Toggle navigation

#teameric13,044 POSTS

Post Content
User Image amanda__getsfit Posted: Jan 22, 2018 1:28 AM (UTC)

27
1 Normal
Sorry Star, I’m totally #teameric on this one 😀 this was @thedailydoseofpepper Cheesy Italian Rice Skillet (with added mushrooms) it was so good & filling. 227 calories per serving. I have to tell you I wanted to make this on Friday but was out of marinara sauce. I threw her recipe in the crockpot yesterday about 11. All day long Russ & Chloe asked what I was making because it smelled amazing 😉 -
-
-
-
-
#dailydoseofpepper #whomadeitmonday #countingcalories #healthyeating #healthyfood #healthy #healthylifestyle #weightloss #losingweight #healthymom #healthydinner #yummy #itsalifestyle #notadiet #115lbsdown
User Image thattransylvanianchickbb Posted: Jan 20, 2018 3:28 PM (UTC)

12
2 Normal
Who has read the books? I was #teamEric before the sexy, modern day Viking god, Mr. Alexander Skarsgård played the role but there are zero complaints from this chick! #trueblood #vampires #ericnorthman #books #bookstagram #pnr
User Image elizabethhee Posted: Jan 20, 2018 12:58 AM (UTC)

wildflowercases
219
39 Normal
User Image iamjnnyrc Posted: Jan 20, 2018 3:17 AM (UTC)
6
1 Normal
User Image ericsfandc Posted: Jan 18, 2018 4:46 PM (UTC)
53
6 Normal
ONE WEEK TO GO ~ not long until we’re open again! #winterbreak #teameric
User Image emeraldfavour Posted: Jan 18, 2018 10:37 AM (UTC)

27
2 Normal
Advert for oral-b toothpaste😁😁😁
#family
#teamEric
User Image nengroziana.shaklee Posted: Jan 18, 2018 12:04 AM (UTC)

13
1 Normal
Saya sharekan satu screen shot dari new customer yang dapat contact saya dari my existing customer.
.
Alhamdulillah closed deal Set Tenaga dengan dia walau kami first time berbicara.Katanya dulu dah pernah makan Set Kurus, tapi sejak dah jadi surirumah dia mudah penat.Anak-anak pula semakin besar dan aktif.
.
Syukur..dengan asbab Shaklee saya dapat bantu seorang lagi ibu yang memerlukan supplemen untuk dirinya.
.
Jika diikutkan sepanjang saya berniaga Shaklee banyak feedback yang saya dapat dari mereka.
.

Ada yang dapat turun berat 8kg dalam dua bulan consume Set Slim.

Ada yang dah tak sembelit lagi bila amalkan ostematrix dan herblax.

Ada yang kulit semakin anjal dan gebu bila makan collagen.

Ada yang bacaan kolestrol dah jadi stabil bila amalkan omegaguard.

Ada yang anak-anak semakin kurang demam sejak makan Set Kanak-Kanak.

Ada yang anak hyper dah kurang hypernya bila konsisten omega.
.
Dannn banyak lagi kesan positif yang mereka dapat asbab ambilan Shaklee.

Sebab itulah saya rasa suka buat Shaklee.Segala feedback dari pelanggan saya jadikan saya lebih bersemangat untuk bantu lebih ramai lagi yang memerlukan.
.
Malah secara tak langsung bantu saya improve servis saya kepada pelanggan dan downline2 saya.
.
.
Anda berminat nak cuba Shaklee?
Hubungi saya untuk info dan konsultansi ya.

