Toggle navigation

#teamsitinordiana16,295 POSTS

Post Content
User Image sitinordianafc Posted: Jan 18, 2018 4:53 AM (UTC)

263
1 Normal
Throwback |Parodi Lagu Cinta Hanya Sandaran by @jihanmuse .
.
Tak bole move on betul dgn parodi ni. Tgk skema betul 🤣😂 Cer like skit 👍
.
.
Lagu 'Cinta Hanya Sandaran' ini antara lagu yg memperkenalkan Siti Nordiana di Persada Seni Tanah Air ! Alhamdulilah syukur 🙏🏻
.
#sitinordianafc #sitinordiana #teamsitinordiana #cintahanyasandaran #parodimeleTOP @jihanizer #jihanmuse 🎥 : Parodi @meletop
User Image sejenis_besokjelah Posted: Jan 17, 2018 2:29 AM (UTC)

118
4 Normal
siapa tak tahu depa ni rapat mcm mana,
kalau duduk menyembang sampai 2,3 pagi baru balik, biasalah tu.....
kalau hari2 jumpa pun ada je yang di sembangnya lagikan jarang jumpa. .
tapikan kak nana tu balik seorang2,
apa pun hati2 la yo k. nna kemana sahaja nak pergi tu. .
.
sumber
igs 📷 @sheilarazlan
@lansolo_official
@sitinordiana 💻 #sejenisbesokjelah
.
.
@sitinordiana
@sitinordianafc
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sejenisbesokjelah
#diasemanishoney
#cekelatsemanishoney
#terusmencintai
#seribusetia
#teamsitinordiana
#gv #gv2 #gegarvaganza #gegarvaganza2
User Image sitinordianafc Posted: Jan 18, 2018 1:55 AM (UTC)

413
8 Normal
Awak camera ke? Sbb setiap kali saya pandang awak saya confirm senyum. 😁
.
.
Jgn lupa teruskan mengundi beberapa kategori yg tersenarai.
.
.
Dptkan link undian di bio utama instagram/twitter @sitinordianafc @sitinordianafcsg .
#Sitinordiana
#sitinordianafc
#TeamSitiNordiana #klikpengantinmusimsalju
#nisancinta #pickuplinesitinordiana
. 📸 : @paradigmastudio
User Image amalina5_ Posted: Jan 17, 2018 4:18 PM (UTC)

41
3 Normal
Sila Swipe ➡
Mr manager dah bagi hint untuk #cekelatsemanishoney 👏👏👏 Kak nana cakap haritu, 20hb ni start shooting! #cekelatsemanishoneyraya
Selamat kembali bershooting kak nana! Semoga semuanya berjalan dgn lancar.. 😘
All the best sisturrr!! @sitinordiana .
.
"Di mana dia kakak comel saya, kakak comel saya ada dihati saya..can mali can oi oi.. "♥ #sitinordiana
@Regranned from @sejenis_besokjelah - Jom ambil mood #cekelatsemanishoney untuk .
.
Amboi suka maya ea..
.
.
.
.
@sitinordiana
@sitinordianafc
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sejenisbesokjelah
#diasemanishoney
#cekelatsemanishoney
#terusmencintai
#seribusetia
#teamsitinordiana
#gv #gv2 #gegarvaganza #gegarvaganza2 - #regrann
User Image nurulainshad Posted: Jan 17, 2018 3:02 PM (UTC)
33
0 Normal
@Regranned from @sitinordianafc - Alhamdulilah 🙏🏻🙏🏻Lagu 'Nisan Cinta' Siti Nordiana | @jaclyn_victor telah berjaya mendapat kedudukan No 2 di dlm carta 20 @muzikmuzik32 @tv3malaysia .
.
Teruskan dan perkukuhkan lagi undian sehingga lagu 'Nisan Cinta' terus berada di puncak carta dan kekal di dalam carta insyaAllah Aminn
.
.
Jangan lupa untuk request lagu 'Nisan Cinta ' di semua corong radio serta teruskan undian lagu ni. Dapatkan link undian di bio utama instagram @sitinordianafc /@sitinordianafcsg .
.
#sitinordiana #nisancinta #teamsitinordiana #jaclynvictor #muzikmuzik32 #nisancintaroadtoajl
User Image nor_asmidar Posted: Jan 17, 2018 12:42 PM (UTC)

