Toggle navigation

#terusmencintai29,834 POSTS

Post Content
User Image miss.iza Posted: Jan 24, 2018 12:13 AM (UTC)

2
0 Normal
Morning korg... 😊😊
Sambil2 vote Nana utk AME tu, jgn lupa vote Nisan Cinta dkt carta muzik2.. Minggu ni turun 1 anak tangga... Link undian ada dkt ig @sndlipstick_sarawak_ ..Kena teruskan vote utk bg lagu ni terus kekal dalam carta... ..
.
Utk carta Hot 40, korg bley vote lagu Terus Mencintai & Nisan Cinta.. Link Undian ada dkt @monsterpalingcomel ... Jommm vote.... #sitinordiana #jaclynvictor #Nisancinta #terusmencintai
User Image yati_aliju Posted: Jan 23, 2018 11:18 PM (UTC)

4
0 Normal
Assalammualaikum. Kuih Talam sago pancawarna terus mencintai. Biar apapun rintangan yg datang, aku setia disini untuk terus mencintai dari dahulu dan apatah lagi kini. #akusayangpadamu #terusmencintai #kuihtalamsagopancawarna
User Image eftwo_h Posted: Jan 23, 2018 11:06 PM (UTC)

jaclyn_victor
sitinordiana
sitinordianafc
10
0 Normal
Halamakkk turun satu anak tangga 😫. Korang semua jangan lupa undi taw 😉
.
.

#sitinordiana #terusmencintai
.
. 📷 @pija_kawaii
User Image nurulainshad Posted: Jan 23, 2018 10:21 PM (UTC)

15
0 Normal
✔ Penyanyi Meletop
(Terus Mencintai)
✔ Pelakon Meletop
(Cekelat Semanis Honey)
✔ Hos Meletop
(Gema Gegar Vaganza)
✔ Drama Meletop
(Cekelat Semanis Honey)
.
.
@Regranned from @sitinordianafc - Sapa rasa lagi kehangatan #AME2017 ? Angkat tangan sikit . Meletop angkat tangan yoww ✋🏻✋🏻✋🏻
.
.
Ayuh kita hangatkan lagi #AME2018 kali ini dengan memberi sokongan yg padu buat Siti Nordiana utk semua kategori yg telah mendapat tempat 10 teratas .
#terusmencintai #sitinordiana #sitinordianafc #teamsitinordiana #ame2018 - #regrann
User Image fienaaqilah Posted: Jan 23, 2018 1:28 PM (UTC)

elizadsharifuddin
sitinordiana
477
2 Normal
penangan Syurga Yang Kedua ✌🏻 tapi gambar yg last tuh kak nana nak jadi Syurga Yang Ketiga . Nooooooo !!! " tak lahhh , kak nana buat drama sendiri " 😂 .
.
ehhh ehhh !! makcik nii usik2 kak ejad pulekkkk @elizadsharifuddin 🙈😃 .
.
#syurgayangkedua #terusmencintai
User Image nana.manissst Posted: Jan 23, 2018 1:20 PM (UTC)

54
1 Normal
@sitinordiana was live siang tadi. Beliau tak save live tu rupanya. Tapi ada mesej dari hati nana ke hati peminat peminatnya. Sorry audio horrible harap harap mesej nana sampai buat semua yang menyokongnya tanpa berbelah bagi. Kakak dah letak subtitle kot kot audio nya kurang jelas.

Jangan lupa vote #sitinordiana di anugerah meletop era. Semoga shortlist ke top 5😊. Quick link di ig @miss.iza
Vote nana di Era digital music award. Temubual terbaik carta era. quicklink di ig @nana.manissst . 25hb ni resultsssss

Jangan lupaaaaaaa masuk web muzik muzik sekaranggg and vote for #nisancinta nana & @jaclyn_victor okayyyy. Dah tergelincir ke tempat ketiga nampaknya. Terus kan vote ya
Quicklink di ig @sndlipstick_sarawak_
#nisancinta juga dah di tangga ke 12 carta hot fm okayyyy. Jgn lupa vote

Jangan lupa juga, #terusmencintai masih bertahan dalam carta:
hot fm quicklink di ig @monsterpalingcomel
Era fm
Thr
User Image eftwo_h Posted: Jan 23, 2018 11:09 AM (UTC)

sitinordiana
sitinordianafc
32
0 Normal
User Image amalina5_ Posted: Jan 22, 2018 3:22 PM (UTC)

sitinordiana
33
0 Normal
"Kau ciptakan lagu indah
kau senyum semanis buah
satu tapi pasti dan sangat berarti
kau takkan terganti.." ❤ @sitinordiana #merinduimu #terusmencintai #cekelatsemanishoney #klikpengantinmusimsalju
.
.
Tahniah kak nana diatas pencalonan 4 kategori di #AME2018 👏👏👏 @Regranned from @sitinordiana - #sitinordiana #ame2018 #pc 📸 @maestro_ridwan - #regrann
User Image amalina5_ Posted: Jan 22, 2018 12:10 PM (UTC)

sitinordiana
32
0 Normal
Semanis honey! ツ @sitinordiana #terusmencintai #cekelatsemanishoney #klikpengantinmusimsalju
@Regranned from @sitinordiana - Harini kakak memilih untuk bersederhana saje. No heels harini sbb sakit kaki !! Hihi Styling by @yumimarina & 💄 @aidaglam2 #sitinordiana #ame2018 #pc - #regrann
User Image eftwo_h Posted: Jan 23, 2018 7:12 AM (UTC)

sitinordiana
sitinordianafc
51
1 Normal
User Image qila_snd Posted: Jan 23, 2018 4:00 AM (UTC)

