Toggle navigation

#teamaisy1,515 POSTS

Post Content
User Image shampoosantan.dungun Posted: Dec 14, 2017 2:58 AM (UTC)

1
0 Normal
.
One Day Left!!!
.
🎉PROMOSI🎉

SET (Shampoo+Hair Oil)
SEMENANJUNG
RM94 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM99 + Free Postage

PROMOSI 2 botol SS 250ml
SEMENANJUNG
RM70 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM76 + Free Postage
.
Boleh klik link pada bio atau dm untuk info lanjut.
.
Terima kasih!
.
#teamaisy #empayaroasis #shampoosantan #hilangkanmasalahrambut #trustedseller #shampoosantandungun #shampoomurah #shampoonatural #shampoosantankerteh #shampoosantanpoliteknik #shampoosantanoriginal #rambutberbuah #rambutgugur #rambutkusam #kelemumur #kepalabotak #rambutberminyak #rambutberbau #rambutberuban #kutu #gatalkulitkepala #rambutbercabang
User Image shampoosantan.dungun Posted: Dec 14, 2017 2:58 AM (UTC)

1
0 Normal
.
One Day Left!!!
.
🎉PROMOSI🎉

SET (Shampoo+Hair Oil)
SEMENANJUNG
RM94 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM99 + Free Postage

PROMOSI 2 botol SS 250ml
SEMENANJUNG
RM70 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM76 + Free Postage
.
Boleh klik link pada bio atau dm untuk info lanjut.
.
Terima kasih!
.
#teamaisy #empayaroasis #shampoosantan #hilangkanmasalahrambut #trustedseller #shampoosantandungun #shampoomurah #shampoonatural #shampoosantankerteh #shampoosantanpoliteknik #shampoosantanoriginal #rambutberbuah #rambutgugur #rambutkusam #kelemumur #kepalabotak #rambutberminyak #rambutberbau #rambutberuban #kutu #gatalkulitkepala #rambutbercabang
User Image shampoosantan.dungun Posted: Dec 14, 2017 2:58 AM (UTC)

2
0 Normal
.
One Day Left!!!
.
🎉PROMOSI🎉

SET (Shampoo+Hair Oil)
SEMENANJUNG
RM94 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM99 + Free Postage

PROMOSI 2 botol SS 250ml
SEMENANJUNG
RM70 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM76 + Free Postage
.
Boleh klik link pada bio atau dm untuk info lanjut.
.
Terima kasih!
.
#teamaisy #empayaroasis #shampoosantan #hilangkanmasalahrambut #trustedseller #shampoosantandungun #shampoomurah #shampoonatural #shampoosantankerteh #shampoosantanpoliteknik #shampoosantanoriginal #rambutberbuah #rambutgugur #rambutkusam #kelemumur #kepalabotak #rambutberminyak #rambutberbau #rambutberuban #kutu #gatalkulitkepala #rambutbercabang
User Image shampoosantan.dungun Posted: Dec 14, 2017 2:51 AM (UTC)

2
0 Normal
.
One Day Left!!!
.
🎉PROMOSI🎉

SET (Shampoo+Hair Oil)
SEMENANJUNG
RM94 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM99 + Free Postage

PROMOSI 2 botol SS 250ml
SEMENANJUNG
RM70 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM76 + Free Postage
.
Boleh klik link pada bio atau dm untuk info lanjut.
.
Terima kasih!
.
#teamaisy #empayaroasis #shampoosantan #hilangkanmasalahrambut #trustedseller #shampoosantandungun #shampoomurah #shampoonatural #shampoosantankerteh #shampoosantanpoliteknik #shampoosantanoriginal #rambutberbuah #rambutgugur #rambutkusam #kelemumur #kepalabotak #rambutberminyak #rambutberbau #rambutberuban #kutu #gatalkulitkepala #rambutbercabang
User Image shampoosantan.dungun Posted: Dec 14, 2017 2:51 AM (UTC)

1
0 Normal
.
One Day Left!!!
.
🎉PROMOSI🎉

SET (Shampoo+Hair Oil)
SEMENANJUNG
RM94 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM99 + Free Postage

