Toggle navigation

#tabita254,883 POSTS

Post Content
User Image maryk_aini Posted: Dec 11, 2017 2:55 PM (UTC)

2
0 Normal
.
.
👄The best Marykay creme lipstick👄👄
.
Nak Tahu tak Mary Kay cream lipstik ni diperkaya dgn vitamin C dan E di mana ia dpt protect bibir kita dari radikal bebas yang menjadi punca kpd kedutan pada bibir tau. Sangat hebat kan👍👍.
.
💄Ada vitamin A & C untuk melindungi bibir anda dari radikal bebas.
💄Melembabkan bibir dari kekeringan.
💄Mengurangkan garis garis halus pada bibir anda.
💄Tidak menghitamkan/kusamkan bibir anda.
💄Tiada sebarang kimia merbahaya.
💄Terdapat banyak lagi warna menarik tapi yang ni paling favourite.
.
Manisnya senyuman bila memakai warna lipstik yang sesuai dengan anda...😊. Wasap Ina tau nk order cream lipstick nih ❤.
READY STOCK💜
.
Cepat2 whatsapp taw.Kalau nak👇
🎫FREE POSTAGE
👝FREE GIFT
💄FREE SAMPLE
👜FREE CONSULTATION
.
.
BELIEVE💜BEAUTIFUL💜CONFIDENCE💜
.
📳️ 0196627794 | INA
👜 Marykay Beauty Consultant
___________________________________________
#MaryKay
#MaryKayMalaysia
#syukurselalu
#purewhite
#blusher
#jeragat
#jerawatbatu
#jerawat
#timewise
#aurainstabatch8
#aurainsta
#lipstick
#rosetyara
#wedding
#tati
#tabita
#johor
#penang
#skincaremurah
#botanical
#maryjardin
#raya
#serummelacep
#Toner
#Whitening
#MaryKayKelantan
#MaryKaySelangor
#bajuraya
#marykayampang
#terapiinstagram
User Image hairieza Posted: Dec 11, 2017 2:34 PM (UTC)

0 0 Normal
TABITA SKINCARE EXCLUSIVE

Merawat masalah kulit kusam dan tidak berseri
.Menghilangkan jerawat
.Meratakan parut jerawat
.Menghilangkan bintik-bintik di wajah dan pigmentasi/ warna kulit tidak rata
.Mencerahkan warna kulit
.Mengecilkan pori-pori
.Membuat kulit nampak bercahaya
.Meremajakan kulit
.Menegangkan kulit untuk anda nampak lebih muda

Kandungan Tabita Skincare Exclusive -Collagen
-Serbuk mutiara
-Japanese Tea
-Japanese Papaya
-Vitamin C
-Vitamin E

Set Tabita Skincare Exclusive
-Facial soap 120ml
-Smooth lotion (toner) 100ml
-Daily cream 40g
-Night cream 40g

Satu set boleh digunakan untuk 3 bulan atau lebih bergantung kadar penggunaan

Normal price RM180

Now!! 1 set RM140 free pos sm

Whatsapp 0139970089

#tabita #tabitaexclusive #tabitaoriginal #tabitaexclusiveset #tabitaindonesia #tabitaskincareoriginal #tabitaskincareoriginal #tabitalover #tabitamurah #tabitaskincare
User Image shopeeshoppe_ Posted: Dec 11, 2017 2:31 PM (UTC)

0 0 Normal
TABITA EKSKLUSIF RM145
TABITA TRIAL RM40
.
Fungsi tabita skincare:
🤗 menghilangkan/mgecutkan jerawat batu/ bernanah.
🤗 menanggalkan kesan jeragat degil
🤗 mghilangkan bekas parut jerawat
🤗 mengecilkan liang roma dan kawah2 kat muka.
🤗 jerawat sensitif dialu2kan menggunakan produk ni.
🤗 mencerah dan memutihkan kulit.
🤗 memberikan impak gebus dan mulus buat si pemakai.
🤗 kulit menjadi glowing, dan cerah sekata.
🤗 membantutkan pertumbuhan whitehead/blackhead.
🤗 kulit nyata bersih dan licin seawal 3minggu.
.
Whatsapp 0174000273 for fast responds
.
#tabita #tabitaekslusif #tabitamurah #tabitatrialpack #tabitaoriginal #tabitamalaysia #tabitaexclusivepack
User Image perlashine_kualalumpur Posted: Dec 11, 2017 2:20 PM (UTC)