85
2 Normal
Rindu..Rindu..
Menanti saat kau kembali
Pilu.. Pilu..
Tak tahan hati ku menanggung ❤
.
Lepas ni kak nana nyanyi lagu ni pulak dengan kak hetty ok😙💕
@sitinordiana
@hettysarlene_oakes
#rinduakurindu
#terusmencintai
.
Kredit🎥 @k.v.s.n
User Image sitinordianafc Posted: Jan 23, 2018 3:47 AM (UTC)

617
13 Normal
Sapa rasa lagi kehangatan #AME2017 ? Angkat tangan sikit . Meletop angkat tangan yoww ✋🏻✋🏻✋🏻
.
.
Ayuh kita hangatkan lagi #AME2018 kali ini dengan memberi sokongan yg padu buat Siti Nordiana utk semua kategori yg telah mendapat tempat 10 teratas .
#terusmencintai #sitinordiana #sitinordianafc #teamsitinordiana #ame2018
User Image sndlipstick_sarawak_ Posted: Jan 23, 2018 3:28 AM (UTC)

15
7 Normal
* PROMO *
....
SNDLIPSTICK Moisturising Matte Lip Cream💋
...
...
Pilihan warna yang MENARIK,material pun RINGAN..jarang tau lipstick matte siap ada pelembapp💋
...
...
Rugi siapa tak grab lagi💄
Jom dapatkan SNDLIPSTICK. Dapatkan sekarang selagi stock masih ada.
...
...
💄HONEYBERRY ONLY 💄.
...
...
1pcs 💄RM 29 + 📮 rm 4
2 pcs 💄 rm50 🎁🎁🎁
...
...
dm 📩 @ whatsapp 📲 +60146040915 ...
...
COD 🚗 area MUKAH ...
...
#sitinordiana
#sndlipsticksarawak  #sndlipstick
#honeylatte #honeybee #honeyberry #sendiripakaisendirijual
#sarawak
#terusmencintai
#nisancinta
#agentsarawak
#lipmatte
#lipcream
#onlineshopping
#pesananteragung
#cekelatsemanishoney
#diasemanishoney
#malaysia
#sitinordianafc
#mukah
#klikpengantinmusimsalju
User Image hafizan_hussin Posted: Jan 23, 2018 3:10 AM (UTC)

48
1 Normal
@Regranned from @hanis.snd - Marilah mari kita mengundi, jalankan kewajipannn ehhh 😂 -

Koranggg #teamsitinordiana jomlah kita berkerja keras demi kakak kesayangan kita ni. InshaAllah dgn usaha kita bersama2 akan memberikan hasil yg sangattt bermakna ❤❤❤ -

#sitinordiana #terusmencintai #AME2018 -

#Repost @koleksivideositinordiana
Alhamdulillah.. @sitinordiana Tercalon 4 kategori Top 20 Anugerah Meletop Era 2018.
.
.
JOM SEMUA VOTE @sitinordiana ❤️
.
.
Kategori:-
⚫️Penyanyi Meletop- Terus Mencintai
⚫️Pelakon Meletop - Cekelat Semanis Honey
⚫️Drama Meletop - Cekelat Semanis Honey
⚫️Hos Meletop - Gema Gegar Vaganza
.
.
.
Undian boleh di lakukan di laman Web Anugerah Meletop Era. .
.
Tarikh tutup fasa pertama
23/02/2018 6 Petang
#sitinordiana - #regrann
User Image hanis.snd Posted: Jan 23, 2018 2:54 AM (UTC)

33
0 Normal
Marilah mari kita mengundi, jalankan kewajipannn ehhh 😂 -

Koranggg #teamsitinordiana jomlah kita berkerja keras demi kakak kesayangan kita ni. InshaAllah dgn usaha kita bersama2 akan memberikan hasil yg sangattt bermakna ❤❤❤ -

#sitinordiana #terusmencintai #AME2018 -

#Repost @koleksivideositinordiana
Alhamdulillah.. @sitinordiana Tercalon 4 kategori Top 20 Anugerah Meletop Era 2018.
.
.
JOM SEMUA VOTE @sitinordiana ❤️
.
.
Kategori:-
⚫️Penyanyi Meletop- Terus Mencintai
⚫️Pelakon Meletop - Cekelat Semanis Honey
⚫️Drama Meletop - Cekelat Semanis Honey
⚫️Hos Meletop - Gema Gegar Vaganza
.
.
.
Undian boleh di lakukan di laman Web Anugerah Meletop Era. .
.
Tarikh tutup fasa pertama
23/02/2018 6 Petang
#sitinordiana
User Image nurulainshad Posted: Jan 23, 2018 2:39 AM (UTC)

40
0 Normal
✔ Penyanyi Meletop
(Terus Mencintai)
✔ Pelakon Meletop
(Cekelat Semanis Honey)
✔ Hos Meletop
(Gema Gegar Vaganza)
✔ Drama Meletop
(Cekelat Semanis Honey)
.
(www.anugerahmeletopera.com.my)
#sitinordiana #terusmencintai #nisancinta #penyanyimeletop #hosmeletop #pelakonmeletop #dramameletop #cekelatsemanishoney #sitinordianafc