Toggle navigation

#tudung1,806,796 POSTS

Post Content
User Image info.ibunda Posted: Nov 24, 2017 10:02 AM (UTC)
2
0 Normal
Benar memang Bahagia itu bisa dengan cara sederhana namun akan selalu ada harga untuk Hal hal terbaik yang kita inginkan terjadi dalam hidup ini dimana Mahal dan murahnya sesuatu itu cuma soal prioritas , jika Kebahagiaan kita prioritasnya adalah kesehatan dan hadirnya anak dan keturunan maka apapun itu akan menjadi layak untuk ditempuh, namun jika hadirnya anak bukan prioritas dan hanya menjadi sekedar INGIN saja maka itu tdk lah menjadi sebuah keharusan .. Tetapkan prioritas hidupmu percayalah Allah senantiasa mendengar kepada mereka yang berdoa dengan khidmat dan dengan usaha yang Tepat .. Promil Bunda layak di tempuh .. Amin Ya rabb... ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Yuk follow @info.ibunda untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan sipahkan ajukan via DM (privasi terjaga)
. .
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami.
" PROGRAM HAMIL "

Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ----------------------------------------
️✔ contact person :
️✔ BBM : DAEEF580 ️
✔ WhatsApp : 081331731114
Bagaimana pendapatmu guys! 😍
.
Yes or No ??💙💛
Follow:♥ @info.ibunda 🌈
Sigam:'♥ @info.ibunda 🔯
- @program_hamil_cepat11
Feminineaffair to be feat 📝
-
@program_hamil_cepat11
#batiktulis #batikdevata #batikmaheswari #batikmaheswara #batik #batikmodern #batikcouple #tudung #kerudungsegiempat #kekinianbanget #kerudungmotif #elzattaonline #perhiasan #perhiasanemas #perhiasanwanita #perhiasanmurah #gelang #gelangemas #kalung #kalungcantik #permanentmakeup #tas #taspremium #tascantik #tascantikmurah #tascantikwanita #sepatu #sepatuwanita #sandal
User Image applescarf_rumahgaya Posted: Nov 24, 2017 10:02 AM (UTC)
0 0 Normal
📢📢📢 SALE !!! SALE !!! SALE !!! LETOPSSSSS KHAS UNTUK PEMBELIAN COMBO 2 HELAI SEHINGGA 30 NOV SAHAJA .
.
👗 BOLEH CAMPUR UNTUK DAPATKAN SET COMBO : .
👉ATIQA LONG TOP
👉 SEROJA LONG TOP
👉 THIRA LONG TOP
.
.
😱😱 HARGA JIMAT SANGAT2 NI UOLSS 😱😱
.
👗COMBO 2 HELAI RM100 SAHAJA !!!
.
👗COMBO 2 HELAI RM100 SAHAJA !!!
.
👗COMBO 2 HELAI RM100 SAHAJA !!!
.
.
🤔MACAM MANA NAK DAPATKAN LONG TOP CANTIK YANG MURAH NI?
.
👗Gegurl hanya perlu wasap no di bawah cepat2 ya : .
.
. 📲 017. 969. 756. 9
.
📲 017. 969. 756. 9
.
📲 017. 969. 756. 9
.
.
.
.
.
#teamapplescarf #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #ootdfashion #muslimahattire #sayajualblouse #blousemurah #jubah #muslimahwear #jubahmuslimah #jubahmoden #jubahdress #muslimahootd #jubahplain #jubahnursing #muslimahfashion #sayajualtudung #tudungmurah #tudungcantik #tudungbawal #tudung #tudunglabuh #wudhufriendly #nursingfriendly #instashop #bazaronline
User Image badrinspiration_alia Posted: Nov 24, 2017 10:02 AM (UTC)
0 0 Normal
Ramai yang confuse berapa panjang dan lebar Basic Wideshawl nie. Okay meh sini Cikya explain sedikit 😊
.
.
Untuk Basic Wideshawl nie ada dua saiz. Saiz L dan Saiz XL. .
.
.
Saiz L, ukuran 1.8 meter × 0.75 meter. Dan untuk saiz XL pula, 2.5 meter × 0.75 meter ☺ Confirm confirm terlajak labuh. Sebab Badr Inspiration always keluarkan deisgn letops dan paling penting kelabuhan sering dititikberatkan 😘
.
.
Special price for student. Come and grab now gaisss 🎉😉
.
.
Whatsapp cikya dengan segera untuk info lanjut. Atau klik je link whatsapp di bio ig 🌹
.
.
#badrinspiration #pakartudunglabuhno1 #tudungterlajaklabuh #tudung #tudungonline #tudungviral #shawllabuh #shawl #wideshawl #instantlabuh #instant #purdah #muslimahfashion #muslimahstyle #muslimah #hijabfashion #shoppingonline #onlineshop #aurainsta #ootd #trusteddropship #trustedseller #bazarpaknil #instashopmalaysia #titiancinta #tutupauratdengansempurna
User Image d_ina_hijab Posted: Nov 24, 2017 10:00 AM (UTC)
3
0 Normal
Temui Kami Di Booth No. 28
#River_Front_City
#SgPetani #Kedah
Pada 24-26 November 2017