2
0 Normal
FREE POSTAGE PERLASHINE
SEPANJANG BULAN 12 SHJ
AMACAM?
.
.
Free pos bulan i je tau
Bulan Jan 2018 tak dok dah free pos.
.
.
Perlashine Rm180 sekotak.
Tambah Rm60 shj.
Korang akan dpt
2 kotak Perlashine sekali gus
Bukan tu jer tau!
Dgn pembelian 2 kotak
Korang dpt
FREE POSTAGE
FREE GIFT SABUN PERLASHINE
.
.
👉Whatsapp 019 378 9841
👉Whatsapp 019 378 9841
@
Clink link watsapp di Bio
.
.
Kelebihan Perlashine :
✔  Khas untuk breakout skin yang nak cantik.
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
✔ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia. .
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak #safieyilias #boosterwhitening #letscantik #empirebeauty #ubatputih #perlakingrapscolly #dollskin #tati #dxyx #queenofmutiara #nursajat02 #tabita #tati #bazaarpaknilkosmetik #kualalumpur #gombak #batucaves #putih #cantik #boosterwhitening #sweetdara #abangnaktegur
User Image perlashine_kualalumpur Posted: Dec 11, 2017 2:19 PM (UTC)

2
0 Normal
FREE POSTAGE PERLASHINE
SEPANJANG BULAN 12 SHJ
AMACAM?
.
.
Free pos bulan i je tau
Bulan Jan 2018 tak dok dah free pos.
.
.
Perlashine Rm180 sekotak.
Tambah Rm60 shj.
Korang akan dpt
2 kotak Perlashine sekali gus
Bukan tu jer tau!
Dgn pembelian 2 kotak
Korang dpt
FREE POSTAGE
FREE GIFT SABUN PERLASHINE
.
.
👉Whatsapp 019 378 9841
👉Whatsapp 019 378 9841
@
Clink link watsapp di Bio
.
.
Kelebihan Perlashine :
✔  Khas untuk breakout skin yang nak cantik.
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
✔ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia. .
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak #safieyilias #boosterwhitening #letscantik #empirebeauty #ubatputih #perlakingrapscolly #dollskin #tati #dxyx #queenofmutiara #nursajat02 #tabita #tati #bazaarpaknilkosmetik #kualalumpur #gombak #batucaves #putih #cantik #boosterwhitening #sweetdara #abangnaktegur
User Image perlashine_kualalumpur Posted: Dec 11, 2017 2:19 PM (UTC)

1
0 Normal
FREE POSTAGE PERLASHINE
SEPANJANG BULAN 12 SHJ
AMACAM?
.
.
Free pos bulan i je tau
Bulan Jan 2018 tak dok dah free pos.
.
.
Perlashine Rm180 sekotak.
Tambah Rm60 shj.
Korang akan dpt
2 kotak Perlashine sekali gus
Bukan tu jer tau!
Dgn pembelian 2 kotak
Korang dpt
FREE POSTAGE
FREE GIFT SABUN PERLASHINE
.
.
👉Whatsapp 019 378 9841
👉Whatsapp 019 378 9841
@
Clink link watsapp di Bio
.
.
Kelebihan Perlashine :
✔  Khas untuk breakout skin yang nak cantik.
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
✔ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia. .
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak #safieyilias #boosterwhitening #letscantik #empirebeauty #ubatputih #perlakingrapscolly #dollskin #tati #dxyx #queenofmutiara #nursajat02 #tabita #tati #bazaarpaknilkosmetik #kualalumpur #gombak #batucaves #putih #cantik #boosterwhitening #sweetdara #abangnaktegur
User Image perlashine_kualalumpur Posted: Dec 11, 2017 2:19 PM (UTC)

2
0 Normal
FREE POSTAGE PERLASHINE
SEPANJANG BULAN 12 SHJ
AMACAM?
.
.
Free pos bulan i je tau
Bulan Jan 2018 tak dok dah free pos.
.
.
Perlashine Rm180 sekotak.
Tambah Rm60 shj.
Korang akan dpt
2 kotak Perlashine sekali gus
Bukan tu jer tau!
Dgn pembelian 2 kotak
Korang dpt
FREE POSTAGE
FREE GIFT SABUN PERLASHINE
.
.
👉Whatsapp 019 378 9841
👉Whatsapp 019 378 9841
@
Clink link watsapp di Bio
.
.
Kelebihan Perlashine :
✔  Khas untuk breakout skin yang nak cantik.
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
✔ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia. .
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak #safieyilias #boosterwhitening #letscantik #empirebeauty #ubatputih #perlakingrapscolly #dollskin #tati #dxyx #queenofmutiara #nursajat02 #tabita #tati #bazaarpaknilkosmetik #kualalumpur #gombak #batucaves #putih #cantik #boosterwhitening #sweetdara #abangnaktegur
User Image perlashine_kualalumpur Posted: Dec 11, 2017 2:19 PM (UTC)

