Toggle navigation

#tudung1,897,174 POSTS

Post Content
User Image byizaazizz Posted: Jan 17, 2018 1:27 PM (UTC)

0 0 Normal
User Image jasaiklanindo_88_ Posted: Jan 17, 2018 1:27 PM (UTC)

0 0 Normal
#Repost @sarii_bali: . MUKENA BALI POLOS PREMIUM
.
💙 Ecer @110.000
💙 Grosir @105.000
💙 Kodi @100.000
💙 Di atas 50pc @95.000

harga belum termasuk ongkir
SIZE SUPER JUMBO
Panjang atasan 130cm
Lebar rook 82x2cm
Free TAS DOMPET
Matt Rayon Janger
Adem dan halus dipakai,
Tidak luntur!! Untuk order & tanya2 stok :
💙 WA / LINE : 0821 371 59656

Berat 650grm
Pengiriman H+1 setelah transfer
Pengiriman bisa lewat jne, tiki, cargo, pahala, sakura #mukenabalimurah
#mukenabalibunga
#kerudung
#jubahmurah
#tudung
#seserahan
#mukenabalirempel
#mukenarayonsuper
#mukenabalibunga
#mukenabungasakura
#khasbali
#oleholehbali
#madeinbali
#telekung
#mukenasolo
#produsenmukenabali
#olshopbali
#oleholehbalimurah
User Image jasaiklanindo_88_ Posted: Jan 17, 2018 1:27 PM (UTC)

0 0 Normal
#Repost @sarii_bali: . MUKENA BALI JUMBO
.
💙 Ecer @90.000
💙 Grosir @85.000
💙 Kodi @80.000
💙 Di atas 50pc @75.000

harga belum termasuk ongkir
SIZE JUMBO
Panjang atasan depan 110cm
Lebar rook 72x2cm
Free TAS KANTONG
Matt Rayon
Adem dan halus dipakai,
Tidak luntur!! Untuk order & tanya2 stok :
💙 WA / LINE : 0821 371 59656

Berat 500grm
Pengiriman H+1 setelah transfer
Pengiriman bisa lewat jne, tiki, cargo, pahala, sakura #mukenabalimurah
#mukenabalibunga
#kerudung
#jubahmurah
#tudung
#seserahan
#mukenabalirempel
#mukenarayonsuper
#mukenabalibunga
#mukenabungasakura
#khasbali
#oleholehbali
#madeinbali
#telekung
#mukenasolo
#produsenmukenabali
#olshopbali
#oleholehbalimurah
User Image hanamaisaracollection Posted: Jan 17, 2018 1:26 PM (UTC)

2
1 Normal
.
.
ALYA TUNIC
.
Harga : RM80sm/RM85ss
.
CIRI-CIRI ALIYA TUNIC :
📍MATERIAL HEAVY PEACH KOSHIBO YG SELESA DIPAKAI
.
📍TIDAK JARANG & MUDAH IRON
.
📍JAHITAN KEMAS & TIDAK MUDAH RENTAS
.
📍ZIP SOROK DI TANGAN UNTUK MUDAH BERWUDUK
.
📍NURSING FRIENDLY (ZIP SOROK DI DADA)
.
📍TERDAPAT POKET DI SAMPING BAJU
.
📍TERDAPAT 5 WARNA YG GOJESSS
.
📍AVAILABLE SAIZ XS HINGGA 3XL
.
.
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699
User Image byizaazizz Posted: Jan 17, 2018 1:26 PM (UTC)

0 0 Normal
User Image nrlshareena.co Posted: Jan 17, 2018 1:25 PM (UTC)

0 0 Normal
Ameena Palazzo (NEW COLLECTION!)
Rm50
(Postage SM Rm8 | SS Rm12)
.
Size: Free size
Color: All Black, white, Dark blue, black
Material: cotton linen
.
Measurement
Waist 24-36”
Hip 48”
Thigh 25”
Length 36””
Rise 13”
Cuff 25”

Do WS 0133872697
#palazzolychee #palazzobootcut #palazzomalaysia #palazzoruffle #kualalumpur #shahalam #putrajaya #bangi #kajang #ukm #upm #utm #uitm #kpm #kptm #gmi #unikl #iuklawalpucci #printedbawalsatin #tudung #tudungmurah #tutorialhijab #tutorialtudung #shawlmurah #bawalmurah #igreview #kualalumpur #shahalam #putrajaya #bangi #kajang #ukm #upm #utm #uitm #kpm #kptm #gmi #unikl #iukl #lookatthatshawl
User Image norascarf_ Posted: Jan 17, 2018 1:21 PM (UTC)

