Toggle navigation

#swapreview521,876 POSTS

Post Content
User Image beevenom.ori Posted: Jan 17, 2018 2:53 PM (UTC)

0 1 Normal
🍯Honey cleanser
🍯i-pink repair serum
🍯Foundation Sunblock spf60
🍯Beauty Moist night repair cream
User Image beevenom.ori Posted: Jan 17, 2018 1:37 PM (UTC)

2
1 Normal
Skincare Organik, Zero Merkuri, 100% Berkesan !!
User Image beevenom.ori Posted: Jan 17, 2018 1:38 PM (UTC)

1
1 Normal
Ini Kak Matus 💛Dulu pengguna, sekarang dh jadi agent Bee Venom jugak 🎈
User Image beevenom.ori Posted: Jan 17, 2018 2:51 PM (UTC)

1
1 Normal
Nak kulit sihat gebu & flawless dengan bajet rendah ?😵 Jom pm Dhia
User Image dyxy_byhawa Posted: Jan 17, 2018 2:29 PM (UTC)

5
0 Normal
🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN
🌼MINERAL
🌼WATERBASED
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
.
.
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah
.
psst!! Nak harga promo? meh ws hawa. promo tahun baru panas2 ni. discount sehingg RM50 tau😘
.
kalau nak order boleh dm or wassap hawa 0175465979
.
#skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash
#sayaagensahskinstories #OnlineBazaar #sayajual #sayajualmurah #sayajualOnline #kakiShopping #shoppingonline #Sapotlokal #BazaarPaknil #Preloved #igreview #Malaysia #penang #IGShop #VendorBoutique #OnlineShoppingMalaysia #Cantik #Swapreview #visitmylg #IGreview #OnlineshoppingMalaysia #vendorBoutique #OnlineShop #Jombeli #murah
Kenapa kene pilih Celebrity Feminine Scrub Wash berbanding Pembersih Wanita lain?
Jom baca 👇
.
✅Terdapat scrub halus dan lembut yang dapat cerahkan Cik Bunga dan celah paha dan dapat memberikan keselesaan ibarat di spa.
✅pH yg sesuai untuk Cik Bunga. (3.8-4.3) Slightly Acidic iaitu pH normal Cik Bunga.
✅Super wangi ibarat perfume mahal. ✅Bersifat merawat.CFSW merawat masalah Cik Bunga dari akar umbi hingga sihat.
✅Mempunyi efek sensasi dingin dan sejuk nyaman yang menyegarkan dan memberi keselesaan pada Cik Bunga terutama bagi mereka yang kerap berpeluh.
✅Mangandungi Magnolia Stemcell yang merawat masalah Datang Bul.an tanpa jamu dan pil.
✅Ramuan dari Herba & Bahan Semulajadi semata-mata dan tiada bahan chemical yang membahayakan Cik Bunga.
✅Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia. ✅Pekat dan Tahan lebih sehingga 3-4 bulan penggunaan.
✅Produk Muslim dan Bumiputera
✅Produk bertaraf kilang GMP. ✅Halal & Berkesan.
.
.
psst!! Nak harga promo? meh ws hawa. promo tahun baru panas2 ni. discount sehingg RM14 tau😘
.
kalau nak order boleh dm or wassap hawa 0175465979
.
#skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash
#sayaagensahskinstories #OnlineBazaar #sayajual #sayajualmurah #sayajualOnline #kakiShopping #shoppingonline #Sapotlokal #BazaarPaknil #Preloved #igreview #Malaysia #penang #IGShop #VendorBoutique #OnlineShoppingMalaysia #Cantik #Swapreview #visitmylg #IGreview #OnlineshoppingMalaysia #vendorBoutique #OnlineShop #Jombeli #murah
User Image income3in1 Posted: Jan 17, 2018 1:57 PM (UTC)

10
0 Normal
Looking for sunnies or simply eyeglasses 😎
.
Kami ada pelbagai trendy & fasionable design untuk anda dipilih
.
Jom checkout this ig 👇👇
.
@2.vamp
@2.vamp
@2.vamp
.
#swapreview #swapreviewfree #swapreviewmalaysia #swapreviewforfree #sayajual #swapreviewig #sayajualmurah #swapreviewigmalaysia #paidreview #bazaarpaknil
User Image beaufe.kuantan Posted: Jan 17, 2018 1:50 PM (UTC)

