Toggle navigation

#teamhoney12,070 POSTS

Post Content
User Image dropship_by_yaya Posted: Jan 16, 2018 3:35 PM (UTC)

0 0 Normal
mesti korang tertanya tanya kan trudolly ni kunyah ke telan ke bancuh ke?
haaa kat gambar ni la jawapan nya ♥️ Kunyah sahaja pada waktu pagi utk beauty booster dan kunyah pada waktu malam utk detox pro✨💖 jgn lupe sebelum tido.. Tapi janji minum air masak 2-3 litre setiap hari okay💋

Gud nite💕

#trudollybeautybooster #trubeauty #trudollybyfazura #trudollydetok #teamhoney #truelove #byposonly #letsodernow #buy2free1bottle
User Image _pipott Posted: Jan 16, 2018 3:21 PM (UTC)

nursajat02
0 0 Normal
_pipott 15m ago
TERBUKTI JMSOAP SELAMAT dan TIADA CHEMICAL 👍👍 100% mendapat kelulusan KKM
.
JM Pink Soap Jangan Mengata 💝 .
.

Wow!! Terbaek laa Sabun Pink Jangan Mengata ni! 💋Produk Jangan Mengata Soap ni HANYA 37!! TAK mahal pon.. Sesuai untuk lelaki 👨dan wanita 👩 Yang penting bole pakai utk mencerahkan kulit muka malah putihkan satu badan tau!! Sental kt celah-celah ketiak, peha mana-mana aje gerenti putik melepak lepas tu!! .
.
. 👉 Kelebihan JMSoap :
🔹Bertindak membersihkan kulit wajah secara mendalam sehingga ke liang pori wajah.
🔹Bertindak untuk mengurangkan bintik hitam, mempercepatkan pencerahan kulit agar nampak lebih halus, berseri dan cerah selama semulajadi.
🔹Sesuai untuk pakai di muka dan badan bg tujuan memutihkan. .
.
.

READY STOCK!! 💋Dapatkan produk hot dan Meletop ni dr sis AGENT SAH Nursajat beautician
.
📲📲Whtsapp 018-4747697
.
.
#teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #cantiksamasama #nursajat02 #nursajatgold02 #agentpenang #posseluruhnegeri #poslaju #posmalaysia #possemuanegeri #hashtags #sabunmuka #hashtag #cucimuka #sabunpink #sabunbasuhmuka
User Image _pipott Posted: Jan 16, 2018 3:21 PM (UTC)

1
0 Normal
_pipott 14m ago
TERBUKTI JMSOAP SELAMAT dan TIADA CHEMICAL 👍👍 100% mendapat kelulusan KKM
.
JM Pink Soap Jangan Mengata 💝 .
.

Wow!! Terbaek laa Sabun Pink Jangan Mengata ni! 💋Produk Jangan Mengata Soap ni HANYA 37!! TAK mahal pon.. Sesuai untuk lelaki 👨dan wanita 👩 Yang penting bole pakai utk mencerahkan kulit muka malah putihkan satu badan tau!! Sental kt celah-celah ketiak, peha mana-mana aje gerenti putik melepak lepas tu!! .
.
. 👉 Kelebihan JMSoap :
🔹Bertindak membersihkan kulit wajah secara mendalam sehingga ke liang pori wajah.
🔹Bertindak untuk mengurangkan bintik hitam, mempercepatkan pencerahan kulit agar nampak lebih halus, berseri dan cerah selama semulajadi.
🔹Sesuai untuk pakai di muka dan badan bg tujuan memutihkan. .
.
.