Berminat sila call / wassap www.wasap.my/60179043669
Pos Disediakan Seluruh Malaysia

Nak Jadi Agen / DropShip Kami Call ☎️ 0179043669

Do Follow Facebook : D Ina Hijab ❤️ #Hijab #Tudung #Instant #Shawl #Bawal #TudungKerja #TudungEksklusif #TudungLawa #ShawlSimple #ShawlLawa #ShawlRingan #InstantLawa #InstantTudung #TudungShawl #TudungBawal #TudungInstant #TudungMelayu #Kelantan #Malaysia #D_Ina_Hijab #JomHijab #HijabForYourBeauty #TudungLawa #TudungMurah #TudungViral
User Image nurjannahmohamadhussain Posted: Nov 24, 2017 9:54 AM (UTC)
1
0 Normal
Utk kelengkapan asas memasak harian...Tefal Essential ini boleh dikatakan set yg ideal... Antara bestseller kami... Harga kini hanya RM279...sememangyer harga kasih sayang memandangkan harga kami dulu RM350.. Tapi tak tahulah sampai bila boleh kekalkan harga kasih sayang ni...ni pun sebab nak habiskan stok yg berbaki sebelum shipment baru sampai... Details per unit:
1 x 20cm frying pan
1 x 24cm frying pan
1 x 16cm (1.4-litre) saucepan with glass lid
1 x 18cm (2.0-litre) saucepan with glass lid
1 x 20cm (2.7-litre) saucepan with glass lid

Wasap Jannah 0132167507 for more details

Nak lagi senang...klik je no wasap kat main page @nurjannahmohamadhussain

#corellemurah #corellemalaysia #tefalmurahdariuk #tefalmurah #tefalmalaysia #tefaloriginal #ukmari #tefaldancorellemurah #cucigudang #sayajual #mudah #hidang #tudung #saji #corningware #sayajual #kedaipaknil
User Image baitiirichgold Posted: Nov 24, 2017 10:00 AM (UTC)
1
0 Normal
Subang, loket and cincin
Emas 916
Harga mampu milik

http://www.wasap.my/60183723916

###ctdk
###tudung
User Image armiera_nasri Posted: Nov 24, 2017 9:59 AM (UTC)
0 0 Normal
Pink lady body perfection:
😱 Anda mempunyai masalah berat berlebihan? 😱 Masalah keputihan?
😱 Masalah rambut yg semakin menipis? 😱 Period tak teratur?
😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? 😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang?
😱 Kulit berjerawat?