PROMOSI 2 botol SS 250ml
SEMENANJUNG
RM70 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM76 + Free Postage
.
Boleh klik link pada bio atau dm untuk info lanjut.
.
Terima kasih!
.
#teamaisy #empayaroasis #shampoosantan #hilangkanmasalahrambut #trustedseller #shampoosantandungun #shampoomurah #shampoonatural #shampoosantankerteh #shampoosantanpoliteknik #shampoosantanoriginal #rambutberbuah #rambutgugur #rambutkusam #kelemumur #kepalabotak #rambutberminyak #rambutberbau #rambutberuban #kutu #gatalkulitkepala #rambutbercabang
User Image shampoosantan.dungun Posted: Dec 14, 2017 2:50 AM (UTC)

2
0 Normal
.
One Day Left!!!
.
🎉PROMOSI🎉

SET (Shampoo+Hair Oil)
SEMENANJUNG
RM94 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM99 + Free Postage

PROMOSI 2 botol SS 250ml
SEMENANJUNG
RM70 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM76 + Free Postage
.
Boleh klik link pada bio atau dm untuk info lanjut.
.
Terima kasih!
.
#teamaisy #empayaroasis #shampoosantan #hilangkanmasalahrambut #trustedseller #shampoosantandungun #shampoomurah #shampoonatural #shampoosantankerteh #shampoosantanpoliteknik #shampoosantanoriginal #rambutberbuah #rambutgugur #rambutkusam #kelemumur #kepalabotak #rambutberminyak #rambutberbau #rambutberuban #kutu #gatalkulitkepala #rambutbercabang
User Image shampoosantan.dungun Posted: Dec 13, 2017 3:47 AM (UTC)

3
0 Normal
🎉PROMOSI🎉

SET (Shampoo+Hair Oil)
SEMENANJUNG
RM94 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM99 + Free Postage

PROMOSI 2 botol SS 250ml
SEMENANJUNG
RM70 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM76 + Free Postage
.
Boleh klik link pada bio atau dm untuk info lanjut.
.
Terima kasih!
.
#teamaisy #empayaroasis #shampoosantan #hilangkanmasalahrambut #trustedseller #shampoosantandungun #shampoomurah #shampoonatural #shampoosantankerteh #shampoosantanpoliteknik #shampoosantanoriginal #rambutberbuah #rambutgugur #rambutkusam #kelemumur #kepalabotak #rambutberminyak #rambutberbau #rambutberuban #kutu #gatalkulitkepala #rambutbercabang
User Image shampoosantan.dungun Posted: Dec 13, 2017 3:46 AM (UTC)

3
0 Normal
🎉PROMOSI🎉

SET (Shampoo+Hair Oil)
SEMENANJUNG
RM94 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM99 + Free Postage

PROMOSI 2 botol SS 250ml
SEMENANJUNG
RM70 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM76 + Free Postage
.
Boleh klik link pada bio atau dm untuk info lanjut.
.
Terima kasih!
.
#teamaisy #empayaroasis #shampoosantan #hilangkanmasalahrambut #trustedseller #shampoosantandungun #shampoomurah #shampoonatural #shampoosantankerteh #shampoosantanpoliteknik #shampoosantanoriginal #rambutberbuah #rambutgugur #rambutkusam #kelemumur #kepalabotak #rambutberminyak #rambutberbau #rambutberuban #kutu #gatalkulitkepala #rambutbercabang
User Image shampoosantan.dungun Posted: Dec 13, 2017 3:46 AM (UTC)

2
0 Normal
🎉PROMOSI🎉

SET (Shampoo+Hair Oil)
SEMENANJUNG
RM94 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM99 + Free Postage

PROMOSI 2 botol SS 250ml
SEMENANJUNG
RM70 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM76 + Free Postage
.
Boleh klik link pada bio atau dm untuk info lanjut.
.
Terima kasih!
.
#teamaisy #empayaroasis #shampoosantan #hilangkanmasalahrambut #trustedseller #shampoosantandungun #shampoomurah #shampoonatural #shampoosantankerteh #shampoosantanpoliteknik #shampoosantanoriginal #rambutberbuah #rambutgugur #rambutkusam #kelemumur #kepalabotak #rambutberminyak #rambutberbau #rambutberuban #kutu #gatalkulitkepala #rambutbercabang
User Image shampoosantan.dungun Posted: Dec 13, 2017 3:06 AM (UTC)

