Toggle navigation

#thewinnerscircle13,722 POSTS

Post Content
Paris OG 🗼⛽️
French Cookies 🇫🇷🍪
Creme Brulee 🍨🍨 @therealparisog @therealparisog
#EssexCannaTrees 🌳🍁🌳
#CookiesOrBetter 🍪🍁🍧 #Prop215 🇺🇸🔥🇺🇸
#HighTimes 🌊💦🌊 #StayLifted 🏋️‍♂️💯🏋️‍♂️
#FueledByThc ⛽️🔥⛽️ #CleanMed's ⚪️📣⚪️
#CannabisCommunity ☑️💚☑️
#TheWinnersCircle 🏆✅
#FlavourGameInsane 🌈 🤘🏽🌈
#ThePlugBcn 🔌🇪🇸🔌 #LegaliseTheHerb 🙏🏽🍁🙏🏽#FlownHereNotGrownHere 🇺🇸✈️🇬🇧#LondonSmokingClub 💳💯💳 #AkaGoldie 🏆🏅#BuddyBoy420uk 🍁🕵️‍♂️🍁 #5outh5ide🧜🏽‍♀️🦄🧜🏽‍♀️ #BIGPACO420 👻💛👻 #FreeToBlaze 🆓🥈💨 #HeadInTheClouds420 👩☁️👩
#ProfessorGreens 👨‍🏫💚👨‍🏫
#420SouthEast 🐾🍯🐾
User Image missdettis Posted: Nov 19, 2017 9:53 AM (UTC)
8
1 Normal
Nie bukan overclaim tapi terpaksa berterus terang dah itu hasil bagi orang yang sabar dan konsisten😍

10000 orang makan jadi kita makan tak jadi tu sebab ada pantang larang kita tak ikut.

Sama macam business 10000 orang buat jadi kita buat tak jadi mesti ada tips business yang mentor share kita tak buat atau buat tak tau😀Gituuuuuu

Vitamin C ni ada 180 biji 6 bulan la kamurang terpaksa makan tau.

Halal
Murah
Berkesan
Semulajadi
Kesihatan Itu Kekayaan

www.dettismuslin.blogspot.my

#TWC
#thewinnerscircle #newenrollmentshaklee #newmembershaklee
#pengedarshaklee #esp #kulitsensitif
#ahlishaklee
#bazarpaknil
#dietsihat
#produkkesihatan
#produkkecantikan
#terapiinstagram
#onlineshoppingmalaysia
#kakishoppingmalaysia
#sayajualvitamin
#igshopmalaysia
#ShakleeEffect #vitaminshaklee
#pengedarshaklee
#shakleemalaysia #shakleeksabah #shakleesandakan #shakleebeluran #shakleetelupid #shakleebatu7sandakan
#shakleebatusapisandakan
#readystockshakleesandakan #vitaminsemulajadi #kulitcantik #kulitsihat
User Image el_naomie Posted: Nov 19, 2017 9:18 AM (UTC)
1
0 Normal
GOOD NEWS FOR PREGGY MOMMIES

B Complex adalah vitamin yang dikecualikan GST tau. Bila tiada GST, of course la dapat kita berjimat cket kan

