Toggle navigation

#toujoursadvanced85,580 POSTS

Post Content
User Image sheilasancorner Posted: Jan 19, 2018 10:34 AM (UTC)

1
0 Normal
Ada apa di Sheilasancorner?
.
Adaaa niii.. Mau cari tetudungs yang cantik2. Boleh try Dara by Fathia Latiff, Twinkle by Elfira, Ameerazaini™, Aleynamiranda dan Sofearose ok 😊
.
Adaaa niiii... mau cantik2 sambil jaga kesihatan, boleh la try TOUJOURS ADVANCED by Hanis Zalikha 💕.
.
Adaaa niii... mau mata cantik, boleh try AURALENS & PUREROSE k 😘
.
Kami beroperasi secara ONLINE.
Pembelian secara ONLINE, sila whatsapp kami +60128813943, untuk layanan yang pantas 😘
.
Sambar hari ini, sebelum termimpi-mimpi 😜
.
Love,
Founder of @sheilasancorner 💐
#sheilasancorner #twinklebyelfira #twinklebyelfirastockist #ameerazaini #kkcity #kotakinabalu #sabah #sabahan #brunei #sofearose #sofearoseagent #aleynamiranda #aleynamirandastockist #toujoursadvancedsabah #toujoursadvanced #bananemunch #bananemunchlovers #bananemunchsabah
.
.
[PASTIKAN ORI DULU, BARU BELI]
.
Jadilah pengguna yang bijak. Ramai yg dah tertipu.
.
Pengeluaran produk tiruan tidak diketahui kandungannya dan jelas sekali rasa yang berlainan dan tidak padat.
.
Diharap pengguna tetap Toujours Advanced tidak tertipu dan sedia peka dengan rasa Toujours Advanced yang sedap berperisa candy buah-buahan dengan rasa tajam (pedas) daripada ekstrak biji delima. Manakala, cecair tiruan pula rasa seperti cordial cair grape / laici yang sudah expired. Tiada rasa tajam (pedas).
.
Perbezaan paling ketara ialah warna terang dan gelap pada kotak seperti dalam gambar.
.
Juga check expiry date di belakang kotak untuk memastikan anda miliki #ToujoursAdvanced yang original.
.
Untuk dapatkan ORIGINAL PRODUK
.
📲WHTSAPP 018 2555 133
📲WHTSAPP 018 2555 133
📲WHTSAPP 018 2555 133

Penghantaran PERCUMA Ke Seluruh Malaysia!

#ToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi
#sayajual
#sayajualtoujoursadvanced
#bazarpaknil
User Image beautyisuni Posted: Jan 19, 2018 9:12 AM (UTC)

7
0 Normal
Set FAB Lady D 💄BC Cream
💄Green Tea Face Mist
💄Lipstik
💄Brush
.
.
Kelebihan BC Cream
✔ bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
✔ Foundation matte glowing serta merta
✔ Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔ Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
✔ Ada concealer sbb tu x melekit
✔ Make up jadi ringan sbb ada kandungan Waterbased. Sebab tu berpeluh pun x bercampuk. Maintain sampai malam
✔TAHAN LAMA
.
🌍Face Mist Green Tea
✔ Bau wangi
✔ Menyegarkan kulit
✔ Melembabkan kulit
✔ Effect glowing (Finishing spray)
✔ Make up Tahan lama
.
.
.
Set FAB Lady D sudah pasti menceriakan harimu. Grab SEKARANG😍. Jangan menangis tepi buju katil kalau dah habis😝. Whatsapps 0133986943 @beautyisuni
.
.
#duckscarf #shadedough #toujours #aurawhite #neolofarhijab #toujoursadvanced #ducktoletgo #thebutterflyduck #theduckgroup #olicandy #dyxybccreamfoundation
#duckcosmetic #greanteafacemist #beauty #style #thealhambraduck #ducktower #iopeaircushion #aidijumalovers #style #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxyfacemistgreentea
User Image beautyisuni Posted: Jan 19, 2018 9:07 AM (UTC)

