Toggle navigation

#toneexcel127,344 POSTS

Post Content
User Image mohd_taqiyuddin Posted: Feb 19, 2018 1:10 PM (UTC)

6
0 Normal
Orang selalu dengar bisnes Tone Excel dari kawan kepada kawan atau dengar dari orang yang gagal sebab tak buat dan tak ikut apa yang diajar.
.
Kamu tahu nikmat terima RM5K ke RM10K setiap bulan hanya dgn duduk rumah? Tak payah la ribu2, dapat RM500 setiap bulan duduk rumah je pun kamu dah bersyukur sangat.
.
Serius best duduk umah boleh buat duit. Terus layari www.gajimudah.com 😊
.
#TeamXOG #FinancialFreedom
#ToneExcel #PassiveIncome
#DuitPencen #LambatTinggal
User Image husnarnia Posted: Feb 19, 2018 12:44 PM (UTC)

15
0 Normal
Alhamdulillah!✨ ramai kawan2 yang pm husna & telah pun mendaftar sebagai Agent Topup 💪
.
Banyak benefit tauu, lagi-lagi yang student tuu😇👏👏
.
Pilihan yang bijak dengan yuran HANYA RM10 dan komisyen yang sangat tinggi sehingga 8%!! 👍👍👍
Terima Kasih!!✨
.
Sesiapa lagi yang berminat nak jadi Agent Topup boleh pm husna🤗🤗🌸 SAYA JUGA MENJUAL TOPUP! .
#agentopup #agenttopup #ejentopup #agentopupmurah #agenttopupmurah #murah #umobilemy #digiprepaid #celcomaxiata #celcom #malaysia #altel #toneexcel #tunetalk #maxisprepaid #maxis #hotlink #italkpin #acesm #asiacollegeofexerciseandsportsmedicine
User Image lamri73 Posted: Feb 19, 2018 12:34 PM (UTC)

4
0 Normal
lamri73 53m ago
Assalamu'alaikum....... Siapa kat sini pakai simkad Tone Excel? Cuba check akaun bank masing2 ada dpt komisen tak?

Yang pakai simkad maxis celcom digi umobile pun bole juga cek akaun bank kot2 ada dpt komisen juga.. TQ Allah atas rezeki yg dikurniakan asbab pakai simkad ajaib Tone Excel ini.. #toneexcel #harigaji #kenatipulagi
User Image gerai_promil Posted: Feb 19, 2018 11:40 AM (UTC)

18
2 Normal
Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. . آمين آمين ياربّ العالمين
Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda
Yuk konsultasikan penghambat kehamilannya dgn kami ================================ ㅤㅤ
BBM : DD49481A
WA/SMS : 082247196263 ================================ ㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤ
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#gainpost
#love
#lifestyle
#instadairy
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#ukhwahti
#usahawan
#bisnesonline
#seminar
#ajimaura  #terapiinstagram
#syukurselalu
User Image fadhilah_adi Posted: Feb 19, 2018 11:31 AM (UTC)

9
0 Normal
Komisyen masuk dah😍😍😍
.
.
Alhamdulillah
.
.
Ty toneexcel
#gadissite
#toneexcel
User Image burhanmaat Posted: Feb 19, 2018 11:22 AM (UTC)

5
0 Normal
Assalamu'alaikum & Selamat Sejahtera guys.. .
Siapa kat sini pakai simkad Tone Excel? Cuba check akaun bank masing2 ada dpt komisen tak?
.
Yang pakai simkad maciz cilcum diji umubil pun bole juga cek akaun bank kot2 ada dpt komisen juga..
.
TQ Allah atas rezeki yg dikurniakan asbab pakai simkad ajaib Tone Excel ini..
.
Klik sini kalau nak join TE
http://www.gajimasyuk.com/mmg/burhanmaat
.
#ToneExcel #iamthebosstoneexcel
#teamgstm #MMGUIA #TWBGroupSupport #simkadsaka #bebashutang #prepaidthatpayyou #passiveincome
User Image jana_income_mudah_malaysia Posted: Feb 19, 2018 10:55 AM (UTC)

1
0 Normal
_*Yeayyy, Alhamdulillah 😍 gaji kedua Toneexcel dah masuk !!!*_

Saya tau korang pernah rasa masalah tak cukup duit setiap bulan dan saya pernah rasa macam tu jugak, tapi sampai bila kan.. Hurm 😢

Rezeki dalam toneexcel tak dinafikan lagi, ramai yg merasa, setiap peringkat umur, sampai makcik pun pernah rasa.

So, korang jujur, tanya dalam hati. Mesti ada perasaan nak ubah kewangan kan.

