Toggle navigation

#terbaik807,608 POSTS

Post Content
User Image bawangbiru_za Posted: Feb 23, 2018 10:14 AM (UTC)

1
0 Normal
#HonestReview #unpaidreview
Kfc dgn CHEESEBOMB dari @cheesebomb.melaka memang terbaaaiikkk !!!! Menangis kalau kfc tau ade cheese sauce yg lagi sedap dr cheese sauce cheezy wedges die. .
.
Sesape nak CHEESEBOMB debom tebabom ni, boleh contact agent - agent diorang. Dgr kate satu Malaysia ade agent diorang.
Yang dok melake, boleh contact @nurfatinjalaudin ok ! .
.
#cheesebomb #sedap #gile #makan #kfc #terbaik #review #dm #cheezy #cheesebombviral
User Image radjaponselsmd Posted: Feb 23, 2018 10:07 AM (UTC)

17
0 Normal
jangan lupa ada RADJA PONSEL 3 buat kamu yang lagi cari2 produk samsung, mulai dari Hape sampai Aksesoris tentang SAMSUNG tersedia lengkap disini! mau Kredit Hape juga bisa.

Kunjungi RADJA PONSEL 3, Samsung Excellent Partner; tempatnya kamu kenal lebih dekat tentang Samsung dan dapatin Harga Terbaik dengan Jaminan Kwalitas dari Kami!
-------------------------------
Alamat jl.imam bonjol no.12 samarinda
-------------------------------
informasi dan pemesanan:
📌WhatsApp: 0811 5565 16
📌Line: radjaponsel
-------------------------------
Website: www.radjaponsel.com
-------------------------------
#RadjaPonsel #RadjaPonselSmd #VisitRadjaPonsel #Samarinda #Nyaman #Harga #Terbaik #FollowMe #promo #kredit #bulanan #angsuran #cicilan #samsung #gratis #garansi #resmi #original
User Image farratica_viral Posted: Feb 19, 2018 8:13 AM (UTC)

10
0 Normal
.
RAHSIA KULIT CERAH GEBU, PINKISH SEPERTI AWEK KOREA...
.
Tak perlu cari supplement yg lain Dan Injection lagi dahhh 🙌🏻
.
PRODUK NI DAH terbukti #BERKESAN & #TERBAIK !!! Tak sampai 3 HARI dah berkesan !!
.
Diperkaya dengan sakura extract dari KOREA ,vit c acerola cherry..
.
ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA
🌻Mencerahkan kulit 15x Ganda
🌻Mengurangkan jerawat 🌻Melembabkan kulit 🌻Menglowing dan pinkishkan kulit
🌻Memudarkan parut 🌻 Menutup liang pori 🌻 Mengurangkan kulit yg berminyak
🌻Mengurangkan pigmentasi
🌻 Merawat resdung
🌻 Menegangkan kulit , awet muda.
🌻 Memutihkan kulit seluruh tubuh badan
_____________________________________
•1box 20sachet
•1 hari 1sachet sahaja😍 .
.
• *FARRATICA MEDI WHITENING*
NORMAL PRICE RM95 .
.
*PROMOSI PROMOSI*
RM65
.
WS : 0111-8526736 cod area terengganu
User Image farratica_viral Posted: Feb 20, 2018 7:06 AM (UTC)

20
0 Normal
.
RAHSIA KULIT CERAH GEBU, PINKISH SEPERTI AWEK KOREA...
.
Tak perlu cari supplement yg lain Dan Injection lagi dahhh 🙌🏻
.
PRODUK NI DAH terbukti #BERKESAN & #TERBAIK !!! Tak sampai 3 HARI dah berkesan !!
.
Diperkaya dengan sakura extract dari KOREA ,vit c acerola cherry..
.
ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA
🌻Mencerahkan kulit 15x Ganda
🌻Mengurangkan jerawat 🌻Melembabkan kulit 🌻Menglowing dan pinkishkan kulit
🌻Memudarkan parut 🌻 Menutup liang pori 🌻 Mengurangkan kulit yg berminyak
🌻Mengurangkan pigmentasi
🌻 Merawat resdung
🌻 Menegangkan kulit , awet muda.
🌻 Memutihkan kulit seluruh tubuh badan
_____________________________________
•1box 20sachet
•1 hari 1sachet sahaja😍 .
.
• *FARRATICA MEDI WHITENING*
NORMAL PRICE RM95 .
.
*PROMOSI PROMOSI*
RM65
User Image farratica_viral Posted: Feb 19, 2018 8:15 AM (UTC)