6
0 Normal
Setelah berpenat lelah bekerja sibuk dengan pelbagai urusan. Rasa nak ME TIME bersama DYXY. Bau spray face mist mampu menenangkan fikiran tambah pula menyegarkan kulit muka seharian yang terdedah dengan cahaya dan juga aircond😍. ME TIME begini sudah mampu untuk memanjakan kulit😗.
.
.
.
Set combo yang terlajak LICIN ini mampu memanjakan kulit muka anda dalam masa yang singkat😄. .
.
TERINGIN ke TERINGIN memiliki set idaman ni? .
.
Whatapp🤳0133986943 sekarang.
🏍Free POSTAGE
🎁Free GIFT
.
.
#duckscarf #shadedough #toujours #aurawhite #neolofarhijab #toujoursadvanced #ducktoletgo #thebutterflyduck #theduckgroup #olicandy #dyxybccreamfoundation
#duckcosmetic #greanteafacemist #beauty #style #thealhambraduck #ducktower #iopeaircushion #RS_beauty #style #beauty #ducktower #dyxycosmetic #nsabeautyserum #syafiqahainaa
User Image sheilasancorner Posted: Jan 19, 2018 8:32 AM (UTC)

4
0 Normal
Ada apa di Sheilasancorner?
.
Adaaa niii.. Mau cari tetudungs yang cantik2. Boleh try Dara by Fathia Latiff, Twinkle by Elfira, Ameerazaini™, Aleynamiranda dan Sofearose ok 😊
.
Adaaa niiii... mau cantik2 sambil jaga kesihatan, boleh la try TOUJOURS ADVANCED by Hanis Zalikha 💕.
.
Adaaa niii... mau mata cantik, boleh try AURALENS & PUREROSE k 😘
.
Kami beroperasi secara ONLINE.
Pembelian secara ONLINE, sila whatsapp kami +60128813943, untuk layanan yang pantas 😘
.
Sambar hari ini, sebelum termimpi-mimpi 😜
.
Love,
Founder of @sheilasancorner 💐
#sheilasancorner #twinklebyelfira #twinklebyelfirastockist #ameerazaini #kkcity #kotakinabalu #sabah #sabahan #brunei #sofearose #sofearoseagent #aleynamiranda #aleynamirandastockist #toujoursadvancedsabah #toujoursadvanced #bananemunch #bananemunchlovers #bananemunchsabah
.
.
Salam Jumaat!
.
Try, you must. DM sis or Whtsapp 018 2555 133 to get the real original authentic #ToujoursAdvanced Collagen Shots.
.
Sis ada POSTAGE hari ni jam 5ptg. If korang nak selit postage sekali, meh lah WHTSAPP sis SEKARANG.
.
Ramai yang tanya kalau post, paperbag & freegift tak dapat ke? DAPAT!! Sis akan poskan semuanya sekali untuk korang 😊
.
Siapa yg nak sis COD kan, meh WHTSAPP sis jugak! Sis boleh hantar sampai depan rumah korang. FREE Jee. Oh ya, Postage pun FREE jugak tau 😘
.
📲WHTSAPP 018 2555 133
📲WHTSAPP 018 2555 133
📲WHTSAPP 018 2555 133
.
Atau click link whtsapp di Bio. Tak perlu save number 😊
.
COD area
#KL (seluruh)
#selayang
#gombak
#ampang
#bangsar
#sripetaling
#cheras
#btho
#balakong
#serikembangan
#bangi
#kajang
#putrajaya
#cyberjaya
#puchong
#subangjaya
#petalingjaya
#shahalam

#ToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi
#sayajual
#sayajualtoujoursadvanced
#bazarpaknil
User Image toujoursadvancedmelaka Posted: Jan 19, 2018 5:09 AM (UTC)