10
0 Normal
#Repost @sitinordianafc: Alhamdulilah 🙏🏻🙏🏻Lagu 'Nisan Cinta' Siti Nordiana | @jaclyn_victor telah berjaya mendapat kedudukan No 2 di dlm carta 20 @muzikmuzik32 @tv3malaysia .
.
Teruskan dan perkukuhkan lagi undian sehingga lagu 'Nisan Cinta' terus berada di puncak carta dan kekal di dalam carta insyaAllah Aminn
.
.
Jangan lupa untuk request lagu 'Nisan Cinta ' di semua corong radio serta teruskan undian lagu ni. Dapatkan link undian di bio utama instagram @sitinordianafc /@sitinordianafcsg .
.
#sitinordiana #nisancinta #teamsitinordiana #jaclynvictor #muzikmuzik32 #nisancintaroadtoajl
User Image sitinordianafc Posted: Jan 17, 2018 12:04 PM (UTC)

251
3 Normal
Alhamdulilah 🙏🏻🙏🏻Lagu 'Nisan Cinta' Siti Nordiana | @jaclyn_victor telah berjaya mendapat kedudukan No 2 di dlm carta 20 @muzikmuzik32 @tv3malaysia .
.
Teruskan dan perkukuhkan lagi undian sehingga lagu 'Nisan Cinta' terus berada di puncak carta dan kekal di dalam carta insyaAllah Aminn
.
.
Jangan lupa untuk request lagu 'Nisan Cinta ' di semua corong radio serta teruskan undian lagu ni. Dapatkan link undian di bio utama instagram @sitinordianafc /@sitinordianafcsg .
.
#sitinordiana #nisancinta #teamsitinordiana #jaclynvictor #muzikmuzik32 #nisancintaroadtoajl
User Image sitinordianafc Posted: Jan 17, 2018 7:49 AM (UTC)

534
16 Normal
Siapa yg dah dapatkan #HijabFesyen Edisi Januari 2018 kita geng 🤝😂
.
.
Jangan lupa dpatkan hijabfesyen ok di pasaran skg👌🏻.
.
.
RepostBy @hijabfesyen_magz: "Siapa claim dia peminat Nana dan Syura wajib ada satu koleksi Hijab Fesyen keluaran terbaharu ni!
.

Jangan lupa tau besok time pusing2 mall tu masuk kedai buku grab ISU JANUARI @sitinordiana & @syurabadron rugi kalau x beli 😘😘
.

Goodnite HFLovers 💕💕" (via #WhizRepost @AppsKottage) #sitinordiana #sitinordianafc #teamsitinordiana #terusmencintai #hijabfesyenmagz
User Image nurulainshad Posted: Jan 17, 2018 1:23 AM (UTC)
46
1 Normal
@Regranned from @sitinordianafc - Woww Senyuman mu seindah suria pagi
Selamat pagi #TeamSitiNordiana 🌞
.
.
Jgn lupa teruskan mengundi beberapa kategori yg tersenarai.
.
.
Dptkan link undian di bio utama instagram/twitter @sitinordianafc @sitinordianafcsg .
#Sitinordiana
#sitinordianafc
#TeamSitiNordiana #klikpengantinmusimsalju
#nisancinta
User Image sitinordianafc Posted: Jan 17, 2018 12:36 AM (UTC)

1,231
18 Normal
Woww Senyuman mu seindah suria pagi
Selamat pagi #TeamSitiNordiana 🌞
.
.
Jgn lupa teruskan mengundi beberapa kategori yg tersenarai.
.
.
Dptkan link undian di bio utama instagram/twitter @sitinordianafc @sitinordianafcsg .
#Sitinordiana
#sitinordianafc
#TeamSitiNordiana #klikpengantinmusimsalju
#nisancinta
User Image nor_asmidar Posted: Jan 16, 2018 1:39 PM (UTC)