11
0 Normal
.
RAHSIA KULIT CERAH GEBU, PINKISH SEPERTI AWEK KOREA... Tak perlu cari supplement yg lain Dan Injection lagi dahhh 🙌🏻 PRODUK NI DAH terbukti #BERKESAN & #TERBAIK !!! Tak sampai 3 HARI dah berkesan !! Diperkaya dengan sakura extract dari KOREA ,vit c acerola cherry.. ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA
🌻Mencerahkan kulit 15x Ganda
🌻Mengurangkan jerawat 🌻Melembabkan kulit 🌻Menglowing dan pinkishkan kulit
🌻Memudarkan parut 🌻 Menutup liang pori 🌻 Mengurangkan kulit yg berminyak
🌻Mengurangkan pigmentasi
🌻 Merawat resdung
🌻 Menegangkan kulit , awet muda.
🌻 Memutihkan kulit seluruh tubuh badan
_____________________________________
•1box 20sachet
•1 hari 1sachet sahaja😍 • *FARRATICA MEDI WHITENING*
NORMAL PRICE RM95 *PROMOSI PROMOSI*
RM65
.
WS : 0111-8526736
User Image fyzaa.cosmetics Posted: Feb 23, 2018 10:02 AM (UTC)

1
1 Normal
La mcm mane ni nk kurus , putih dan hilangkan jeragat!!!! Hari penting nak dekat dah ni .. .
Dah try mcm2 produk pun x berkesan😤😤dah la kalau ikot masalah ni berapa ratus pulak nk keluarkan lagi . Habis duit 😭😭
.
Ni fyzaa nak bgtau yg fyzaa ade jalan penyelesaian ni ha ... hihihi
.
Suplimen all in one terbaik di malaysia.. 😱😱
Setakat ni semue yg dah konsisten dgn #erc ni pm fyzaa ckp tq sgt2 sbb kenalkan diorang dgn erc..😁😁
.
Puan2/kakak2/sis2 taknak join ke fenomena #erc ni.. Ruginye.. 😉😉
.
Whatsapp kalau nak fyzaa tolong guide jadi cantik dan sihat dgn #erc 😍😍
.
Anda berminat utk cuba ❓❓❓
.
❌PM
✔ DM
✔ Whtsp
.
boleh dm atau direct wsap sis ⤵⤵⤵
.
📞 0179533697 👉 fyzaa 📲
📞 0179533697 👉 fyzaa 📲
📞 0179533697 👉 fyzaa 📲
.
boleh juga join group telegram utk fyzaa share 'sale & promotion' .
=>> https://t.me/joinchat/AAAAAEVv0TPsM1Ut-n1Duw
.
FOLLOW fb Fyzaa Hussin 👤
FOLLOW page fb Fyzaa Cosmetics 👥
.
#erc #erclovers #elisharosellecandy #elishaglutavitaCplus #elisha #elishabrand #supplement #All_In_One #thebest #terbaik #jimatduit #hargamampumilik #cantik_dalaman+luaran #ChewChewCunUall #symknsyjual #tetapkonsisten #gojes #awetmuda #sihatsemulajadi #lulusKKM_MAL #fyzaa.cosmetic #fattzura
User Image innelcare Posted: Feb 23, 2018 10:02 AM (UTC)

12
2 Normal
HANCURKAN LEMAK DALAM TUBUH DENGAN SARI LEMON MURNI SHEILA FRESH HANYA DALAM WAKTU SATU MINGGU

Hallo Sista dan Bunda
HOPELESS ?
. 📢 Sudah minum dengan berbagai produk pelangsing, sampai yang dari Korea, tapi gak pernah ada hasilnya, sudah hopeless atau mungkin sudah lelah dengan janji - janjinya?
.
Ternyata dengan Minum Sari Lemon Murni Sheila Fresh setiap pagi bisa bikin body kamu ramping , terasa enteng, lemak dalam tubuh cepat berkurang dan harganya sangat ramah di kantong 😊

1 Botol SARI LEMON MURNI SHEILA FRESH 500ml , berasal dari 2 kg lemon segar pilihan BEBAS LILIN yang diperas langsung dengan proses 3 kali penyaringan. Semua sudah tau khasiat lemon yang memiliki jutaan manfaat untuk KESEHATAN DAN KECANTIKAN. .

