Toggle navigation

#stopsmoking321,743 POSTS

Post Content
Ready !!
.
King Luna 60ml 3mg by @creativlabzeliquid .
Rasanya mirip SCV 😍
(Yang Tau Aja 😏)
.
.
IDR 130k
IDR 130k
IDR 130k
.
Available in our little store
Cikini Vape
Jl. Cikini 5 no 16B
(Belakang Hotel Gren Alia Cikini)
Menteng - Jakarta Pusat
.
#kingluna #cikinivape #tokovape #jualliquidmurah #jualmodmurah #jualvapemurah #vapejkt #vapejakarta #vapejakartapusat #stopsmoking #stopsmokingstartvaping
@vapekonar @kjvape_lanberanang
Northern vape festival

28 & 29 october 2017

Dewan serbaguna chai leng park

Butterworth penang

12pm-10pm

Yoooo brother and sister

jangan lupa promote dengan like page kami noo

www.facebook.com/northernvapefest/
https://www.instagram.com/northernvapefest/

Northern Vape Fest was known before as Northsantara Vape Fest.
For this year NVF will organize their third vape fest in Penang.
To celebrate the third year of Vape Fest in Northern Region, we invite u guys to come to this coming Northern Vape Fest in Penang!

#vape #vapenation #vapeasia #vapemalaysia #vapethailand #vapepenang #penangvapescene #ppvpp #mevta #malaysia #penang #vapeporn #stopsmoking #startvaping #eliquid #vapemods#vapor #vapingasia #vapetrick #vapecloud #cloudchaser #penangkini #malaysia
Die 100 Tage sind geknackt

100 Tage rauchfrei, 2000 Zigaretten verpasst und 600 Euro gespart! Dafür 5 kg mehr auf den Rippen
#rauchfrei #nosmoking #stopsmoking #motivation #stolz #healthy #gesund #mirgehtsgut #helatylife #healthygirl #happines #weiterso #zunahme #naund
dieqa87 59m ago
#Repost from @vapeengineer by @quicksave.app
・・・
[New YouTube video]
YouTube : Vape Engineer
JANGAN LUPA SUBSCRIBE!
New video every friday!!
LINK IN DESCRIPTION!!.
-

Jadi kali ini kita bahas tentang Vape 101 ; Basic Vape Knowledge!

JANGAN LUPA VAPE SAMBIL BOKER PAGI!

Buat temen-temen yang baru start vaping, kita bahas yuk biar lebih tau terminologi pada vaping

Apa itu RDA, RTA, RDTA ada apa aja parts pada vaporizer.
Dan mau mulai darimana sih!! Menuju video lengkapnya di youtube!
-
Special thanks to kookpunt for the vape mat!!
@kookpunt.id

