungchiffon #bawalflowwy #tudungbawalflowwy #tudungflowwy #tudungraya
User Image mawarhijabista Posted: Jan 20, 2018 1:16 PM (UTC)

5
0 Normal
User Image sephia_wardrobe Posted: Jan 20, 2018 1:14 PM (UTC)

2
0 Normal
< NEW! AALIA HIJAB 60" >
Revolusi tudung bulat eksklusif USWAH #revolusitudungbulat .
"Adakah Sis penggemar tudung labuh? Tapi susah nak jumpa koleksi yang nampak eksklusif & lain dari yang lain? 😍"
.
==============
Koleksi AALIA direka khas utk peminat tudung labuh & menepati citarasa SIMPLE YET ELEGANT dengan: .
🌹 fabrik heavy chiffon georgette,ringan beralun super flowwy!
🌹 tak jarang (*may need inner neck for very light color)
🌹 sangat selesa dipakai, tak panas
🌹 jahitan tindih efek dua layer, combo warna istimewa 👍🏻 full baby hem rapat kemas!
.
========================
.
KINI , boleh didapati dalam 18 pilihan warna menarik, dengan harga super berbaloi! .
🎯 SEHELAI RM59/pc 👉🏻 MUST GRAB
STOK TERHAD!

Atau hubungi khidmat pelanggan kami:
Whatsapp 012 269 6196

#bawallabuh #bawal #bidang60 #tudung #tudunglabuh #shawl #shawllabuh #instantshawl #instantshawllabuh #hijab #hijablabuh #purdah #niqab #patuhsyariah #bawalinstant #bawalinstantlabuh #tudungbawal #tudungmurah #tudungonline #tudungborong #tudungchiffon #tudungbidang60 #tudunginstant #bawalruffle #syariahcompliance #naseebahagent
User Image scarfbyazahhh Posted: Jan 20, 2018 1:13 PM (UTC)

0 0 Normal
BAWAL AARA BASIC BIDANG 50" & 60"

_
HARGA :

BIDANG 50 🎀
RM35 EXC POSTAGE
BIDANG 60 🎀
SEHELAI RM40 EXC POSTAGE

_
HARGA COMBO :

BIDANG 50 🎀
4 PCS RM130 FREE POSTAGE
BIDANG 60 🎀
4 PCS RM150 FREE POSTAGE

_
COLOUR MASIH AVAILABLE BAGI BIDANG 50"&60"
* BLACK
* PURE WHITE
* CREAM
* PASTEL PINK
* STONE BLUE
* SOFT TEAL
* BABY BLUE
* ROYAL BLUE

WHATSAPP "AARA BASIC" KE 010-5751754 // tekan link dekat bio untuk direct whatsapp 💕

#aarabasicma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #coffeeprince #fattzura #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #teamilala1535
User Image syazasgallery Posted: Jan 20, 2018 1:12 PM (UTC)

0 0 Normal
Dah release untuk pre-order hari ini!😍😍 .

Naura Benang Hijau 💃💃
Pre order price : RM26
Normal : RM37 . 📲 0182507195 atau klik link pada bio.. .

#SyazasGallery #BenangHijau #BenangHijauSenawang #BenangHijauSeremban #NauraBenangHijau #tudungbawal #tudunglabuh #tudungbidangbesar
User Image scarfbyazahhh Posted: Jan 20, 2018 1:12 PM (UTC)

0 0 Normal
BAWAL AARA BASIC BIDANG 50" & 60"

_
HARGA :

BIDANG 50 🎀
RM35 EXC POSTAGE
BIDANG 60 🎀
SEHELAI RM40 EXC POSTAGE

_
HARGA COMBO :

BIDANG 50 🎀
4 PCS RM130 FREE POSTAGE
BIDANG 60 🎀
4 PCS RM150 FREE POSTAGE

_
COLOUR MASIH AVAILABLE BAGI BIDANG 50"&60"
* BLACK
* PURE WHITE
* CREAM
* PASTEL PINK
* STONE BLUE
* SOFT TEAL
* BABY BLUE
* ROYAL BLUE

WHATSAPP "AARA BASIC" KE 010-5751754 // tekan link dekat bio untuk direct whatsapp 💕

#aarabasicma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #coffeeprince #fattzura #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop #teamilala1535
User Image crazy_gurlz97 Posted: Jan 20, 2018 1:03 PM (UTC)

0 0 Normal
CANTIK TANPA RISIKO
.
Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2..
.
Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda.
.
2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita.
.
Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady 😗😗😗
.
Whatsapp "PL" KE 01111677708
Whatsapp "PL" KE 01111677708
Whatsapp "PL" KE 01111677708
.
#tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #usopmentor #hazama
#mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact
User Image updown.shoppe Posted: Jan 20, 2018 1:01 PM (UTC)
1
0 Normal
PUNGGUNG LEPER?? TETEK KENDUR?? .
.
Testimoni ribu riban dah.. Stok setiap hari keluar.. Krim yang sangat berkesan dan menjadi permintaan tinggi. .
.
Perempuan mana yang tak mau cantik?? Perempuan mana yang takmau seksi?? Perempuan mana yang tak mau perfect dimata suami?? .
.
Dapatkan KRIM PAYUDARA DAN PUNGGUNG LOVE POTION
👉 100% SELAMAT
👉 LULUS KKM
👉 BAHAN PREMIUM SEMULAJADI
👉 TAK MELEKIT/ TAK BERMINYAK / WANGI GILERR
.
.
whatsapp 0146945682
whatsapp 0146945682
whatsapp 0146945682