Manfaat Minum Sari Lemon Hangat Setiap Pagi

MENYEHATKAN PENCERNAAN
.
DAPAT MENAHAN LAPAR
.
MELUNTURKAN LEMAK
.
MENJAGA KESEHATAN JANTUNG
.
MENURUNKAN KADAR KOLESTEROL .
ANTIOKSIDAN ALAMI .
DETOKSIFIKASI
.
DAN MASIH BANYAK LAGI MANFAAT NYA .
.
Info dan Pemesanan :
.
Whatsapp : 085781306739

#jualsarilemonmurni
#sarilemon
#jualsarilemon
#sarilemonmurni
#dietlemon
#pelangsingalami
#pelangsingherbal
User Image fyzaa.cosmetics Posted: Feb 23, 2018 10:02 AM (UTC)

0 0 Normal
😍Nak putih beli yg suplimen ni
😍Nak kurus beli suplimen tu
😍Nak berisi sikit beli yg tu plak
😍Nak period lancar beli lagi
😍Nak itu nak ini beli lagi
.
Ruginye sis 😂
Kan bagus klw ade suplimen yg boleh bagi semue🤔
.
Chill akak2 sis2 semue .. Mmg ade pun ..
Suplimen nombor satu malaysia .. #erc lah.. Lelaki perempuan boleh makan..😁😘
.
Mesti mahal kan.. 😞
Harge brape ?
Jgn risau akak2 sis2 semue..hihi
Harge berbaloi2 dan mampu milik sayang🤗😘
.
Nak beli ke nak beli whatsapp je dulu
.
Anda berminat utk cuba ❓❓❓
.
❌PM
✔ DM
✔ Whtsp
.
boleh dm atau direct wsap sis ⤵⤵⤵
.
📞 0179533697 👉 fyzaa 📲
📞 0179533697 👉 fyzaa 📲
📞 0179533697 👉 fyzaa 📲
.
boleh juga join group telegram utk fyzaa share 'sale & promotion' .
=>> https://t.me/joinchat/AAAAAEVv0TPsM1Ut-n1Duw
.
FOLLOW fb Fyzaa Hussin 👤
FOLLOW page fb Fyzaa Cosmetics 👥
.
#erc #erclovers #elisharosellecandy #elishaglutavitaCplus #elisha #elishabrand #supplement #All_In_One #thebest #terbaik #jimatduit #hargamampumilik #cantik_dalaman+luaran #ChewChewCunUall #symknsyjual #tetapkonsisten #gojes #awetmuda #sihatsemulajadi #lulusKKM_MAL #fyzaa.cosmetic #fattzura
User Image maxxslim_pil_kurus Posted: Feb 23, 2018 10:02 AM (UTC)

1
1 Normal
Jika product dah berkesan,
Akan repeat Oder 😉 #Berkesan #Terbaik
.
.
Pengguna 👇 ini Hilang 3KG
Selepas makan #MaxXSlim .
.
untuk info lanjut 📲click link dibawah⤵⤵ utk terus order
Www.wasap.my/60192062596
User Image fyzaa.cosmetics Posted: Feb 23, 2018 9:57 AM (UTC)

1
0 Normal
Sebenarnya utk merawat kulit kering dan rosak pelembab wajah amat berguna.
Kelebihan Pelembab #MoisturizerGel : .
1.melindungi kulit wajah dari makeup
-sebelum makeup sebaiknya gunakan pelembab wajah supaya melindungi wajah kita dari effect yg tdk diingini dr bahan makeup yang digunakn
.
2. Mencegah penuaan
-pelembab wajah berfungsi sebagai anti penuaan kerana mengurangkan garis garis halus pada wajah
.
3. Melindungi wajah
-dari sinaran matahari
.
4. Awet muda
- membantu pertahankan struktur kulit dari jeragat/kedutan sehingga menjadikan awet muda .
5. Mencegah kulit kering dan rosak
- bila kita dah apply MG ia dpt mencegah kekeringan dan kerosakan kulit dari faktor luaran seperti udara kering, sinar matahari dan pencemaran udara
.
6. Membentuk struktur kulit
- pelembab dari ekstrak timun menghasilkan kelembutan dipermukaan kulit sehingga kulit menjadi lembut
.
Anda berminat utk cuba ❓❓❓
.
❌PM
✔ DM
✔ Whtsp
.
boleh dm atau direct wsap sis ⤵⤵⤵
.
📞 0179533697 👉 fyzaa 📲
📞 0179533697 👉 fyzaa 📲
📞 0179533697 👉 fyzaa 📲
.
boleh juga join group telegram utk fyzaa share 'sale & promotion' .
=>> https://t.me/joinchat/AAAAAEVv0TPsM1Ut-n1Duw
.
FOLLOW fb Fyzaa Hussin 👤
FOLLOW page fb Fyzaa Cosmetics 👥
.
#teamazleia #miniagenttganu #MG #MoisturizerGel #OneTubeForOneFamily #TheBestProduct #Sayajualmoisturizelgel #UlfaaBeauty #Terbaik #CucumberExtract #100% #Bahansemulajadi #ForUseHair_Body_Face #2in1 #50ml #Tahansehingga2bulan #sypakaisyjual #@fyzaa.cosmetic #Kemaman #Besut #fattzura
User Image fyzaa.cosmetics Posted: Feb 23, 2018 9:57 AM (UTC)

