Toggle navigation

#syukur870,880 POSTS

Post Content
User Image olisa.shop Posted: Dec 13, 2017 8:40 PM (UTC)

0 0 Normal
cahaya itu memiliki manfaat untuk memberikan penerangan sehingga kita bisa beraktifitas dengan benar. jadilah kamu seperti cahaya yang akan menerangi untuk diri dan lingkungan agar menjadi hidup.

#Syukur #muslim #muslimah #muhasabah #muhasabahdiri #ukhuwah
User Image shawl.bykami Posted: Dec 13, 2017 8:18 PM (UTC)

1
0 Normal
"BOUGHT 5 PCS OF THEM, NO REGRET!! " 😱
.
.
Of course syg ta kan menyesal beli banyak helai sebab AARA BASIC sentiasa akan buat ampa puas hati dengannya 💕
.
KELEBIHAN AARA BASIC
🍁 awning tak derhaka
🍁 mood happy all day long
🍁 jimat masa bersiap
🍁 material bawal lovers paling suka
🍁 selesa sepanjang hari
🍁 jahitan kemas
🍁 warna menarik
.
Banyakkan kelebihan AARA BASIC 😍 Rugi nau nau siapa hanya melihat tapi tidak bertindak utk memilikinya. 🙈
.
Belum cuba belum tau, dah cuba nanti pasti JATUH CINTA BERKALI 🌸
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala125 #teamilala #milalaattire #milalalovers #wideshawl #sayajualshawl #shawlcantik #shawllabuh #shawlchiffon #shawlmurah #bawallovers #instantshawl #tudunginstant #tudungbawal #tudunglabuh #tudungmurah #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualtudung #syukur #alhamdulillah #sayapakai #terlajaklaris
User Image borneowedding Posted: Dec 13, 2017 7:53 PM (UTC)

4
1 Normal
User Image muhammadumar_sidiq Posted: Dec 13, 2017 5:52 PM (UTC)

5
1 Normal
...
Hal layaknya hati yang menginginkan kasih dan sayang walau penuh dengan emosi.
yang tersenyum merona bahagia walau sedih tak disertai dengan air mata.
dan layaknya pekat malam yang bertamu dan bersamayam dalam diam membuat bibir tak mampu bertutur kata...
"Speertinya, ingatan yang terbesit mencederai otak"
dan seperti cahaya yang tak mampu berdusta "bahwa malam lebih menghitam mewarnai".
"Semoga dalam satu cahaya ada satu jiwa yang mampu engkau terangi meski benar bahwa malam lebih pekat mewarnai dan waktu biarlah erus berjalan memberi arti". ...
#PenulisPesanSingkat
#MytrapMyinside
#PenulisKutipanSajak
#RiotRunAway
#Penulis#penghayal#pemimpi#imajiner#imajinasi#kertashitam#corak#goresan#memory#ingatan#mewarnai#arti#rasa#syukur#kasih#sayang#cinta#emosi#diwaktu#hari#seminggu#setahun#bersama

My team : @m.firmansyh98 @aliframdhani72
User Image nourish_sr Posted: Dec 13, 2017 7:06 PM (UTC)
3
1 Sierra
THANK YOU 😀🙏🏼 to all our customers, agents, partners, supporters and suppliers. Special thanks to Singapore customers 💚 It was a warm and cordial MEET & GREET session. Happy faces. Glowing beauties. Guests were engaging. Followed by a fabulous make up demo and launcing PIPI by Syed Faizal 😍 in a quaint uber-stylish boutique @enpointe.co 💚 The best thing someone said to us was “Please don’t stop producing more products. Please make this forever”🌟💚🌟 And shall it will, Inshallah. Warm hugs to @norasahari @mildilco @dahliamohd @pip_emerald @nora_zee_makeupartist @syedfaizalsyednoh #thanyouforyoursupport #nourish #nourishskincareandremedies #nourishsg #multifitserum #meetandgreet #singapore #love #syukur #thankyou #grateful
User Image saifulmohdrani Posted: Dec 13, 2017 6:57 PM (UTC)

1
1 Aden
Semalam ak dapat hadapi satu detik yg x dijangka...
mmg betul la.. bila kita cuba untuk MAAFKAN dan tidak pendam DENDAM...
magnet positif datang tanpa diduga... Allahlah Sebaik-baik Perancang..syukur harini ak masih mampu senyum.
#syukur #sabarituindah #tabah #maafkan #senyumsokmo
User Image masyarabia.house Posted: Dec 13, 2017 6:41 PM (UTC)