4
0 Normal
FREE POSTAGE PERLASHINE
SEPANJANG BULAN 12 SHJ
AMACAM?
.
.
Free pos bulan i je tau
Bulan Jan 2018 tak dok dah free pos.
.
.
Perlashine Rm180 sekotak.
Tambah Rm60 shj.
Korang akan dpt
2 kotak Perlashine sekali gus
Bukan tu jer tau!
Dgn pembelian 2 kotak
Korang dpt
FREE POSTAGE
FREE GIFT SABUN PERLASHINE
.
.
👉Whatsapp 019 378 9841
👉Whatsapp 019 378 9841
@
Clink link watsapp di Bio
.
.
Kelebihan Perlashine :
✔  Khas untuk breakout skin yang nak cantik.
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
✔ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia. .
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak #safieyilias #boosterwhitening #letscantik #empirebeauty #ubatputih #perlakingrapscolly #dollskin #tati #dxyx #queenofmutiara #nursajat02 #tabita #tati #bazaarpaknilkosmetik #kualalumpur #gombak #batucaves #putih #cantik #boosterwhitening #sweetdara #abangnaktegur
User Image perlashine_kualalumpur Posted: Dec 11, 2017 2:19 PM (UTC)

4
1 Normal
FREE POSTAGE PERLASHINE
SEPANJANG BULAN 12 SHJ
AMACAM?
.
.
Free pos bulan i je tau
Bulan Jan 2018 tak dok dah free pos.
.
.
Perlashine Rm180 sekotak.
Tambah Rm60 shj.
Korang akan dpt
2 kotak Perlashine sekali gus
Bukan tu jer tau!
Dgn pembelian 2 kotak
Korang dpt
FREE POSTAGE
FREE GIFT SABUN PERLASHINE
.
.
👉Whatsapp 019 378 9841
👉Whatsapp 019 378 9841
@
Clink link watsapp di Bio
.
.
Kelebihan Perlashine :
✔  Khas untuk breakout skin yang nak cantik.
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
✔ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia. .
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak #safieyilias #boosterwhitening #letscantik #empirebeauty #ubatputih #perlakingrapscolly #dollskin #tati #dxyx #queenofmutiara #nursajat02 #tabita #tati #bazaarpaknilkosmetik #kualalumpur #gombak #batucaves #putih #cantik #boosterwhitening #sweetdara #abangnaktegur
User Image perlashine_kualalumpur Posted: Dec 11, 2017 2:18 PM (UTC)

2
1 Normal
FREE POSTAGE PERLASHINE
SEPANJANG BULAN 12 SHJ
AMACAM?
.
.
Free pos bulan i je tau
Bulan Jan 2018 tak dok dah free pos.
.
.
Perlashine Rm180 sekotak.
Tambah Rm60 shj.
Korang akan dpt
2 kotak Perlashine sekali gus
Bukan tu jer tau!
Dgn pembelian 2 kotak
Korang dpt
FREE POSTAGE
FREE GIFT SABUN PERLASHINE
.
.
👉Whatsapp 019 378 9841
👉Whatsapp 019 378 9841
@
Clink link watsapp di Bio
.
.
Kelebihan Perlashine :
✔  Khas untuk breakout skin yang nak cantik.
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
✔ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia. .
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak #safieyilias #boosterwhitening #letscantik #empirebeauty #ubatputih #perlakingrapscolly #dollskin #tati #dxyx #queenofmutiara #nursajat02 #tabita #tati #bazaarpaknilkosmetik #kualalumpur #gombak #batucaves #putih #cantik #boosterwhitening #sweetdara #abangnaktegur
User Image perlashine_kualalumpur Posted: Dec 11, 2017 2:18 PM (UTC)