JANGAN RISAU! 😉😉😉 💕 PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! 💕 🌸MANFAAT PINK LADY 🌸
👍🏻 Fountain makanan tambahan belia.
👍🏻 Peningkatan Payudara dan ketegasan.
👍🏻 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
👍🏻 Mengetatkan faraj dan peremajaan.
👍🏻 Kesihatan faraj dan libido.
👍🏻 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
👍🏻 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
👍🏻 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
👍🏻 Berkesan untuk penurunan berat badan.
👍🏻 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
👍🏻 Meningkatkan aliran darah.
👍🏻 Mencegah risiko osteoporosis.
👍🏻 Menentang gejala menopause. 👏👏👏👏👏
Dengan harga RM320, anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼
Pm/whatsapp 0142261360 saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal
#bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung
#maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan  #flawless #jeragat
#bajupengantin #pelamin #pengantin
User Image khimar.bysya Posted: Nov 24, 2017 9:56 AM (UTC)
0 2 Normal
🔊🔊 Koleksi HARGA MENJUNAM dan "reward yourself". SALE!!!SALE!!!😲
-------------------------
INTRODUCING NEW COLLECTION :
KOLEKSI MARSMALLOW - DURRA PEONIES PREMIUM
------------------------- 🏵 PENGGUNAAN KAIN LACE YG BERKUALITI
Dipilih mengikut kesesuaian warna tudung dan bunga peonies, konfem akan menaikkan lagi keayuan sis setiap kali memakainya. Dah tak perlu nak mekap tebal2 utk nampak persis gadis ayu gichewww
. 🏵 DIHIASI BUNGA PEONIES DAN CRYSTAL BEADS YG MEMUKAU
Dah la konfem ayu, ni tambah pulak kejelitaan uols dgn bunga peonies dan crystal beads yg disusun cantik! Kalau ada org yg tegur ajak selfie tu mmg konfem uols mmg merecik!
. 🏵 MATERIAL TIP TOP & BERKUALITI
Diperbuat drpd material Korean Heavy Chiffon, buatkan uols sentiasa sejuk & berangin. Material yg sederhana tebal tapi tetap ada flow & drapes yg cantik. Paling penting… 90% opacity ni buatkan uols lebih konfiden tanpa perlu sarung inner neck.
. 🏵 10 PILIHAN WARNA MENAMBAT HATI . 🏵 MODEST & COMFORTABLE
Dgn dimensi 2mx72cm, uols lebih selesa utk bergerak dan rasa lebih selamat dgn keadaan aurat yang jaga. Nak bawak solat pun mmg takde hal punyerlah!

JOM GRAB SEKARANG!
P/s : Oh pasal harga ye. Hanya RM50 sehelai 😲😉 ( exclude postage). Ni instant shawl double hole ye.

Whatsapp ke 0189825152
User Image armiera_nasri Posted: Nov 24, 2017 9:59 AM (UTC)
0 0 Normal
Pink lady body perfection:
😱 Anda mempunyai masalah berat berlebihan? 😱 Masalah keputihan?
😱 Masalah rambut yg semakin menipis? 😱 Period tak teratur?
😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? 😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang?
😱 Kulit berjerawat?

JANGAN RISAU! 😉😉😉 💕 PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! 💕 🌸MANFAAT PINK LADY 🌸
👍🏻 Fountain makanan tambahan belia.
👍🏻 Peningkatan Payudara dan ketegasan.
👍🏻 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
👍🏻 Mengetatkan faraj dan peremajaan.
👍🏻 Kesihatan faraj dan libido.
👍🏻 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
👍🏻 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
👍🏻 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
👍🏻 Berkesan untuk penurunan berat badan.
👍🏻 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
👍🏻 Meningkatkan aliran darah.
👍🏻 Mencegah risiko osteoporosis.
👍🏻 Menentang gejala menopause. 👏👏👏👏👏
Dengan harga RM320, anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼
Pm/whatsapp 0142261360 saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal
#bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung
#maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan  #flawless #jeragat
#bajupengantin #pelamin #pengantin
User Image armiera_nasri Posted: Nov 24, 2017 9:59 AM (UTC)
0 0 Normal
Pink lady body perfection:
😱 Anda mempunyai masalah berat berlebihan? 😱 Masalah keputihan?
😱 Masalah rambut yg semakin menipis? 😱 Period tak teratur?
😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? 😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang?
😱 Kulit berjerawat?

JANGAN RISAU! 😉😉😉 💕 PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! 💕 🌸MANFAAT PINK LADY 🌸
👍🏻 Fountain makanan tambahan belia.
👍🏻 Peningkatan Payudara dan ketegasan.
👍🏻 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
👍🏻 Mengetatkan faraj dan peremajaan.
👍🏻 Kesihatan faraj dan libido.
👍🏻 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
👍🏻 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
👍🏻 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
👍🏻 Berkesan untuk penurunan berat badan.
👍🏻 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
👍🏻 Meningkatkan aliran darah.
👍🏻 Mencegah risiko osteoporosis.
👍🏻 Menentang gejala menopause. 👏👏👏👏👏
Dengan harga RM320, anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼
Pm/whatsapp 0142261360 saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal
#bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung
#maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan  #flawless #jeragat
#bajupengantin #pelamin #pengantin
User Image hermonex_thania Posted: Nov 24, 2017 9:58 AM (UTC)
2
0 Normal
Breast semakin menegang!
Miss v semakin ketat & padat!