4
0 Normal
KENAPA SAYA PERLU TOUJOURS ADVANCED™ COLLAGEN SHOTS?? .
❤️Ianya produk kolagen terbaik di pasaran.
.
🧡Harga yang sangat berpatutan dan mampu milik, sekotak mampu tahan sebulan.
.
💛Inilah masa untuk berubah. Kecantikan dan kesihatan memerlukan usaha.
.
💚Belum cuba belum tahu. Sudah cuba, terus setia.
.
💜Tidak lagi tertanya-tanya produk yang digunakan oleh selebriti tempatan untuk sentiasa tampil cantik dan berseri walau kulit mereka sentiasa digasak dengan solekan dan matahari.
. 💥 BETUL KE BERKESAN ❓
Telah ramai yang terpengaruh dan berpuas hati dengan keberkesanan TOUJOURS ADVANCED ini. Dah ramai artis berikan feedback yang sangat baik untuk collagen shots ini. Fynn Jamal, Elfira Loy, Danielle Daniel, Dira Abu Zahar, Nadia Nisa, Sheira Ayob dan ramai lagi! Boleh je search Hastag #ToujoursTesti untuk dapatkan banyak TESTIMONI MENARIK & BERKESAN. Menarik bukan? .
💥SPECIAL OFFER UNTUK 100 PEMBELI PERTAMA. Anda akan dapat:-
📍30 sachet Toujours Advanced
📍PERCUMA PAPER BEG yang cantik dan gorgeous!
📍PERCUMA FREE GIFT, FREE GIFT, FREE GIFT!
📍PERCUMA COD
📍WOW SEGALANYA PERCUMA PERCUMA PERCUMA!!
.
💥 Cepat2 Whatsapp untuk pertanyaan dan pembelian. Saya akan kongsikan bagaimana Toujours Advanced membantu menyelesaikan masalah anda ❤❤❤
.
http://www.wasap.my/60176323753
http://www.wasap.my/60176323753
http://www.wasap.my/60176323753
.
.
.
#Toujoursadvanced
#teamdazzlingsisters
#AgentToujoursAdvancedMelaka
#Kulitcantikbersih
#Kulitlicin
#Flawness
#GolonganYangMemerlukanToujoursAdvanced
#tateamms
#toujoursmurah
#toujoursoriginal
#toujoursadvancedagentsah
#toujoursadvancedagentsahmelaka
#toujoursadvancedmalaysia
User Image toujoursadvancedmelaka Posted: Jan 19, 2018 5:04 AM (UTC)

4
0 Normal
💥Menjanjikan 10 KHASIAT TOUJOURS ADVANCED KEPADA ANDA:
.
📍Mengecutkan dan memudarkan parut jerawat anda
.
📍Memudarkan dan menghilangkan jeragat degil
.
📍Menegangkan dan menganjalkan kulit anda
.
📍Mencerahkan kulit keseluruhan badan anda
.
📍Bertindak melambatkan proses penuaan .
📍Kulit akan nampak lebih glowing dan berseri
.
📍Tona kulit lebih sekata
.
📍Meningkatkan metabolisme badan
.
📍Meningkatkan penghasilan kolagen dalam badan. 💥 Didatangkan dalam bentuk cecair manis yang sangat enak dan mudah! .
.ANDA HANYA PERLU KOYAK DAN HIRUP SAHAJA❗️– di mana sahaja dan pada bila-bila masa. .
TIDAK PERLU BANCUH, TAK PERLU KEMAM PUN. Mudahkan ❓ Dan yang paling penting, ia seenak gula-gula dan rasa seperti KURMA & MADU❗️
.
. 💥SPECIAL OFFER UNTUK 100 PEMBELI PERTAMA. Anda akan dapat:-
📍30 sachet Toujours Advanced
📍PERCUMA PAPER BEG yang cantik dan gorgeous!
📍PERCUMA FREE GIFT, FREE GIFT, FREE GIFT!
📍PERCUMA COD
📍WOW SEGALANYA PERCUMA PERCUMA PERCUMA!! .
.
💥 Cepat2 Whatsapp untuk pertanyaan dan pembelian. Saya akan kongsikan bagaimana Toujours Advanced membantu menyelesaikan masalah anda ❤❤❤
.
http://www.wasap.my/60176323753
http://www.wasap.my/60176323753
http://www.wasap.my/60176323753
.
.
#ToujoursAdvanced
#TATeamDazzlingsister #BeautyTips #Collagen
#ToujoursSelangor
#ToujoursMelaka
#Toujoursadvanced
#teamdazzlingsisters
#AgentToujoursAdvancedMelaka
#Kulitcantikbersih
#Kulitlicin
#Flawness
#GolonganYangMemerlukanToujoursAdvanced
#tateamms
#toujoursmurah
#toujoursoriginal
#toujoursadvancedagentsah
#toujoursadvancedagentsahmelaka
#toujoursadvancedmalaysia
User Image toujoursadvanced_kl Posted: Jan 19, 2018 4:38 AM (UTC)

2
0 Normal
YES ABSOLUTELY TRUE!! The best collage shot that gives you 2in1 effect for your health also beauty enhancement ☺️✨ Try it yourself and experience this amazing transformation journey with #toujoursadvanced as early as 3 DAYS!! 😱👍


