Toggle navigation

#tipskurus318,573 POSTS

Post Content
Terperdaya sekejap 😍 Korang pulak camne..
.
✅ Tag member korang 👇🏼👇🏼👇🏼
.
.
.
.
.
Follow our 2nd IG. Untuk lihat contoh2 healthy meal dan bantu progress kurus sihat anda. @coachismailayu2
#teamkurussihat
coach ismail +60132505120
coach ayu +60122230485
#coachismailayu #tipskurus #jomkurus #kurus #diet #jk1m #coachkurus #turun5kgsebulan #ootd #fattahamin #seluarbesar #jalanjalancarimakan
🌼SUPER SLIM BENGKUNG🌼
.
Harga MURAH sgt!!!
.
-Sgt2 senang pakai je, blh pakai di office, kahwin, event, after baby birth,dating.....blh pakai sepanjang hari, sbb ni senang dan cepat cara yg tutup perut buncit
-100% tutup perut buncit (3 lapis cangkuk adjust)
-100% tak bergulung sbb bertulang
.
size: M-5XL
color: Black, cream
.
pm 011-15786381

All is ready stock, Ship By Poslaju with 2 working days.
.
#korset #corset #bengkung #slimming #bodyshaper #kualalumpur #slim #sayanakkurus #jomkurus #produkkurus #igersmalaya #igersmalaysia #photo #sexy#bengkungmoden #bengkungmurah #korsetmurah #photo #onlineshopper #malaysia #ootdmalaysia #diet #tipskurus #petalingjaya #kurusmudah #weightloss #jamu
Dah bosan makan roti gandum kosong?
.
Tak perlu nak diet sangat sampai paksa diri makan roti kosong je.
.
Cubalah resipi roti gandum + peanut butter + pisang + strawberi 🍞🍓🍉🥜
.
Sedap beb 😍
.
Follow our 2nd IG. Untuk lihat contoh2 healthy meal dan bantu progress kurus sihat anda. @coachismailayu2 @fitonomykitchen
#teamkurussihat
coach ismail +60132505120
coach ayu +60122230485
#coachismailayu #tipskurus #jomkurus #kurus #diet #jk1m #coachkurus #turun5kgsebulan #ootd #fattahamin #seluarbesar #jalanjalancarimakan
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . .
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan.
.
GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu).
.
1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan.
.
Jom wasap saya terus 0135303761
Day 21 #moniclauchallengekeempat 💪💪💪
Makan pagi td jam 9 pagi. Aku kalo makan pagi itu nunggu laper dlu hehehe. Aku td makan oatmeal dikasi air panas trus topingnya mangga dikit, gak ada separuh buah mangga.
Makan siang pake sayur asem tp gapake kuah dan tumis cumi item. Jarang bgt ada cumi2 hmmm favorit ini sihh 👌
Semangat sehat @mbaneno @rischa_27 @agnestiaprastiwi17 @adelelie_loss23kg @snackkripo .
.
#pejuangdiet #pejuangdietsehat #tipsdiet #tipskurus #tipssehat #caradiet #caradietsehat #carakurus #dietchallenge #moniclauchallengekeempat
Saya nak terai la gula gula kurus ni tapi saya macam ada ternampak set set dia.
boleh ke cerita sikit macam kes saya ni sesuai ambik set mana? "saya ni dah diet, lepastu turun sikit lepastu tak turun turun dah.Nak ambik produk kurus tapi saya ni sibuk sikit, so camna eh?" ok korang kat sini ada kes macam hakak ni ke?
kalau ada kes sama macam ni boleh baca sampai habis tau.

Bagus sebenarnya dah diet dan dan ada penurunan ,cumanya badan kita ni ada masa dia akan plateu. Berat badan jadi statik untuk turun. Ada orang ambik masa seminggu, ada orang ambik masa sebulan.

apa yang kita boleh buat masa ni, cuba tukar sikit cara pemakanan atau gaya senaman yang kita biasa buat. Sebab bila badan kita asyik senaman yang sama atau makan cara yang sama dia jadi bosannn.So kena ada tukar sikit.

Selain tu, boleh try detox dulu seminggu kemudian, naikkan metabolisma dengan hisap gula gula kurus ni.

Dalam gula gula kurus dengan GCT ada kopi hijau yang sangat femes untuk bakar lemak dan naikkan metabolisma.Tapi apa yang best lagi dalam ggk ni ada delima yang ramai tak tau fungsi dia untuk elak pengumpulan lemak.

kita nak buang lemak dalam masa yang sama kita tak nak kumpul lemak bagi banyak kan.so jumlah masuk dan keluar sama camna nak berkurangan kan?

then macam kes akak ni,sibuk so akak sure takda masa nak senaman bagai kan. suggestion ciksue, akak sapu gel coolrose masa akan nak tido atau masa akak nak pergi kerja. boleh ja sapu anytime bahgian paha, lengan ,bawah dagu dengan perut.

rasa dia pun sejukkk berangin ja.wangi pulak tue, takkan melekit kat tangan walaupun lepas sapu tu terus nak drive keta.Takkan rasa berminyak masa nak pegang stereng tue.

so gel ni akan bantu bakar lemak dari luar lepastu firmkan balik muscle yang gelebeh tue.
so complete set terbaik untuk akak
lagipun bila akak ambik mince+gel+gct sekaligus lebih JIMAT dari akak beli loose item.

JIMAT RM45 jugak tau
ni haaa gambar complete set

#TabungDimar5FigureT15
#teamkepuks
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +0135303761
Urut dada akak tengok testimoni nie
Sebab ramai yang cakap lebih 100 kg susah nak turun berat badan.