2
0 Normal
.
Testimoni RAMBUT MAKIN LEBAT !
.
Dulu botak sekarang dah lebat.
.
Bestnyaaa!
.
Suami pun sayang..
.
Jom cuba sebotol dulu tengok best ke tak best.!
.
.
.
.
.
🎉PROMOSI🎉

SET (Shampoo+Hair Oil)
SEMENANJUNG
RM94 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM99 + Free Postage

PROMOSI 2 botol SS 250ml
SEMENANJUNG
RM70 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM76 + Free Postage
.
Boleh klik link pada bio atau dm untuk info lanjut.
.
Terima kasih!
.
#teamaisy #empayaroasis #shampoosantan #hilangkanmasalahrambut #trustedseller #shampoosantandungun #shampoomurah #shampoonatural #shampoosantankerteh #shampoosantanpoliteknik #shampoosantanoriginal #rambutberbuah #rambutgugur #rambutkusam #kelemumur #kepalabotak #rambutberminyak #rambutberbau #rambutberuban #kutu #gatalkulitkepala #rambutbercabang
User Image suriani_ammara Posted: Dec 12, 2017 3:57 PM (UTC)

287
10 Normal
~ Nah..feveret scene korang kan?.. 4 parts ok! 😉 #teamaisy or #teamharris ??? 😉😏🔥
1. Aisy ~ You're such a sweets talker kan Harris?
2. Harris ~ Abang mengaku abang pernah tersilap menilai kejujuran sayang & keikhlasan sayang..tu memang salah abang.
3. Aisy~ Move on? Senang je awak cakap kan?
4. Harris ~ Abang mintak maaf sayang..ok..
.
#UmayrHarris #Aisy
#TitianCinta#ep10
.
.
.
#IStandWithZulAriffin 😎
#StayStrong Boss 💪
.
@zul_ariffin @zulariffinfc
@zulariffin_lovers @zulariffinitisg
@zulariffinskuad @supporter_zul_ariffin
#zulariffin #zulariffinfc #zafc #zafcgang
#zafclovestheboss #zafcisawesome
#zulariffinfanclub
#zulariffinskuad
#zulariffinitisg
#zafc_sg
#zulariffinfanbrunei
#zulariffinfans
#zulariffinsupporters
#teamzulariffin
#Zulok ! 😎🔥
User Image shampoosantan.dungun Posted: Dec 12, 2017 7:00 AM (UTC)

4
0 Normal
.
Apa beza shampoo santan dengan shampoo komersial?
.
1. Guna surfactant yang berbeza. Shampoo komersial guna surfactant SLS. SLS ni diperbuat dari minyak petroleum & harganya sangatlah murah berbanding betaine.
.
2. Shampoo santan guna minyak pati asli bukan minyak pewangi biasa. Minyak pati ni memang harganya mahal. Kalau tau jenama Young Living pergi survey harga minyak pati 15ml RM60. Minyak pati mempunyai khasiat yang tersendiri selain baunya yang wangi. Beza pewangi yang dicampur dalam shampoo komersial adalah pewangi sintetik.
.
3. Shampoo komersial biasa guna silikon nak bagi efek licin dan lembut. Shampoo santan tak perlu sebab guna minyak kelapa.
.
4. Shampoo komersial biasa tidak guna santan. Shampoo santan guna santan asli. Kalau nak banding cuba guna santan setiap 2 hari sekali. Mau tak rabak duit. Tak kan setiap kali guna nak kena beli santan.
.
Credit to shampoosantanhq
.
🎉PROMOSI🎉

SET (Shampoo+Hair Oil)
SEMENANJUNG
RM94 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM99 + Free Postage

PROMOSI 2 botol SS 250ml
SEMENANJUNG
RM70 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM76 + Free Postage
.
Boleh klik link pada bio atau dm untuk info lanjut.
.
Terima kasih!
.
#teamaisy #empayaroasis #shampoosantan #hilangkanmasalahrambut #trustedseller #shampoosantandungun #shampoomurah #shampoonatural #shampoosantankerteh #shampoosantanpoliteknik #shampoosantanoriginal #rambutberbuah #rambutgugur #rambutkusam #kelemumur #kepalabotak #rambutberminyak #rambutberbau #rambutberuban #kutu #gatalkulitkepala #rambutbercabang
User Image shampoosantan.dungun Posted: Dec 11, 2017 11:29 AM (UTC)