READY STOCK!! 💋Dapatkan produk hot dan Meletop ni dr sis AGENT SAH Nursajat beautician
.
📲📲Whtsapp 018-4747697
.
.
#teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #cantiksamasama #nursajat02 #nursajatgold02 #agentpenang #posseluruhnegeri #poslaju #posmalaysia #possemuanegeri #hashtags #sabunmuka #hashtag #cucimuka #sabunpink #sabunbasuhmuka
User Image _pipott Posted: Jan 16, 2018 3:21 PM (UTC)

0 0 Normal
_pipott 14m ago
TERBUKTI JMSOAP SELAMAT dan TIADA CHEMICAL 👍👍 100% mendapat kelulusan KKM
.
JM Pink Soap Jangan Mengata 💝 .
.

Wow!! Terbaek laa Sabun Pink Jangan Mengata ni! 💋Produk Jangan Mengata Soap ni HANYA 37!! TAK mahal pon.. Sesuai untuk lelaki 👨dan wanita 👩 Yang penting bole pakai utk mencerahkan kulit muka malah putihkan satu badan tau!! Sental kt celah-celah ketiak, peha mana-mana aje gerenti putik melepak lepas tu!! .
.
. 👉 Kelebihan JMSoap :
🔹Bertindak membersihkan kulit wajah secara mendalam sehingga ke liang pori wajah.
🔹Bertindak untuk mengurangkan bintik hitam, mempercepatkan pencerahan kulit agar nampak lebih halus, berseri dan cerah selama semulajadi.
🔹Sesuai untuk pakai di muka dan badan bg tujuan memutihkan. .
.
.

READY STOCK!! 💋Dapatkan produk hot dan Meletop ni dr sis AGENT SAH Nursajat beautician
.
📲📲Whtsapp 018-4747697
.
.
#teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #cantiksamasama #nursajat02 #nursajatgold02 #agentpenang #posseluruhnegeri #poslaju #posmalaysia #possemuanegeri #hashtags #sabunmuka #hashtag #cucimuka #sabunpink #sabunbasuhmuka
User Image dropship_by_yaya Posted: Jan 16, 2018 3:30 PM (UTC)

0 0 Normal
Kenapa setiap wanita perlu amek #PINKLADY setiap hari... Antara sebab sebabnya ia suplement yang lengkap utk wanita👆👆👆👆 Apa kata pengguna PINK LADY👍👍
.
Dapatkan pink lady anda.. Whtsapp http://letschanteknursajat.wasap.my

Harga menarik menanti anda..free pos+free paper beg.. #TEAMHONEY #best #montok #gebugebas #mantap #terbaek #openoder #READYSTOCK #pinkladyHot #sepahtureunionlive #gegarvaganza2017
User Image _pipott Posted: Jan 16, 2018 3:25 PM (UTC)

4
0 Normal
_pipott 11m ago
🌷KEBAIKAN SERUM JANGAN MENGATA🌷 🌹 Mempunyai Vitamin C 🌹 Mempunyai Stemcell Apple Dan Vitamin E
🌹 Bagus Untuk Menghilangkan Jerawat
🌹 Menghilangkan Parut Jerawat
🌹 Menghilangkan Parut Jeragat
🌹 Mengawal Minyak Berlebihan
🌹 Menghilangkan Eye Back
🌹 Mengmatikan Jeragat
🌹 Mengecilkan Liang2 pori
🌹 Mencerahkan Wajah Seawal 5 Hari
🌹 Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit
🌹 Mengekalkan Tahap Make Up Anda
🌹 Menegangkan Kulit
🌹 Anti Aging
.
.
📲018-4747697
📲018-4747697
.
.
#teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #janganmengataserum #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung #codkedah #hashtag #skincare #antiaging #antijerawat #antijeragat
User Image _pipott Posted: Jan 16, 2018 3:25 PM (UTC)