Jom rebut peluang ni, saya akan guide korang sekali 😃

Klik link ni yer👇👇👇 http://www.gajimasyuk.com/user/falysa

Wasap 01118798481

#01118798481
#toneexcel
#simkadbergaji
#gajimasyuk
#pasifincome
#mmguia
User Image my_pregnantmomy Posted: Feb 19, 2018 10:40 AM (UTC)

30
4 Normal
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
. . . . .
Yuk cek IG kami seputar program kehamilan dengan tingkat keberhasilannya 95%, ayo tunggu apalagi sudah banyak yang berhasil mengikuti promil kami.
Follow:
@my_pregnantmomy
@my_pregnantmomy
@my_pregnantmomy
@my_pregnantmomy
@my_pregnantmomy 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person 📱BBM: 5D590C11
📱WA: 085331426792
️ ️
User Image khairulfaezi30 Posted: Feb 19, 2018 10:35 AM (UTC)

3
0 Normal
Assalamu'alaikum & selamat petang guys.. Siapa kat sini pakai simkad Tone Excel..? Cuba check akaun bank masing2 ada dapat komisen tak..? Yang pakai simkad maxis celcom digi umobile pun boleh juga cek akaun bank mana la tau kowt2 ada dapat komisen juga.. TQ Allah atas rezeki yang dikurniakan asbab pakai simkad ajaib Tone Excel ini..
KHAIRUL FAEZI📱+60129955365

#toneexcel #mmguia #harigaji #hariraya

Klik sini kalau nak join Tone Excel
http://www.gajimasyuk.com/user/khairulfaezi
User Image __fique Posted: Feb 19, 2018 10:00 AM (UTC)
10
0 Normal
Progress team MMGUIA harini setelah lama bercuti:- 1. Final meeting website baru. InsyaAllah boleh launch dalam masa terdekat ni. Kami akan buat yg terbaik utk anda semua.

2. Restock simkad ajaib Tone Excel berjumlah 41k. Kami antara group yg konsisten tiap2 minggu tanpa gagal restock simkad di HQ.

3. Buku Master Guide insyaAllah siap printing Isnin depan. Mohon doa kalian agar semuanya berjalan lancar utk kemudahan network anda bergerak laju dlm biz ini.

#toneexcel #mmguia #mastermindgroupuia

www.gajimasyuk.com/user/shafiqsaharani
User Image dglamcollections769 Posted: Feb 19, 2018 9:56 AM (UTC)

9
3 Normal
New arrival!!
Kurung Samira

Harga : Rm99
Postage : Rm8/ rm12 ss

Size S, M, L, XL dan 2XL
(Ukuran rujuk gambar carta)

Material: Printed Moss Crepe
tidak jarang dan tak perlu lining
leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
kombinasi potongan kurung peplum dan kurung moden, ditambah pleated bahagian depan baju, tampak cantik dan menarik
pinggang skirt full getah dan ada lining
**warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
.
Pertanyaan & oder whatsapp
www.wasap.my/601111506825 .

#bajukurungpeplum
#dglamcollections769
#minikurung
#bajukurungplain
#bajukurungbunga
#kurungsamira
#bajukurungpleated
#erezeki
#cadarmurah
#ajimaura
#aksesoriwanita
#dukunsaka
#lentikdara
#pengantin
#glamorbakretis
#bajuraya2018
#merecik
#bajudinner
#artis
#popular
#bazarpaknil
#gadgetmurah
#bajucantik
#bajukurungbawahrm100
#bajukurungglam
#toneexcel
#ootd
#nakkuruscepat
#koleksiraya
#bajuraya
User Image aasmaazme.te Posted: Feb 19, 2018 9:48 AM (UTC)

9
1 Normal
Alhamdulillah, hampir setiap hari order simkad berlambak - lambak permintaan

Simkad ni telah bantu ramai orang ubah kehidupan.Awak bila lagi nak ambil peluang ni ? Duduk rumah je buat bisnes ni, kami yang akan bantu poslaju kepada customer awak. Awak promote di rumah guna jari je tak perlu susah payah

Berminat?? Nak tahu lebih lanjut pasal ni??
📲 whatsapp 0105322590
Atau
Click link di bio @aasmaazme.te

Kepakaran saya ialah membantu insan biasa seperti anda mencipta pendapatan bulanan TANPA HENTI seumur hidup, hanya melalui sekeping SIMKAD TONE EXCEL!!!!
- #toneexcel  #toneexcelwow #sideincome #simcard  #simkad  #student #pelajar #guru #cikgu#pekerja #nikmatilah #bisnesmudah #bisnessenang #agentwanted #kerjaparttime #bisnesmodalrendah #agentwanted #agentsimkad #agenttakperlupostbarang #carisideincome #jombisnes #bisnesonline #bisnesmudah #dropshipwanted #kerjasenang
Assalamualaikum SHAM N friends merembo di Pasar Malam Batu 2 1/2
OneXoX membantu mereka yang ingin berjimat

Panggilan jimat
9sen seminit ke semua talian

Data murah - rm50 20gb utk pengguna baru

Tempoh aktif yg panjang sehingga 2020

Data dan minit panggilan yang belum digunakan bole dibawa kedepan sehingga simkad expired

Kami menawarkan penjimatan untuk pengguna

Bole kekalkn no lma @ guna no baru jika ingin mencuba penjimatan yang di war2kn

SAHABAT JIMAT DATA LAJU

www.wasap.my/60135394734 faizah
www.wasap.my/6019541118 sham
www.wasap.my/601113210321 sham
www.wasap.my/601113226543 amira