1
0 Normal
FREE POSTAGE PERLASHINE
SEPANJANG BULAN 12 SHJ
AMACAM?
.
.
Free pos bulan i je tau
Bulan Jan 2018 tak dok dah free pos.
.
.
Perlashine Rm180 sekotak.
Tambah Rm60 shj.
Korang akan dpt
2 kotak Perlashine sekali gus
Bukan tu jer tau!
Dgn pembelian 2 kotak
Korang dpt
FREE POSTAGE
FREE GIFT SABUN PERLASHINE
.
.
👉Whatsapp 019 378 9841
👉Whatsapp 019 378 9841
@
Clink link watsapp di Bio
.
.
Kelebihan Perlashine :
✔  Khas untuk breakout skin yang nak cantik.
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
✔ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia. .
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak #safieyilias #boosterwhitening #letscantik #empirebeauty #ubatputih #perlakingrapscolly #dollskin #tati #dxyx #queenofmutiara #nursajat02 #tabita #tati #bazaarpaknilkosmetik #kualalumpur #gombak #batucaves #putih #cantik #boosterwhitening #sweetdara #abangnaktegur
User Image perlashine_kualalumpur Posted: Dec 11, 2017 2:17 PM (UTC)

1
0 Normal
FREE POSTAGE PERLASHINE
SEPANJANG BULAN 12 SHJ
AMACAM?
.
.
Free pos bulan i je tau
Bulan Jan 2018 tak dok dah free pos.
.
.
Perlashine Rm180 sekotak.
Tambah Rm60 shj.
Korang akan dpt
2 kotak Perlashine sekali gus
Bukan tu jer tau!
Dgn pembelian 2 kotak
Korang dpt
FREE POSTAGE
FREE GIFT SABUN PERLASHINE
.
.
👉Whatsapp 019 378 9841
👉Whatsapp 019 378 9841
@
Clink link watsapp di Bio
.
.
Kelebihan Perlashine :
✔  Khas untuk breakout skin yang nak cantik.
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
✔ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia. .
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak #safieyilias #boosterwhitening #letscantik #empirebeauty #ubatputih #perlakingrapscolly #dollskin #tati #dxyx #queenofmutiara #nursajat02 #tabita #tati #bazaarpaknilkosmetik #kualalumpur #gombak #batucaves #putih #cantik #boosterwhitening #sweetdara #abangnaktegur
User Image tabitagloworiginal Posted: Dec 11, 2017 2:11 PM (UTC)

9
0 Normal
💯 (CIRI-CIRI TABITA SKINCARE ORIGINAL JAKARTA) : .
. ➡ TERDAPAT KOD "DS" DI ATAS LOGO TABITA .
➡ LOGO TABITA ADA TULISAN "SKINCARE" DIBAWAHNYA .
➡ LOGO TABITA TERCETAK LANGSUNG PADA PENUTUP KRIM (BUKAN STICKER)
.
➡ TERTERA BARCODE & EXPIRED DATE PADA SETIAP ITEM TABITA
.
➡ DALAM BEG BERWARNA (PUTIH) BUKAN HITAM !! ❌ DAN SISI BEG HARUS (BUJUR) BUKAN SEGI TIGA!
.
➡ DALAM SETIAP BEG TABITA TERDAPAT HANYA 4 ITEM SAHAJA!
✔ FACIAL SOAP
✔ SMOOTH LOTION (TONER)
✔ DAILY CREAM & NIGHTLY CREAM.
.
👆 PASTIKAN MEMPUNYAI SEMUA CIRI DI ATAS BARULAH (ORIGINAL JAKARTA)
.
. ✔ WE ARE SELLING 💯 TABITA ORIGINAL SKINCARE JAKARTA SAHAJA ❌ SAY NO TO (TABITA FAKE FROM MEDAN)
🚛 FREE POSTAGE
🎁 FREE GIFT (SERUM 10ML) . 📲 FOR MORE INFO WHATSAP SIS 018-4051824 .

#tabitaoriginalskincarejakarta #tabitaoriginalskincare
#tabitaskincare
#tabita #tabitaori #tabitaoriginal #tabitakedah #tabitaperlis #tabitapenang #tabitahq #tabita #tabitaperak #tabitautara #tabitamurah #tabitaoriginalmurah #tabitapahang #tabitashahalam #tabitaselangor #tabitakualalumpur #tabitakuantan #tabitakelantan #tabitaterengganu #tabitajohor #tabitamelaka #tabitaoriginalJakarta #sajat #datoaliffsyukri #desidamayanti #tabitajakarta #tabitamurah #tabitaoriginalmurah #tabitaglowmurah
User Image tabitagloworiginal Posted: Dec 11, 2017 2:09 PM (UTC)