B Complex Shaklee lengkap dengan asid folik dan biotin. Jadi, boleh la mommies consume B Complex dengan lebih jimat. Duit lebih kita buat saving untuk baby, yeaayyy ☺️
.
#info #TWC #thewinnerscircle #noGST #preggymom #folicacid #asidfolik #ibuhamilshaklee #vitaminIbuHamil #shakleekulai #shakleesenai #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleetampines #shakleesaleng #shakleebandarputra #shakleeindahpura #shakleelarkin #shakleeover100years #shakleesafe
User Image leonmcdonaldiii Posted: Nov 19, 2017 3:49 AM (UTC)
13
0 Normal
Come join us tomorrow and get re-filled for the upcoming week! Can’t wait to see you, love on you and let you know it’s not over!!! God has a plan and your victory is in I️t!!! See you @thewinnerscirclechurch tomorrow!!! #thewinnerscircle #grace2finish #thewinnerscirclechurch #LM3 #gettingGodinvolved
User Image prophetamenra Posted: Nov 19, 2017 3:22 AM (UTC)
10
0 Rise
Pleasure connecting with the god @dbrooksexclusive tonight with my brother @sammythesamurai . I got to get up with god @kdyoungcocky . It’s work to be done ✅. Blessings . #SSLVLUP #ProphetAmenRa #STS #TLE #TheWinnersCircle
User Image vabk Posted: Nov 19, 2017 3:14 AM (UTC)
63
0 Normal
vabk 23h ago
When you show up, you glow up! Great seeing familiar faces and making new friends 💚💚 #theitworksway #funfreedomfriends #rva #rvaevents #richmondva #wrapnation #thewinnerscircle #momboss #momswhowork #melaninaire
User Image vitaminsno1 Posted: Nov 19, 2017 1:50 AM (UTC)
14
0 Normal
Beli twin pack Vivix bulan ni, akan dapat: ✅Dapat beli Vivix dengan harga JIMAT sebanyak RM40
✅Shaklee Starter Kit bernilai RM68.90
✅Free postage bernilai RM10.60
✅BONUS sebanyak RM36.10 🌹🌹TOTAL PENJIMATAN SEBANYAK RM155🌹🌹 Special Untuk New Member.

Beli 2 botol Vivix
✔ Less 5%
✔ Free Membership (Jimat rm68.90)
✔ Free Postage (Jimat rm10.60)
✔ Bonus RM36.10

Total penjimatan RM155
Bulan ni je ok☺
Beli Shaklee cari Kak Yati ya.. www.yatiadam.com
http://www.wasap.my/60199768284

#shakleeefect #shakleeipoh #shakleeperak #promosivivix #mukakenacantik #tipscntik #wanitacantik #kulitcantik #cantiksehat #nakcantik #jomcantik #ahlishaklee #cantikluarcantikdalam #cantikmenawan #jeragathilang #vivixshaklee #espmurah #kedaionline #familyshaklee #vitaminesp #shaklemurah #kulilicin #kulitgebu #kulithalus #TWC #thewinnerscircle
User Image drrichblackman Posted: Nov 19, 2017 1:32 AM (UTC)
52
5 Sierra
User Image kongsikesihatan Posted: Nov 19, 2017 1:18 AM (UTC)
1
0 Normal
KOLAGEN BUKAN SEKADAR UNTUK CANTIK, TAPI LEBIH DARI TU !

Memandangkan stok #kolagenshaklee dah mendarat di Shaklee, saya nak kongsi sikit tentang kolagen yang ramai orang selalu lah terlepas pandang.

Biasanya bila sebut kolagen dalam kepala kita akan imagine CANTIK, TEGANG, MULUS, CERAH, GEBU, LIANG PORI KECIK, FLAWLESS dan segala-gala tentang cantikkk aje kan.
.

Kalau bab cantik kulit tegang segala tu memang impian ramai perempuan kan. Orang laki tak kisah sangat sebab depa dah macho dah. 😉

Tapi pernah nampak tak ada orang lelaki yang konsisten amalkan kolagen setiap hari ? Ada ! Nak tau sebab apa ?
.

Ramai yang terlupa atau tidak tahu sebenarnya dalam kolagen Shaklee ada EKSTRAK KERANG-KERANGAN.

Untuk apa ekstrak kerang-kerangan tu ?

Dari ekstrak kerang-kerangan tulah wujudnya #GLUKOSAMIN dalam kolagen Shaklee. Kalau korang nak tau glukosamin ni lah yang bantu hasilkan cecair / bendalir sinovia kat dalam lutut kita tu.

Bendalir ni tugas dia untuk melicinkan pergerakan sendi. Tapi bila bendalir lutut berkurangan, lutut kita akan rasa sakittttt sangat. Sebab tulang lutut akan bergesel sesama sendiri.
.

Orang yang aktif, orang yang berusia mudah terdedah kepada sakit sendi macam ni. Tak kira jantina laki atau perempuan. Jadi jangan pelik ramai kaum adam yang ambil kolagen shaklee ni.

Untung kan siapa yang amalkan kolagen Shaklee ni. Bukan setakat dapat kulit cantik tegang awet muda.