Testimoni daripada customer sendiri taw nie...
Tak de nya kiteorg nak reka cerita sendiri...hahhaha...
Suami isteri berpuas hati rumahtangga bahagia... Jom cepat dapatkan harga promosi hermonex you all...
.
COD Available area Shah Alam
.

Pm/wassap 01119366504 atau klik link dibawah saya akan bagi full info. 👇👇👇👇
http://www.wasap.my/01119366504/HERMONEX
http://www.wasap.my/01119366504/HERMONEX
http://www.wasap.my/01119366504/HERMONEX

#hermonex #bazaarpaknil #moodrepubliktour #ketat #padat #gebu #cantik #bazaaronline #tegang #neelofa #Malaysiaonlineshop #sayapakaisayajual #fafacouple #jamtangan #fesyenmalaysia #branded #streetwear #glowing #flawless #sitinordiana #produkwanita #Malaysia #sarawak #kuching #aurainsta #aujimaura #onlineshopping #tudung #langsing #perfume
User Image armiera_nasri Posted: Nov 24, 2017 9:58 AM (UTC)
0 0 Normal
Pink lady body perfection:
😱 Anda mempunyai masalah berat berlebihan? 😱 Masalah keputihan?
😱 Masalah rambut yg semakin menipis? 😱 Period tak teratur?
😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? 😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang?
😱 Kulit berjerawat?

JANGAN RISAU! 😉😉😉 💕 PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! 💕 🌸MANFAAT PINK LADY 🌸
👍🏻 Fountain makanan tambahan belia.
👍🏻 Peningkatan Payudara dan ketegasan.
👍🏻 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
👍🏻 Mengetatkan faraj dan peremajaan.
👍🏻 Kesihatan faraj dan libido.
👍🏻 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
👍🏻 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
👍🏻 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
👍🏻 Berkesan untuk penurunan berat badan.
👍🏻 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
👍🏻 Meningkatkan aliran darah.
👍🏻 Mencegah risiko osteoporosis.
👍🏻 Menentang gejala menopause. 👏👏👏👏👏
Dengan harga RM320, anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼
Pm/whatsapp 0142261360 saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal
#bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofpinklady #bintikhitam #payudara #punggung
#maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan  #flawless #jeragat
#bajupengantin #pelamin #pengantin
User Image hermonex_thania Posted: Nov 24, 2017 9:58 AM (UTC)
3
0 Normal
Untuk ibu-ibu berpantang
Yang ada masalah membuang selepas bersalin tu...tengok nie....hermonex membantu you all membuang taw... Bukan itu saje..susu badan pon meriah bile minum hermonex nie...
Rasa coklat yang sedap bercampur dengan herba...
Kot you all tak suka makan jamu kan...you all bole minum hermonex.. Jom dapatkan harga promosi hermonex !
.
COD Available area Shah Alam
.

Pm/wassap 01119366504 atau klik link dibawah saya akan bagi full info. 👇👇👇👇
http://www.wasap.my/01119366504/HERMONEX
http://www.wasap.my/01119366504/HERMONEX
http://www.wasap.my/01119366504/HERMONEX

#hermonex #bazaarpaknil #moodrepubliktour #ketat #padat #gebu #cantik #bazaaronline #tegang #neelofa #Malaysiaonlineshop #sayapakaisayajual #fafacouple #jamtangan #fesyenmalaysia #branded #streetwear #glowing #flawless #sitinordiana #produkwanita #Malaysia #sarawak #kuching #aurainsta #aujimaura #onlineshopping #tudung #langsing #perfume
User Image hermonex_thania Posted: Nov 24, 2017 9:57 AM (UTC)
2
0 Normal
Mommy-mommy yang tengah berpantang
Or mommy-mommy yang bf baby tu... Jom dapatkan hermonex
Jamu moden berperisa coklat yang sangat sedap..
Menjaga dalaman wanita
Ramuan istimewa untuk wanita istimewa.. Jom selit order sekarang!
.
Jimat RM50 💸💰
.
30 SACHET UNTUK SEBULAN
.
COD Available area Shah Alam
.