3
0 Normal
_pipott 11m ago
🌷KEBAIKAN SERUM JANGAN MENGATA🌷 🌹 Mempunyai Vitamin C 🌹 Mempunyai Stemcell Apple Dan Vitamin E
🌹 Bagus Untuk Menghilangkan Jerawat
🌹 Menghilangkan Parut Jerawat
🌹 Menghilangkan Parut Jeragat
🌹 Mengawal Minyak Berlebihan
🌹 Menghilangkan Eye Back
🌹 Mengmatikan Jeragat
🌹 Mengecilkan Liang2 pori
🌹 Mencerahkan Wajah Seawal 5 Hari
🌹 Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit
🌹 Mengekalkan Tahap Make Up Anda
🌹 Menegangkan Kulit
🌹 Anti Aging
.
.
📲018-4747697
📲018-4747697
.
.
#teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #janganmengataserum #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung #codkedah #hashtag #skincare #antiaging #antijerawat #antijeragat
User Image _pipott Posted: Jan 16, 2018 3:24 PM (UTC)

nursajat02
5
0 Normal
_pipott 12m ago
🌷KEBAIKAN SERUM JANGAN MENGATA🌷 🌹 Mempunyai Vitamin C 🌹 Mempunyai Stemcell Apple Dan Vitamin E
🌹 Bagus Untuk Menghilangkan Jerawat
🌹 Menghilangkan Parut Jerawat
🌹 Menghilangkan Parut Jeragat
🌹 Mengawal Minyak Berlebihan
🌹 Menghilangkan Eye Back
🌹 Mengmatikan Jeragat
🌹 Mengecilkan Liang2 pori
🌹 Mencerahkan Wajah Seawal 5 Hari
🌹 Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit
🌹 Mengekalkan Tahap Make Up Anda
🌹 Menegangkan Kulit
🌹 Anti Aging
.
.
📲018-4747697
📲018-4747697
.
.
#teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #janganmengataserum #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung #codkedah #hashtag #skincare #antiaging #antijerawat #antijeragat
User Image dropship_by_yaya Posted: Jan 16, 2018 3:23 PM (UTC)

1
0 Normal
Kenapa setiap wanita perlu amek #PINKLADY setiap hari... Antara sebab sebabnya ia suplement yang lengkap utk wanita👆👆👆👆 Apa kata pengguna PINK LADY👍👍
.
Dapatkan pink lady anda.. Whtsapp http://letschanteknursajat.wasap.my

Harga menarik menanti anda..free pos+free paper beg.. #TEAMHONEY #best #montok #gebugebas #mantap #terbaek #openoder #READYSTOCK #pinkladyHot #sepahtureunionlive #gegarvaganza2017
User Image dropship_by_yaya Posted: Jan 16, 2018 3:19 PM (UTC)

0 0 Normal
Kenapa setiap wanita perlu amek #PINKLADY setiap hari... Antara sebab sebabnya ia suplement yang lengkap utk wanita👆👆👆👆 Apa kata pengguna PINK LADY👍👍
.
Dapatkan pink lady anda.. Whtsapp http://letschanteknursajat.wasap.my

Harga menarik menanti anda..free pos+free paper beg.. #TEAMHONEY #best #montok #gebugebas #mantap #terbaek #openoder #READYSTOCK #pinkladyHot #sepahtureunionlive #gegarvaganza2017
User Image _pipott Posted: Jan 16, 2018 3:17 PM (UTC)

nursajat02
7
0 Clarendon
_pipott 19m ago
💋 Texture pun lembut & tak melekit ya. senang je nak apply. Terus je meresap tau! Nak kulit wajah Cantik pakailah Jangan Mengata Skincare .
💋Produk Jangan Mengata Skincare dan JM Serum. Set lengkap yang dapat membantu anda untuk merawat wajah Anda yang kusam dan memutihkan muka anda 👩🏻👨🏻
.
👉 Sabun Muka : ( 55G )
Bertindak membersihkan kulit wajah secara mendalam sehingga ke liang pori wajah. Bertindak untuk mengurangkan bintik hitam, mempercepatkan pencerahan kulit agar nampak lebih halus, berseri dan cerah selama semulajadi
.
👉Krim Siang : ( 15G )
Kulit wajah lebih banyak terdedah dengan sinaran matahari pada waktu siang menyebabkan kulit rosak dan kusam melindungi sinaran UV
.
👉Krim Malam : ( 15G )
Dapat memperbaiki sel-sel kulit mati dan membuatkan wajah tampak lebih gebu dan anjal.
Krim malam juga dapat melambatkan proses penuaan, mencerahkan kulit wajah secara sekata, menghilang garis-garis halus dan kedutan di wajah
.
.
#teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #janganmengataserum #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung #codkedah #hashtag #skincare #antiaging #antijerawat #antijeragat #muautara
User Image _pipott Posted: Jan 16, 2018 3:14 PM (UTC)