SENDI PUN TAK SAKIT !! #TWC
#TheWinnersCircle
#KongsiKesihatan
#ShakleeEffects
#CollagenPowder

WHATSAPP
013.546.1319
User Image vitaminsno1 Posted: Nov 18, 2017 11:39 PM (UTC)
21
0 Normal
Vivix bukan ubat untuk kencing manis,

Tapi vivix adalah vitamin yg membantu memperbaiki sel-sel organ yang menghasilkn insulin yang sudah weng@rosak dan meningkatkn qualiti buah pinggang untuk kembali berfungsi dengan lebih baik.

Sebab itu vivix adalah pilihan utama.

Beli twin pack Vivix bulan ni, akan dapat: ✅Dapat beli Vivix dengan harga JIMAT sebanyak RM40
✅Shaklee Starter Kit bernilai RM68.90
✅Free postage bernilai RM10.60
✅BONUS sebanyak RM36.10 🌹🌹TOTAL PENJIMATAN SEBANYAK RM155🌹🌹 Special Untuk New Member.

Beli 2 botol Vivix
✔ Less 5%
✔ Free Membership (Jimat rm68.90)
✔ Free Postage (Jimat rm10.60)
✔ Bonus RM36.10

Total penjimatan RM155
Bulan ni je ok☺
Beli Shaklee cari Kak Yati ya.. www.yatiadam.com
http://www.wasap.my/60199768284

#shakleeefect #shakleeipoh #shakleeperak #promosivivix #mukakenacantik #tipscntik #wanitacantik #kulitcantik #cantiksehat #nakcantik #jomcantik #ahlishaklee #cantikluarcantikdalam #cantikmenawan #jeragathilang #vivixshaklee #espmurah #kedaionline #familyshaklee #vitaminesp #shaklemurah #kulilicin #kulitgebu #kulithalus #TWC #thewinnerscircle
User Image djfatherscott Posted: Nov 18, 2017 10:13 PM (UTC)
6
2 Normal
✨TONIGHT ✨
The 2017 Scorpio Finale Edition of #Mixx exclusively at Suite Lounge & RoofTop! Doors open at 8pm.
Free Entry for All until 10pm. No RSVP Required.
🎉SCORPIOS ARE FREE ALL NIGHT.🎉 Amazing Live Dinner Show by
@evakennedy until 11PM
Mixxes by @djfatherscott & @djteknology
MC'D by @hostgawd!
Party until 3AM

To Reserve VIP or Dinner Tables
GO TO → MIXXVIP.COM
For Complimentary Entry
Text MIXX to 545454
or Visit SaturdayMIXX.com!

Call/Text 678-827-2329
for more info or reservations by phone!