@vapeindo #vapeindo #vapeengineer #newbie #stopsmoking #startvaping
#northjakartavaper @northjakartavapers @bustraid @vapesquadindo @kookpunt.mfg
Restock !!
.
New with 6mg nic
.
Signature Series "New Moon" 30ml 3mg & 6mg by @sang.liquid
.
Delicious Vanilla Biscuit with Sprinkling Marshmallow on top 👍 ini kelasss
.
Include Cotton Fire .
.
IDR 120k
IDR 120k
IDR 120k
.
Available in our little store
Cikini Vape
Jl. Cikini 5 no 16B
(Belakang Hotel Gren Alia Cikini)
Menteng - Jakarta Pusat
.
#sangliquid #newmoon #cikinivape #tokovape #jualliquidmurah #jualmodmurah #jualvapemurah #vapejkt #vapejakarta #vapejakartapusat #stopsmoking #stopsmokingstartvaping
TESTIMONI NICTRAL
➡ Sekarang dah sehari 2 hari tak hisap rokok
➡ Kalau terbau rokok bila org lain hisap, saya akan rasa pening kepala
.
Nota: Nictral ni adalah campuran herba, jadi anda disarankan utk minum air kosong secukupnya (2-3L sehari) untuk proses detoksifikasi yg optimum.
.
ALHAMDULILLAH. Hanya dengan izin Allah!
.
Nictral (Stop smoking serum)🚭 adalah alternatif untuk berhenti merokok dimana ia terdiri daripada gabungan Makanan Sunnah dan Herba terpilih yang telah terbukti mempunyai pelbagai khasiat.
.
Berikhtiarlah dengan Nictral. In sya Allah akan membantu anda untuk berhenti merokok dengan lebih efektif. 💪
.
🚭Jom ubah bersama Nictral 😊
.
WhatsApp kami di +60198569159 / +60198675458 😊
.
#TestimoniNictral #Nictral #berhentimerokok #bazarpaknil #instashop #sayajual #lokalah #sayajualonline #malaysia #buatanmalaysia #habbatussauda #daunrerama #rokok #vapemalaysia #stopsmokingserum #quitsmoking #stopsmoking #IkhtiarBerhentiMerokok #StopSmokingSolution
Pilih untuk berhenti merokok! Ikhtiarlah dengan Nictral 💪 Selepas makan, taknak lagi cari rokok ok! 🚭
.
Nictral ni portable, kecik je, senang utk di bawa ke mana2. Nak tahu cara guna Nictral? Sila rujuk di bawah:
.
.
➡ Caranya mudah, hanya sembur 2X . Sekali di atas Lidah dan Sekali di bawah Lidah (kemam selama 60saat dan telan)
.
1⃣ Spray serum sebelum sarapan pagi ketika keinginan untuk merokok kuat
2⃣ Spray selepas makan tengahari
3⃣ Spray serum selepas makan malam
4⃣ Spray sebelum tidur
.
*sekiranya keinginan untuk merokok sangat kuat diantara 4 waktu tersebut boleh spray sebelum merokok. (sekali spray atas lidah je pun ckp)
.
Berikhtiarlah dengan Nictral. In sya Allah akan membantu anda untuk berhenti merokok dengan lebih efektif. 💪
.
🚭Jom ubah bersama Nictral 😊
.
WhatsApp kami di +60198569159 / +60198675458 😊
.
#Nictral #berhentimerokok #bazarpaknil #instashop #sayajual #lokalah #sayajualonline #malaysia #buatanmalaysia #habbatussauda #daunrerama #rokok #vapemalaysia #stopsmokingserum #quitsmoking #stopsmoking #IkhtiarBerhentiMerokok #StopSmokingSolution
TESTIMONI NICTRAL
➡ Dah tak hisap rokok tuan
➡ Tak sampai sebulan saya guna tu
➡ Keinginan nak hisap rokok terus berkurangan
.
Nota: Nictral ni adalah campuran herba, jadi anda disarankan utk minum air kosong secukupnya (2-3L sehari) untuk proses detoksifikasi yg optimum.
.
ALHAMDULILLAH. Hanya dengan izin Allah!
.
Nictral (Stop smoking serum)🚭 adalah alternatif untuk berhenti merokok dimana ia terdiri daripada gabungan Makanan Sunnah dan Herba terpilih yang telah terbukti mempunyai pelbagai khasiat.
.
Berikhtiarlah dengan Nictral. In sya Allah akan membantu anda untuk berhenti merokok dengan lebih efektif. 💪
.
🚭Jom ubah bersama Nictral 😊
.
WhatsApp kami di +60198569159 / +60198675458 😊
.
#TestimoniNictral #Nictral #berhentimerokok #bazarpaknil #instashop #sayajual #lokalah #sayajualonline #malaysia #buatanmalaysia #habbatussauda #daunrerama #rokok #vapemalaysia #stopsmokingserum #quitsmoking #stopsmoking #IkhtiarBerhentiMerokok #StopSmokingSolution
#Repost @jippo_vape (@get_repost)
・・・
PONY MILK by @myjuice_indonesia
"MIXED STRAWBERRY CREAM"
Ini rasa yang pernah ada ni... sudah lama dirindu rindukan... perpaduan antara strawberry cream dengan sentuhan susu tipis ga bikin neg guys...
Ready Nic 3mg dan 6mg

IDR 150K 60ML

AVAILABLE AT JIPPO VAPE STORE
JALAN PATIMURA NO 62
WA 0896 1841 6289

Vape#vapelife#vapestagram#coilart#coilbuilder#avidlife#indonesianjuice#westborneovaporcomunity#juiceman#ablemod#vgod#tricklife#handcheck#dna200#pontianakvape#vapegirl#vapemodel#builder#stopsmoking#subohm#usaliquid#vapegram#vapehooligans#vapeon#wbvc#pontianakvape#pontianakvapor
#Repost @jippo_vape (@get_repost)
・・・
PONY MILK by @myjuice_indonesia "MIXED STRAWBERRY CREAM"
Ini rasa yang pernah ada ni... sudah lama dirindu rindukan... perpaduan antara strawberry cream dengan sentuhan susu tipis ga bikin neg guys...
Ready Nic 3mg dan 6mg

IDR 150K 60ML

AVAILABLE AT JIPPO VAPE STORE
JALAN PATIMURA NO 62
WA 0896 1841 6289

Vape#vapelife#vapestagram#coilart#coilbuilder#avidlife#indonesianjuice#westborneovaporcomunity#juiceman#ablemod#vgod#tricklife#handcheck#dna200#pontianakvape#vapegirl#vapemodel#builder#stopsmoking#subohm#usaliquid#vapegram#vapehooligans#vapeon#wbvc#pontianakvape#pontianakvapor

Hashtags found on this page