#onexox
#simkad1xox_jimat_internet_laju
#onexoxtaiping
#rm10
#onexoxsimkad
#taiping
#kualakangsar
#neelofa
#fattahamin
#jannanick
#baganserai
#onexoxdealermalaysia
#jimat
#wanita
#cikgu
#usahawan
#universiti
#produkviral
#ucanduit
#instashop
#onexoxprepaid
#toneexcel
#celcom
#digi
#maxis
#pasifincome
#redone
#santaijim
#terapiinstagram
#ajimaura
User Image aliffhafizm Posted: Feb 19, 2018 9:44 AM (UTC)

5
0 Normal
Yang guna celcom maxis digi umobile dah check akaun bank tak kot2 dapat komisyen jugak 🤣
#Malaysia #ToneExcel
User Image snf_msfr Posted: Feb 19, 2018 8:58 AM (UTC)

9
0 Normal
Selamat Petang semua! Minggu baru telah bermula, apakah perancangan anda? Masih dengan keadaan sediakala? Ataupun sudah bermula mengorak langkah ke arah kehidupan yang lebih baik? Pilihan di tangan anda! #MotivationalMonday #SemangatBaru #TONEGROUP #ToneExcel #KebebasanKewangan

Klip sini http://www.wasap.my/601129276824/JUTAWANONLINE whatsapp +601129276824 (fizan)
User Image fahmifadhibrahim Posted: Feb 19, 2018 8:53 AM (UTC)

2
0 Normal
Assalamu'alaikum & Selamat Petang.. Siapa kat sini pakai simkad Tone Excel? Cuba check akaun bank masing2 ada dpt komisen tak?

Yang pakai simkad maciz cilcum diji umubil pun bole juga cek akaun bank kot2 ada dpt komisen juga.. TQ Allah atas rezeki yg dikurniakan asbab pakai simkad ajaib Tone Excel ini.. #toneexcel #harigaji #hariraya

Klik sini kalau nak join TE www.mudahonline.com/1148254
User Image azie_meeracle Posted: Feb 19, 2018 8:42 AM (UTC)

9
0 Normal
Alhamdulillah..GAJI #ToneExcel dah masuk.. lepas ni GAJI #TonePlus pulak...
Guna simkad dapat gaji pasif.. .
.

#saving #Toneexcel #Tonepluas #Meeracle #financialfreedom
User Image mohdzulhelmi.te Posted: Feb 19, 2018 8:37 AM (UTC)

4
0 Normal
Assalamu'alaikum & Morning guys.. Siapa kat sini pakai simkad Tone Excel? Cuba check akaun bank masing2 ada dpt komisen tak?

Yang pakai simkad maxis celcom digi umobile pun bole juga cek akaun bank kot2 ada dpt komisen juga.. TQ Allah atas rezeki yg dikurniakan asbab pakai simkad ajaib Tone Excel ini.. #toneexcel #inr_sste #anq_ste #harigaji #hariraya
User Image _wannorsofiza Posted: Feb 19, 2018 8:31 AM (UTC)

6
0 Normal
FAKTA BUKAN AUTA
........................................ 1. Ramai pengguna2 setia m,c,d,dll kata simkad #ToneExcel mahal sampai RM98.60 sedangkan simkad mereka RM10 je.. Respond saya :
Simkad anda RM10 memang murah.Tapi 10 tahun anda guna dan habis duit untuk topup,ada pulangan tak walaupun 10 sen? Pasti takde ..ini FAKTA.

2. Pengguna setia talian lain kata talian mereka banyak free data & unlimited data.

Respond saya:
Free data & unlimited data jika anda tak guna anda rugi. Data yang banyak tidak boleh ditukar dengan wang ringgit & akhirnya lupus. Data yang banyak tidak boleh bayar bil utiliti,ansuran kereta,rumah dan lain2. Dengan ToneExcel selain free data, kami dapat UNLIMITED PASSIVE INCOME ... Ini FAKTA.

3.Orang2 kata ToneExcel ni Bisnes MLM .Bila orang daftar upline untung, bila orang bawah aktif menaja, upline kaya raya.

Respond saya :
Plan income ToneExcel mengikut terma & syarat syarikat. Kalau anda setuju, buat. Jika tak, jangan buat. ToneExcel bukan MLM.Buktinya bila anda sponsor ahli baru, anda dapat duit sponsor RM15-RM25, sedangkan upline tak dapat pun. Komisyen topup anda bukan diambil dari kredit atau ahli2 tapi Syarikat yang bayar mengikut peratusan tertentu.Konsep Toneexcel "Sape Buat Dia dapat" ini FAKTA.

SEMUA ORANG BERPELUANG BUAT INCOME YANG BANYAK TETAPI USAHA SENDIRI BERTERUSAN(KONSISTEN) ADALAH FAKTOR UTAMA KEJAYAAN.

Nak tahu lebih lanjut,whatsapp saya +601135914081

Hashtags found on this page