14
12 Normal
ORRIS PUJAAN hatiku 💕
.
.
Siapa dah jadikan ORRIS SET ni faveret baju dia??? .
.
Mana ta faveret ya, senang nak ke mana mana pun kan, ye dak? Helok satu set, jahitan kemas selesa pakai 💞
.
Nak pergi travel pun senang, ta susah cari baju kan 😉
.
Certain warna dah tinggal beberapa sizes ja tau. Make sure grab cecepat okay. Cuma 2 set RM150 ja tau. Jimat banyakk weyy 😱
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sayajualshawl #shawlmurah #shawlcantik #shawllabuh #shawlmalaysia #bawalchiffon #shawlchiffon #bawalmurah #tudunglabuh #tudungmurah #tudungcantik #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualtudung #syukur #alhamdulillah #sayajualbaju #sayajualblouse #terlajaklaris #sayajualbaju #sayajualblouse #trusteddropship #dropshipmasyarabia #masyarabia
User Image oyamillionaire Posted: Dec 13, 2017 6:37 PM (UTC)

21
0 Normal
💃🏻Samina mina eh eh Waka Waka eh eh!!🎉💃🏻. Champion Supremacy will conquer Cape Town in 2018! Who wanna join us?? Jommm!! Buat duit sambil bercuti!!! Dm me for more details, or you can contact my p.a Aszian ASAP! -
Aszian : 0168785058 -
#joinus #championsupremacy #ebc #jomtukarkeja #jomubahhidup #6figureincome #blessed #syukur
User Image minoxidil_malaysia Posted: Dec 13, 2017 6:00 PM (UTC)

minoxidilmalaysia
5
6 Normal
hasil satu bulan lebih..memang terbaik bro 👍
guna minoxidil+biotin.
follow ig @minoxidilmalaysia
User Image minoxidil_malaysia Posted: Dec 13, 2017 5:56 PM (UTC)

minoxidilmalaysia
9
11 Normal
hasil satu bulan lebih..memang terbaik bro 👍
guna minoxidil+biotin.
follow ig @minoxidilmalaysia
User Image uchyngk_810 Posted: Dec 13, 2017 5:53 PM (UTC)

3
2 Normal
#nyanda#bisa#tidor#
Ba genjreng sadiki ta pe gitar ..
.
.
.
Lagu syukur, ungkapan terima kasih kepada para pahlawanku, para pejuang2 sejati.
Tak mesti hari pahlawan, melainkan setiap saat.
#syukur#versi#2.
😥😥 #jang#lupa#ngo#pake#headset#noh#biar#mo#tarang#sadiki#depe#bunyi#genjrengan#maaf#ta#pe#suara#nyanda#bagus#uty😆😆
User Image _maruko_chan_ Posted: Dec 13, 2017 5:47 PM (UTC)

5
1 Normal
User Image shawl.bykami Posted: Dec 13, 2017 5:42 PM (UTC)

16
6 Normal
TIPS CANTIK MANIS SEPANJANG HARI ANDA 💕
.
.
Nak manis tanpa gula?? Pakailah AARA BASIC kami 😉
.
Pasti akan terletak cantik di atas kepala. Raut wajah juga akan kelihatan ceria 😻. Sangat cukup untuk memikat hati pasangan 🌹
.
Belum cuba belum tau, dah cuba nanti pasti JATUH CINTA BERKALI 🌸
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala125 #teamilala #milalaattire #milalalovers #wideshawl #sayajualshawl #shawlcantik #shawllabuh #shawlchiffon #shawlmurah #bawallovers #instantshawl #tudunginstant #tudungbawal #tudunglabuh #tudungmurah #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualtudung #syukur #alhamdulillah #sayapakai #terlajaklaris
User Image ilham_balak Posted: Dec 13, 2017 5:28 PM (UTC)
11
0 Normal
Merunduk bukan berarti aku mengeluh dengan hidup yang aku jalani sekarang. Tapi dengan merunduk aku tau caranya bersyukur atas nikmat yang telah Allah berikan seburuk apapun nikmat itu akan tetap aku syukuri karena hanya bersyukur lah cara aku sendiri untuk bahagia 😊😇 #katabijak
#kata
#katakatabijak
#katakatacinta
#katakataku
#katainspirasi
#kataindah
#katakata
#inspirasi
#katamutiara
#katamotivasi
#katamutiaraislam
#syukur
#bersyukur
#bersyukurlah
#bersyukursetiapwaktu

Hashtags found on this page