Toggle navigation

#timewise76,954 POSTS

Post Content
Eyespa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay .
😱 Mata SEMBAB
😱 EYEBAG menganggu
😱 Lingkaran gelap @ hitam bawah mata
😱 Mengadap laptop lama
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt
😱 Menangis lama
😱 Pakai spec mata 😱 Fine lines
😱 Penyebabkan mata penat
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉 Berfungsi untuk:
.
💖menegang
💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata
💖menjadikan mata nampak lebih muda .
👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata. 👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. .
Lebih cepat dan berkesan.
.
Kesan juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya
.
Orang kata dari mata turun ke hati
Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna .
+60172600460
@ieraatiramk
.
.
.
#syjual #syjualonline #syjualmurah #syjualmakeup
#cod #freepostage #freepost #freegift #freeconsultation #sungkai #tgmalim #slimriver #bidor #besout #trolak #helizahelmi #sazzyfalak #wansharmila #amyrarosli #skincare #skincareroutine #marykaymalaysia #marykaymysg #beautyconsultant #beauty #saledirector #sale #timewise #botanicaleffects #lisptick
Eyespa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay .
😱 Mata SEMBAB
😱 EYEBAG menganggu
😱 Lingkaran gelap @ hitam bawah mata
😱 Mengadap laptop lama
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt
😱 Menangis lama
😱 Pakai spec mata 😱 Fine lines
😱 Penyebabkan mata penat
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉 Berfungsi untuk:
.
💖menegang
💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata
💖menjadikan mata nampak lebih muda .
👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata. 👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. .
Lebih cepat dan berkesan.
.
Kesan juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya
.
Orang kata dari mata turun ke hati
Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna .
+60172600460
@ieraatiramk
.
.
.
#syjual #syjualonline #syjualmurah #syjualmakeup
#cod #freepostage #freepost #freegift #freeconsultation #sungkai #tgmalim #slimriver #bidor #besout #trolak #helizahelmi #sazzyfalak #wansharmila #amyrarosli #skincare #skincareroutine #marykaymalaysia #marykaymysg #beautyconsultant #beauty #saledirector #sale #timewise #botanicaleffects #lisptick
Eyespa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay .
😱 Mata SEMBAB
😱 EYEBAG menganggu
😱 Lingkaran gelap @ hitam bawah mata
😱 Mengadap laptop lama
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt
😱 Menangis lama
😱 Pakai spec mata 😱 Fine lines
😱 Penyebabkan mata penat
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉 Berfungsi untuk:
.
💖menegang
💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata
💖menjadikan mata nampak lebih muda .
👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata. 👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. .
Lebih cepat dan berkesan.
.
Kesan juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya
.
Orang kata dari mata turun ke hati
Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna .
+60172600460
@ieraatiramk
.
.
.
#syjual #syjualonline #syjualmurah #syjualmakeup
#cod #freepostage #freepost #freegift #freeconsultation #sungkai #tgmalim #slimriver #bidor #besout #trolak #helizahelmi #sazzyfalak #wansharmila #amyrarosli #skincare #skincareroutine #marykaymalaysia #marykaymysg #beautyconsultant #beauty #saledirector #sale #timewise #botanicaleffects #lisptick
The photo one the left was taken a week before my Mary Kay starter kit arrived, and the picture on the right was taken after only three weeks of using my amazing TimeWise set! That's a total of four weeks between the pictures. Zoom in and you can really see the change in my pores, it's pretty remarkable. #nofoundation #cleanskin #mymarykay #teammk #beautiful #beauty #skincare #timewise #bossbabe #love #lovemarykay #beforeandafter
3 different career level but with same mission & goal.
.
.
We love Mary Kay career so much.
.
.
Jom join team kami yg super aktif. Bergaul dgn org pandai, jd pandai. Bergaul dgn org yg bersemangat dan berusaha, itu juga yg anda dpt.
.
.
Fizza 0176762684
Mk
.
.
#flawless#raya2017#timewise#makeup#sayajual#tudung#murah#hijab#cantik#dropship#malaysia#lips#sunscreen#onlineshopmalaysia#bazaarpaknil#kareenakapoorkhan#iklanonline#mattelipstick#readystok#ctdk#cyberjaya#putrajaya#cod#marykay#antiaging#muamalaysia#lipstick#spf#beautytips#muamalaysia
Set timewise ... piel más tersa,joven y radiante
Set Milagroso, lo mejor te trae Mary Kay®
A parir de 25 a 49 años😍

Ser completo a S/219
#MaryKay
#TimeWise
#Perúsepintaderosa
#MujeresEmprendedoras
Dua item permulaan and pengakhiran solekan
.
FOUNDATION PRIMER SUNSCREEN
😚mempunyai spf 15 utk melindungi kulit dr sinaran matahari
😚mengurangkan penggunaan foundation
😚membantu menutup ketara liang liang pori terbuka dgn lebih mudah