nursajat02
2
0 Normal
_pipott 22m ago
Cepat Cepat Jangan Lambat Lambat @nursajat02 😍😍 .
Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG GOLD size S , L ,M , XL , XXL !! *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻
.
Nak pinggang kerengga 🐜🐜macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung .
👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥Kami ada 5 saiz ( S, M, L, XL, XXL) ukur lilit pinggang dlm inci
.
.
S : 20 - 33 👍( READY STOCK) .
M : 34 - 43👍 ( READY STOCK) .
L : 44 - 53 📝( READY STOCK ) .
Xl : 54 - 60 📝( READY STOCK )
XXL : 61 - 70 📝(READY STOCK)
.

MOHON KERJASAMA 📝📌👇 NOTED!
.
Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai
. 👗👖Pakaian dalam
.
❌boleh return
.
❌ tukar saiz
.
❌ tukar warna 📌
.
.
#teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung #codkedah #hashtag #bodysexy #muautara
_pipott 23m ago
Cepat Cepat Jangan Lambat Lambat @nursajat02 😍😍 .
Hye semua...READY STOK LETS BENGKUNG GOLD size S , L ,M , XL , XXL !! *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻
.
Nak pinggang kerengga 🐜🐜macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung .
👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥Kami ada 5 saiz ( S, M, L, XL, XXL) ukur lilit pinggang dlm inci
.
.
S : 20 - 33 👍( READY STOCK) .
M : 34 - 43👍 ( READY STOCK) .
L : 44 - 53 📝( READY STOCK ) .
Xl : 54 - 60 📝( READY STOCK )
XXL : 61 - 70 📝(READY STOCK)
.

MOHON KERJASAMA 📝📌👇 NOTED!
.
Pastikan anda cek barang anda setelah smpai sebelum pakai
. 👗👖Pakaian dalam
.
❌boleh return
.
❌ tukar saiz
.
❌ tukar warna 📌
.
.
#teamhoney #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muapenang #muamalaysia #penangites #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung #codkedah #hashtag #bodysexy #muautara
User Image sis_rayyana Posted: Jan 15, 2018 12:56 PM (UTC)

7
0 Normal
Hye semua...
*LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻
.
Nak pinggang kerengga macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat 😘😊 .
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung 👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥*Kami ada 4 saiz ( S, M, L, XL) ukur lilit pinggang dlm INCI*

S : 20 - 33 (READY STOCK)
.
M : 34 - 43 (READY STOCK)
.
L : 44 - 53 (READY STOCK)
.
Xl : 54 - 60 (READY STOCK)

XXL : 61-70 (READY STOCK) .
Noted📝📌
👗👖Pakaian dalam
❌boleh return. ❌ tukar saiz ❌ tukar warna 📌-Warna hitam dan peach.. kami akn bg ikut warna permintaan cust nak jika ada stok. *TAPI... Andai stok warna yg diminta tiada stok. Kami akn bg warna yg sedia ada. Random je....* dan tak boleh tukar . Sbb warna dan saiz yg masuk sgt terhad. Mohon smua customer take noted
. 📝Berminat .. Boleh buat payment dan Whatsapp detail berikut👇👇 "1st come 1 serve" 📲📲☎👇👇
http://www.wasap.my/60122924911/BUNGKUNG
http://www.wasap.my/60122924911/BENGKUNG