9
0 Normal
💯 (CIRI-CIRI TABITA SKINCARE ORIGINAL JAKARTA) : .
. ➡ TERDAPAT KOD "DS" DI ATAS LOGO TABITA .
➡ LOGO TABITA ADA TULISAN "SKINCARE" DIBAWAHNYA .
➡ LOGO TABITA TERCETAK LANGSUNG PADA PENUTUP KRIM (BUKAN STICKER)
.
➡ TERTERA BARCODE & EXPIRED DATE PADA SETIAP ITEM TABITA
.
➡ DALAM BEG BERWARNA (PUTIH) BUKAN HITAM !! ❌ DAN SISI BEG HARUS (BUJUR) BUKAN SEGI TIGA!
.
➡ DALAM SETIAP BEG TABITA TERDAPAT HANYA 4 ITEM SAHAJA!
✔ FACIAL SOAP
✔ SMOOTH LOTION (TONER)
✔ DAILY CREAM & NIGHTLY CREAM.
.
👆 PASTIKAN MEMPUNYAI SEMUA CIRI DI ATAS BARULAH (ORIGINAL JAKARTA)
.
. ✔ WE ARE SELLING 💯 TABITA ORIGINAL SKINCARE JAKARTA SAHAJA ❌ SAY NO TO (TABITA FAKE FROM MEDAN)
🚛 FREE POSTAGE
🎁 FREE GIFT (SERUM 10ML) . 📲 FOR MORE INFO WHATSAP SIS 018-4051824 .

#tabitaoriginalskincarejakarta #tabitaoriginalskincare
#tabitaskincare
#tabita #tabitaori #tabitaoriginal #tabitakedah #tabitaperlis #tabitapenang #tabitahq #tabita #tabitaperak #tabitautara #tabitamurah #tabitaoriginalmurah #tabitapahang #tabitashahalam #tabitaselangor #tabitakualalumpur #tabitakuantan #tabitakelantan #tabitaterengganu #tabitajohor #tabitamelaka #tabitaoriginalJakarta #sajat #datoaliffsyukri #desidamayanti #tabitajakarta #tabitamurah #tabitaoriginalmurah #tabitaglowmurah
User Image studiodonatella Posted: Dec 11, 2017 1:32 PM (UTC)
7
0 Normal
Final de Ano chegando e aqui você encontra os melhores presentes e modelos para seu look ficar completo. Venha nos fazer uma visita. Parcelamos em até 06 vezes no cartão ou no cheque e no crediário em até 03 vezes com entrada. Presentes a partir de R$60,00. Studio Donatella seu Natal é aqui!!!! 🎅🏻❤️👡🎒👝👛👜👠❣️Luz da Lua, Capodarte, Carrano e Tabita. 💋 📍Rua Dr. Júlio Prestes, 490. Centro. Itapetininga/SP. ☎️(15)3527-5560
📱(15) 98166-2879
📱(15) 98119-4506
📱(15) 99727-4886

#fashion #capodarte #carrano #luzdalua #conforto #amei #luxo #rasteirinha #pedraria #Tabita #rasteira #conforto #elegância #verao2018
User Image tabita_skincare_llg Posted: Dec 11, 2017 1:24 PM (UTC)

1
0 Normal
Mau pesan tabita skincare?? disini tempatnya terpercaya dan pastinya original 100%

Bukti pembelian tabita skincare yang sudah sampai ke customer 😍

Yg punya wajah jerawat dan kusam jangan pasrah yaa, paket tabita skincare bisa mengatasi masalah kulit kalian! Dijamin original 100%

Tabita skincare Original
.
Paket perawatan wajah Dengan 3 keunggulan yang memberikan hasil secara NYATA!
1.Memutihkan
2.Mencerahkan
3.Mengencangkan
.
Disamping itu juga mampu Menghilangkan berbagai masalah wajah yang mengganggu penampilan anda seperti:
- Flek wajah √
- Jerawat √
- Bekas Jerawat √
- Minyak Berlebih √
- Wajah Kusam √
.
Untuk info & pemesanan silahkan langsung hubungi:

WA: 087894906393

#tabitaskincare #tabitaskincaremurah #tabita #tabitaskincareori #tabitaoriginal #tabitaori #tabitasli #jualtabita #jualtabitamurah #tabitagrosir #tabitamedan #tabitamedanoriginal #tabitajakarta #tabitajakartaoriginal #tabitajakartatesti #testimonialtabita #testimonitabita #tabitamanado #tabitabanten #tabitaambon #tabitamakasar #tabitadenpasar #tabitabali #tabitasurabaya #produkpemutih #pemutihwajah

Hashtags found on this page