🍭NOW READY STOCK!! Whatsapp +60127033829 Authorized Agent #ToujoursAdvanced RM 199 FREE COD All KL& Shah Alam area and FREE postage + FREE paperbag nationwide/worldwide 😄
User Image irneyidris Posted: Jan 19, 2018 2:49 AM (UTC)

8
0 Normal
RM47
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
LOVERA COMPLETE CLEANSER 5-in-1 MULTI ACTION FACIAL WASH
.
Lovera Complete Cleanser menyelesaikan 3 masalah utama kulit muka iaitu jerawat, kulit berminyak & kulit kusam. LCC membersihkan kulit muka sehingga ke liang rongga dgn memcuci kotoran yg terkumpul di dalam pori muka dan menjadikan kulit muka anda lembut, pipi bewarna pink glowing semulajadi dan merasa sgt segar dgn serta merta selepas cucian.
APA YG ANDA DAPAT DGN LCC?
1. Kulit muka yg bersih, segar dan berseri seperti kulit baru
2. Kelembutan & keanjalan kulit serta merta secepat 1 saat!
3. Kulit tampak siha#t kemerah-merahan semulajadi seperti memakai blusher!
.
Dijamin 100% original✅
Ready stock✅
Fast Delivery ✅
.
Baca Ribuan Testimonials di sini 👉 @Lovera.Testimonials
#MagicJellyTestimonials 
#LCCTestimonials
 #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #loveracompletecleanser #loveracompletecleansermalaysia #loveracompletecleansermurah #loveracompletecleanseroriginal #ephyra #ephyramurah #ephyrapremium #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #dianzvitaminc #olicandy #olicandymurah #toujoursadvancedcollagenshots #toujoursadvanced #dtrim #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
User Image mah_storegallery Posted: Jan 19, 2018 2:44 AM (UTC)
9
0 Normal
Ready stock..whtsap +60126522437/+60125563021 .setiap belian dpt #freegift #free pos #freepamplet #freedelivery #freeperfume n mcm2 lg..dptkan #toujoursadvanced original direct dr HQ..1 box ade 30sachet blh thn 1 bln..#kolagen yg sgt bagus utk kecantikan n kesihatan.. 🚗 cod 👉kuala lumpur (seluruh)
👉 putrajaya
👉cyberjaya 👉kajang
👉Damansara,Petaling Jaya
👉Bndr baru bangi semua sekyn
👉Bandar Mahkota n Sri Putra Bangi
👉cheras,PGA,suntex
👉kepong
👉Bandar tun hussein onn(BTHO)
👉bndr mahkota cheras (BMC), sg long
👉cheras jaya, tmn impian ehsan
👉🏻the mines -pekan batu 11
👉🏻ukm,upm,uniten,iukl,unikl,gmi
👉sunway
👉kptm bangi,GMI
👉puncak alam
👉s.alam2
👉Shah alam 👉klang,andalas bayu perdana
👉Bndr saujana putra, jenjarom
👉 banting,klia
👉kota kemuning,jln kebun,bukit rimau
👉bandar puteri,putera,bayuemas
👉 mpkj
👉telok panglima garang
👉salak tinggi,dengkil
👉🏻bandar tun razak
👉🏻gombak, batu caves,UIA
👉🏻selayang
👉🏻keramat
👉Air keroh,Cheng
👉Port Dickson 👉Serta kawasan2 behampiran dengannya
👉sape nk jd agent negeri2 lain dialu2kan
📬luar kwsn kte pos setiap hari n akan menikmati gift2 diatas n special bubble wraping.

#stockistsah #original #selangor #kualalumpur #like4like #murah #kolagen #beauty #sayajualtoujours #bazarpaknil #cantik #toujoursmurah #stockistoujoursadvanced #toujoursadvanced #sayajualtoujoursadvanced #toujours #toujoursbangi #toujourskajang #keknis #toujoursputrajaya #toujoursshahalam #hairulazreen #haniszalikha
#tateamms
User Image puan_lina Posted: Jan 19, 2018 2:32 AM (UTC)

1
0 Normal
TOUJOURS ADVANCE COLLAGEN SHOT ORIGINAL MURAH

Whatsaps +60146433638 / +60134059407
Weechat id: puanlina01
Teligram : +60146433638