Letsbngkung gold rm110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)
#codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muamalaysia #sisrayyana #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung #codwangsamaju #hashtag #bodysexy
User Image sis_rayyana Posted: Jan 15, 2018 12:57 PM (UTC)

7
0 Normal
Hye semua...
*LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻
.
Nak pinggang kerengga macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat 😘😊 .
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung 👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥*Kami ada 4 saiz ( S, M, L, XL) ukur lilit pinggang dlm INCI*

S : 20 - 33 (READY STOCK)
.
M : 34 - 43 (READY STOCK)
.
L : 44 - 53 (READY STOCK)
.
Xl : 54 - 60 (READY STOCK)

XXL : 61-70 (READY STOCK) .
Noted📝📌
👗👖Pakaian dalam
❌boleh return. ❌ tukar saiz ❌ tukar warna 📌-Warna hitam dan peach.. kami akn bg ikut warna permintaan cust nak jika ada stok. *TAPI... Andai stok warna yg diminta tiada stok. Kami akn bg warna yg sedia ada. Random je....* dan tak boleh tukar . Sbb warna dan saiz yg masuk sgt terhad. Mohon smua customer take noted
. 📝Berminat .. Boleh buat payment dan Whatsapp detail berikut👇👇 "1st come 1 serve" 📲📲☎👇👇
http://www.wasap.my/60122924911/BUNGKUNG
http://www.wasap.my/60122924911/BENGKUNG

Letsbngkung gold rm110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)
#codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muamalaysia #sisrayyana #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung #codwangsamaju #hashtag #bodysexy
User Image sis_rayyana Posted: Jan 15, 2018 12:56 PM (UTC)

4
0 Normal
Hye semua...
*LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻
.
Nak pinggang kerengga macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat 😘😊 .
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung 👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥*Kami ada 4 saiz ( S, M, L, XL) ukur lilit pinggang dlm INCI*

S : 20 - 33 (READY STOCK)
.
M : 34 - 43 (READY STOCK)
.
L : 44 - 53 (READY STOCK)
.
Xl : 54 - 60 (READY STOCK)

XXL : 61-70 (READY STOCK) .
Noted📝📌
👗👖Pakaian dalam
❌boleh return. ❌ tukar saiz ❌ tukar warna 📌-Warna hitam dan peach.. kami akn bg ikut warna permintaan cust nak jika ada stok. *TAPI... Andai stok warna yg diminta tiada stok. Kami akn bg warna yg sedia ada. Random je....* dan tak boleh tukar . Sbb warna dan saiz yg masuk sgt terhad. Mohon smua customer take noted
. 📝Berminat .. Boleh buat payment dan Whatsapp detail berikut👇👇 "1st come 1 serve" 📲📲☎👇👇
http://www.wasap.my/60122924911/BUNGKUNG
http://www.wasap.my/60122924911/BENGKUNG

Letsbngkung gold rm110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)
#codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muamalaysia #sisrayyana #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung #codwangsamaju #hashtag #bodysexy
User Image sis_rayyana Posted: Jan 15, 2018 12:56 PM (UTC)

6
0 Normal
Hye semua...
*LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻
.
Nak pinggang kerengga macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat 😘😊 .
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung 👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥*Kami ada 4 saiz ( S, M, L, XL) ukur lilit pinggang dlm INCI*

S : 20 - 33 (READY STOCK)
.
M : 34 - 43 (READY STOCK)
.
L : 44 - 53 (READY STOCK)
.
Xl : 54 - 60 (READY STOCK)