6
0 Normal
.
🎉PROMOSI🎉

SET (Shampoo+Hair Oil)
SEMENANJUNG
RM94 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM99 + Free Postage

PROMOSI 2 botol SS 250ml
SEMENANJUNG
RM70 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM76 + Free Postage
.
Boleh klik link pada bio atau dm untuk info lanjut.
.
SWIPE GAMBAR UNTUK LIHAT SETERUSNYA.
.
Terima kasih!
.
#teamaisy #empayaroasis #shampoosantan #hilangkanmasalahrambut #trustedseller #shampoosantandungun #shampoomurah #shampoonatural #shampoosantankerteh #shampoosantanpoliteknik #shampoosantanoriginal #rambutberbuah #rambutgugur #rambutkusam #kelemumur #kepalabotak #rambutberminyak #rambutberbau #rambutberuban #kutu #gatalkulitkepala #rambutbercabang
User Image shampoosantan.dungun Posted: Dec 11, 2017 11:24 AM (UTC)

5
0 Normal
.
PENANGAN SET COMBO.
[ Shampoo Santan + Wonder Hair Oil ]
.
KELEBIHAN SHAMPOO SANTAN MY HOME LAB
=====================================
👉Buatan bumiputera Muslim
👉Organik dan bebas bahan kimia beracun (SLS, PARABEN, SILIKON)
👉Mempunyai pati santan asli
👉Diperkayakan lagi dengan minyak kelapa, minyak rosemary, minyak pati oren, vitamin E dan vitamin Pro B5
👉Dihasilkan setiap minggu - sesuai dengan tagline Fresh & Natural
👉Lulus KKM & JAKIM
👉Merawat rambut gugur, kelemumur, rambut beruban, rambut bercabang, kutu, kulit kepala berminyak, kulit kepala gatal, psoriasis, ekzema, melebatkan rambut, meransang pertumbuhan rambut baru
👉Sesuai bagi semua peringkat umur bermula dari bayi berusia 6 bulan.
.
.
KELEBIHAN WONDER HAIR OIL
===========================
👉Dapat menguat dan melembutkan rambut
👉Dapat menghalang kelemumur dan kerosakan rambut
👉Melembap secara mendalam bagi merawat rambut rosak
👉Melawan / melambatkan pertumbuhan rambut beruban
.
#teamaisy #empayaroasis #shampoosantan #hilangkanmasalahrambut #trustedseller #shampoosantandungun #shampoomurah #shampoonatural #shampoosantankerteh #shampoosantanpoliteknik #shampoosantanoriginal #rambutberbuah #rambutgugur #rambutkusam #kelemumur #kepalabotak #rambutberminyak #rambutberbau #rambutberuban #kutu #gatalkulitkepala #rambutbercabang
User Image shampoosantan.dungun Posted: Dec 9, 2017 8:18 AM (UTC)

12
1 Normal
.
[ATTN: BUANG SHAMPOO KAMU SEKARANG JIKA MAHU RAMBUT ANDA SIHAT!!! ]
.
Setiapkali menyikat rambut, banyak sangat rambut yang gugur! Di lantai! Di karpet! Di bantal! Di toilet! Arghhhhhh.... Stress nyaa!!!!
.
Jangan dibiarkan kerana ia boleh mengundang kebotakan. Masalah rambut gugur ini sering dialami oleh wanita dan juga lelaki,tanpa mengenal usia, tua ataupun muda. Jika masalah ini tidak segera ditangani serta diberikan rawatan yang tepat, sesiapa sahaja boleh mengalami kebotakan.
.
Salah satu puncanya ialah kekerapan mengguna product yang terdiri dari bahan kimia seperti SLS dan Paraben yang membuatkan rambut anda kering dan mudah rapuh/gugur.
.
Oleh itu, jom cegah masalah rambut anda. Banyak sekali cara yang boleh anda lakukan untuk mencegah rambut rosak, hindari kelemumur, mengatasi rambut gugur ataupun menumbuhkan rambut botak.
.
Kami di My Home Lab ada penyelesaiannya. Shampoo rawatan kami bebas daripada bahan-bahan kimia dapat membantu anda dalam masalah kelumumur dan keguguran rambut. Bukan itu sahaja, ianya juga rambut baru juga dapat tumbuh di kepala anda.
.
Klik link pada bio ye atau dm kami untuk info lanjut.
.
SWIPE GAMBAR UNTUK LIHAT SETERUSNYA.
.
Thank you!
.
🎉PROMOSI🎉