#SATURDAYMIXX #MIXXNATION #TheWinnersCircle #TeamScorpio #MatureAudiencesOnly #Upscaledresscodeenforced #WorldWin #2Levels #TheBestCrowd #Neversettle #HottestDJs #djfatherscott #tuc #turnupcommittee @turnupcommittee @foygfactor @suiteloungeatl @nightlifelink @adoorfirm
User Image essexcannatrees1 Posted: Nov 18, 2017 4:57 PM (UTC)
181
3 Normal
SPACEWALKER OG 🔥⛽️🔥⛽️🔥 (OG Kush X Skywalker OG) @therealparisog
The Music In The Background Is @popcaanmusic And It’s Called ( El Chapo ) 🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵
#EssexCannaTrees 🌳🍁🌳
#CookiesOrBetter 🍪🍁🍧 #Prop215 🇺🇸🔥🇺🇸
#HighTimes 🌊💦🌊 #StayLifted 🏋️‍♂️💯🏋️‍♂️
#FueledByThc ⛽️🔥⛽️ #CleanMed's ⚪️📣⚪️
#CannabisCommunity ☑️💚☑️
#TheWinnersCircle 🏆✅
#FlavourGameInsane 🌈 🤘🏽🌈
#ThePlugBcn 🔌🇪🇸🔌 #LegaliseTheHerb 🙏🏽🍁🙏🏽#FlownHereNotGrownHere 🇺🇸✈️🇬🇧#LondonSmokingClub 💳💯💳 #AkaGoldie 🏆🏅#BuddyBoy420uk 🍁🕵️‍♂️🍁 #5outh5ide🧜🏽‍♀️🦄🧜🏽‍♀️ #BIGPACO420 👻💛👻 #FreeToBlaze 🆓🥈💨 #HeadInTheClouds420 👩☁️👩
#ProfessorGreens 👨‍🏫💚👨‍🏫
#420SouthEast 🐾🍯🐾
User Image essexcannatrees1 Posted: Nov 18, 2017 1:56 PM (UTC)
236
2 Normal
🇺🇸Paris OG🇺🇸 🔥⛽️⛽️🔥 Frosty And Gassy 🤘🏽🤘🏽🤘🏽 3.5s , Quarters , Halfs , Zips 🙋🏽‍♂️🙋🏽‍♂️🙋🏽‍♂️
Unbeatable Prices 👊🏽💚👊🏽💚👊🏽💚👊🏽 #EssexCannaTrees 🌳🍁🌳
#CookiesOrBetter 🍪🍁🍧 #Prop215 🇺🇸🔥🇺🇸
#HighTimes 🌊💦🌊 #StayLifted 🏋️‍♂️💯🏋️‍♂️
#FueledByThc ⛽️🔥⛽️ #CleanMed's ⚪️📣⚪️
#CannabisCommunity ☑️💚☑️
#TheWinnersCircle 🏆✅
#FlavourGameInsane 🌈 🤘🏽🌈
#ThePlugBcn 🔌🇪🇸🔌 #LegaliseTheHerb 🙏🏽🍁🙏🏽#FlownHereNotGrownHere 🇺🇸✈️🇬🇧#LondonSmokingClub 💳💯💳 #AkaGoldie 🏆🏅#BuddyBoy420uk 🍁🕵️‍♂️🍁 #5outh5ide🧜🏽‍♀️🦄🧜🏽‍♀️ #BIGPACO420 👻💛👻 #FreeToBlaze 🆓🥈💨 #HeadInTheClouds420 👩☁️👩
#ProfessorGreens 👨‍🏫💚👨‍🏫
#420SouthEast 🐾🍯🐾
User Image nightlifelink Posted: Nov 18, 2017 6:27 AM (UTC)
13
2 Normal
#Realtime check in @opiumatl ・・・
🚨TONIGHT🚨
Meet us at OPIUM for Atlanta's Leading Friday Night with Atlanta's Leading Professionals!🥇Enjoy live music by the one and only @quinnsmusic. @frankski @djeclazz @bigrayvangroove & @theedjpm from 6p-3a starting at the Alibi Bar! 🔴Text 'PR' to 545454 from your mobile device or visit FridayRecess.com.
🔵Call/Text 678•827•2329 to reserve your VIP Sections for #ProfessionRecess after party 🥂
#TGIF #FridayNights #AtlantaNights #Midtown #LiveMusic #GoodMusic #Dancing #Celebrations #MatureAudiencesOnly #Selective #Sexy #Simplified #NeverSettle #ProfessionalRecess #UpscaleDresscodeEnforced #Worldwin #Thewinnerscircle @foygfactor #nightlifelink 📸 @nightlifelink @nightlifelinklive
User Image winahadin Posted: Nov 18, 2017 5:34 AM (UTC)
3
0 Normal
User Image kongsikesihatan Posted: Nov 18, 2017 4:19 AM (UTC)
2
0 Normal
Sempat lagi nak kelihatan gojes KRISMAS nanti..set asas vitamin untuk kecantikan dan kesihatan kulit akan membantu anda.

#ESP
- Mencantikkan kulit
- Membaik pulih tekstur kulit
- Anti-Penuaan
- Mencegah pigmentasi
- Memudar dan menghilangkan parut
- Menganjalkan aset (bagi wanita)
- Memberi tenaga

#VitaCPlus
- Melindungi dari UV matahari
- Menghasilkan collagen
- Mencegah uban
- Mencerahkan kulit
- Melawan bakteria penyebab jerawat
- Menghilangkan parut
- Meningkatkan sistem imun

#VitaEComplex
- Anti-penuaan
- Melambatkan penuaan
- Mengurangkan kedut
- Mengurangkan garis halus, parut, jerawat dan bintik penuaan
- Memulihkan tekstur kulit dan tona muka, dada dan otot peha.

Whatsapp👇👇👇
0135461319

#Kongsikesihatan
#TWC
#TheWinnersCircle
#SetKulitCantik

Hashtags found on this page