MAKEUP FINISHING SPRAY
😚membantu solekan lebih tahan lama sehingga 16jam
😚membantu solekan nampak lebih glowing
Rahsia makeup kekal lama di wajah selama 8JAM!!
.
Suka makeup?? Anda wajib cuba finishing spray by MK..
👉mekap tahan lama
👉Wajah lebih segar
👉Bebas minyak
👉Tidak melekit & cepat kering
👉Tahan 8 jam
.
Masih ragu ragu??..... Mk telah bkerjasama dgn skindinavia bg mghasilkan FS dimana company yg hanya mngeluarkan product finishing spray...teruja kan!😃 Perunding kecantikan MK
.
.
Love ❤️ beauty consultant 👱🏻‍♀️manja..
☎️017-5149895.. ______________________________
#marykaytaiping
#marykaykamunting
#marykayperak
#marykaymalaysia
#skincare
#cosmatik
#botanical
#timewise
#timewiserepair
#sayapakai
#sayajual
#beauty
#beautyconsultant
#nakcantik
#nakgebu
#nakcomey
#sabarituindah
#istiqomah
#insyaallah
#alhamdulillah
#berjaya
#rezeki
#serumc
#clearproof
#satinlips
#ofhg
#malacepplus
#mask
💖 BOTANICAL EFFECT EVOLUTION 💖
.
Dirumus khas untuk wanita muda yang sedang mempelajari manfaat rutin penjagaan kulit yang sihat dan masih tidak risau akan tanda-tanda penuaan!
Jom kita tengok apa yang best dari set BE EVO ini :
.
🍄 Cleanser
- Bersih secara mendalam dan efektif, dan turut melarutkan semua kesan minyak
- Tidak mengeringkan kulit atau meninggalkan ia berasa tegang
- Kulit berasa licin, segar dan bersih
.
🍄 Moisturizing Gel
- Gel pelembap yang dapat diserap oleh kulit menawarkan kelembapan optimal kepada semua jenis kulit, membolehkan kulit kelihatan sihat
- Formula yang ringan tidak memberi rasa berminyak dan ia juga tidak meninggalkan sisa, malah ia melembap sehingga 12 jam
.
🍄 Refreshing Toner
- Menawar manfaat antioksidan untuk kulit, Toner penyegar kami mengetatkan tampilan liang pori-pori serta menyingkirkan minyak berlebihan
- Lapkan kesan kotoran - begitu juga kulit kusam dan sel-sel kulit mati - untuk permbersihan yang lengkap
.
🍄 Invigorating Scrub
- Skrub Penyegar kami mengelupas untuk membuang kulit mati dan kulit kusam, pori-pori berasa seperti dibersihkan secara mendalam
- Bukan hanya kulit anda akan kelihatan licin, malah skrub ini mengembalikan semula kulit anda yang kelihatan lesu kepada kulit yang cantik berseri dan sihat.
.
🍄 Moisturizing Lotion SPF30 Sunscreen
- LOSYEN PELEMBAP SPF 30 KRIM PELINDUNG MATAHARI yang bertekstur ringan menawarkan spektrum perlindungan matahari yang luas (UVA dan UVB)
- Anda akan dapat kelembapan yang secukupnya untuk kulit anda sehingga 12 jam
.
🌷Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, atau ingin membina kerjaya Mary Kay seperti saya boleh hubungi saya, 🌸☎️0195157097 SHIMA
Mary Kay Senior Beauty Consultant.
_____________________________________
#marykay
#botanical
#skincare
#lips
#timewise
#melacep
#clearproof
#masalahjerawat
#timewiserepair
#skincareselamat
#tiadabahankimia
#beautiful
#cantik
#lipstick
#flawless
#foundation
#marykayconsultant
#marykayperak
#marykaykl
#marykaypenang
#marykaykedah
#photooftheday
#photogrid
#politeknik
#upm
#ump
#uum
#unikl
#uum
Eyespa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay .
😱 Mata SEMBAB
😱 EYEBAG menganggu
😱 Lingkaran gelap @ hitam bawah mata
😱 Mengadap laptop lama
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt
😱 Menangis lama
😱 Pakai spec mata 😱 Fine lines
😱 Penyebabkan mata penat
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉 Berfungsi untuk:
.
💖menegang
💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata
💖menjadikan mata nampak lebih muda .
👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata. 👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. .
Lebih cepat dan berkesan.
.
Kesan juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya
.
Orang kata dari mata turun ke hati
Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna .
+60172600460
@ieraatiramk
.
.
.
#syjual #syjualonline #syjualmurah #syjualmakeup
#cod #freepostage #freepost #freegift #freeconsultation #sungkai #tgmalim #slimriver #bidor #besout #trolak #helizahelmi #sazzyfalak #wansharmila #amyrarosli #skincare #skincareroutine #marykaymalaysia #marykaymysg #beautyconsultant #beauty #saledirector #sale #timewise #botanicaleffects #lisptick
🏋🏽MARY KAY HIGH INTENSITY SPORT COLOGNE SPRAY🏋🏽
.
⚽Wangian yg menyegar dan mencergaskan ini memberi pergerakan dan sensasi yg merangsangkan deria-deria anda!
.
🏐Buat si penggemar risiko, berjiwa kembara, pesaing tahan lasak dan bersedia utk menempuhi segala cabaran yg menantinya.
.