SET (Shampoo+Hair Oil)
SEMENANJUNG
RM94 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM99 + Free Postage

PROMOSI 2 botol SS 250ml
SEMENANJUNG
RM70 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM76 + Free Postage
.
Boleh klik link pada bio atau dm untuk info lanjut.
.
Terima kasih!
.
#teamaisy #empayaroasis #shampoosantan #hilangkanmasalahrambut #trustedseller #shampoosantandungun #shampoomurah #shampoonatural #shampoosantankerteh #shampoosantanpoliteknik #shampoosantanoriginal #rambutberbuah #rambutgugur #rambutkusam #kelemumur #kepalabotak #rambutberminyak #rambutberbau #rambutberuban #kutu #gatalkulitkepala #rambutbercabang
User Image farayacob Posted: Dec 9, 2017 8:17 AM (UTC)
1
0 Normal
MASALAH RAMBUT GUGUR BERKURANG.
.
Bangun pagi selalu melekat rambut kat bantal.
Masa mandi banyak bersepah atas lantai.
Tengah sikat rambut boleh tahan terlekat di celah sikat.
.
Stressnya rasa! Tu belum lagi suami tegur. Ni wife abang ke langsuir mane ni. Hishh jangan.
.
Daripada awak biar rambut terus macam tu, apa kata cuba ikhtiar dengan shampoo santan. Berbaloi melabur duit untuk rawat rambut. Suami sayang, rambut sihat, malah awak pun nampak awet muda.
Suami pun tak cari lain.
.
Jom grab sekarang, sementara tengah promo BELI SET TWIN ATAU SET COMBO DAPAT FREE POSTAGE.
.
#teamaisy #empayaroasis #shampoosantan #hilangkanmasalahrambut #shampoosantandungun #shampoomurah #shampoonatural #ShampoosantanCHERAS #shampoosantanBALAKONG #shampoosantanoriginal #rambutberbuah #rambutgugur #rambutkusam #kelemumur #kepalabotak #rambutberminyak #rambutberbau #rambutberuban #kutu #gatalkulitkepala #rambutbercabang #shampoosantanBTHO #PosSeluruhMalaysia
User Image shampoosantan.dungun Posted: Dec 9, 2017 4:31 AM (UTC)

9
0 Normal
.
OFFER TERBAIK UNTUK ANDA !!!
.
Bagi semua yg ingin #income tambahan dari rumah. Even yg tengah bekerja. Side income masyuk buat anda.
.
Pelbagai manfaat dan keistimewaan bersama MY HOME LAB team 💋
.
Modal serendah Rm240 tapi tengah promo dapat jimat Rm20 jadi Rm220 sahaja. Pelbagai keistimewaan yg bakal anda dapat. Untung bersih Rm110, postage kami tanggung.
.
Jika anda berjaya jual 30 botol sebulan, untung bersih dah RM330/bulan.
.
Selain komisyen jualan trading apa lagi manfaat yang ejen dapat?
.
Join Team Myhomelab ejen akan dapat:
√ Ebook lengkap mengenai produk
√ Selain Ebook, latihan dalam bentuk video mengenai produk
√ Produk berdaftar dengan KKM
√ Sentiasa disogok dengan info dan ilmu mengenai produk dan bahan2 natural
√ Training dan direct coaching dari founder dan HQ
√ Kelas dan seminar tajaan HQ
√ Group support FB, whatsapp dan telegram
√ Reward material macam emas, cash, handbag, kereta, laptop, barang2 berjenama dan lain2.
√ Reward percutian, reward umrah
√ Kemudahan marketing dari HQ seperti liputan akbar, liputan TV, billboard
√ Majlis pengiktirafan dan dinner (soon december)
√ Group support Team
√ Reward dari Stokis/ Leader
√ Coaching khas untuk team
√ Ayat2 copywriting dan iklan (untuk newbies)
.
=========================
Cara nk jadi EJEN?
=========================
.
Senang je
.
Boleh klik link pada bio atau dm untuk info lanjut.
.
Terima kasih!
.
#teamaisy #empayaroasis #shampoosantan #hilangkanmasalahrambut #trustedseller #shampoosantandungun #shampoomurah #shampoonatural #shampoosantankerteh #shampoosantanpoliteknik #shampoosantanoriginal #rambutberbuah #rambutgugur #rambutkusam #kelemumur #kepalabotak #rambutberminyak #rambutberbau #rambutberuban #kutu #gatalkulitkepala #rambutbercabang
User Image shampoosantan.dungun Posted: Dec 8, 2017 2:32 PM (UTC)

