Toggle navigation

#subangjaya417,445 POSTS

Post Content
User Image koolbrader Posted: Jan 16, 2018 3:43 PM (UTC)
0 0 Normal
Enjoying a late night dinner with dad. Check out this drink! It's called the Red Tea Madu Leleh!

#TheBurgerShop #SS15 #SubangJaya #SorryIDidNotTakeAPictureOfMyBurger #TooHungryToTakeAPictureFirst
User Image ubat_peninggilawa Posted: Jan 16, 2018 3:41 PM (UTC)

0 0 Normal
JUM!!!!! NCIK!!!!!!
Apa Itu Calsium ? Calsium adalah supplement nutrisi semulajadi yang membantu lelaki dan wanita yang berumur 12 tahun hingga 35 tahun yang terbantut ketinggian atau yang ingin menambah ketinggian lagi.
NHCP Calsium membantu menambahkan ketinggian badan sehingga 2-5cm. Konsisten dan amalkan senaman mudah, khas untuk meningkatkan ketinggian badan. Perubahan boleh dilihat dalam masa 1 bulan (2-15cm) Tapi ia bergantung pada metobolisma dalam badan masing2,umur dan kesungguhan korang untuk tambah ketinggian.

jika berminat hubungi hotline kami:
☎ whatsapp : +601151534700
📲 Wechat : TIENS_KL

#Kepong #prada #chanel #milanbubble #Bag #puchong #johorbahru #klia #banting #pahang #kl #Malaysia #genting #subang #selangor #bangsar #brunei #perak #kedah #melaka #selangor #penang #sarawak #sabah #klang #ipoh #subangjaya #langkawi #perlis #jb
User Image healthbeautysupplements Posted: Jan 16, 2018 3:18 PM (UTC)

1
1 Normal
Ada masalah asma, kebas2 dan macam2 lagi. Asbab amalkan vivix, darah tinggi, kulit gatal beransur semakin baik.
User Image healthbeautysupplements Posted: Jan 16, 2018 3:14 PM (UTC)

5
1 Normal
Kayap ni la antara penyakit kulit yang paling bisa. Melengas, pedih dan paling ngeri bila timbul blister kat seluruhan badan. Allahu pedih yang tak tertahan 😣
User Image healthbeautysupplements Posted: Jan 16, 2018 3:12 PM (UTC)

2
1 Normal
Perit. Sakit. Susah nak bangun.
Ha nacam tu la rasanya bila diserang sakit belakang. Nak bangun dari tidur ambil masa. Salah cara jeeee tu yang terbaring je sampai sakit tu reda.
User Image healthbeautysupplements Posted: Jan 16, 2018 3:08 PM (UTC)

3
1 Normal
Dah tak risau dah bila tiap kali test darah. Alhamdulillah 😊
When it comes to lipstick,which do you u prefer to buy?
.
A) nice colour
B) nice colour ,moisturize,smells good
C) nice colour,moisturize,smells good,anti-ageing and safe ingredients
D) i dont know how to choose .
Pick your choice 💃🏼💃🏼💃🏼
.
#makeuplover #bellebossbabe #bellebossbabesurvey #makeupbarbie #makeupdo #makeupbarbie #motd #fattzura #bazaarpaknil #faridkamil #health #makeupawareness #beautyawareness #mother #wife #motherhood #lipstick #lipmatte #lippaint #lipglossmatte #muamalaysia #subangjaya #usj
User Image healthbeautysupplements Posted: Jan 16, 2018 3:06 PM (UTC)

2
1 Normal
Kesihatan heetambah baik dari hari ke sehari. Yeayyy
User Image healthbeautysupplements Posted: Jan 16, 2018 3:05 PM (UTC)

3
1 Normal
Aduiii sakitnya. Ingatkan luka biasa. Rupanya merebak sampai ke tulang. Syukur kaki masih sempat diselamatkan.
User Image kulit_cantik_halus_gebu Posted: Jan 16, 2018 3:16 PM (UTC)

