Toggle navigation

#sugarbelle78,478 POSTS

Post Content
Here's the Phat Thai Dawg for our next pop-up!!!! - Footlong Dog, Spicy Shrimp, Sprout Slaw, Marinated Rice Noodles, Toasted Peanuts, Cilantro, and Hawaiian Roll Bun!! Is your mouth watering yet?? Make sure you come see us at @sugarbelletruck
on November 7th and get your dog and doughnuts!! #phatsammys #sugarbelle #dogsfordays #doggonethatsdank #hsvaf #huntsvillefoodies
Lipscrub from SUGARBELLE akan berada di butik @almeensha tidak lama lagi 😍😍😍

Kebaikan SUGARBELLE Cotton Candy Lipscrub
💋 Bibir sihat dan pinkish semulajadi
💋 PARABEN - FREE
💋 Bibir lebih lembut, lembap & tidak kering
💋 Membersihkan kulit kering di permukaan bibir
💋 Halal & diperbuat dari bahan semulajadi

Untuk order DM / Whatsapp 0176438001 atau orang Kuching boleh dapatkan di butik Al-Meensha by next week 😙

#dalishasbelle #sugarbelle #sugarbellelipscrub #lipscrubsugarbelle #bibirsihat #bibircantik #sugarbellelovers
Best sgt kalau pakai lip matte, sbb nampak cantik & tahan lama. Tapi yg tak best, bila pakai nampak bibir mcm berkerak pun ya. Lama2 sikit mengelupas. Tau sebab apa?

Sbnrnya lama tak scrub & sel kulit mati berkampung di situ huhu..so, sila scrub ya? Seminggu 2 @ 3 kali pun dah ok!

RM 15.00 jeee. Nak cuba?

Contact akak 📲 +60194795751 takpun klik je link whatsapp kat profile instagram okeyy☝

#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbellelovers #sugarbellebymar #bellaammaralovers #bazarpaknilmurah #lipscrub #lipcrubmurah #lipcare #lipbalm #lipmoisturizer #lipscrubmalaysia #scrubmurah #scruborganik #scrubbibir #shopnow #bisnescikgu #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualsayapakai #sugarbelleperak #sugarbelleparitbuntar #sugarbelleperlis #paritbuntar #paritbuntarismyhometown #nibongtebal #bandarbaharu
Mattifying Velvet Compact Powder.
.
🌸 Buildable Coverage
🌸 Efek matte
🌸 Tekstur ringan
🌸 Paraben-Free
🌸 Mengandungi Collagen & Glutathione menyerlahkan penampilan wajah.
.
Nak order?
Nak jadi agen/dropship kami?
📲whatsapp Najah 0197900371
.
#sugarbelle
#sugarbellecosmetic
#sugarbellefoundation
#sugarbellecompactpowder
#compactpowder
#mattefoundation
#masterstokis
#batupahat
Korang ingat lagi tak combo Feeling Festive duo ni yang kita release sebelum #sxmua ni? Haa nak tau tak yang kombo ni masih lagi RM100 tauuu. Jom dapatkan kedua dua jenis combo, Strawberry Cookie dan Caramel Cake ni. Tak banyak pun, so boleh la buat koleksi kan kan.
.
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
Whatsapp alin 014-5469262

#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbellestars #lipcreamduo #guardianmy #sephoramy #lipcreambest #makeupjunkiemy #muamalaysia #murahmurahje #bazaarpaknil

Hashtags found on this page