Toggle navigation

#teamaisy1,564 POSTS

Post Content
User Image shampoosantan.dungun Posted: Feb 21, 2018 1:00 AM (UTC)

8
0 Normal
User Image amzaperfume Posted: Feb 19, 2018 11:17 PM (UTC)

23
5 Lark
Read some motivational quotes can boost our spirit 😊.
.
#dexandraperfumebyamza
#TeamAisy
User Image amzaperfume Posted: Feb 19, 2018 11:12 PM (UTC)

20
2 Clarendon
User Image amzaperfume Posted: Feb 18, 2018 4:54 AM (UTC)

80
0 Juno
Musim cuti Chinese New Year ni ramai orang ambil kesempatan buat majlis kahwin lah, family day lah takpun melancong ke serata pelusuk dunia. Majlis kahwin lah yang paling banyak orang buat hehe.
.
.
Pastu pening fikir nak bagi apa kan sebagai hadiah? Nak bagi set pinggan mangkuk macam dah selalu sangat orang bagi. Apa kata korang hadiahkan set wangian De'Xandra pakej sekali dengan set Air Freshener De'Xandra ni? 😍. Mana tahu set wangian tu pengantin boleh bawa pergi honeymoon ke kan heheh 😂😝😝. #TeamAisy
#dexandraperfumebyamza
#DexandraPerfumes
#DeXandraKuantan
#terapiinstagram
#likeforlikes
#feldabukitsagu
User Image amzaperfume Posted: Feb 16, 2018 5:27 AM (UTC)

11
0 Lark
Mana satu anda akan pilih? .
Wangian yang biasa-biasa ataupun wangian yang menyerlahkan karakter diri anda? .
.
Dengan De'Xandra, anda boleh tampil elegant. Dengan De'Xandra, karakter anda akan lebih menyerlah. Lebih mempesona 😍 dan memukau jiwa yang memandang 😱.
.
.
Buat pilihan yang lebih memberi nilai 😉.
.
.
#Dexandra
#TeamAisy
#dexandraperfumebyamza
User Image amzaperfume Posted: Feb 16, 2018 5:26 AM (UTC)

10
0 Lark
Mana satu anda akan pilih? .
Wangian yang biasa-biasa ataupun wangian yang menyerlahkan karakter diri anda? .
.
Dengan De'Xandra, anda boleh tampil elegant. Dengan De'Xandra, karakter anda akan lebih menyerlah. Lebih mempesona 😍 dan memukau jiwa yang memandang 😱.
.
.
Buat pilihan yang lebih memberi nilai 😉.
.
.
#Dexandra
#TeamAisy
#dexandraperfumebyamza
User Image amzaperfume Posted: Feb 14, 2018 4:18 PM (UTC)

16
1 Crema
Macam-macam bau ada. Ada yang suka bau lemon, ada yang suka bau green tea. Eh tak lupa juga bau coffee ☕. Bau coffee tu memang 👍👍. Memang terasa kehangatan coffee tu. Tak caya meh lah cuba 😉.
#DexandraPerfumesByAmza
#TeamAisy
User Image fesya_23 Posted: Feb 14, 2018 2:30 AM (UTC)

10
0 Normal
MINI DE'XANDRA pun adaa! 😍 • Yang nie sesuai untuk korong yang jenis suka tukar tukar perfume
Ataupun yang baru nak try Bau mana yang best 😊 •Bukan Rm15, Bukan Rm13, TAPI RM10 SAHAJA 💲

Jom wangi dengan Cik De'Xandra
Wasap. Feesya 📲0139610236

#teamAisy #minidexandra #letpassionleadyou
User Image fesya_23 Posted: Feb 14, 2018 2:30 AM (UTC)

9
0 Normal
MINI DE'XANDRA pun adaa! 😍 • Yang nie sesuai untuk korong yang jenis suka tukar tukar perfume
Ataupun yang baru nak try Bau mana yang best 😊 •Bukan Rm15, Bukan Rm13, TAPI RM10 SAHAJA 💲

Jom wangi dengan Cik De'Xandra
Wasap. Feesya 📲0139610236

#teamAisy #minidexandra #letpassionleadyou
User Image fesya_23 Posted: Feb 14, 2018 2:30 AM (UTC)

14
0 Normal
MINI DE'XANDRA pun adaa! 😍 • Yang nie sesuai untuk korong yang jenis suka tukar tukar perfume
Ataupun yang baru nak try Bau mana yang best 😊 •Bukan Rm15, Bukan Rm13, TAPI RM10 SAHAJA 💲