6
0 Normal
Ada masalah PARUT yang susah nak hilang⁉️
.
Ambil Vitamin E Shaklee sebagai penyelesaiannya
.
PARUT hilang dalam masa 7 hari
.
Alhamdulillah apa rahsianya tu?
.
Haa Kak Siera kita hanya konsisten Vitamin E sahaja. Bukan setakat dimakan, tapi disapu juga pada parut.
.
Fungsi Vitamin E ialah meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit, menghalang proses penuaan, melindungi kulit dari kerosakan akibat radiasi sinar ultraviolet, serta mempercepatkan proses penyembuhan luka.
.
🌻Vitamin E Shaklee merupakan Anti-penuaan
🍁 1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan
🍁 mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan
🍁 mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha
🍁 memperbaiki parut
🍁 memperbaiki bengkak dan ulser kulit.
.
Nak cuba Vitamin E Shaklee? Whatsapp Eina ya 019.227.5759
.
#Shaklee #shakleeeffect #shakleeeffects #testimonishaklee #testimonisetkulit #testimonikulitcantik #testimonivitamine #VitaminE #vitamineshaklee #parut #jeragat #jerawat #cantik #kulitcantik #kulitputih #kulithalus #kulitcerah #subangjaya #masalahparut #masalahjerawat #masalahkulit #setparut #setparutshaklee #pudarparut #parutpudar #terapiinstagram #ajimaura #lafazkankalimahcintamu #syurgayangkedua
User Image pinklady01_official Posted: Jan 16, 2018 3:15 PM (UTC)

4
0 Normal
4 FUNGSI UTAMA PINKLADY YANG MENJADI KEGILAAN SETIAP WANITA!
.
1) MENGGEBUKAN BOOBIES DAN BOOTY 👙
.
2) MEMUTIHKAN DAN MENGHALUSKAN KULIT. .
3) MEMBUATKAN BADAN JADI BENTUK IDEAL DAN SEXY. .
4) MENGETATKAN DAN MERAPATKAN MISS V SEPERTI DARA KEMBALI. 💑
.
Selain 4 di atas, Manfaat lain yang best ialah PinkLady juga boleh sempurnakan miss boobies anda. - Yang kendur jadi anjal.
- Tak sama saiz boleh jadi sama.
- Bulat dan ranum.
- Besar & mekar.
.
Apa manfaat2 pink lady yang lain? Ni haaa
.
🔴Boleh tambahkan berat badan
🔴Boleh kurangkan berat badan
🔴Besarkan breast ikut kesesuaian badan
🔴Anjal & gebukan payudara & punggung
🔴Lentikkan punggung
🔴Jadikan badan lbh shape
🔴Banyakkan susu bagi wanita menyusu
🔴Kulit jadi lbh lembab
🔴Parut jerawat & jeragat semakin pudar
🔴Atasi masalah senggugut & haid tak teratur
🔴Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut
🔴Badan sekeping akan lebih berisi dan shape
🔴Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk
🔴Miss 'V' rapat seperti kembali Dara
🔴Kurangkan nafsu selera makan
🔴Tingkatkan libido wanita
🔴Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita
🔴Meremajakan kulit
🔴Menstabilkan emosi
🔴Menstabilkan Menggebukan & mencantikkan kulit.
.
Lebih jimat untuk manfaat yang banyak 😊
Rm320 je untuk semua manfaat ni.
Cepat ws sblum harga naik !
.
.
WhatsApp 👉 < PL > ke
< 6012-7845192>
.
.
#pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady #montkiara #ampang #subangjaya #bukitantarabangsa #gombak #onlineshopping #bisnesonline #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik #miri #kuching #limbang #sandakan #tawau #kotakinabalu #UKUGROUPterbaik
User Image ptksb12 Posted: Jan 16, 2018 3:09 PM (UTC)
4
0 Normal
ptksb12 35m ago
❝ Mini Cooper S Countryman ☑☘♡ ❞
Tire ➭ Giti Comfort 229 Run Flat ⚙️ 225•45•18
Facebook : PUSAT TAYAR KLANG SDN BHD 吧生輪胎服務中心有限公司
#pusattayarklangsdnbhd #ShahAlam #Subang #SubangJaya #Rawang #KualaLumpur #JalanKebun #KampungJawa #Klang #Kapar #Meru #PortKlang #Damansara #KotaDamansara #minicoopers #minucountryman #minicooperscountryman #Giti2254518
User Image pinklady01_official Posted: Jan 16, 2018 2:56 PM (UTC)