Tengok nie leh jer turun 8 kg dalam masa 3 minggu. Fuhhhh! Memang terbaik.
.
Susah ke senang nak turun berat badan nie? Kuncinya konsisten 👍
.
WhatsApp 0135303761
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . .
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan.
.
GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu).
.
1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan.
.
Jom wasap saya terus 0135303761
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . .
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan.
.
GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu).
.
1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan.
.
Jom wasap saya terus 0135303761
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . .
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan.
.
GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu).
.
1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan.
.
Jom wasap saya terus 0135303761
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan.
.
GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu).
.
GREEN COFFEE TEA - Bantu buang toksin dalam usus & bakar lemak sekali.
.
Nak beli 1 1 boleh, nak beli 3 skali pun boleh. Lagiiiik jimat nau nau.
.
Jom wasap ke 0135303761 nak tau lebih lanjut 😉 -
Saya nak terai la gula gula kurus ni tapi saya macam ada ternampak set set dia.
boleh ke cerita sikit macam kes saya ni sesuai ambik set mana? "saya ni dah diet, lepastu turun sikit lepastu tak turun turun dah.Nak ambik produk kurus tapi saya ni sibuk sikit, so camna eh?" ok korang kat sini ada kes macam hakak ni ke?
kalau ada kes sama macam ni boleh baca sampai habis tau.

Bagus sebenarnya dah diet dan dan ada penurunan ,cumanya badan kita ni ada masa dia akan plateu. Berat badan jadi statik untuk turun. Ada orang ambik masa seminggu, ada orang ambik masa sebulan.

apa yang kita boleh buat masa ni, cuba tukar sikit cara pemakanan atau gaya senaman yang kita biasa buat. Sebab bila badan kita asyik senaman yang sama atau makan cara yang sama dia jadi bosannn.So kena ada tukar sikit.

Selain tu, boleh try detox dulu seminggu kemudian, naikkan metabolisma dengan hisap gula gula kurus ni.

Dalam gula gula kurus dengan GCT ada kopi hijau yang sangat femes untuk bakar lemak dan naikkan metabolisma.Tapi apa yang best lagi dalam ggk ni ada delima yang ramai tak tau fungsi dia untuk elak pengumpulan lemak.

kita nak buang lemak dalam masa yang sama kita tak nak kumpul lemak bagi banyak kan.so jumlah masuk dan keluar sama camna nak berkurangan kan?

then macam kes akak ni,sibuk so akak sure takda masa nak senaman bagai kan. suggestion ciksue, akak sapu gel coolrose masa akan nak tido atau masa akak nak pergi kerja. boleh ja sapu anytime bahgian paha, lengan ,bawah dagu dengan perut.

rasa dia pun sejukkk berangin ja.wangi pulak tue, takkan melekit kat tangan walaupun lepas sapu tu terus nak drive keta.Takkan rasa berminyak masa nak pegang stereng tue.

so gel ni akan bantu bakar lemak dari luar lepastu firmkan balik muscle yang gelebeh tue.
so complete set terbaik untuk akak
lagipun bila akak ambik mince+gel+gct sekaligus lebih JIMAT dari akak beli loose item.

JIMAT RM45 jugak tau
ni haaa gambar complete set

#TabungDimar5FigureT15
#teamkepuks
Saya nak terai la gula gula kurus ni tapi saya macam ada ternampak set set dia.
boleh ke cerita sikit macam kes saya ni sesuai ambik set mana? "saya ni dah diet, lepastu turun sikit lepastu tak turun turun dah.Nak ambik produk kurus tapi saya ni sibuk sikit, so camna eh?" ok korang kat sini ada kes macam hakak ni ke?
kalau ada kes sama macam ni boleh baca sampai habis tau.

Bagus sebenarnya dah diet dan dan ada penurunan ,cumanya badan kita ni ada masa dia akan plateu. Berat badan jadi statik untuk turun. Ada orang ambik masa seminggu, ada orang ambik masa sebulan.

apa yang kita boleh buat masa ni, cuba tukar sikit cara pemakanan atau gaya senaman yang kita biasa buat. Sebab bila badan kita asyik senaman yang sama atau makan cara yang sama dia jadi bosannn.So kena ada tukar sikit.

Selain tu, boleh try detox dulu seminggu kemudian, naikkan metabolisma dengan hisap gula gula kurus ni.

Dalam gula gula kurus dengan GCT ada kopi hijau yang sangat femes untuk bakar lemak dan naikkan metabolisma.Tapi apa yang best lagi dalam ggk ni ada delima yang ramai tak tau fungsi dia untuk elak pengumpulan lemak.

kita nak buang lemak dalam masa yang sama kita tak nak kumpul lemak bagi banyak kan.so jumlah masuk dan keluar sama camna nak berkurangan kan?

then macam kes akak ni,sibuk so akak sure takda masa nak senaman bagai kan. suggestion ciksue, akak sapu gel coolrose masa akan nak tido atau masa akak nak pergi kerja. boleh ja sapu anytime bahgian paha, lengan ,bawah dagu dengan perut.

rasa dia pun sejukkk berangin ja.wangi pulak tue, takkan melekit kat tangan walaupun lepas sapu tu terus nak drive keta.Takkan rasa berminyak masa nak pegang stereng tue.

so gel ni akan bantu bakar lemak dari luar lepastu firmkan balik muscle yang gelebeh tue.
so complete set terbaik untuk akak
lagipun bila akak ambik mince+gel+gct sekaligus lebih JIMAT dari akak beli loose item.

JIMAT RM45 jugak tau
ni haaa gambar complete set

#TabungDimar5FigureT15
#teamkepuks

Hashtags found on this page