Jom wangi dengan Cik De'Xandra
Wasap. Feesya 📲0139610236

#teamAisy #minidexandra #letpassionleadyou
User Image fesya_23 Posted: Feb 14, 2018 1:17 AM (UTC)

11
0 Normal
💐DAH DAPATKAN DEXANDRA PERFUMES ?💐 ➜DEXANDRA PERFUMES - Di inspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA . Dengan pengalaman jualan perfumes ini, kami hanya membawa masuk perfumes-perfumes yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia untuk memudahkan pengguna memilih.
➜ Produk keluaran bumiputera & halal.
➜ Memberikan bau yang tahan lama melebihi 8 jam
DAPATKAN SEKARANG !! wasap📲60139610236

#teamAisy #letpassionleadyou
User Image fesya_23 Posted: Feb 14, 2018 1:17 AM (UTC)

14
0 Normal
💐New De'Xandra 💐

Wasap untuk order 📲0139610236

#teamAisy #De'Xandra #letpassionleadyou
User Image fesya_23 Posted: Feb 14, 2018 1:15 AM (UTC)

12
0 Normal
💐DAH DAPATKAN DEXANDRA PERFUMES ?💐 ➜DEXANDRA PERFUMES - Di inspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA . Dengan pengalaman jualan perfumes ini, kami hanya membawa masuk perfumes-perfumes yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia untuk memudahkan pengguna memilih.
➜ Produk keluaran bumiputera & halal.
➜ Memberikan bau yang tahan lama melebihi 8 jam
DAPATKAN SEKARANG !! http://www.wasap.my/60139610236

#teamAisy #newdexandraperfume #letpassionleadyou
User Image amzaperfume Posted: Feb 13, 2018 3:27 PM (UTC)

15
0 Juno
Need to think positive, then MUST talk positive and lastly you will feel positive 😊.
.
.
#DexandraPerfumesByAmza
#TeamAisy
#DexandraPerfumes
#DeXandraKuantan
#feldabukitsagu
User Image fesya_23 Posted: Feb 13, 2018 2:10 AM (UTC)

17
0 Normal
Apa yang best ye dexandra air freshener nie
.
Yang best bila kau dah keluar kereta tutup pintu..orang yang duduk dekat warung mamak boleh bau😂😅
.
Dah dapatkan belum?😉.. sape yang dah dapatkan memang untung..sebab stok dekat hq pun dah licin, penangan air freshener nie.

Rm10 je uolss

Wasap feesya laju2 📲0139610236

#teamAisy #dexandra #airfreshener #rm10
User Image amzaperfume Posted: Feb 12, 2018 4:39 AM (UTC)

23
0 Juno
Dah hari isnin 😲? .
Say NO! to Monday Blues guys. Let's start our day with a smile 😊.
.
#amzaperfume
#Dexandra
#TeamAisy
#Kuantan
#feldabukitsagu
#terapiinstagram
#ajimaura
User Image cik_puan_izzlynn Posted: Feb 12, 2018 12:18 AM (UTC)

6
0 Normal
Bedak tak kekal lama?
Pakai sekejap je xnampak mcm berbedak?

Ok cikIzzLynn nak cerita bedak ni best ok.. Kalau uOlls jenis kuat berpeluh, atau kulit berminyak buat bedak susah lekat or tahan lama diwajah.. Nah.. Pakai yg ni ok.. 🌸Mary Kay Endless Performance Foundation - CREME TO POWDER🌸 😎Mahukan sesuatu yang mudah, foundation dan bedak dalam satu?
😎Anda selalu mengejar masa untuk ke pejabat atau janji temu?
😎Malas mengoles pelbagai jenis bedak, foundation dan sebagainya?
😎Mahukan sesuatu yang tahan lebih lama?
😎Cuaca panas membuatkan makeup/foundation anda cair?

Ini dia 2 dalam 1, foundation & bedak! 😍😍 Kalau uols perlukan bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS, ni lah jawapannya!

Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak. CTP ni tahan lebih lama dan juga WATERPROOF. Yang bestnya tentang bedak ni, walaupun dia high coverage, dia still rasa ringan kat muka.

Tak la rasa macam make up tebal.
Creme to powder foundation ni pun Oil control & boleh tutup cela. 😱😱😱 Bestkan?? Mestilah best! Mary Kay kot. 😘😘 #MaryKayBeautyConsultant
#MaryKay
#teamaisy
#bedakmuka
#makeupflawless
#bedakcompact