30 SACHETS
HARGA PASARAN : RM 199
HARGA PROMO : 1 BOX RM 132
10 SM. 15 ss
. ⭐️KELEBIHAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT ORIGINAL ⭐️ 🌸Produk kolagen kecantikan dan kesihatan yang terkini menjadi fenomena terhangat
🌸Rasa yang SANGAT SEDAP seakan gula gula, menyenangkan pengguna untuk minum setiap hari dengan disiplin yang tinggi, seterusnya menampakkan hasil lebih cepat dan berterusan.
🌸Harga yang TERENDAH** di pasaran dengan kandungan 30 sachets dalam satu kotak berharga RM199*. Untuk hasil terbaik dan terpantas disarankan pengambilan 2 sachets sehari, namun sekotak mampu betahan untuk SEBULAN (jika pengambilan 1 sachet sehari)

Koyak dan minum, tanpa perlu bancuh.
Sesuai dan senang untuk pengguna ( lelaki terutamanya) yang tidak sukakan process yang leceh.
Product kecantikan kesihatan yang tertumpu pada LELAKI dan WANITA, mengetengahkan selebriti lelaki dan perempuan. 🌸Boleh diminum oleh IBU MENGANDUNG, BERPANTANG dan MENYUSU👶
Mengandungi makanan SUNNAH sebagai penyumbang terbesar kelebihan collagen advanced collagen shots.
🌸Hasil yang memberansangkan tanpa sebarang kesan sampingan.
Kandungan 100% semula jadi tanpa sebarang bahan kimia
🌸Dijamin HALAL oleh JAKIM dan mendapat kelulusan KKM.
Terbukti mempunyai peminat product yang ramai sebelom ia di lancarkan lagi, melalui laman media instagram
KELEBIHAN KESIHATAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT ORIGINAL : 🌷Menstabilkan tekanan darah dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
🌷Membantu menguatkan sendi-sendi
🌷Membantu merawat resdung dan penyakit kencing manis.
Membantu merawat dan mencegah cancel
🌷Membantu merawat dan mencuci buah pinggang ⭐️TIPS MENDAPAT HASIL TERBAIK⭐️
🌱Minum air yang BANYAK (sekurang-kurangnye 8 gelas sehari).
Elak pengambilan kafein dan alkohol (minimum 3 jam selepas 3 jam minum shot).
🌱Banyakkan aktiviti keluarkan peluh Kelebihan Toujours Advanced™ collagen shots mengatasi supplement kecantikan lain yang dipasaran.

#toujoursadvance
#toujoursadvanced
#toujoursadvancedmurah
⚠ 3 benda yang chuolls tak akan ada bila amalkan LENTIK DARA: masalah keputihan, badan lesu & selera makan! 😥 ⬆⬆⬆ #FeedbackCustomer #LentikDara ~ jus kurus ajaib 😘 - Rugi Kalau Tak Cuba - #TeamLentikDaraMazim
.
.
Salam Jumaat semua!
.
Dah breakfast belum tu korang? Sis nak pesan jangan lupa ambil 1sachet #ToujoursAdvanced pagi ni 😊
.
Satu sachet pagi ini mampu membantu badan anda menghasilkan sel baru, menambahkan kolagen, melawaskan sistem pencernaan, membuang toksik dalam tubuh, dan memancarkan kesihatan dalaman melalui kulit yang sekata dan berseri!
.
Itulah manfaat dari #ToujoursAdvanced yang menjadi kemestian untuk setiap orang! Masa untuk mencuba.
.
📲WHTSAPP 018 2555 133
📲WHTSAPP 018 2555 133
📲WHTSAPP 018 2555 133

COD Area:
#kualalumpur (seluruh)
#gombak
#ampang
#bangsar
#sripetaling
#cheras
#btho
#balakong
#serikembangan
#bangi
#kajang
#putrajaya
#cyberjaya
#puchong
#subangjaya
#petalingjaya
#shahalam

#ToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen
#sayajual
#sayajualtoujoursadvanced
#bazarpaknil
User Image fantastiqo.my Posted: Jan 19, 2018 2:02 AM (UTC)

16
0 Normal
Hai guys! Grab your #toujoursadvanced today. Terdapat pelbagai kelebihan collagen shot ini samada dari segi luaran dan dalaman. Cepat cepat dapatkan sekarang! 😍 Boleh terus hubungi 0193165881 untuk lebih informasi😘

Hashtags found on this page