🎾 Wangian yg menggambarkan seorang yg gagah berani yg tidak mempunyai perkataan takut. Si pengguna High Intensity Cologne Spray ialah seorang yg bercita cita tinggi dan berani menangani segala halangan dalam apa jua keadaan mendesak. .
🏈 Sangat serasi dengan seorang yg ekstrem, ingin nengecapi kehidupan yg mengujakan dan memiliki semangat pengembaraan.
.
⛳ Dirumus dgn bahan-bahan botani spt kardamon, daun pudina dan
lada unggu!
.
.
📲Siti
Independent Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykayKL #marykaynilai #marykayselangor #marykaypajam #truedimension #lipstickmarykay #wanita #cantik #anggun #sayapakaisayajual #skinstories #pengantin #majalahnona #lelaki #artis #beautyconsultant #muamalaysia #bazaarpaknil #jerawat #timewise #melacep #botanical #jeragat #kulitsihat #mkmen #bebaskimia #LimitedEdition #Flawless
Eyespa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay . 😱 Mata SEMBAB
😱 EYEBAG menganggu
😱 Lingkaran gelap @ hitam bawah mata
😱 Mengadap laptop lama
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt
😱 Menangis lama
😱 Pakai spec mata 😱 Fine lines
😱 Penyebabkan mata penat
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉 Berfungsi untuk:
.
💖menegang
💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata
💖menjadikan mata nampak lebih muda .
👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata. 👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. .
Lebih cepat dan berkesan.
.
Kesan juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya
.
Orang kata dari mata turun ke hati
Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna .
+60172600460
@ieraatiramk
.
.
.
#syjual #syjualonline #syjualmurah #syjualmakeup
#cod #freepostage #freepost #freegift #freeconsultation #sungkai #tgmalim #slimriver #bidor #besout #trolak #helizahelmi #sazzyfalak #wansharmila #amyrarosli #skincare #skincareroutine #marykaymalaysia #marykaymysg #beautyconsultant #beauty #saledirector #sale #timewise #botanicaleffects #lisptick
Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay . 😱 Mata SEMBAB
😱 EYEBAG menganggu
😱 Lingkaran gelap @ hitam bawah mata
😱 Mengadap laptop lama
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt
😱 Menangis lama
😱 Pakai spec mata 😱 Fine lines
😱 Penyebabkan mata penat
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉 Berfungsi untuk:
.
💖menegang
💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata
💖menjadikan mata nampak lebih muda .
👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata. 👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. .
Lebih cepat dan berkesan.
.
Kesan juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya
.
Orang kata dari mata turun ke hati
Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna .
+60172600460
@ieraatiramk
.
.
.
#syjual #syjualonline #syjualmurah #syjualmakeup
#cod #freepostage #freepost #freegift #freeconsultation #sungkai #tgmalim #slimriver #bidor #besout #trolak #helizahelmi #sazzyfalak #wansharmila #amyrarosli #skincare #skincareroutine #marykaymalaysia #marykaymysg #beautyconsultant #beauty #saledirector #sale #timewise #botanicaleffects #lisptick
hye...💖💖😍
Conversation dgn mereka2 yg nak melawoo tapi sayang duit 😘😘
.
Awak : Berapa harga CLEANSER MARYKAY ??? Saya : RM7+ dik 😊
Awak : Mahalnya, kat mydin rm6. Cleanser je pun. Sama jer. 😒
.
Saya : Kenapa kopi kat starbuck RM15 sedangkan kat mamak RM1.50? Kopi je kan.☺
Awak : Okay, saya paham. 😅
.
Saya : Kenapa kereta honda 1.6cc lebih mahal dari kereta 1.6cc proton? Kereta je pun. Sama jer. 😏
Awak : OK OK sis, dah paham. 🙏🏻
.
Saya : Kenapa burger kat burger king RM18 tapi kat stall burger cuma RM2.50. Sama jer burger. 😋
Awak : Okay dah sis. Ampun. Dah paham dah paham. Tolong stop..cukup cukup cukup... .
.

Note ‼
♨ Barang MAHAL (atau murah) pasti ada sebab tertentu. Dalam menilai harga sesuatu barang, kaji dahulu kenapa ianya ditetapkan begitu. 😉
Kalau beli lipstick rm10, berapa hrga kos bahan, kos pengeluaran, kos pekrja, kos penjual?? 🤔
.

#copypaste #marykay #beautyconsultant #mk #timewise #skincare #sayapakaisayashare #jomgunamarykay #marykaypuncakalam #ilovemarykay #awetmuda #kulitcantik #beautyconsultant #igers #cosmetic #marykaymalaysia #ilovemarykay #bazaar #igshopmalaysia #marykayshahalam #bazaronlinemalaysia #testimonimarykay #kulitjerawat #kulitkering #hilangkanjerawat #pencucimukaorganic #pencucitanpakimia #MaryKaySkinCare.

Hashtags found on this page