Sekarang!! 😍😍 Harga diskaun menanti..Contest dapat cincin emas pun dah start.. Jommm.. Beli banyak²..😘😘
.
#lovepotionbyhushhush #moodrepublik #bajupengantin #inaipengantin #inaimerah #bajupengapit #hargamampumilik #giftforher #anniversarygift #ulangtahunperkahwinan #hadiahulangtahun #niqab #tudungfareeda #tudunglabuh #duckscarves #aidijumalovers #arianilovers #krimpemutih #lazadamy #fareedascarf #giftideas -
User Image escarveskelantan Posted: Jan 20, 2018 1:01 PM (UTC)

1
0 Normal
Dah grab ke belom Bawal Rossy yang best seller ni? Cantiknya mak aiihhh! 😱🧡 Admin pon tengok gambar ni banyak, banyak kali. Tak jemu langsong! ?😍
-
Yang paling admin suka tentang koleksi ni ialah warna-warnanya yang sangattttt cantik dan soft. Confirm bila pakai orang akan tengok sampai tak sempat nak berkelip. 💋🙈 Gituuu!
-
Nak order? Haaa, klik saja link dalam bio. 😘
-
#tudungviral #tudunglabuh #instantbawal #instantbawallabuh #instantbawalmuslimah #escarvesbawalrossy #bawalrossy #escarves
User Image escarveskelantan Posted: Jan 20, 2018 1:00 PM (UTC)

3
0 Normal
Yang mana satu pilihan hati anda? Mauve Berry, Tiffany Sky atau Indigo Fern? 🤔 Mak aihhh, semuanya cantik belaka! 😍💯
-
Nak dapatkan dengan harga yang sangat berbaloi? Klik sahaja link dalam bio. 😘
-
#tudungviral #tudunglabuh #instantshawl #instantshawllabuh #instantshawldoubleloop #instantshawlmuslimah #escarvesnayla4 #escarves
User Image escarveskelantan Posted: Jan 20, 2018 12:59 PM (UTC)

2
0 Normal
Dah grab ke belom Bawal Rossy yang best seller ni? Cantiknya mak aiihhh! 😱🧡 Admin pon tengok gambar ni banyak, banyak kali. Tak jemu langsong! ?😍
-
Yang paling admin suka tentang koleksi ni ialah warna-warnanya yang sangattttt cantik dan soft. Confirm bila pakai orang akan tengok sampai tak sempat nak berkelip. 💋🙈 Gituuu!
-
Nak order? Haaa, klik saja link dalam bio. 😘
-
#tudungviral #tudunglabuh #instantbawal #instantbawallabuh #instantbawalmuslimah #escarvesbawalrossy #bawalrossy #escarves
User Image labelmurah.co Posted: Jan 20, 2018 12:57 PM (UTC)

3
0 Normal
PERCUMA POSTAGE !!
.
PERCUMA DESIGN !!
.
PERCUMA 200PCS?? 😱
.
Nak tag MURAH??
.
Semua murah2 je janji sis sis semua happy2. Kita buat utk tolong sis2 yang baru nak berniaga dan yg dah lama berniaga pun boleh buat. Jangan terkejut harga murah !!!
.
PERCUMA 200pcs 😱!!!
.
Metal label for addiction to comfort !
MOQ : 1000/5000

Fast response please whatsapp don't DM
📱0183716421
#labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelmurah #tudunglabuh #hijabista #hijabfashion #duckscarves #labelkain #kotakmurah #tudungmurah #jahitmurah #shawlmurah #tudungbawal #jahitmurah #charm #naelofarhijaboriginal #shawlchiffon #moodrepublik #metaltagmurah
User Image izzyahgallery Posted: Jan 20, 2018 12:56 PM (UTC)

3
0 Normal
NEW COLOUR CHIFFON LILY BIDANG 60
.
🌹 RM19 sehelai
(COMBO 5 Helai : RM100sm/RM105ss)
.
🌹 Bucu tajam
.
🌹Ukuran : 135cm × 135cm
.
🌹 Material : High quality heavy chiffon .
🌹 Tidak jarang(untuk selamat pakai inner), Senang bentuk dan ironless.
.
-warna mungkin ada sedikit perbezaan dr yang asal kerana faktor2 cahaya
.
.
#tudungmalaysia #tudung #tudungbawal #tudungmurah #tudunglabuh #tudungraya #bawal #bawalchiffon #bawallabuh #muslimah #aurat #tutupaurat #bawalmurah #bidang60 #bidanglabuh #qatnusouq #teamqatnusouq #qs #businesswoman #trusteddropship #cod #bawalturkey #bawalturki #turkeylabuh #bawalpucci #bawalpuccilabuh #puccilabuh #bawalpuccibidang60 #bawalpuccibidang50 #bawalpremiumbidang60

Hashtags found on this page