Pm/wassap 01119366504 atau klik link dibawah saya akan bagi full info. 👇👇👇👇
http://www.wasap.my/01119366504/HERMONEX
http://www.wasap.my/01119366504/HERMONEX
http://www.wasap.my/01119366504/HERMONEX

#hermonex #bazaarpaknil #moodrepubliktour #ketat #padat #gebu #cantik #bazaaronline #tegang #neelofa #Malaysiaonlineshop #sayapakaisayajual #fafacouple #jamtangan #fesyenmalaysia #branded #streetwear #glowing #flawless #sitinordiana #produkwanita #Malaysia #sarawak #kuching #aurainsta #aujimaura #onlineshopping #tudung #langsing #perfume
User Image arashah.hq Posted: Nov 24, 2017 9:57 AM (UTC)
1
0 Normal
Khimar Soleha memang dah sold out habis! Khimar Habibaty pulak tinggal lagi 1 je colour, Pastel Green but sis ade berita gembira kepada sesiapa pencinta khimar 😍✨ Korang boleh pre order sekarang sampai 30hb Nov sahaja!!🔥
.
Slide ke tepi ⇨⇨⇨
.
Khimar Habibaty 🎊
Harga asal RM89
Harga pre order RM84

Khimar Soleha 🎊
Harga asal RM120
Harga pre order RM94
.
#tudunglabuh #bawaldiamond #purdahmurah #khimarcantik #instantshawllabuh #instantshawl #shawllabuh #tudungbawal #shawllabuhmurah #shawlplain #wideshawl #wideshawlmurah #longshawl #bawalcantik #tudung #tudungmurah #shawlcantik #shawl #tudunglabuhmurah #bawalplain #bidang60 #instantshawllabuhmurah #awninglembut #awningmudahbentuk #purdah #khimar
User Image hermonex_thania Posted: Nov 24, 2017 9:56 AM (UTC)
6
1 Normal
Wowww... Hermonex viral😍

Cantik luar cantik dalam
Untuk isteri-isteri di luar sane yang inginkan hermonex @ untuk para suami yang inginkan isteri yang aummmm dan mengancam.... jom pakat order hermonex sekarang... Dapatkan harga promosi sekarang!

Jimat RM50 💰💸 30 SACHET UNTUK SEBULAN ☺
.
COD Available area Shah Alam
.
Pm/wassap 01119366504 atau klik link dibawah saya akan bagi full info. 👇👇👇👇
http://www.wasap.my/01119366504/HERMONEX
http://www.wasap.my/01119366504/HERMONEX
http://www.wasap.my/01119366504/HERMONEX

#hermonex #bazaarpaknil #moodrepubliktour #ketat #padat #gebu #cantik #bazaaronline #tegang #neelofa #Malaysiaonlineshop #sayapakaisayajual #fafacouple #jamtangan #fesyenmalaysia #branded #streetwear #glowing #flawless #sitinordiana #produkwanita #Malaysia #sarawak #kuching #aurainsta #aujimaura #onlineshopping #tudung #langsing #perfume
User Image nurjannahmohamadhussain Posted: Nov 24, 2017 9:54 AM (UTC)
1
0 Normal
Tefal Easy Care...
Ramai yg minat sebab dah siap ada sudip dan senduk plastik yg tahan kepanasan tinggi kat dlm Set Tefal Easy Care ni... Non Stick ware ni mana boleh guna sudip dan senduk besi.. So tak perlu risau2 bila dah ada Set Tefal Easy Care

Kini masih harga promosi RM318
Pos semenanjung RM16

Wasap Jannah 0132167507 for more details

Nak lagi senang...klik je no wasap kat main page @nurjannahmohamadhussain

#corellemurah #corellemalaysia #tefalmurahdariuk #tefalmurah #tefalmalaysia #tefaloriginal #ukmari #tefaldancorellemurah #cucigudang #sayajual #mudah #hidang #tudung #saji #corningware #sayajual #kedaipaknil

Hashtags found on this page