Ana
012.3636441

#ohsem22
#TeamEric
#tsunamishaklee
#tsunamishaklee2018
#testimonibenarbelaka
User Image ericsfandc Posted: Jan 15, 2018 5:37 PM (UTC)
58
6 Normal
TEMPTING TREATS ~ Eric's is closed until 25th Jan but we're still working on new delicious dishes for you all to try when we re-open! #teameric #gettingcreative
User Image iamericbates Posted: Jan 15, 2018 1:09 AM (UTC)
94
6 Normal
Whose side are you on?
#TeamEric or #TeamMaite
Let us know in the comments below!
Video will be live on YouTube this Tuesday at 5PM EST.
Subscribe...LINK IN BIO
User Image andeng716 Posted: Jan 13, 2018 8:20 PM (UTC)

1
0 Clarendon
" Ito na ang ating, huling sandali.
Di na tayo magkakamali.
Kasi wala ng bukas, sulitin natin
ito na ang wakas.
Kailangan na yata nating umuwi. 🎤 " 😔😔😔 #TeamEric #Wave18E
User Image nengroziana.shaklee Posted: Jan 13, 2018 6:08 PM (UTC)

15
0 Normal
Di suatu petang ketika kakak balik sekolah,terjerit-jerit dengar suara kakak memanggil.

Kak Azwa:Mama..mama,kakak kan dapat jadi Penolong Ketua Kelas tau.

Mama: Yeke kak.Tahniah.Galas tanggungjawab dengan baik tau.

Kak Azwa: Baik Mama.Kakak nak jadi pengawas sebenarnya,tapi cikgu lantik jadi Penolong.

Mama: Tak apa tu kak.Penolong pun best apa.

Hehe.Cubaan Mama nak tenangkan akak berjaya.
Kakak nampak ambitious betul nak jadi Pengawas.
InsyaAllah ada rezeki akak tahun depan.

Itulah keletah si kakak Azwa anak sulungku.Balik sekolah ada je cerita dia menghiasi hari-hari Papa dan Mama.Syukur ya Allah.Tahun ni masuk 9 tahun dah umur kakak.

Percaya tak dulu yang kami hampir kehilangan kakak ketika usia nya 2tahun.Gara-gara demam panas kakak kena sawan tarik.Mata dah terbeliak..mulut dah berbuih.

Kakak berjaya kami selamatkan.Namun hati yang risau Allah sahaja yang tahu.

Kesan dari sawan tu, doktor berpesan jaga kakak dgn extra care stiap kali demam.Demam kakak memang jenis berpanjangan dan disuatu masa boleh cecah 42darjah.

Sejak dari kejadian itu juga,badan kakak kurang daya tahan.Demam sangat kerap dan mudah diserang sakit.

Buntu juga kami.
Tak mampu rasanya asyik berulang ke hospital.Hinggakan doktor pun dah kenal kami.

Hinggalah akhirnya ada seorang sahabat suggest kami berikan kakak supplemen.Katanya dia berikan anaknya Shaklee.

Walaupun saya skeptikal sedikit tetapi saya beli juga untuk kakak.Chewable vitamin C,OmegaGuard,Nutriferon dan Mealshakes jadi sahabat setia kakak.Malah Arina juga diberi sama.

Slowly saya lihat ada progress pada tahap kesihatan Azwa.Kami jarang lihat dia batuk dan selsema.Demam dia pun setakat sehari dua sahaja tanpa suhu yang terlalu tinggi.

Pada kami..ia sangat membanggakan.Untuk anak seperti dia, betapa kami cuba cari cara agar dia sihat selalu.Dan nasib kami baik..kami terjumpa Shaklee.

Sekarang, vitamin2 Shaklee dah jadi rutin amalan kakak dan adik2nya.Kalau mereka lupa..bisinglah dia.Hihi.

So mama dan papa kena lah make sure vitamin diorg sentiasa ada.

Ini kisah #shakleeeffect Azwa.
Jika anda ada kisah anda sendiri,jom kongsikan ya.

#ohsem22
#tsunamishaklee2018
#TeamERIC
#sorrypostinipanjang
User Image future_defender Posted: Jan 13, 2018 4:27 PM (UTC)

134
0 Normal
@Regranned from @iamforevergifted - “Never Change” New Song Out Now Make Sure To Click That Link In My Bio Now Lets Go 💙🔥 More Music On The Way #gifted #4evergifted #teameric #newmusic - #regrann