1
0 Normal
10 KEBAIKAN MOISTURIZER GEL ULFAA BEAUTY
.
🌸MENGHILANGKAN MASALAH KULIT KUSAM
🌸MENGURANGKAN MASALAH KULIT KERING
🌸MENGURANGKAN MASALAH KULIT BERMINYAK
🌸MENJADIKAN KULIT LEMBAP DAN ANJAL
🌸MENGHILANGKAN MASALAH KULIT TIDAK SEKATA
🌸MENGURANGKAN EYEBAG BAWAH MATA
🌸MENGHILANGKAN GARIS HALUS BAWAH MATA
🌸MERAWAT ECZEMA
🌸MERAWAT RUAM PADA PUNGGUNG MUKA DAN LEHER BAYI
🌸MERAWAT KULIT SENSITIF
.
Anda berminat utk cuba ❓❓❓
.
❌PM
✔ DM
✔ Whtsp
.
boleh dm atau direct wsap sis ⤵⤵⤵
.
📞 0179533697 👉 fyzaa 📲
📞 0179533697 👉 fyzaa 📲
📞 0179533697 👉 fyzaa 📲
.
boleh juga join group telegram utk fyzaa share 'sale & promotion' .
=>> https://t.me/joinchat/AAAAAEVv0TPsM1Ut-n1Duw
.
FOLLOW fb Fyzaa Hussin 👤
FOLLOW page fb Fyzaa Cosmetics 👥
.
#teamazleia #miniagenttganu #MG #MoisturizerGel #OneTubeForOneFamily #TheBestProduct #Sayajualmoisturizelgel #UlfaaBeauty #Terbaik #CucumberExtract #100% #Bahansemulajadi #ForUseHair_Body_Face #2in1 #50ml #Tahansehingga2bulan #sypakaisyjual #@fyzaa.cosmetics #Kemaman #Besut #fattzura
User Image altafdarwish Posted: Feb 23, 2018 9:49 AM (UTC)
15
2 Normal
Guys... Scouts musim ke 11 #scouts11 dah nak mula... So korang Jgn terlepas peluang untuk sertai saya.

Kali ni saya bukak kawasan Masjid tanah, sg udang, lubuk redan, kuala sungai baru, ramuan cina dan sekitar daerah masjid tanah... Banyakkan?? Yessss.... Jangan ketinggalan tau!

Anda nak :
- sihat?
- kurus?
- tingkatkan stamina?
- fit?
- handsome?
- cantik?
- buang lemak kat perut, peha, dagu berlapis, lemak bawah lengan?
- meningkatkan hormon testosteron?
- nak sado pon boleh

Jom sertai saya... Mcm2 aktiviti dh dirancang sepanjang musim ke 11 ni.. Rugi kalau x join... Saya akan bantu anda bermula dari 0
.
✅ Masjid Tanah : Sabtu dan Ahad
🕗 Bermula jam 8 pagi
.
🌎 Bertempat di taman rekreasi bukit beringin masjid tanah melaka
.
🎽 Sesi bermula 18 mac 2018 sehingga 29 april 2018 (6 minggu)
.
🎫 Registration dh bermula

So pm saya untuk pertanyaan dan pendaftaran... 0199997414 - coach altaf

#workout #fit #fitness #health #wellness #best #sport #masjidtanah #teamcoachaltaf #terbaik #grabfit #scouts #coachscouts #scoutsXI #scoutsEmpire #scoutsterritory #abstraxjingga #teamscoutsmelaka #challenge

Hashtags found on this page