1
1 Normal
Ni la tudung yg menjadi kegilaan ramai skrg #BawalShawl. Sapa dah dapatkan bawal shawl ni angkat tangan shiket!
.
Bawal shawl ni adalah gabungan bawal dan shawl. Awning ni kita guna material cotton berkualiti sebab tu la bila pakai senang je nak bentuk. Kan kan kan?? Yg dah pakai je tau mcm mna, siap bole cakap
"SAYA DAH JATUH CINTA DENGAN BAWAL SHAWL " ;)
.
Harga : RM26 sahaja!!!
.
Yg belum cuba lagi whatsapp sis skrg
+6011-21858824
User Image byizaazizz Posted: Jan 17, 2018 1:24 PM (UTC)

1
0 Normal
User Image littlemsjasmine Posted: Jan 17, 2018 1:23 PM (UTC)

3
0 Normal
PreOrder

Amity Instant Square, RM55 excl. postage
PLEASE WA US FOR LONGER VERSIONS
-material: Crepe
-15 colors, for photo PLEASE SWIPE LEFT
#muslimah #top #pants #skirt #dress
#ootd #hootd #hijab #hijabi #hijabinstant #instanthijab #tudung #tudunginstant #instanttudung #style #hijabfashion #hijabista #malaysia #brunei #singapore
User Image badrinspiration_alia Posted: Jan 17, 2018 1:23 PM (UTC)

1
0 Normal
TUDUNG PALING MUDAH 
TERBENTUK DAN PALING 
TERLAJAK LABUH !
.
.
Alhamdulillah, ramai yang suka kan warna warna baru untuk TUDUNG BONDA kali ni 😊
.
.
Boleh lah awak awak pilih warna yang terlajak cantik ni.
Rugi taw kalau melepas, sebab sekarang ni ada SPECIAL OFFER 😍
.
.
BELI 3 PCS dengan harga RM100
*tak termasuk pos dan purdah taw 😊
.
.
Untuk detail boleh terus whatsapp Cikya di 0145102086 atau nak lagi mudah dan pantas?
Direct klik link whatsapp di bio ig Cikya 😘 .
.
.
#badrinspiration #teambadrawesome #pakartudunglabuhno1 #tudungbonda #tudungterlajaklabuh #tudung #tudungonline #tudungviral #shawllabuh #shawl #wideshawl #instantlabuh #instant #muslimahfashion #muslimahstyle #muslimah #hijabfashion #shoppingonline #onlineshop #aurainsta #ootd#bazarpaknil #igshop #instafamous #titiancinta #fattzura #fattahamin
User Image blouse_solehafairy Posted: Jan 17, 2018 12:56 PM (UTC)

8
1 Normal
Handbag #leather mmg barang wajib. Pakai dgn #blouseluna warna apa pun, masuk je ❤
User Image quqishoppe Posted: Jan 17, 2018 1:21 PM (UTC)

0 0 Normal
CANTIK TANPA RISIKO
.
Hanya dengan supplement organic PINKLADY Body Perfection, anda tidak perlu lagi mengambil risiko membuat breast implant, injection filler, mkn pil steroid hormon atau paksa syuben ramas hari2..
.
Tindakbalas herba semulajadi yg terkandung di dalam kapsul PinkLady akan menstabilkan hormon dan estrogen di dalam badan anda.
.
2biji kapsul setiap hari, kecantikkan dan keyakinan diri anda akan bertambah, ia adalah hak setiap wanita.
.
Cubalah sebotol utk merasai sendiri kehebatan PinkLady 😗😗😗
_
Whatsapp 0129740451
_
#tudungbawal #shahalam #maharajalawakmega #pinkladybodyperfection #pinkladyhq #usopmentor #hazama
#mentormilenia #subangjaya #tudunglabuh #tudungmurah #terlajaklaris #payudarakencang #payudarapadat #payudaraideal #bodymantap #malaysianfood #selangor #lazada #jakel #kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact
User Image alyumnaacollection Posted: Jan 17, 2018 1:21 PM (UTC)

3
1 Normal
Berhijab itu memudahkan, bukan merumitkan😊
.
Tudung bawal cotton emboss.. bidang 60.. warna lembuutt saja di pandang
.
Murah... murah.. saja kami juall..
.
Serendah rm15.. rugi kalau tak dapatkan sekarang !
.
WhatsApp terus ke 013-7972878
.
#tudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungonline #tudungbidang60 #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #bawalmurah
User Image byizaazizz Posted: Jan 17, 2018 1:20 PM (UTC)

0 0 Normal

Hashtags found on this page