Toggle navigation

#subang595,808 POSTS

Post Content
boxraya 17s ago
PAID REVIEW.
ADA YANG NAK JOIN TAK?
.
SIS BUKA UNTUK 10SLOT SAHAJA.
.
1SLOT RM10.
.
RM10
✅REVIEW DALAM DUA IG.
✅1IG - 6X REVIEW
✅2IG - 12X REVIEW
.
.
WHATSAPP | TELEGRAM
📲011-21157525
📲011-21157525
📲011-21157525
.
.
.
#yearendsale #clearancestock #warehousesale #jubahmurah #blousemurah #longtopmurah #jubah #blouse #detoks #tipskurus #bawal #tudung #blousewanita #igshop
#blousebaru #blousewanita #shahalam #ukm #uitm #klang #subang #detoks #paidreview #paidreviewmurah #kekchocolate #paidreviewrm10
Luangkan wktu mu untuk sholat agar kmu lebih dekat denganNya dan dpat meminta yg trbaik buat hbungan kita 😐😊 #endut #dmus #likeforlike #subang #berkah
Bad Mood 😞
Mokalet aja. Coffee with fresh milk chocolate and iced.

Atau saat cuaca panas⛅, ngantuk tak bersemangat 😟 👆 kopi itu bisa jadi pelepas dahaga loh 😊😊 @kedaianaqi
Rere Corner, Ampera, Sukamandi, Subang

#sukamandi #subang #coffee #coffeetime #coffeebreak #moccalatte #indonesia #kuliner #nongkrong #ngopi #anaqicoffee #instagood
🍒DETOX WATER🍒
.
2Liter air ditambah dengan👇🏼👇🏼
1. KIWI 🥝 + ORANGE 🍊 + HONEY 🍯
2. RASBERRY + MINT LEAVE + HONEY 🍯
...
Bestkan kalau dapat detox kan badan dengan buah2 segar ni. Tapi kadang2 disebabkan sikap MALAS kita terskip satu hari nak buat kan. Lepas tu terus malas & end up tak detox langsung badan tu.
...
So daripada korang susah2 buat air detox tu, jom detox kan badan tu dengan AUDELA. Semua fungsi ada, dah tak perlu susah2 nak buat banyak2 jenis air detox lagi
...
Dengan minum satu AUDELA semua fungsi lengkap!
...
Kalau nak cantik jangan kedekut nak keluarkan duit okay! Dan jangan pulak habiskan duit dekat barang yang belum tentu kualiti nya.
...
Ada apa2 pertanyaan jom cepat2 roger sis.
Whatsapp ‘AUDELA’ ke 010-244 1140
Whatsapp ‘AUDELA’ ke 010-244 1140
Whatsapp ‘AUDELA’ ke 010-244 1140
Minuman terbaru daripada BakJagung
.
Red Tea Layer
.
Nak cuba, boleh datang ke booth kami berhadapan dengan SMK Kg Subang
.
Nak cari lokasi hanya waze SMK Subang.. zazzzz sampai BakJagung
.
Booth2 BakJagung yang lain beroperasi macam biasa ya
.
#tehais #subang #kampungmelayu #kampungmelayusubang #subangperdana #subangperdanau3 #subangpermai #denaialam #bukitsubang #smksubang #instafood #instafoodmalaysia #akusuka
Surprise .....Sesape yg rase mcm nk Sweet Sweett dgn kekasih Hati Pengarang Jantung tu meh Wassap Hakak.. kang Hakak tlg Sweettt kannn Boleh mengikut bajet anda....
Save No Hakak 016-9756209
#surpriseAnniversary
#surprisebirthday
#konvokesyen
#doorgift
#bandarsaujanaputra
#puchong
#banting
#putrahieght
#alammegah
#shahalam
#putrajaya
#cyberjaya
#subang
#tqsomuch

Hashtags found on this page