10
0 Normal
.
MASALAH RAMBUT GUGUR BERKURANG.
.
Bangun pagi selalu melekat rambut kat bantal.
Masa mandi banyak bersepah atas lantai.
Tengah sikat rambut boleh tahan terlekat di celah sikat.
.
Stressnya rasa! Tu belum lagi suami tegur. Ni wife abang ke langsuir mane ni. Hishh jangan.
.
Daripada awak biar rambut terus macam tu, apa kata cuba ikhtiar dengan shampoo santan. Berbaloi melabur duit untuk rawat rambut. Suami sayang, rambut sihat, malah awak pun nampak awet muda.
Suami pun tak cari lain.
.
Jom grab sekarang, sementara tengah promo BELI SET TWIN ATAU SET COMBO DAPAT FREE POSTAGE.
.
#teamaisy #empayaroasis #shampoosantan #hilangkanmasalahrambut #shampoosantandungun #shampoomurah #shampoonatural #shampoosantankerteh #shampoosantanpoliteknik #shampoosantanoriginal #rambutberbuah #rambutgugur #rambutkusam #kelemumur #kepalabotak #rambutberminyak #rambutberbau #rambutberuban #kutu #gatalkulitkepala #rambutbercabang
User Image shampoosantan.dungun Posted: Dec 8, 2017 2:29 PM (UTC)

9
0 Normal
.
[ATTN: BUANG SHAMPOO KAMU SEKARANG JIKA MAHU RAMBUT ANDA SIHAT!!! ]
.
Setiapkali menyikat rambut, banyak sangat rambut yang gugur! Di lantai! Di karpet! Di bantal! Di toilet! Arghhhhhh.... Stress nyaa!!!!
.
Jangan dibiarkan kerana ia boleh mengundang kebotakan. Masalah rambut gugur ini sering dialami oleh wanita dan juga lelaki,tanpa mengenal usia, tua ataupun muda. Jika masalah ini tidak segera ditangani serta diberikan rawatan yang tepat, sesiapa sahaja boleh mengalami kebotakan.
.
Salah satu puncanya ialah kekerapan mengguna product yang terdiri dari bahan kimia seperti SLS dan Paraben yang membuatkan rambut anda kering dan mudah rapuh/gugur.
.
Oleh itu, jom cegah masalah rambut anda. Banyak sekali cara yang boleh anda lakukan untuk mencegah rambut rosak, hindari kelemumur, mengatasi rambut gugur ataupun menumbuhkan rambut botak.
.
Kami di My Home Lab ada penyelesaiannya. Shampoo rawatan kami bebas daripada bahan-bahan kimia dapat membantu anda dalam masalah kelumumur dan keguguran rambut. Bukan itu sahaja, ianya juga rambut baru juga dapat tumbuh di kepala anda.
.
Klik link pada bio ye atau dm kami untuk info lanjut.
.
SWIPE GAMBAR UNTUK LIHAT SETERUSNYA.
.
Thank you!
.
🎉PROMOSI🎉

SET (Shampoo+Hair Oil)
SEMENANJUNG
RM94 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM99 + Free Postage

PROMOSI 2 botol SS 250ml
SEMENANJUNG
RM70 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM76 + Free Postage
.
Boleh klik link pada bio atau dm untuk info lanjut.
.
Terima kasih!
.
#teamaisy #empayaroasis #shampoosantan #hilangkanmasalahrambut #trustedseller #shampoosantandungun #shampoomurah #shampoonatural #shampoosantankerteh #shampoosantanpoliteknik #shampoosantanoriginal #rambutberbuah #rambutgugur #rambutkusam #kelemumur #kepalabotak #rambutberminyak #rambutberbau #rambutberuban #kutu #gatalkulitkepala #rambutbercabang