39
0 Normal
#Repost @sitinordianafc: Selamat Pagi #TeamSitiNordiana
.
.
Comel je dia kan hihi 😂 Jangan lupa tgk Video penuh di Channel Youtube #HotTV
.
.
Repostby @hotfm976: "Siapa cakap sitinordiana tak boleh nyanyi genre rock? Korang memang silap... video penuh di youtube #HotTV #CakBersamaSarancak" (via #WhizRepost) #terusmencintai #sitinordiana #nisancinta #teamsitinordiana #sitinordianafc
User Image nurulainshad Posted: Jan 16, 2018 4:32 AM (UTC)

22
0 Normal
😅😅😅
@Regranned from @sitinordianafc - Selamat Pagi #TeamSitiNordiana
.
.
Comel je dia kan hihi 😂 Jangan lupa tgk Video penuh di Channel Youtube #HotTV
.
.
Repostby @hotfm976: "Siapa cakap sitinordiana tak boleh nyanyi genre rock? Korang memang silap... video penuh di youtube #HotTV #CakBersamaSarancak" (via #WhizRepost) #terusmencintai #sitinordiana #nisancinta #teamsitinordiana #sitinordianafc
User Image sitinordianafc Posted: Jan 16, 2018 3:42 AM (UTC)

414
0 Normal
Selamat Pagi #TeamSitiNordiana
.
.
Comel je dia kan hihi 😂 Jangan lupa tgk Video penuh di Channel Youtube #HotTV
.
.
Repostby @hotfm976: "Siapa cakap sitinordiana tak boleh nyanyi genre rock? Korang memang silap... video penuh di youtube #HotTV #CakBersamaSarancak" (via #WhizRepost) #terusmencintai #sitinordiana #nisancinta #teamsitinordiana #sitinordianafc
User Image sitinordianafc Posted: Jan 15, 2018 3:54 PM (UTC)

848
5 Normal
Selamat Malam #TeamSitiNordiana 🌸🌸🌸🌸🌸
.
Jangan lupa baca doa sblm tido 🙏🏻🙏🏻
.
Dan teruskan mengundi beberapa kategori yg tersenarai.
.
.
Dptkan link undian di bio utama instagram/twitter @sitinordianafc @sitinordianafcsg .
#Sitinordiana
#sitinordianafc
#TeamSitiNordiana #klikpengantinmusimsalju
User Image lynn_aileen_jones Posted: Jan 15, 2018 12:50 PM (UTC)
sitinordiana
60
0 Clarendon
Good night kk nana 😴
Mlm ni ingat nk layan #lafazkankalimahcintamu tp disbbkan hujan + angin kuat jdi xdpt lu nampak gayanya. Jdi Sy pecah rekod tidur awal mlm ni 😅😅 kbye. Sy melalui dh ni 😅😅
@sitinordiana @sitinordianafc @honeybeearmyofficial
#sitinordiana #sitinordianafc #sitinordianasarawakfc #honeybeearmyofficial #klikpengantinmusimsalju #TeamSitiNordiana #terusmencintai #nisancinta #gengstalkersnd .
.
Cc 📷 @wawa_awa88
User Image sitinordianafc Posted: Jan 15, 2018 6:27 AM (UTC)

935
3 Normal
Alhamdulilah ! Semoga kita semua juga terus istiqomah dalam setiap apa yg kita lakukan InsyaAllah Aminn.
.
.
Thank you @astrogempak for the written up ❤️
.
.
Semua bole baca details di portal @astrogempak k
#sitinordiana #terusmencintai #teamsitinordiana #nisancinta #astrogempak #sitinordianafc @sitinordianafcsg
User Image sitinordianafc Posted: Jan 15, 2018 4:29 AM (UTC)

401
2 Normal
Selamat Tengahari #TeamSitiNordiana .
.
Jangan lupa teruskan request lagu 'NISAN CINTA' Siti Nordiana & @jaclyn_victor dan vote lagu ini di semua corong radio k ❤️
.
.
Dapatkan link undian di bio utama instagram/ twitter @sitinordianafc & @sitinordianafcsg .
.
.
#sitinordiana #jaclynvictor #nisancinta #teamsitinordiana #terusmencintai @era.je @hotfm976 @suriamalaysia @sinar_my @gegar.my @koolfmmy