14
0 Normal
😱😱MAKAN 2 BOX BEAUZKIN MASALAH JERAWAT SELESAIIIII !!! 😱😱 Bukan itu sahaja, masalah kulit berminyak pun tiada lagi. Takde lah macam boleh goreng pisang atas muka tu .
.
Pergi sekolah kawan kawan semua terkejut eh kakcik ko pakai apa muka dah lawa ? 😊
.
.
Semua lapisan umur boleh consume Beaufe tak kira tua muda budak dewasa remaja. Takkan nak tengok orang lain je cantik, awak bila lagi? Huhu. .
.
Order sekarang !! 📲 014-514-1718 ✅COD area Kuantan 🚚 Postage setiap hari #kudapkudapteruscantik #love #beaufekuantan #kuantan #codkuantan #agentkakesah #mentor #kulitlicin #beaufepekan #codpekan #flawlessskin #lmk #chanel #gucci #prada #swapreview #testimonibeaufe #feedbackcustomer #agentkakesah #leaderkakesah
User Image eishal_beauty Posted: Jan 17, 2018 1:24 PM (UTC)

6
1 Normal
OLICANDY PREMIUM
.
Bebaskan wajah dari dibelenggu masalah kulit..Segala masalah kulit boleh hilang dgn hanya #kunyahkunyahgebu bersama #olicandypremium
.
OLIcandy Premium merupakan tablet kunyahan perisa oren yg sgt bagus untuk :
✔mencerahkan wajah & seluruh badan
✔menghilangkan parut
✔menghilangkan jerawat
✔memudarkan jeragat
✔melambatkan proses penuaan
✔menegangkan kulit
✔memberi tenaga sepanjang hari
.
.
📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order.
.
#sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #aydajebat #student #uitm #kolej #diatv3 #syurgayangkedua #syafiqkyle #jannanick #neelofa #fattzura #kekasihpaksarela #olicandypromo #olicandypremiumedition #olicandy #olicandypremium #olilovers #olicandymurah #kunyahkunyahgebu #kunyahkunyahelok #kunyahkunyahputih #swapreview #viral #olicandyxfattahamin
User Image monobocollection Posted: Jan 17, 2018 1:18 PM (UTC)

5
0 Normal
NEXT STOCK

SANDAL NORAH

KELEBIHAN SELIPAR MONOBO
❤ Simple
❤ Ringan
❤ Lembut
❤ Trendy
❤ Kalis air
❤ Tidak licin

Ramai yg dh memiliki monobo collection ni. Jom dapatkan koleksi anda

WHATSAPP KE +60147353569 untuk sebarang pertanyaan / order 😘

#sayajualmurah #bazaarpaknil #monobomalaysia #monobotammy #monobocollection #monoboshoes #monobomurah #monoboamelia #kasutmurah #monobomurahmalaysia #fattahamin #moodrepublik
#fattzura #beauty #love #ootd #reviewig #primrose #moniga #swapreview #monobosara #monoboemma #srzmpaidreview #clarksoriginalvietnam #kelly #bossa #followme #followforfollow #likesforlikes
User Image monobocollection Posted: Jan 17, 2018 1:18 PM (UTC)

4
0 Normal
NEXT STOCK

SANDAL NORAH

KELEBIHAN SELIPAR MONOBO
❤ Simple
❤ Ringan
❤ Lembut
❤ Trendy
❤ Kalis air
❤ Tidak licin

Ramai yg dh memiliki monobo collection ni. Jom dapatkan koleksi anda

WHATSAPP KE +60147353569 untuk sebarang pertanyaan / order 😘

#sayajualmurah #bazaarpaknil #monobomalaysia #monobotammy #monobocollection #monoboshoes #monobomurah #monoboamelia #kasutmurah #monobomurahmalaysia #fattahamin #moodrepublik
#fattzura #beauty #love #ootd #reviewig #primrose #moniga #swapreview #monobosara #monoboemma #srzmpaidreview #clarksoriginalvietnam #kelly #bossa #followme #followforfollow #likesforlikes
User Image monobocollection Posted: Jan 17, 2018 1:17 PM (UTC)

3
1 Normal
NEXT STOCK

SANDAL NORAH

KELEBIHAN SELIPAR MONOBO
❤ Simple
❤ Ringan
❤ Lembut
❤ Trendy
❤ Kalis air
❤ Tidak licin

Ramai yg dh memiliki monobo collection ni. Jom dapatkan koleksi anda

WHATSAPP KE +60147353569 untuk sebarang pertanyaan / order 😘

#sayajualmurah #bazaarpaknil #monobomalaysia #monobotammy #monobocollection #monoboshoes #monobomurah #monoboamelia #kasutmurah #monobomurahmalaysia #fattahamin #moodrepublik
#fattzura #beauty #love #ootd #reviewig #primrose #moniga #swapreview #monobosara #monoboemma #srzmpaidreview #clarksoriginalvietnam #kelly #bossa #followme #followforfollow #likesforlikes

Hashtags found on this page