XXL : 61-70 (READY STOCK) .
Noted📝📌
👗👖Pakaian dalam
❌boleh return. ❌ tukar saiz ❌ tukar warna 📌-Warna hitam dan peach.. kami akn bg ikut warna permintaan cust nak jika ada stok. *TAPI... Andai stok warna yg diminta tiada stok. Kami akn bg warna yg sedia ada. Random je....* dan tak boleh tukar . Sbb warna dan saiz yg masuk sgt terhad. Mohon smua customer take noted
. 📝Berminat .. Boleh buat payment dan Whatsapp detail berikut👇👇 "1st come 1 serve" 📲📲☎👇👇
http://www.wasap.my/60122924911/BUNGKUNG
http://www.wasap.my/60122924911/BENGKUNG

Letsbngkung gold rm110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)
#codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muamalaysia #sisrayyana #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung #codwangsamaju #hashtag #bodysexy
User Image sis_rayyana Posted: Jan 15, 2018 12:56 PM (UTC)

5
0 Normal
Hye semua...
*LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻
.
Nak pinggang kerengga macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat 😘😊 .
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung 👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥*Kami ada 4 saiz ( S, M, L, XL) ukur lilit pinggang dlm INCI*

S : 20 - 33 (READY STOCK)
.
M : 34 - 43 (READY STOCK)
.
L : 44 - 53 (READY STOCK)
.
Xl : 54 - 60 (READY STOCK)

XXL : 61-70 (READY STOCK) .
Noted📝📌
👗👖Pakaian dalam
❌boleh return. ❌ tukar saiz ❌ tukar warna 📌-Warna hitam dan peach.. kami akn bg ikut warna permintaan cust nak jika ada stok. *TAPI... Andai stok warna yg diminta tiada stok. Kami akn bg warna yg sedia ada. Random je....* dan tak boleh tukar . Sbb warna dan saiz yg masuk sgt terhad. Mohon smua customer take noted
. 📝Berminat .. Boleh buat payment dan Whatsapp detail berikut👇👇 "1st come 1 serve" 📲📲☎👇👇
http://www.wasap.my/60122924911/BUNGKUNG
http://www.wasap.my/60122924911/BENGKUNG

Letsbngkung gold rm110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)
#codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muamalaysia #sisrayyana #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung #codwangsamaju #hashtag #bodysexy
User Image sis_rayyana Posted: Jan 15, 2018 12:56 PM (UTC)

5
0 Normal
Hye semua...
*LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻
.
Nak pinggang kerengga macam saloma... Nak melentik mcm faunder @nursajat tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab #letsbengkungGOLDbynursajat 😘😊 .
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung 👗 Tak panas dan tidak berpeloh 🔥*Kami ada 4 saiz ( S, M, L, XL) ukur lilit pinggang dlm INCI*

S : 20 - 33 (READY STOCK)
.
M : 34 - 43 (READY STOCK)
.
L : 44 - 53 (READY STOCK)
.
Xl : 54 - 60 (READY STOCK)

XXL : 61-70 (READY STOCK) .
Noted📝📌
👗👖Pakaian dalam
❌boleh return. ❌ tukar saiz ❌ tukar warna 📌-Warna hitam dan peach.. kami akn bg ikut warna permintaan cust nak jika ada stok. *TAPI... Andai stok warna yg diminta tiada stok. Kami akn bg warna yg sedia ada. Random je....* dan tak boleh tukar . Sbb warna dan saiz yg masuk sgt terhad. Mohon smua customer take noted
. 📝Berminat .. Boleh buat payment dan Whatsapp detail berikut👇👇
"1st come 1 serve" 📲📲☎👇👇
http://www.wasap.my/60122924911/BUNGKUNG
http://www.wasap.my/60122924911/BENGKUNG

Letsbngkung gold rm110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)
#codkualalumpur #codsetapak #coddanaukota #sayajual #sayajualonline #trustedseller #trustedonlineshop #jomcantik #bodygoals #gym #letscantik #janganmengata #letsbengkunggold #meletop #muamalaysia #sisrayyana #teamhoney #poslaju #posmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #bengkung #codwangsamaju #hashtag #bodysexy