2
0 Normal
DULU YA, KINI TAK LAGI!!!
.
Rasa marah, malu & rendah diri bila kawan selalu ejek kita dengan panggilan 'flat skrin, papan lapis, nasi lemak 50¢.
.
Kadang² boleh jadi stress kat tempat kerja, nak pilih baju untuk pakai pun jadi macam susah.
.
Tapi itu sebelum consume PINKLADY. Sekarang, bila dah ambil pinklady sebagai makanan tambahan. Kawan² yang dulunya mengejek sekarang macam cemburu pun ada. Duk menjeling, ada yang bertanya. .
"Ko dah jauh tak macam dulu".
.
Kini dah diperhatikan. Di dekati. Kadang ada yang mengusik. Kawan² pun ada yang riki² tanya ambil apa je sampai jadi mengancam macam ni.
.
.
Inilah sebenarnya benefit yang ada dalam PinkLady. .
.
Apa manfaat2 pink lady yang lain? Ni haaa
.
🔴Boleh tambahkan berat badan
🔴Boleh kurangkan berat badan
🔴Besarkan breast ikut kesesuaian badan
🔴Anjal & gebukan payudara & punggung
🔴Lentikkan punggung
🔴Jadikan badan lbh shape
🔴Banyakkan susu bagi wanita menyusu
🔴Kulit jadi lbh lembab
🔴Parut jerawat & jeragat semakin pudar
🔴Atasi masalah senggugut & haid tak teratur
🔴Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut
🔴Badan sekeping akan lebih berisi dan shape
🔴Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk
🔴Miss 'V' rapat seperti kembali Dara
🔴Kurangkan nafsu selera makan
🔴Tingkatkan libido wanita
🔴Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita
🔴Meremajakan kulit
🔴Menstabilkan emosi
🔴Menstabilkan Menggebukan & mencantikkan kulit.
.
Lebih jimat untuk manfaat yang banyak 😊 .
.
WhatsApp 👉 < PL > ke
< 6012-7845192>
.
.
#pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady #montkiara #ampang #subangjaya #bukitantarabangsa #onlineshopping #bisnesonline #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik #miri #kuching #limbang #sandakan #tawau #kotakinabalu #UKUGROUPterbaik
User Image anysbeaute_hq Posted: Jan 16, 2018 2:55 PM (UTC)

0 0 Normal
PARUT CEPAT KERING & PUDAR😍.
.

Siapa ada masalah gatal-gatal? Mesti ada tinggalkan kesan parut kan? Dah berparut tu, tak cuba ikhtiar untuk pudarkan atau hilangkan parut ke? Atau biar je macam tu?🤔.
.

Takpe jangan risau, Susu Maaez boleh bantu kurangkan kesan parut kat badan atau kulit awak tu. Cuba baca feedback ni, parut kat badan dia dah kering dan pudar selepas amalkan Susu Maaez. Siap nak repeat lagi 2 kotak. Maksudnya apa tu? Mestilah sebab Susu Maaez memang berkesan untuk rawat dan cantikkan kulit kan?😘😚.
.

Kalau korang ada masalah kulit, jangan malu-malu nak share dengan anis ok? In shaa Allah anis akan bantu mengikut masalah kulit masing-masing. Whatsapp je anis +6013-9587737, kita sama-sama usaha🤗
.
.
#susumaezmurah#susumaaezbysb##susumaaezmurahborong#susuuntukkulitcantik#susukambingcoklat#susuviral#subangjaya#milkboostermurah#milkboosterberkesan#uforabeauty#uforacollagen#uforaglowhitecollagen#ufora#uforawhitening#uforabeautycollagen#testimoniufora#jerawat#kulitkeringkusam#kulitkusamhilang#memudarkanparut#caraputihkankulit#putihgebu#putihgebukekal#putihgebugebass#kulitputihcantik#kulitputihcepat#kulitcantikberseri#kulitcantikdansihat#rahsiakulitputih #prayforfaridkamil

Hashtags found on this page